- פותח/ת השרשור
שלחתי לך שאלה בפרטי ולא פה מטעמי צניעות. אם התשובה חיובית, את יכולה להיות רגועה. ולא, אפשר למצוא גורמים אחרים. את נשקלת מדי יום ועושה ממוצע שבועי? התזונה שלך נראית אותו דבר כל השבוע? (אם יום אחד תאכלי 200 פחמימה ויום אחד 100 סביר להניח שיהיו שינויים במשקל, אפילו אם סך הקלוריות זהה, זה נוזלים.. כנ"ל לגבי נתרן). את נשקלת בבוקר באותם תנאים (אחרי פיפי, לפני שבירת הצום של הלילה ועוד ועוד) את אוכלת סמוך לשינה ואולי נשקלת לפני שכל האוכל הספיק להתעכל? לדוגמה: את אוכלת ב2 בלילה המבורגר (סך קלורי זהה לכל השבוע) ב6 בבוקר את נשקלת ורואה עלייה במשקל? הגיוני.
אגב, מתאמן מתחיל זה מתאמן שמיצה התקדמות לינארית מאימון לאימון. אין קשר לכמה זמן המתאמן מתאמן, רק האם הוא יכול להמשיך להרים משקל כבד יותר מאימון קודם.
בעזרת השם את תצליחי.
הכל היה טוב, הכל טוב, והכל יהיה טוב
עכשיו זה השבוע הראשון שאני עושה בו שקילה שבועים מסודרת (אם כי כמו שציינתי המשקל החדש מציג 300 קג פחות באופן עקבי מאשר הישן בגלל שהישן כבד יותר ושוקל גם את הפלטה של עצמו חח)
אז אם אני לא מצליחה להעלות משקלים אני כבר לא נחשבת מתחילה? (אבל אני כן משתפרת מאימון לאימון ועולה בנפח)
היום גם התעוררתי מוקדם מהרגיל, והייתי קצת בלחץ, כי העברתי את השיעור הראשון שלי השנה, (הלך מעולללהה ב"ה, עם ביקורת ממש טובות מהמרצה שלי 😄)
אז אולי הלחץ הנפשי השפיע קצת....
אני ממש מנסה למצוא נקודות אור. אבל מניחה שעד מחר לא אדע בוודאות מה המצב אצלי ☠️
אולי גם זה שאני ישנה בלילה רק 6 וחצי שעות בממוצע משפיע???
כי אז התהליכים בגוף לא מצליחים להתבצע בצורה מיטבית???
שמעתי פעם שאת רוב השומן הגוף שורף בלילה במהלך השינה 😲