הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

יש ימים שבאים מפונצ'רים לאימון. עוזר לי לזכור שזה בסדר, שאימון אחד שבו אקח כמה צעדים אחורה לא יהרוס תהליך והרבה פעמים גם להיפך.
מוזיקה עשויה לעזור.
מה שבדרך כלל משפר מצב גם כשאני באה ככה זה לקחת את זה יותר לכיוון אירובי, עם משקל נמוך יחסית, חזרות גבוהות ומנוחות קצרות, מה שמשחרר אנדורפינים וכו, ביחד עם מוזיקה (לרוב מתאמנת בלי אבל יש זמנים שזה מציל חיים), חיבוקים עצמיים, חיוכים למראה ושיח פנימי חיובי, לרוב זה עוזר. ועדיין לפעמים אני נשארת מעוכה, וזה בסדר.

״טורפת עוגות ענקייייות עם שלושתלאפים שכבות ומלא קצפת ושוקולד. הייתי מתעוררת מזיעה מרוב אימה, ונרגעת כשמגלה שזה היה רק חלום...״

אלוהים ישמור זה היה קורה לי גם.

אני חייב לציין שממש כיף לי לקרוא את הלוגים שלך, תמיד מעלים בי חיוך 😃

חשבת אולי לתסף באנג'ייזר כלשהו לפני\בזמן אימון? Xtreme Shock וכיוצב'? לי זה עושה פלאים.

יש ימים שבאים מפונצ'רים לאימון. עוזר לי לזכור שזה בסדר, שאימון אחד שבו אקח כמה צעדים אחורה לא יהרוס תהליך והרבה פעמים גם להיפך.
מוזיקה עשויה לעזור.
מה שבדרך כלל משפר מצב גם כשאני באה ככה זה לקחת את זה יותר לכיוון אירובי, עם משקל נמוך יחסית, חזרות גבוהות ומנוחות קצרות, מה שמשחרר אנדורפינים וכו, ביחד עם מוזיקה (לרוב מתאמנת בלי אבל יש זמנים שזה מציל חיים), חיבוקים עצמיים, חיוכים למראה ושיח פנימי חיובי, לרוב זה עוזר. ועדיין לפעמים אני נשארת מעוכה, וזה בסדר.

כן חחח אוף... זה ממש מבאס. אני מקווה שזה יעבור.
בחיי שלא יודעת למה זה קורה.
כאילו, יש לי כמה ניחושים. נגיד העלייה במשקל מבאסת אותי רצח, אבל זה לא מצדיק. (55 הבוקר.) אולי זה בגלל הקור של החורף, או שמערכת החיסון שלי עסוקה בלדחות בקטריות ולהשאיר אותי בריאה חחחח
החלטתי שהיום לא אלך לאימון, למרות שרציתי להשלים כתפיים. אולי אלך לזומבה אם יהיה לי חשק. באלי קצת אנדרופנים. נשמע טעים. 🍽️🥹

״טורפת עוגות ענקייייות עם שלושתלאפים שכבות ומלא קצפת ושוקולד. הייתי מתעוררת מזיעה מרוב אימה, ונרגעת כשמגלה שזה היה רק חלום...״

אלוהים ישמור זה היה קורה לי גם.

וואו זה הימים האלה שאת מתעוררת בהם עם בחילה נוראיתתתת.
ואז גם יש תת-מחשבה של "שיט זה היה רק חלום, יכלתי לאכול יותר."
היו לי חלומות שבהם הסתובבתי עם סוכריה ענקית ולא רציתי לאכול ממנה כי זה משמין/לא בריא/מלא סוכר. תארי לעצמך את הבאסה של הבוקר....

אני חייב לציין שממש כיף לי לקרוא את הלוגים שלך, תמיד מעלים בי חיוך 😃

חשבת אולי לתסף באנג'ייזר כלשהו לפני\בזמן אימון? Xtreme Shock וכיוצב'? לי זה עושה פלאים.

ווואיי איזה כיף!! שמחה לשמוע!! 😄

ומה זה אנרג'ייזר ואקסטרים שוק?
מניחה שאלה משקאות אנרגיה ;)
הייתי לוקחת אקסל זירו תקופה, אבל צימצמתי את הצריכה כמעט לגמרי כי זה לא בריא במיוחד חחח...אבל אולי באמת כדאי שאקנה לי כמה לעיתות מצוקה שכאלה. פעם ב- זה לא מזיק ;)
קפה שחור גם עוזר לפעמים (וגם שווארמה!! 🤣🤯)

אנרג'ייזר - ככן שמו, נותן אנרגיה.
הכוונה ממש לא (!) למשקאות אנרגיה, אלא לתוסף (שמגיע באבקה שמתמוססת במים) ייעודי שמספק לך פחמימה זמינה בזמן אימון ומנת קפאין.
Xtreme Shock זה שם מוצר ספציפי בו אני משתמש.

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

שופיייייננננגגגגג

(שכחתי להעלות אתמול את העדכון חח:s49:)

איחרתי ב40 דקות לזומבה, כי הייתי עסוקה בלהיות עם אימוש במסע שופינג מטורף חחח (לפרוטוקול - אחרי שלא קניתי פריטי לבוש כבר נצח נצחים ☠️)
אבל מבחינתי לא הייתה אפילו אפשרות של לוותר על 20 הדקות הנותרות! וואלה היה שווה כל שנייה.
נשארתי אחכ לאימון כתפיים בלבד:

לחיצת כתף בישיבה:
10*11*2
10*10
הרגשתי שלא אצליח את החזרה האחרונה...
-320-

הנפת ידיים לצדדים:
6*10*3

סבבה.

עדכות תזונה:
אז ביום שני שיניתי קצת את המאזן הקלורי, והכנסתי יותר חלבון ושומן על חשבון הפחממה.
והפלא ופלא!
בשלישי בבוקר נשקלתי והמשקל נחת ל54.6 :0

אוכל, קניות וצמיד.
הלכתי היום עם אימוש לקניות של בגדים, אבל לפני הכל גררתי אותה למקדונלדס וחיסלתי דאבל מאק עם כמות כפולה מכל הירקות (מסתבר שאפשר לשנות את זה בהגדרות של ההזמנה!) וסלט, וקולה זירו גדול.
וטעמתי מאימוש נאגט אחד + חצי יחידת צ'יקן סלקט.
קיצר אכלתי טוב.
ואחרי חצי שעה הרגשתי שאני יכולה לפרק עוד מנה. פתאום כלכך הבנתי את @ליאמוש זה מן רעב כזה שאתה לא יודע מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך...!
השתקתי את זה עם מים, ומלפפון שזרקתי לי בתיק. (תמיד יש לי מלפפון בתיק לעת צרה חחח קטע כזה...)
בזמן המדידות של הבגדים הבנתי כמה השמנתי. ממש פיזית. טיפחתי צמיד.
"מה זה צמיד?"
-טוב ששאלתם!
נכון יש צמיג? שזה גלגל הצלה של שומן שמשוויץ בקיומו? אז צמיד זה צמיג צמוד, שיושב לו שטוח ומרפד ולא יוצא אלא אם צובטים אותו או יושבים. אבל הוא שם וזה ניכר.
אני חושבת שכלכך התרגשתי מהקניות עד שאפילו לא ייחסתי לו יותר מדי מחשבה.
פשוט אמרתי לעצמי שזה ירד בחיטוב אז הכל בסדר. כרגע יש לי המבורגר בבטן ואני שמחה ומאושרת.

וואלה עשינו אחלה קניות. מה שנקרא "צייד טוב"! 🕴
אבל באסה שהתעכבנו בחנות אחת שעה וחצי ובסוף יצאנו עם 7 פריטים ב500 ש"ח, ואז המשכנו הלאה וראינו חנות עודפים של אורבניקה. ואני מתה על אורבניקההההה. נכנסנו לשם רק "להסתכל" ויצאנו תוך חצי שעה עם 6 פריטים ב120 ש"ח חחחחחחחחח......
נו טוב...
הגיעו לי גם 4 חבילות בדואר מעליאקספרס אחרי נצחחח של המְתנה, ובניהם צמיד מי באנד 4. סופסווווףףףף יאלללההה חשבתי כבר הם הלכו לקושש עצים כדי לבנות את המפעל כדי לייצר את הצמיד כדי לשלוח לי אותו חחחחחחח

עכשיו נשאר לי רק לקנות:
* מגפיים - כי אין לי.
* קסדה לאופניים - כי חברה שלי איימה עלי שאם אני לא אקנה (ואחבוש) היא תשבור לי את הראש בעצמה.
* כפפות לרכיבה, כי קפוא ברמה קיצונית.
* אהה וגם פלאפון חדש. או שפשוט אטרח לפנות בפון הנוכחי שלי מקום בזיכרון. (מה שנשמע יותר סביר)

סך הכל אני לא בחורה יקרה מדיי :>

יותר מאוחר אעדכן את המשקל של היום. אני במתח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איכסה באלגנא

אתם מכירים את הימים האלה, המבוזבזים עד כדי בכי?
אז היום היה לי יום כזה.
התעוררתי ב9. התגלגלתי מהמיטה ב10. נגררתי מהמטבח לחדר וחוזר חלילה, עטופה בפיג'מה צמרירית ורכה, ולא עשיתי שום דבר מועיל ליקום.
ו...
וואלה, בא לי עוד יום כזה.🤣
באלי עוד אינסוף ימים כאלה שאוכל סתם להתכרבל בהם בחוסר מעש נצחי.
אבל יש מחיר לדבר....
אתמול החדר שלי הגיע לרמת בלגן כלכך איומה, שאם מישהו היה פורץ לבית הוא היה עובר לדירה הבאה במחשבה שמישהו כבר פרץ לפניו....
ולא, אני לא מגזימה. מצרפת תמונה למפקפקים:
צפה בקובץ המצורף 52549

לא רואים חדר חחח זה בגלל שעשיתי סקירת שלל אחרי השופינג של אתמול חחחח

בתאוריה אני בנאדם שאוהב סדר, בפועל מבולגנת ברמות על-חלל.
מכירים את המפוזר מכפר אזר?
אחי התאום.

אין לי ממש חשק לצאת לאימון. ומנסיון התקופה האחרונה, כשאני יוצאת לאימון בלי חשק, זה נגמר לא טוב....
אבל יאלהההה עם האוכל בא התאבון!!!😵‍💫🥊

אימון רגליים:

סקוואט לואו בר:
חימום
40*6
50*10
50*7
מרגיש לי לא נכון להסקוויט היום עם מוט.
50*3
לא.
אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל נראלי אני עושה היום מכונות ⁦☠⁩

הרחקת ירך במכונה:
60*15*2
הממ מעלה משקל 65*18
בחצי עמידה: 65*12
מיציתי.

הצמדת ירך:
זה כבר יותר קשה חחח..
55*15*2
55*7 כשל.
45*13
מתתי.

יש לי תחושה שאני הולכת לקום מחר עם רגליים סופר תפוסות חחח
לא שזה קשה לי באופן מיוחד...
כלומר, כן, זה מאתגר בקטע כיפי ומרענן, אבל אני לא רגילה לעשות את התנועות האלה....

כפיפת ברכיים:
30*7 (משו לא הסתדר לי בכיוונון של המתקן)
30*15*2 אמאאא קשהה לייי. איזה כיףף חחח. אני עוברת ממתקן למתקן כמו בסופרלנד חחח

פשיטת ברכיים:
35*6
יש לי מלא קנאקים בברכיים. נראלי לא תקין.
30*10
32.5*15
חזרוץ אחרונות קשוחות.
30*15
מיציתי.

היפטרסט:
40*12
זה היה קשה ברמה חולנית.
המתקן הזה הופך 40k להרגיש כמו 80!
עם מוט אני עושה 50k ביום גרוע...
אחרי המתנה של כמה דקות נכבדות:
40*12
משומה היה פחות קשה :0
40*12*2

אוקיי אני בקושי הולכת חחחח

תראו מה קניתייי: בלונדייי!!! (אוי ואבוי לי חחחח...)
בהשראה @ליאמוש

צפה בקובץ המצורף 52550

קרא את שאר עדכון הלוג...

חורף 😃

אתמול המשקל שוב הראה 54.6, וזה היה לי ממש כיף 😃
אז מרוב שמחה אכלתי יותר פחממות, מלח וקלוריות (1,800) והתעורררתי הבוקר ל 54.9 חחחח
ניחא...

יש מזג אוויר סגריר ואירופאי, ואני מרגישה כמו ארטיק עטוף בקפוצ'ון. אז אני עושה את הדבר הנורא מכל ומתקרבת לאיזור האסור, הממוקם מעבר להרי החושך, הקרוי "מתחם האירובי". (יש שם כלמני מכשירי עינויים עם שמות כמו "הליכון", "סטפר" ו"סקי").
7 דק הליכה מספיקות לי. וואלה דווקא היה סבבה. אזכור את זה בחיטוב.... (אמרה זו שבעבר הייתה רצה להנאתה 10 קמ' x שלוש פעמים בשבוע, וכישכשה בזנבה בעוז.)

בנץ':
חימום. 20*10
30*10
אני ממש מרגישה איך בחזרות האחרונות אני הופכת להיות פרצוף עגבנייה, וזה כה מביך.
30*12
30*11
כשל בחזרה האחרונה, המדריך עזר לי לא למות. היה אחלה! 😃
-990-
אוקיי, המדריך אתגר אותי לעשות סט נוסף, עם 32.5!!
ברור שאמרתי כן.
32.5*9!!
-1282-
ווהוו!

פרפר:
8*10*3

פולי עליון (כמו מתח)
47*8*2

קשוח. מעניין אם אצליח לעשות מחר 6 עליות מתח בבית חחח
פולי רגיל:
40*6
33*4

חתירה:
ניסיתי 40. הבנתי שזה לא יקרה היום.
33*10

אוקייי שיט. כתף שמאל ממש כואבת. היא כאבה לי גם בפעם שעברה בתרגיל הזה. כאב חד כזה.
נתתי לה לנוח, עשיתי כמה סיבובים וזה עבר. אממ. אנסה שוב.
33*10*2
אוקיי החזקתי אותה טוב הפעם.
זה פחות ממה שאני עושה בדכ אבל בוחרת לא ללחוץ...

לחיצת כתף:
אני ממש מתלבטת אם לעשות 10k כרגיל, או 8. (בגלל הכאב המוזר בכתף)
אין משקולות של 10, אז הגורל וכו'
8*15*3
נזקקתי להפוגה רצינית לפני 4 חזרות אחרונות.
-360-

יד אחורית:
10*15*3

יאלה הביתה. השעה 3:30 ואני רק על 300 קל' ._.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חח.. היום ביקר אותי חבר שהגיע לביקור קצר בארה"ב. אמרתי לו שהוא בר מזל ומזג האוויר פינק אותו, כי בשבועיים האחרונים מזג האוויר נהיה משגע בקטע חיובי, שלא לומר ניסי. ואני כזה בצורה אירונית מפחדת עכשיו לחזור לחורף שהגיע במפתיע לישראל. אז הוא כזה - "אה, זה מפנק? כי אני לא הרגשתי ככה. קר פה!!!!"
ואני כזה
🤯
אז מסתבר שלמרות כל הרעש שהישראלים האלו עושים אין לי ממה לפחד!! יאי!!! 🤯
חח.. סתם.

האמת שמה שרציתי להגיד בכל המלל חסר התכלית הזה שבמקומך הייתי מתייעצת לגבי הכאב הזה.
אני כבר סתם פוסט-טראומטית, חרדה ואכולת סרטים מכל סיכון-כאב-פציעה-או-משהו-שמזכיר-את-זה ולכן רציתי גם לספר לך איך כל שרשרת הפציעות הנהדרת שלי התחילה מקצת, וחלש, ופה ושם. אבל אני פשוט אעצור פה ורק אציע לך באהבה להמשיך להיות קשובה ועירנית, ואולי גם להתייעץ עם מישהו מבין, ממה זה יכול לקרות ואם יש משהו שכדאי שתעשי.

נערך לאחרונה:

אני סחוטה מעייפות.

טוב אז ככה:
אין לי מושג איך (אוקיי, יש לי כמה השערות,) הבוקר נשקלתי, והמספר שהתנוסס על הצג היה 54.2.
שזה אומר שירדתי מלא D:
בנוזלים, כמובן. אני לא נאיבית.
השעה עכשיו 15:00, יש לי עד 16:30, מתכוונת לסיים לפני.
אין לי ממש כח או עצבים להתאמן. אני מנומנמת משומה עוד מהבוקר....
מתלבטת אם לעשות פלגופעליון או פלגופתחתון.
שזה פגע"ל או פגת"ח, ששניהם נשמעים נוראיים באותה המידה.
אני חושבת ששכחתי לשים את המוטיבציה בתיק לפני שיצאתי הבוקר מהבית.
מה שבטוח הוא שאני לא מתכוונת להסקוויט. זה מסוכן מדי. ודווקא נשמע לי נורא מפתה לעשות רגליים על מכונות בלבד.
יותר נשמע מפתה פשוט לחתוך הביתה, אבל זה לא בא בחשבון.

טוב חפרתי וחפרתי, וכבר 15:10. הולכת על פגת"ח עם מכונות.

הרחקת ירך במכונה:
60*15*3

שריר הירך הפנימי עדיין תפוס לי מאימון הרגליים הקודם ביום רביעי, אז קצת קשה לי לבצע את התרגיל בטווח תנועה מלא. כמו כן אני מוותרת על תרגיל קירוב ירך.

הי, המכונה הזו שיושבים עליה בנוחות ויענו עושים סקוואט - פנוייה. בואו נראה כמה אני יכולה להרים שם...
יענו "סקוואט" במכונה:
50*15
70*15
85*15
רק הסט האחרון היה מאתגר באופן ראוי 😃

המממ מה בא לי... מה בא לי...?
כפיפת ברכיים:
30*15*2
לא יכולה להמשיך לסט שלישי כי מרגישה שהעקב (יותר נכון קרסול? נו, המאחורה של הכפרגל) שלי משתפשף חזק עם הגרב ואם אמשיך אני אפצע.
ניסיתי לעבור לכפיפת ברך בשכיבה על הבטן אבל הארבע ראשי מפריע כשהוא מתכווץ ונמתח...

באלי לישון.
שתבינו שאני צריכה אחכ לחזור למכללה (באופניים, כע?) לפגישת קאוצ'ינג, ואז שוב לחזור (באופנייםםם, שווובב...) ולעשות קצת קניות. קיצר ישלי מלא אירובי היום עד שאוכל להניח ראש ולנוח.

תקשיבו, אני לא מסוגלת.
אני רק חושבת על להמשיך באימון ואני לא יכולה. ממש מדחיקה את זה.

אבל לא יקרה!! אין מצב שאני חותכת! לא בבית ספרי.
יאללה להוציא את כל הכח מהבוידעם!!!
סקוואט עם מוט, ירידה נמוכה: (גם ככה מכונת הסקוואט הייתה מעפנה וטווח התנועה לא היה מלא.)
30*10*5
יפה.
השעה 16:10. מיציתי.
שמעו שאני מתעלפת מעייפות.
ואני לא מבינה למה. ישנתי 7.5 שעות ולפי האפליקציה 2.5 שעות של שינה עמוקה... (אנערף) ולא התאמנתי מאז יום חמישי - שפע של זמן מנוחה.
אני מרגישה את המנחוס הזה כבר מאתמול, וזה לא עוזב אותי. כמו סמרטוט רצפה רב פעמי שלא כיבסו מאתיים שנה.
איף.
למישו יש רעיון למה זה קורה?
אני לא חולה אומשו, אפילו לא מצוננת/מקוררת. רק עייפה להחריד.

אני ממש במתח לראות כמה אשקול מחר.
הממוצע של השבוע הקודם היה 54.86
ואני באופן רשמי על 1,700 כבר שלושה שבועות בערך... רוצה לראות איפה אני מתאזנת...
אלך לישון מוקדם היום. אני חייבת את זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתמול.

כתבתי ולא הוה לי כח לעדכן.

אני סמרטוט.
אני שותה קפה שחור.
אני פחות סמרטוט 😃
אימון פלג"ע:

בנץ':
חימום.
30*12
32.5*10*2
כשל בחזרה אחרונה. (המדריך עזר לי לא למות, כרגיל.)

פרפר:
8*12*3
כשל בחרה אחרונה.
עוד לא התחלתי את החתירה וכבר הכתף דוקרת.
יש לזה רק משמעות אחת- הכאב בכתף שמאל נובע מהבנץ' / פרפר, ולא מהחתירה.
פונה אליכם - יש בסיס להשערה?

חתירה:
33*10*3
יש קושי כבר מהסט השלישי
33*9
נחתי אחרי החזרה ה7...

פולי עליון הישענות קלה לאחור:
33*10*3

היו לי עוד 2 חזרות אז נתתי.

משאירה את הכתפיים למחר, כי השעה כבר 22:00 והשפעת הקפה התפוגגה.

תזונה ומשקל:
המשקל שלי מתאזן שוב על סביבות 54.2 וזה ממש כיף לי ונחמד 😃
יום חמישי מצפה לי יום ארוך ובסופו מסיבת מומולדת לבתדודתי האהובה, ובאלי לתכנן יום אכילה חריגה.
יענו יום צ'יט.
יענו, יום שבו אוכל 3,000 באופן מכוון, סתם כי אני רוצה ואף פעם לא עשיתי, ואני מרגישה מספיק בטוחה כדי לעשות את זה.
אוקיי זה קצת שקר. אני לא מרגישה בטוחה, אבל אזרתי אומץ, ובא לי :>
אין לי איזה משהו ספציפי שאני רוצה לאכול, אז אעשה לי רשימה אומשו... :0

קרא את שאר עדכון הלוג...

הניחוש שלי זה או שבבנץ' את לא מצמידה שכמות, או שבפרפר את לא עוצרת בזמן והתנועה שלך עמוקה מדי.

אוקיי, בהצמדת שכמות הכוונה היא להצמיד לספסל?
נאמר לי שצריך את הגב שלי כמה שאני יכולה בטוח הנוחות ולהעזור בכפות הרגליים. לדעתי זה כדי להצמיד שכמות לספסל לא?
מה שכן, שמתי לב שמשום מה המוט לא עולה אצלי ישר אלא יד ימין מתקשה באופן די משמעותי (זה מוזר כי אני ימנית.) אולי זה משליך לי איכשהו על כתף שמאל?

בפרפר - אשים לב לטווח התנועה. בעיקרון משתדלת שלא לפתוח עד כדי מתיחה אבל אולי מפספסת פה ושם :0
ובסוף התרגיל אני לא זורקת את המשקולות אלא מושכת אותן אליי ועולה לישיבה. פעם הייתי זורקת וזה היה לא טוב.... :/

להצמיד שכמות אחת לשנייה, תחשבי שאת צריכה לתפוס עיפרון בין השכמות.
בנוסף צריך לשים לב שהם נשארות למטה ולא עולות(כמו שראגס).
הרבה פעמים אנשים עושים את זה נכון אבל כשהם מוציאים את המוט אז הם מאבדים את המתח ומוציאים את הכתפיים קדימה.

לדעתי זה כדי להצמיד שכמות לספסל לא?
כשאת מצמידה את השכמות זה נותן לך בסיס טוב לדחוף כנגדו.

מה שכן, שמתי לב שמשום מה המוט לא עולה אצלי ישר אלא יד ימין מתקשה באופן די משמעותי (זה מוזר כי אני ימנית.) אולי זה משליך לי איכשהו על כתף שמאל?
צריך לנסות שהתנועה תהיה כמה שיותר כגוף אחד, הכול זז ביחד.

סרטון נחמד ללמוד ממנו, תראי איך ואיפה הוא מתקן אותה תוך כדי האימון, כמובן שיש סרטונים שמסבירים איך לעשות מא' עד ת' אבל לדעתי אפשר ללמוד הרבה מסרטונים שפשוט מתאמנים ורואים תכלס איך זה מתבצע.

הניחוש שלי זה או שבבנץ' את לא מצמידה שכמות, או שבפרפר את לא עוצרת בזמן והתנועה שלך עמוקה מדי.
@אני=] פרפר אכן יכול לגרום לכאבים, אני מבצע אותו בכבל קרוס.

מלאמלא בקטריות!!!!!!

הקשישה שאני גרה אצלה לא מרגישה טוב. כבר יומיים שהיא סובלת מהקאות ושילשולים וקרנבל שלם.
חשבנו שאולי זה בגלל האנטיביוטיקה שהיא לקחה, שאחת מתופעות הלוואי שלו זה הקאות וכו', אבל.....
הבת שלה אמרה לה שזה כנראה וירוס, כי גם הם חולים בזה....
ו...
וירוס זה מדבק רצחחח.
אומייגאד. לא.
לאלאלא. אני לא יכולה להיות חולה.
אסור לי להיות חולה. אסור אסור אסור.
אין לי זמן להיות חולה!!!
ביום חמישי יש לי יום הזוייי שאני מחכה לו כבר מלאמלא זמן, ואני ממש רוצה שהוא יהיה מושלם. ואסור לזה להיהרס!!
ויש לי מלללאאא דברים שאני צריכה לעשותתתת!!! אין לי כח לשכב במיטה ולסבול.
לאאאאאאאאאאאא!!!!

לקחתי אקסל והלכתי לזומבה - איחרתי קצת, אבל לא נורא, היה כיף.

כתפיים:
10*11
10*12*2
היה מעולה.

הנפת ידיים:
6*12*3

יד אחורית בחבל:
15*10
חח אני בשוק שהצלחתי את ה15k!!
אבל מורידה כי לא אצליח עוד סט כזה...
10*15*2

היום השקעתי בהכנת הארוחות שלי.
בצהריים הכנתי לי סלט מושקע רצח עם עדשים שחורות וקינואה, וקוביות טופו ובולגרית,
ובערב התפנקתי עם פיצה טורטייה.
מה שנחמד - כל אלה נכנסו לי פיקס בערכים.
מה שפחות נחמד - אני עדיין רעבה.
אולי זה בגלל הזומבה?

צפה בקובץ המצורף 52659צפה בקובץ המצורף 52658

מפה לשם דפקתי עוד 230 קלוריות של מלא זבל. התחלתי עם קצת יוגורט פרו ומהר מאוד הדרדרתי לחמצוצים וסוכריות לרוב.🤦‍♂️😭

פתאום וירוס לא נשמע לי כלכך נורא.
סתם, לא.
לאללאאלא!!
סתם צחקתי.
אני לא רוצה וירוס.
אוף.🤦‍♂️

קרא את שאר עדכון הלוג...

נאמר לי שצריך את הגב שלי כמה שאני יכולה בטוח הנוחות ולהעזור בכפות הרגליים. לדעתי זה כדי להצמיד שכמות לספסל לא?

בפרפר - אשים לב לטווח התנועה. בעיקרון משתדלת שלא לפתוח עד כדי מתיחה אבל אולי מפספסת פה ושם :0
ובסוף התרגיל אני לא זורקת את המשקולות אלא מושכת אותן אליי ועולה לישיבה. פעם הייתי זורקת וזה היה לא טוב.... :/

מה ש -AviAmo רשם מדוייק. מוסיף סרטון שמדבר ספציפית על החלק של שכמות אחורה:

העניין של להעזר ברגליים חשוב לבנץ' פרס, אבל לא רלוונטי לעניין השכמות.
לגבי החוסר איזון בידיים - זה קורה גם במוט ריק? או רק במשקלי העבודה?
בכל מקרה הייתי מנסה קודם כל לנסות את ה-cue של שכמות אחורה ולראות אם זה ממשיך.

לגבי פרפר - אולי שווה לנסות להחליף לקייבל קרוס, יש סיכוי שזה יהיה יותר ידידותי לכתף, ובמילא לא קריטי אם עושים את התנועה הזאת במכונה או במשקל חופשי.

להצמיד שכמות אחת לשנייה, תחשבי שאת צריכה לתפוס עיפרון בין השכמות.
בנוסף צריך לשים לב שהם נשארות למטה ולא עולות(כמו שראגס).
הרבה פעמים אנשים עושים את זה נכון אבל כשהם מוציאים את המוט אז הם מאבדים את המתח ומוציאים את הכתפיים קדימה.

כשאת מצמידה את השכמות זה נותן לך בסיס טוב לדחוף כנגדו.

צריך לנסות שהתנועה תהיה כמה שיותר כגוף אחד, הכול זז ביחד.

סרטון נחמד ללמוד ממנו, תראי איך ואיפה הוא מתקן אותה תוך כדי האימון, כמובן שיש סרטונים שמסבירים איך לעשות מא' עד ת' אבל לדעתי אפשר ללמוד הרבה מסרטונים שפשוט מתאמנים ורואים תכלס איך זה מתבצע.

@אני=] פרפר אכן יכול לגרום לכאבים, אני מבצע אותו בכבל קרוס.

סליחה על הדילאי...
תודה רבה על התגובה וההסבר!! ראיתי את הסרטון, ואנסה לעקוב אחרי ההוראות והתיקונים שהוא נתן לה.
עד עכשיו לא יצא לי לשם לב לשכמות ולכתפיים, אז יכול להיות שזו באמת הבעיה.

מה ש -AviAmo רשם מדוייק. מוסיף סרטון שמדבר ספציפית על החלק של שכמות אחורה:

העניין של להעזר ברגליים חשוב לבנץ' פרס, אבל לא רלוונטי לעניין השכמות.
לגבי החוסר איזון בידיים - זה קורה גם במוט ריק? או רק במשקלי העבודה?
בכל מקרה הייתי מנסה קודם כל לנסות את ה-cue של שכמות אחורה ולראות אם זה ממשיך.

לגבי פרפר - אולי שווה לנסות להחליף לקייבל קרוס, יש סיכוי שזה יהיה יותר ידידותי לכתף, ובמילא לא קריטי אם עושים את התנועה הזאת במכונה או במשקל חופשי.

משום מה קשה לי לשמור על עליה בקו ישר גם עם מוט ריק 🤦‍♂️
בסט של החימום אני מתרגלת את זה ואז זה מסתדר (עניין של ביטחון) ובמשקלי עבודה זה כאילו שיד ימין מפגרת.
ונראלי באמת אעבור למכונה בפרפר. ממש לא באלי לתפוס 2 כאבלים חחח
ותודה על הסרטון- גם הוא אחלה, ומסביר באופן ממוקד יותר את עניין השכמות והכתפיים 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית