לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

לייט - אווט!

עדכון תזונה.

פתחתי את המקרר כדי לנשנש משהו, ופתאום זה הכה בי:
כל המעדנים שלי - לייט / ללא סוכר / 0% שומן.
הגבינה הצהובה - 9%. שאר הגבינות לא עוברות את ה- 5%.
רטבים - אלף האיים/שום/מיונז - כולם לייט.
ובגזרת הקורנפלקסים - הכל ללא סוכר, (ועם הרבה תחליפים, מן הסתם.)
גם במקפיא - הכל מופחת שומן / לייט וכו'.

עכשיו, זה לא שאני לגמרי חסידה של לייט, כן?
אני לגמרי יכולה למצוא את עצמי אוכלת סלט ואז תוקעת ופל לוהקר (כן, כי ופל לוהקר "תוקעים" - זה הרגע בו תפרצו בבכי או צחוק.)
אבל לרגע לא הבנתי - למה?
למה הכל דל ולייט אם אני כבר אוכלת יחסית נורמלי בדרך קבע?
אז החלטתי שאנסה לאט לאט להוציא את כל ה'דלים' למניהם, ואנסה להכניס במקום את ה"דבר האמיתי".
כמובן שלא אזרוק כלום ממה שכבר יש לי, כי זה בל תשחיט, אבל בקנייה הבאה, אני ממש אשתדל להתגבר.
אעדכן! 😃

ולעניין סמוך, מצאתי במקפיא המבורגרים צמחוניים שמישהו קנה. ("מישהו", עלאק - אני.) כמובן שגם הם בהגבלה של 100 קל'.
ובמסגרת סקירת-ההמבורגרים-המאוד-לא-מקיפה-ומקצועית-שלי, החלטתי לעשות ניסוי:
אז 2 המבורגרים שכאלה שדחפתי לטוסטר + טורטייה (מקמח מלא, אלא מה,) + קטשופ, מיונז (לייט), בצל, עגבנייה, ופרוסת גבנ"ץ (לייט) - כי פרווה ומותר, הפכו לדבר היפייפה הבא:

צפה בקובץ המצורף 50941
שיש בו ר-ק 450 קלוריות, ו45 גרם חלבון! 🤯
ותאמינו או לא - הוא היה הרבהה יותר טעים מההמבורגר של אתמול!!! אמנם זה לא הרגיש כמו המבורגר אמיתי, אבל זה היה עסיסי וטעים. חיסלתי את הכל ורציתי עוד.
והכי כיף - אני עדיין יכולה לאכול חלבי!🤩
היו סמוכים ובטוחים שאכין את זה שוב מתישהו 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

בנוגע למטרת העל שלך, להעלות את הנייטרלי.
אני לא יודע אם זה מוכח מדעית או משהו, אבל אני יכול להגיד שהתחלתי מנייטרלי של 1,800 קלוריות ביום,
וכיום אני נתקע במשקל (לא עולה) על 2,600 קלוריות (בשבוע האחרון אפילו ירדתי חצי קילו בטעות).
טוב, אולי זה קשור לכך שאני 10 קילו שריר יותר.😁 מי יודע.
חלק ניכר מההוצאה הקלורית היומית זאת הפעילות הגופנית הלא יזומה כמו למשל לבחור לעמוד במקום לשבת (מבלי לחשוב על זה) או לדבר עם תנועות ידיים גם במקום רק עם הפה. זה אירובי לא מתוכנן...

בנוגע למטרת העל שלך, להעלות את הנייטרלי.
אני לא יודע אם זה מוכח מדעית או משהו, אבל אני יכול להגיד שהתחלתי מנייטרלי של 1,800 קלוריות ביום,
וכיום אני נתקע במשקל (לא עולה) על 2,600 קלוריות (בשבוע האחרון אפילו ירדתי חצי קילו בטעות).
טוב, אולי זה קשור לכך שאני 10 קילו שריר יותר.😁 מי יודע.
חלק ניכר מההוצאה הקלורית היומית זאת הפעילות הגופנית הלא יזומה כמו למשל לבחור לעמוד במקום לשבת (מבלי לחשוב על זה) או לדבר עם תנועות ידיים גם במקום רק עם הפה. זה אירובי לא מתוכנן...

אומייגאד.
אתה לא מבין כמה זה מרגש אותי לקרוא את זה:cray:
אני מוצאת עוד ועוד אנשים שהניטרלי שלהם עלה וזה ממש מפיח בי תקווה שהייתה כמעט אבודה.
תודה!!!

ולא יודעת אם אעלה ככ הרבה במסת שריר, אבל אני כבר יודעת בוודאות שהיחס במסת הגוף השתנה לטובת השריר (מרגישים ורואים את זה) ושהגוף שלי מתחיל לעבוד יותר טוב מבחינת טמפרטורת גוף, ודופק, שתמיד היו על סף המינימום התקין ההכרחי...

נערך לאחרונה:

ב-בו-בור-בורג-בורגר-בורגרים

אתמול אכלתי רק 950 קל' עד השעה 10 בלילה בערך. ולמען האמת לא הייתי רעבה במיוחד. יכלתי בכיף לסגור את הפינה עם יוגורט ופרי. אבל החלטתי להתגבר, לשנס את מתניי וקיבתי ולהזמין בורגרים לכל המשפחה!
מפה לשם החלטתי שבא לי להכין בעצמי צ'יפס והום-פרייז, כי יש גבול ליכולות הקוסמיות שלי לאכול ג'אנק, ואני חייבת שלפחות הצ'יפס יהיה בתנור...
וידויים של מופרעת:
* הזמנתי קציצה אחת צ'יקן - ההיגיון אומר שזה פחות קלוריות.
* את השניה הזמנתי בקר על גחלים - כנ"ל, כי השומן נוטף למטה...
* את שתיהן הזמנתי בלחמניה מקמח מלא.
* די זנחתי בצד לחמניה שלמה... את שני החלקים העליונים פשוט לא אכלתי. משומה הם לא קלו את הלחם וזה פשוט לא טעים כשזה לא קלוי. זה סתם מרגיש כמו כריך. הבאתי אותם לאבוש.
* את ההום פרייז הכנתי אמנם על מחבת, אבל שמתי רק כף אחת של שמן ל4 תפוחי אדמה - לזכותי ייאמר שהוא יצא מושלם ברמות!
* בסוף הארוחה נשאר בורגר אחד, ולא התאפקתי ושקלתי את הלחמניה והקציצה והכל..... אז למי שרוצה לדעת - הלחמניה שוקלת 45 גרם. הקציצה 50. הירקות והרוטב עוד 15 בערך. כל הבורגר שוקל 110.
חישוב זריז - סביבות ה250 קל' לבורגר אחד. לא מצאתי שום מידע על זה באינרנט, אז הנה אני מספקת לכל האומה!
*נתתי לכל הארוחה ב700, כי אכלתי גם סלט ירקות, וכמה קוביות של הום פרייז וקצת צ'יפס עם קטשופ. אבל בתכלס נראלי שזה יצא הרבה פחות.

בבוקר המשקל הראה 53.2.
ותוך כדי כתיבת שורות אלו אני מזועזעת מעצמי על כמה שקשה לי לשחרר את כל ההיסטריה הזו.

אימון:

נוחתת במכון בשעה 14:50.
מתכננת לעוף מכאן עד 16:30
יש לי שעה וחצי בערך.

בתפריט:
רגליים,
גב,
כתפיים.
חזה - שכיבות שמיכה אעשה בבית.

סקוואט:
חימום 20*10
41.5*11*2
45*8 עם עצירה בחזרה החמישית. את השמינית כמעט שלא הצלחתי לעלות. זה היה מפחיד. ממש מפחיד.
42.5*12
והרגשתי שיש לי עוד מה לתת, אז:
42.5*6

הכל לקח לי כרבע שעה!
שיפור משמעותי ביותר!

דד-
משומה מדלגת על חימום.
42.5*11
סט שני עשיתי דדליפט רגיל, שמסתבר שהוא הרבה יותר קשה באופן משמעותי! :0
42.5*11
חוזרת לרומני החמוד שלי:
42.5.11
עשיתי אותו בקלילות יתרה, ולכן:
45*11

לקח לי 17 דקות.

כתפיים:
8*10
8*8
המשקולות של 7k התפנו!
7*8*2

גב חתירה:
30*10*3
25*5

פולי עליון אחיזה רחבה:
30*10
32.5*11*2
2 חזרות אחרונות קשות.

השעה עכשיו 16:10.

היפטרסט:
שמתי לי 80k וממש לפני שהתחלתי אימוש התקשרה לומר שאחזור הביתה (אנחנו מתארחים השבת.) קיצר, עשיתי 4 חזרות, ואז החלטתי לעשות פשוט סטטי. אז שרדתי 30 שניות לפני שהבנתי שאני נמעכת למוות וזה פאקינ כואב.

כמעט ולא אכלתי היום. לא ממש רעבה. אולי אהיה רעבה בערב, לארוחת שבת.
שבת שלום!

קרא את שאר עדכון הלוג...

שיקולים לפני השינה.

לפעמים אני נשקלת לפני השינה. פשוט כי אני לא מצליחה להתאפק עד הבוקר למחרת.
לרוב אני לא מתרגשת מהמספר, שבדרך כלל מראה עד קילו יותר ממה שהוא מראה בבוקר. זה דווקא אפילו מרגיע אותי קצת, כי אני מרגישה בשליטה. סוג של ספויילר למה שעתיד להיות...
הפעם זו הייתה טעות.
המשקל הראה מספר שערורייתי של 54.8(!), וברור היה לי שזה לא יעלם בן לילה.
ובאמת שלא אכלתי ככ הרבה בחג! (או שכן? אני לא יודעת.) לעניות דעתי לא עברתי את ה 1,700 - ואני ממש מפרגנת.

הבוקר המשקל הראה 53.6.
אני לא יודעת מה אני מרגישה לגבי זה. כולי תקווה שזה סתם דאחקה שמריצים עלי שם למעלה כדי לבחון אותי, ושזה נוזלים אומשו כזה, שיעלמו בשבוע הקרוב.
שתבינו, זו עליה משמעותית מבחינתי. המוח שלי עובד בצורה כזו שהוא כבר מחשב שבועות קדימה. ולפי החישוב שלו, אם אמשיך במגמת עליה שכזו, לא אחזיק יותר מחודש לפני שאחזור שוב לצמצם את הקיום שלי.
לקחתי אוויר. לדעתי אני עדיין נראית אותו הדבר במראה.
או שאולי השתניתי אבל אני לא מספיק חדת עין כדי לקלוט?
שאלתי את סרט המדידה, והוא סיפר שהתרחבתי בסנטימ' אחד בכל מקום אפשרי מאז הפעם האחרונה שנמדדתי, אי-שם לפני שלושה חודשים.
פחד אימה.
בקצב כזה, אתרחב 4 ס"מ בשנה. 8 בשנתיים. 16 בארבע השנים הבאות...!

ובתזמון מושלם אימוש התקשרה מהקניות לשאול אם אני רוצה משו.
אממ....
זוכרים את הלייט-אווט?
אז פישלתי, אני מודה. אמרתי לה לקנות את כל הדייאט האפשריים.
אבל החבר'ה מלמעלה, נו, האלה שאחראים לדאחקות, נכנסו פתאום ללחץ כשראו מה אני עומדת לעשות, והחליט להתערב. הם העלימו מהמדפים את כל הדייאט שרציתי.
אחרי ישיבת צוות לא קלה שלי עם עצמי, אמרתי לה לקנות לי במקום יוגורט 0% את ה1.5, ובמקום מעדן שוקולד 50 קל', אמרתי שאשמח אם תביא לי קרלו רגיל ונורמטיבי, שיש בו 90 קל'. (כמעט כפול!!!!)
אז המעדנים כרגע במקרר מחכים לתורם, עד שאסיים את המעדן 0%/דיאט/לייט האחרון שלי ואאזור אומץ לפתוח אותם... וגם לאכול כמובן. כן. הפרט השולי הזה.

טובבבב אבלאלאבל הייי!! כבר אכלתי המבורגר-כפול-עם-גבינה-צמחונית, שהערך הקלורי שלו משתווה ל1100, לא? שזה יותר מיום שלם של אכילה שלי מלפני שלושה חודשים, נכון??
אני יכולה לעשות את זה, נכון???
הלוואי ויכולתי לענות על השאלה הזו, אבל בשיא הכנות, אני לא יודעת. רק הזמן יגיד.

ואם כבר אני עולה במשקל, המינימום שאני יכולה לעשות זה להשתדל לעלות בשריר ולא בשומן!
השעה 13:45. אחי הנסיך הקפיצותי למכון.

כשהגעתי גיליתי 2 דברים:
*שכחתי את הצ'יפ בבית.
*המכון נסגר ב2. דהיינו, בעוד רבע שעה.

כן, אלו הם חיי.

התקשרתי לאחי, שהפך לפתע מנסיך לצפרדע, כשהודיע לי חגיגית שהוא לא מתכוון להחזיר אותי.
אז חיכיתי לאבוש. שונאת להיות תלויה בטרמפים למכון, אבל עוד שבוע זה ייגמר!

אני קצת אומללה כרגע.
חייבת לפרוק את האגרסיות והחששות, ומנועה מלעשות את זה, בצורה די אכזרית.
מחר המכון יפתח מחר רק בבוקר, בגלל החג. אז זה אומר שאוכל ללכת רק ביום שלישי, רביעי, חמישי ושישי.
בטח אעשה AB אומשו.
אולי אאלתר תרגילים בבית עם המשקולות.
אוף. ככ רציתי לדדלפט את התיסכול הזה החוצה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

יש לי בחילה.

הבוקר המשקל הראה 53.5

יוצאת לאימון, מפספסת את האוטובוס בדקה, ובכך מפספסת חצי שעה מזמן האימון.
לא כיף לי :|
אבל הי, עוד פחות משבוע אני חוזרת ללימודים (לא, רגע. זה לא מעודד.) ולחדר-כושר-שתי-שניות-מהדירה-שלי. (אוקיי. עדיין לא ממש מעודד.)
השעה עכשיו 16:30, ויש לי זמן עד 6 בערך.
ב6 יש לי דייט. ממש פה בקניון. זו הפעם השנייה בחיי שאני יוצאת עם מישו... מעניין איך יהיה. מקסימום סתם ארוחת ערב עם אדם זר.

וכן, אני באה לדייט מייד אחרי אימון. כי אני בלחץ אטומי וזה עוזר לי להתפרק. תקראו לי מסריחה, לא אכפת לי.

אתמול עשיתי 45 שכיבות שמיכה. (15*3) אולי יותר... לא זוכרת. לא ספרתי. והצלחתי לעשות 3 עליות מתח מלאות.
אין לי סוללה, אין לי מטען, ואין לי מצברוח :|
מקדישה את האימון לרגליים, כתפיים, וגב.
מקווה לשרוד.
אין לי כח לקשט את הלוג.

סקוואט:
45*10*3
סט ראשון מושלם.
סט שני- 2 חזרות אחרונות קשות. התלהבתי מדיי, הייתי צריכה להמתין יותר זמן.
סט שלישי - הפוגה בחזרה השביעית, מנוחה קלה. אבל סיימתי 10 חזרות.
מורידה משקל.
40*12
חזרה אחרונה הייתה מאתגרת.
אבל הי, הצלחתי לעשות 3 סטים על 45!!!!!!! 😵‍💫🥊

דד:
45*10*4

זה היה מאתגר מאוד, אבל הלך מעולה.
את שתי החזרות האחרונות-אחרונות כמעט ולא צלחתי, אבל עם הטימטום שלי עשיתי אותן בכל זאת.
בדיעבד אולי הייתי צריכה לעצור... אבל ניחא. עשיתי אותן טוב דווקא...

נממ,
עלה לי קצת המצברוח 😃

היפ:
מדלגת. ניתן לתחת לנוח קצת. חיחי.

חתירה:
30*10
27.5*11*2
2 חזרות אחרונות מעפנות להפליא.
מורידה משקל.
25*9
אוקיי, היד הקדמית שלי סחוטה. לכן אני לא מצליחה.

פתאום אני מבינה שאני ממש אוהבת את חדר הכושר הזה. (חוץ מהעניין הזוועתי של להגיע אליו.) הוא ממש מרווח, נח, מאובזר, ומלא חתיכים.
אני דיי משוכנעת שהדייט שלי מעולם לא הניח את כף רגלו בחדר כושר. הוא חנון מחשבים שכזה.
הוא הודיע שיתעכב ברבע שעה. אז יש לי עוד זמן.

פולי עליון:
27.5*11*3

היפ:
החלק שלוקח הכי הרבה זמן בהיפטרסט, זה ללא ספק ההכנה הנפשית.
75*10*3
דאם. יש לי בחילה כאילו שתיתי 2 ליטרים של שמן סלמונלה בכבישה קרה.

השעה 17:40 אני בהספק היסטרי!!!!!!!!!
ביום רגיל הייתי מסיימת עכשיו רק 3 תרגילים!!!!

לחיצת כתף:
6*10*3
הבחילה גואה.
השם ישמור.
אני מוותרת על סט רביעי.

השעה 17:50. אני עפה להתארגן לדייט.
השעה 17:57 אני מוכנה לדייט.

עדיין יש לי בחילה איומה ונוראה. אבל יש לי רבע שעה לנוח.
וויש מי לאק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

נו...
איך היה בדייט?
מת לשמוע.
הוא חתיך? נחמד? הוא הציע נישואין? אתם הולכים לגור ביחד? אסף אותך בלימוזינה?
תספרי.

אני יודע שאני חופר.
אבל ממש סיקרנת.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 🤣🤣🤣

האמת שהיה ממש-ממש נחמד! באופן די מפתיע, האמת 😳
מודה שהגעתי לדייט ממש סקפטית חחח
ואמנם הוא רזה למדי, לא חתיך עולם מסוקס, ולא חושבת שהתקרב אי-פעם לחדר כושר, אבל הוא היה ממש ממש חמוד :0
דיבר לעניין, לא היה גס רוח, ולא חנון-עולם-גיק-שרוף כמו הקודם, תודה לאל.
סך הכל הייתה כימיה. אבל יש עוד כמה דברים שאני צריכה לבדוק 🙄

ודיר בלאק שהיה רק מזכיר את השורש ח.ת.נ! הבחור הקודם עשה את הטעות הזו כבר אחרי הדייט הראשון, תכנן לי כבר איפה נטייל ובאיזה ריף נצלול ביחד, ורצה שאני אעשה סטאז' אצל אמא שלו. (כפשוטו.) ברחתי בצרחות 🤦‍♂️

ואמנם הוא רזה למדי, לא חתיך עולם מסוקס, ולא חושבת שהתקרב אי-פעם לחדר כושר, אבל הוא היה ממש ממש חמוד :0
דיבר לעניין, לא היה גס רוח, ולא חנון-עולם-גיק-שרוף כמו הקודם, תודה לאל.
אני לא יודע איך זה עם בחורות, אבל הרבה גברים לא רוצים לצאת עם בחורה יפה מידי, בגלל פחד מאכזבה או דברים שונים.
חוץ מזה, מנסיון אישי, בחורות ובחורים נראים אחרת בדייט חמישי מאשר בדייט ראשון.
ודיר בלאק שהיה רק מזכיר את השורש ח.ת.נ! הבחור הקודם עשה את הטעות הזו כבר אחרי הדייט הראשון, תכנן לי כבר איפה נטייל ובאיזה ריף נצלול ביחד, ורצה שאני אעשה סטאז' אצל אמא שלו. (כפשוטו.) ברחתי בצרחות 🤦‍♂️
חחח...
רק לסבתא מותר להתנהג בחוסר טאקט.
אם אספר על הדברים המפגרים ששמעתי אנשים אומרים בדייטים (ואולי גם חלק מהדברים שאני אמרתי), לא אסיים.
אני מקווה שהוא לא הציע שתעשי סטאז' בבישול אצל אמא שלו אחרי שהוא נגס באוכל שאת בישלת לו. חחח.... דברים כאלה כבר קרו.

אין צורך להתפשר, אבל גם לא להיות עם צפיות שאי אפשר לספק.

בלי לחץ, אבל מתי אנחנו פוגשים אותו? 😆

זה סתם היה בצחוק...

אני לא יודע איך זה עם בחורות, אבל הרבה גברים לא רוצים לצאת עם בחורה יפה מידי, בגלל פחד מאכזבה או דברים שונים.
חוץ מזה, מנסיון אישי, בחורות ובחורים נראים אחרת בדייט חמישי מאשר בדייט ראשון.

חחח...
רק לסבתא מותר להתנהג בחוסר טאקט.
אם אספר על הדברים המפגרים ששמעתי אנשים אומרים בדייטים (ואולי גם חלק מהדברים שאני אמרתי), לא אסיים.
אני מקווה שהוא לא הציע שתעשי סטאז' בבישול אצל אמא שלו אחרי שהוא נגס באוכל שאת בישלת לו. חחח.... דברים כאלה כבר קרו.

אין צורך להתפשר, אבל גם לא להיות עם צפיות שאי אפשר לספק.

בלי לחץ, אבל מתי אנחנו פוגשים אותו? 😆

זה סתם היה בצחוק...

חחחחחחח כן, טוב, אני חושבת שלצאת עם מישהו מדיי חתיך זה סיכון, כי לא באלי שבחורות אחרות ישימו לי עליו עין 🙄
חוצמיזה, שאף אחד לא מושלם. אם החיצוניות טובה מדיי, זה מיד גורם לי לתהות מה מסתתר מאחורי העטיפה היפה... 😳
יש אצלי טווח בין "נאה ביותר" ל-"לא מכוער בכלל", שאני מוכנה לתמרן בתוכו :>

בנוגע לחוסר טאקט, הבחור הקודם היה מוגזם. בדייט השני (כי נתתי לו עוד צ'אנס,) הוא סיפר לי על כל החברים שלו שהתחתנו וכאלה.... ואני כולי סימסתי לחברה תוך כדי: 🆘
וזה היה סטאז' של הלימודים חח מסתבר שאמא שלו עוסקת במה שאני כרגע לומדת... אבל אם כבר הזכרת אוכל, אז מהבחינה הזו הוא היה ההפך הגמור ממני - שונא ירקות מושבע ומכור קשות לקולה :0
אבל לא על זה פסלתי, כמובן שהיו דברים מהותיים יותר... זה לא שממש סבלתי בדייטים, זה פשוט לא התאים. וזה היה הדבר הכי קשה בעולם להגיד לו את זה. כלכך נוראי. לא רציתי לפגוע בו, ועשיתי את זה ממש בעדינות, אבל נראלי שהוא לא צפה את זה 😕
זה היה כאילו הוא כבר החליט שנתחתן. סיפר עלי להורים שלו והכל. הוא התלהב ממני מדיי וזה הפחיד אותי 🤦‍♂️

נערך לאחרונה:

כח השווארמה!!!

אתמול המשקל הראה 53.8(!!!!) השתדלתי לא להתרגש.
ובאמת, הבוקר הוא הראה 53.4.
אני עוד עוקבת אחרי זה. ומתכננת לקנות לי משקל לדירה, שאוכל להיות במעקב גם במהלך השבוע.

אז ערכתי ביקור סידורים בעיירה דרומית, עיר מגוריה של שירוש היקרה, (שברחה לחו"ל כששמעה שאני מגיעה חיחי...) וכבר זמן מה שאני מפנטזת על שווארמה מאוד ספציפית שיצא לי לאכול בה בעבר.
ומאחר ואני על 1,600, ואתמול אכלתי רק 1,400, אז יש לי ספייר. קצת מרווח נשימה.
לאחר הליכת מכות עם עצמי, הצלחתי לגרור את רגליי לשווארמייה ולהזמין לאפה, ולא פיתה!
בדרך כלל אני יותר דוגלת בלאכול פחות, ופחות בלאכול יותר. אבל הייתי חייבת לאתגר את עצמי.
סיימתי לפחות 4/5 מהלאפה! + קצת סלט וחמוצים, וקפצתי לחנות קרובה לקנות חמצוצים וסוכריות גומי. המבחר היה ענק אז קניתי אחד מכל סוג, כמו ילדה קטנה חחח
מכאן אני לוקחת אוטובוס ישר לחדר הכושר.
כבר עברה שעה מאז אכלתי ויש לי עוד שעה נסיעה, אז אני אהיה בסדר 😃

הגעתי קצת מנומנמת. חיפשתי אקסל דיאט בכל הקניון ולא מצאתי, אז הסתמכתי על האנדרנלין של האימון שיכניס אותי לעניינים...

השעה עכשיו 16:00

סקוואט:
החימום קל עד כדי גיחוך. כאילו אין עלי מוט :0
הולכת ישר ל45.
45*10*4

-1800-

או. מיי. גאדדדד!!!!!
העפתי את הכללללל!!!!!!! החזרות האחרונות היו קצת קשות, הברכיים ברחו לי, אבל הצלחתי ליצב אותן.
וואו. וואו. וואו!!!
חכו, זה לא הכל - כל התרגיל, כולל החימום, לקח לי 12 דקות!!!!!!!!!!!
אומייגאד. נראלי זה בזכות השווארמה :0

דדליפט:
45*10*3
הלך מושלם. מעלה משקל:
47.5*12
שתי חזרות אחרונות לאחר הפוגה קלה.
-1920-

וואו, אני מפציצה היום!!
איייייין, אין! זה מהשווארמה, אני אומרת לכם!!

היפ:
הפעם לא דוחה אותו!
80*10*3
-2400-

2 חזרות אחרונות קשוווותתת. לא נחתי מספיק בין הסט השני לשלישי כי מישהי חיכתה למתקן....
אבל צלחתי הכל בגבורה וסיימתי את התרגיל בפחות מ6 דקות 😃

חתירה:
30*10*3
27.5*8
מעולה!!
-1120-

פולי עליון, אחיזה רחבה:
30*10*2
הולך פצצה. מנסה להעלות משקל:
32.5*7
קצת קשוח.
30*7
-1037-

השעה רק 17:00!!!!! 🤯
שוב הספקתי לעשות 5 תרגילים בתוך שעה!!!
וואו. חבל על הזמן, השווארמה הזו.
ח'ברה, נראלי עליתי פה על סקופ היסטרי! 🤩🤣

חזה:
8*12*3
-288-

כתפיים:
7*10
7*7
פאק, קשה לי.
למה קשה לי?
7*3
7*6
טוב, יורדת ל6k.
6*4
אעה! קשה!
מה זה?? 😳
נגמרה ההשפעה של כח השווארמה!!?!?? :0
לא, לא, לאלאלא. רגע.
אחרי הפסקה של דקה וחצי, מנסה שוב:
6*10
האחרונים קשים, But I did it !
-266-

יד קדמית:
7*7*2
-98-

פטישים:
7*5
6*10
-95-
היה. קשה. בטירוףףףףףףףףo_O

כנראה שהשפעת השווארמה עברה לגמרי...
מקווה שזה לא חומר ממכר.... לא רוצה להפוך לשווארמהולית 🤣

קרא את שאר עדכון הלוג...

ברור שזה השווארמה. וההילה הקדושה של העיר שבה ביקרת.

המסקנה המתבקשת לפועל:
בואי להתאמן איתי יום אחד (כשאחזור לארץ) ואכיר לך מקום מושלם נוסף לאכול בו. ככה תרוויחי גם השראת מזל לאימון וגם שווארמה מעלפת (או מעורב או פרגיות). בדוק נשבור את כל השיאים 😁😛

**שלשום אכלתי את הלאפה הכי מבאסת בחיים שלי נראלי. להבין שמדיניות פינוק הלאפות הנהוגה בעיירתנו ממש לא מובנת מאליה

ברור שזה השווארמה. וההילה הקדושה של העיר שבה ביקרת.

המסקנה המתבקשת לפועל:
בואי להתאמן איתי יום אחד (כשאחזור לארץ) ואכיר לך מקום מושלם נוסף לאכול בו. ככה תרוויחי גם השראת מזל לאימון וגם שווארמה מעלפת (או מעורב או פרגיות). בדוק נשבור את כל השיאים 😁😛

**שלשום אכלתי את הלאפה הכי מבאסת בחיים שלי נראלי. להבין שמדיניות פינוק הלאפות הנהוגה בעיירתנו ממש לא מובנת מאליה

ווואייייייי כןכןכןכןכןכןןן D:
אני ממש ממש אשמח! אעדכן אותך בפעם הבאה שאגיע לעיר. מקווה שזה לא יהיה בעוד נצח נצחים....
אפשרי להיכנס לחדר כושר שלך ל"אימון ניסיון"?
ומניחה שגם לא אהיה מוגבלת מבחינת זמן, כי עכשיו אני יודעת כמה נח וסבבה להגיע מאצלך עד לחצי מטר מהבית שלי -עם אוטובוס אחד ויחיד, וזה בכלל מושלםםםם.
ותקחי אותי לאכול מההה שבאא לךךךךך!! אני מבטיחה - בלי נדר - שאסיים את הכל 🤣

ואני בשוק. צריך כישרון אדיר כדי להצליח להרוס דבר מושלם כמו לאפה. פשוט מחריד.🤦‍♂️

הרגל VS רצון.

"כח ההרגל" ו"כח הרצון" מצטרפים שניהם ל"כח השוואמה" ברשימת הכוחות העל טבעיים שאופפים אותי לאחרונה.
חזרתי ללימודים, למגורים בחולון, וסוגשל לחיים הקודמים שלי מלפני שלושה חודשים. (שלא היו מזהירים במיוחד בפן התזונתי.)
החשש: שאחזור להרגלי האכילה הקודמים שלי.
המשימה: לא לחזור להרגלי האכילה הקודמים שלי.
לכאורה נשמע די פשוט.

אתמול תכננתי לי את כל הארוחות בצורה מוקפדת, וניצחתי את עצמי בצורה חסרת תקדים.
עד כדי כך שאשכרה אכלתי *טילון (!) אחרי **ארוחת הערב (!!) ובכך הגעתי לסך קלורי של 1690***(!!!)

היום, לעומת זאת, היה לי יום דיי מחורבן, אם נסתכל עליו בצורה היבשה שלו. יותר מדיי דברים שהשתבשו. אבל ברוך השם שמרתי על מורל גבוה ולא נתתי לזה למרמר אותי 😃
בסביבות השעה 19:30 שמתי לב שאכלתי רק 800 קל'.... שזה נורא.
אז.... החלטתי לפנק את עצמי בהמבורגר.... ו.... הזמנתי דאבל מק במקדונלדס!! :0

לפרוטוקול, כבר 6 שנים שלא אכלתי מקדונלדס!!! (ובאופן כללי הייתי אוכל שם רק פעם בשנה בערך.... זה היה מבחינתי משהו נדיר, סיבה למסיבה...) וממש ממש ממממש נהנתי! D:
חיסלתי את ההמבורגר הכפול כמו כלום (+ זירו,) ועם הרוטב שהוספתי הצלחתי לסגור את הפינה של 1600 להיום, והייתי ממש גאה וטובת לבב 😇
ידעתי שמגיע לי עוד פרס, אז הלכתי להירשם מחדש לחדר הכושר האהוב והיקר שלי בחולון. (שפתאום היה נראה ממש קטן ומעפאן לעומת ספייס רשל"צ)

ולהלן האימון, שנעשה כולו בחיוך כמעט מקריפ:

חתירה:
33*10*2
33*5
26*5
19*5

-1050-

פולי עליון:
33*4
אוקיי, לא.
26*7
וואי לא זכרתי שהקפיצות במשקלים כלכך גבוהות פה ... יש רק 33 או 26.
26*12*2
33*4
26*6
אני מרמה וזה לא הוגן. עוד סט.
26*10

-1486-
טוב, לא יודעת אם להחשיב את זה, זה לא היה ממש סשן נורמלי חח...

לחיצת כתף:
6*11*3
הפוגה קטנה לפני שני הסטים האחרונים.
מאשימה את זה שאני תשושה.
-198-

יד קדמית:
6*10*2
-120-

פטישים:
6*10
עם טריליון הפסקות...
-60-

לחיצת חזה:
8*12*3
-288-

פרפר:
6*8
6*6*2
-120-

יש לי עוד מלא אנרגיה ._.
האם זהו כח ההמבורגר??
אה נראלי זה מהאקסל ששתיתי מקודם חח
אומייגאד. אני מחושמלת.
יאלהה נעשה בטן. כבר שנה שלא נגעתי בה.

אופניים:
30*3
והנה, נזכרתי למה אני שונאת לעשות תרגילי בטן:
זה גורם לי להעלות גרה. לא אפרט יותר מדיי, רק אומר שחוץ מלהרגיש את ההמבורגר אני לא מרגישה את הבטן חחח
אגב, יש פיתרון לדבר הזה?
עשיתי עוד 4 סטים של תרגילי בטן שונים, עד שהרגשתי שהחמודה עבדה מספיק... זהו מתוקה, נגמר החופש ;)

בשורה התחתונה, אני לגמרי מנצחת על, ומנצחת את עצמי 😃
ברוך השם. אני רק מקווה שזה יעמוד במבחן הזמן, כי איתי אי אפשר לדעת 🤦‍♂️
יצרתי קשר עם קואוצ'רית מטעם המכללה שתעזור לי לשמור על רמות השפיות הגבוהות שבהם אני נתונה כרגע, לפני שאקרוס תחת עומס הלימודים.
ואני אמצא גם מקום שבו אוכל לקבל טיפול פסיכותרפויטי שבועי מקצועי. (אם כי המצב המעולה שבו אני כרגע הוא הוכחה לכך שעשיתי עבודה נפלאה עם הפסיכולוגית הקודמת והמהממת שלי מהמחלקה. אשכרה למדתי את עצמי. זה מדהים אותי כל פעם מחדש.)
אני לא רוצה לנוח על זרי הדפנה ולחיות באשליה שהמצב לא יכול להידרדר בתוך שניות. חייבת לעמוד על המשמר.

* טילון קטן, בואו אל תגזימו.
** שהייתה מרק עדשים עתיר מים ופרוסת לחם קל, בואו אל תגזימו.
*** הרשיתי לעצמי כי הייתי פעילה ושרפתי 200+ עם האופניים, בואו אל תגזימו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מהממת.

אגב, למה יש לך שני תרגילים מבודדים ליד קדמית ואף לא אחד לאחורית? 🙄
אוף. אני מרגישה מלכת השאלות. אבל זה בלתי נשלט 😳
חח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית