הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

פשוט הזוייי שאת על 2,000 ולא עולה במשקל. חלום הזויייי!!!!!
מאש העליתי ל1,400 (+שבוע של ההפלגה שבטוח אכלתי שם יותר חחח...) עליתי סה"כ קילו וחצי (שזה תואם בדיוק את העודף הקלורי של 400 ליום.🤦‍♂️) העליה אמנם נעצרה בשבועיים האחרונים, אבל אני מניחה שזה בגלל שאכלתי די גרוע בגלל השן וצום גדליה וצום כיפור וכל אלה....

נשבעת שזה הזוי!!!! אני חושבת שמשהו בי לא תקין! זה ממש גורם לי לתסביכים רציניים שאני על 2000 ולא עולה.
ודי כבר עם זה. תמיד שמעלים בקלוריות תהיה עליה ראשונית של נוזלים. גם יותר פחמימות. וגם פתאום יש יותר אוכל שתופס נפלה בקיבה. זה לא הגיוני שתעלי מ1400!

• פותח/ת השרשור
נשבעת שזה הזוי!!!! אני חושבת שמשהו בי לא תקין! זה ממש גורם לי לתסביכים רציניים שאני על 2000 ולא עולה.
ודי כבר עם זה. תמיד שמעלים בקלוריות תהיה עליה ראשונית של נוזלים. גם יותר פחמימות. וגם פתאום יש יותר אוכל שתופס נפלה בקיבה. זה לא הגיוני שתעלי מ1400!
כן, בגלל זה אני ממש רוצה לתת לזה עוד זמן, לראות מה קורה, מי נגד מי חחחח
הבוקר נגיד הייתה ירידה דרמטית של 600 גר' אבל נו, זה בגלל הצום חחח אז לא מחשיבה...
נראה איך יהיה מחר.
ועכשיו זו גם לא תקופה שגרתית במיוחד עם כל החגים והכל....
הפחד שלי הוא העובדה שאני ממילא לא במשקל ככ נמוך שאני יכולה להרשות לעצמי לעלות עוד... אני לא יכולה לצפות מתי העליה הזו תיפסק... לא רוצה להתעורר בוקר אחד ולגלות שעליתי 10 קילו :(

כן, בגלל זה אני ממש רוצה לתת לזה עוד זמן, לראות מה קורה, מי נגד מי חחחח
הבוקר נגיד הייתה ירידה דרמטית של 600 גר' אבל נו, זה בגלל הצום חחח אז לא מחשיבה...
נראה איך יהיה מחר.
ועכשיו זו גם לא תקופה שגרתית במיוחד עם כל החגים והכל....
הפחד שלי הוא העובדה שאני ממילא לא במשקל ככ נמוך שאני יכולה להרשות לעצמי לעלות עוד... אני לא יכולה לצפות מתי העליה הזו תיפסק... לא רוצה להתעורר בוקר אחד ולגלות שעליתי 10 קילו 😭
באיזה חלום זה עלול לקרות? את בשליטה מלאה על מה את מדברת? זה לא שאת נשקלת פעם בחצי שנה. אבל תני למשקל להתאזן לפני שאת יוצאת בהצהרות מיותרות. גם ההפלגה גם החגים...הכל יחד מונע ממך לראות את התמונה הכללית והנכונה של התהליך ולדעתי זו דרך מעולה

תגידי תודה, לי היה אתמול בולמוס של הלייף.

טחנתי עוגות ועוגיות כאילו אין מחר וסבלתי מכאבי בטן של החיים עד כדי כך שלא הצלחתי לישון כמו בנאדם בלילה.

• פותח/ת השרשור
תגידי תודה, לי היה אתמול בולמוס של הלייף.

טחנתי עוגות ועוגיות כאילו אין מחר וסבלתי מכאבי בטן של החיים עד כדי כך שלא הצלחתי לישון כמו בנאדם בלילה.

אויי זו תחושה נוראית!!🙁
אני ממש מקווה שאתה מרגיש יותר טוב עכשיו.

באיזה חלום זה עלול לקרות? את בשליטה מלאה על מה את מדברת? זה לא שאת נשקלת פעם בחצי שנה. אבל תני למשקל להתאזן לפני שאת יוצאת בהצהרות מיותרות. גם ההפלגה גם החגים...הכל יחד מונע ממך לראות את התמונה הכללית והנכונה של התהליך ולדעתי זו דרך מעולה

כן אני משוכנעת שאני בדרך טובה. 😇
למען האמת הייתי בטוחה שאעלה הרבה יותר. וגם כשעליתי- גיליתי שהשד לא כזה נורא....
ועליתי לנפחי עבודה הזויים!!!
הוספתי בסביבות ה 500-700 נפח לתרגילים הגדולים!!! וזה תרגילים שהייתי תקועה בהם במשך ח-ו-ד-ש-י-ם!!!!

ואת, שתדעי לך, ממש עזרת לי בדחיפה של הלצאת מהפלונטר הזה. ישבת עליי ממש חזק חחחח
זוכרתתתת שרק רציתי בהתחלה להעלות מ1000 ל1,200??? 🤣
מרגיש כמו נצח. איך פחדתיייי אימלה....!!

אויי זו תחושה נוראית!!🙁
אני ממש מקווה שאתה מרגיש יותר טוב עכשיו.

כן אני משוכנעת שאני בדרך טובה. 😇
למען האמת הייתי בטוחה שאעלה הרבה יותר. וגם כשעליתי- גיליתי שהשד לא כזה נורא....
ועליתי לנפחי עבודה הזויים!!!
הוספתי בסביבות ה 500-700 נפח לתרגילים הגדולים!!! וזה תרגילים שהייתי תקועה בהם במשך ח-ו-ד-ש-י-ם!!!!

ואת, שתדעי לך, ממש עזרת לי בדחיפה של הלצאת מהפלונטר הזה. ישבת עליי ממש חזק חחחח
זוכרתתתת שרק רציתי בהתחלה להעלות מ1000 ל1,200??? 🤣
מרגיש כמו נצח. איך פחדתיייי אימלה....!!
אויש אני ממש שמחה שהיה לי איזשהו חלק. את תותחית על והלוואי ותאכלי עוד מיליון קלוריות מבלי לעלות:sarcastic:

• פותח/ת השרשור
אויש אני ממש שמחה שהיה לי איזשהו חלק. את תותחית על והלוואי ותאכלי עוד מיליון קלוריות מבלי לעלות:sarcastic:

הלוואיייי 🤯

ראית את המניפסט שכתבתי אתמול?

תראי מה מטרת העל!!! חחח

הלוואיייי 🤯

ראית את המניפסט שכתבתי אתמול?

תראי מה מטרת העל!!! חחח
אוי זה ענק!!!!! אמן ותגיעי ליותר. אני מכירה בנות שאוכלות יותר מ2000 ועדיין לא עולות. הלוואי עליי הלוואי עליי הלוואי עלי!

קודם משו קל... לא ישר פותחים מנגל(את זה עשיתי אחרי שעה 😉)
חחח הייתה לי תקופה במאי שפשוט השתגעתי ובמשך כמעט חודש אכלתי כל מה שרק רציתי. רק תדמיין קיבה של סוס בתוך בחורה. כל יום הייתי מגיעה למצב שהבטן נפוחה כמו בלון וכואבת בטירוף. ואז שהתאספתי על עצמי הבטחתי שאני לא חוזרת להרגשה הנוראית הזו יותר לעולם. כמו אישה בכיתי במשך שבועיים ואחרי זה כבר חזרתי לעצמי

מי מכן אמרה שהיא חולונית ועברה עיר ? אשמח לעזרתכן...

• פותח/ת השרשור
אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

אימון מוצ"שי שכזה...

המ.
אז בסוף לא עברתי את העקירה.
פשוט כי בצילום ראיתי שהשן טובה לחלוטין, והחלטתי שאני לא רוצה לעקור.
אז ברחתי מהכיסא של הרופא.
בערך.
לא מדברים על זה.

בשבת עשיתי בערך 64 שכיבות שמיכה ב3 (וחצי) סטים.
אגב, זה מספיק לחזה ויד אחורית...? (שאלה שמופנית אליכם, אשמח לתשובה:)

בכל אופן - אימון רגליים מוצ"שי שכזה.

סקוואט:
כבר בחימום הבנתי שאני עייפה.
לא ישנתי שנ"ץ של שבת, שכידוע, מפורסמת בסגולותיה מעוררות האנרגיה חחח
חימום- 10*20
סט ראשון 40*10
אוקיי. היה לי קשה. ממש.
השרירים שלי תפוסים, אמנם ממש בקטנה, אבל עדיין לא מראים נכונות להתאמץ למרות הפקודה של המוח.... משהו מוזר.
הגוף שלי ממש מותש היום, משום-מה. אז אני אזרום איתו עם אימון קליל מהרגיל.
40*10*4
-1600-

דדליפט:
סט ראשון ניסיתי דד רגיל.
את כל השאר חזרתי לרומני החמוד שלי.
40*10*4

-1600-

התלבטות:
להמשיך להיפטרסט,
או ללכת על גב?
הלכתי על גב.

חתירה:
30*10*3
-900-

פולי עליון:
30*10*3
-900-

יש לי 12 דק להיפטרסט עד שסוגרים את המכון!!!!
אבל אין לי כח לעשות!!!! ☠️

לוותר לעצמי?
לא לוותר?
אוף.

כל הלחץ הזה.

בסוף היה כאן מישהו שפירק את הסקוואט שלו, הכילו מליון פלטות של 20!
אז שאלתי אותו אם יוכל להעביר לי את זה להיפטרסט חחח
מפה לשם,

היפטרסט:
80*10*3
-2400-
היה ממש ממש קשה.
עצרתי כמה פעמים בכל סט (מלבד בראשון, שעברתי אותו חלק...) אבל לא ויתרתי לעצמי עד החזרה האחרונה!!

אימון הבא אחרי החג בע"ה.
מחר אולי אעשה כתפיים+יד קדמית בבית עם משקולות.

עדכון תזונה:
היום אכלתי מלאאאאא. נראלי בסביבות ה1600!!
והיה לי כיף!
והשבוע זה מלא חגים.
אני נשארת על מתכונת 1400....
כשאחזור ללימודים ולשגרה יהיה לי הרבה יותר קל לעקוב.

נ.ב - עדיין בא לי המבורגר!!
אני חייבת לאכול השבוע, לא מעניין אותי!! חחח

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם הצלחת לבצע שכיבות שמיכה שלמות ולא חצאים. דהיינו שהחזה נוגע בריצפה, לעניות דעתי זה אימון מעולה לחזה ויד אחורית.

• פותח/ת השרשור
אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

איזה מתח! 😃

סיפור קצר:
יום ראשון, ערב חג, זרקתי לאחי - "קוף, תלמד אותי לעשות מתח! D: "
והוא ענה בתגובה, "אין מה ללמוד. פשוט תחזיקי את המוט ותמשכי את עצמך."
וואלה אחי היקר, תודה רבה.
בכל אופן, לפרוטוקול, מעולם לא הצלחתי לעשות מתח. בקושי הייתי עולה עד החצי. באיזשהו שלב הסקתי שזה פשוט לא בשבילי...
אך לאור העובדות שלא ניסיתי כבר מלא זמן, ושהתקדמתי המון באימונים עד כה, חלטתי לנסות שוב.
אז "החזקתי" ו"משכתי".
ו-אומייגאאאדדדד אשכרההה עליתייי בלי בעיההה!!!!!!!
עשיתי 2 עליות מלאות ברצף, ואחרי מנוחה (והתרגשות היסטרית) הצלחתי עוד 3!
לאורך החג ניסיתי עוד כמה פעמים, והצבתי לעצמי אתגר להגיע ל10 עליות מלאות ברצף! נראה כמה זמן ייקח לי 😃
עשיתי גם שכיבות שמיכה (מסתבר שאני עושה מלאות!) אבל הסתפקתי ב15×2.
מפה לשם, היד האחורית שלי תפוסה בקטע קשה, ואני מאושרת.

זה היה אתמול.
היום אני סופר עייפה.
ישנתי 4 שעות הלילה, וקמתי לעבודה.
מפה אני הולכת ישר לשיננית, ואז לאימון.
נראלי שאגיע עם הלשון בחוץ... הייתי שמחה לדפוק שנ"ץ טוב לפני, אבל זה יותר מדיי פרוצדורה לחזור הביתה ואז לצאת שוב, ואין לי כח.
אעדכן איך היה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

ככה זה כשמתחזקים... גם לי היה בעבר את הסיטואציה הזאת של חוסר מעש לתקופה ארוכה ואז את מתחילה לחזור לשגרה של אימונים

עם חיזוק הידיים ולאט לאט את מצליחה לעשות עליות מתח וככל שגובר הזמן את מצליחה לעשות יותר ואז גם שמה על עצמך משקל.

השיננתי בחולון או בנסצי ? בדיוק מחר אני הולך לניקוי... לומד מטעויות...

• פותח/ת השרשור
ככה זה כשמתחזקים... גם לי היה בעבר את הסיטואציה הזאת של חוסר מעש לתקופה ארוכה ואז את מתחילה לחזור לשגרה של אימונים

עם חיזוק הידיים ולאט לאט את מצליחה לעשות עליות מתח וככל שגובר הזמן את מצליחה לעשות יותר ואז גם שמה על עצמך משקל.

השיננתי בחולון או בנסצי ? בדיוק מחר אני הולך לניקוי... לומד מטעויות...

נסצי חחח
איך אני אוהבת את ההתפעלות של השינניות..."את בטוחה שלא היית פה שנה וחצי? כמעט אין מה לנקות!"
ואני כולי: 🙄

נסצי חחח
איך אני אוהבת את ההתפעלות של השינניות..."את בטוחה שלא היית פה שנה וחצי? כמעט אין מה לנקות!"
ואני כולי: 🙄

אין מצב בחיים... אני לא הייתי מעל שנה בוודאות ואיך שהשיננית ראתה את זה היא קבעה לי תור של ניקוי הקצעת שורשים שזה ניקוי כל כך "עצבני"

שאת לא יכולה לעשות את הטיפול בפעם אחת אלא לחלק אותו ל-2 מפגשים(שיניים תחתונות ומפגש שני שיניים עליונות לפי בחירתך) ולשלם עליו 1200 שקל(שאלוהים יעזור לי...)

לא מקנא בבנאדם שיעשה את הטיפול הזה, השיניים כל כך כאבו לי.

• פותח/ת השרשור
אין מצב בחיים... אני לא הייתי מעל שנה בוודאות ואיך שהשיננית ראתה את זה היא קבעה לי תור של ניקוי הקצעת שורשים שזה ניקוי כל כך "עצבני"

שאת לא יכולה לעשות את הטיפול בפעם אחת אלא לחלק אותו ל-2 מפגשים(שיניים תחתונות ומפגש שני שיניים עליונות לפי בחירתך) ולשלם עליו 1200 שקל(שאלוהים יעזור לי...)

לא מקנא בבנאדם שיעשה את הטיפול הזה, השיניים כל כך כאבו לי.

כן, כן, יש מצב ועוד איך.
הן אומרות לי את זה כ----ל פעם. 😇
גם לפני שנה וחצי כשהייתי, וגם בשנתיים שלפני ובשנתיים שלפני.... אני ממש זוכרת את התגובות שלהן מכל פעם ופעם חחח
אני ממש מקפידה לצחצח טוב את השיניים. פעמיים ביום ואפילו שלוש, אם אכלתי משהו שנתפס בשן...
והחכמה היא גם לצחצח עד שממש מרגישים שהשן נקייה.... אני מקדישה לזה 2 דק לפחות כל פעם. וגם משתמשת במברשת שיניים הכי רכה כדי לשמור על החניכיים...
לכן גם הייתי ככ היסטרית לא לעקור את של הבינה (כי היא לגמרי בסדר!)אני עוקבת אחרי כל שן בשבע עיניים, ונקשרת לכל אחת ואחת 🤣

וקראתי מה זה הקצעת שורשים - אמאאאא נוראייי! :0

אגב, בסוף לא הלכתי לאימון היום. הלכנו למפגש משפחתי, וסוגשל החזקתי את עצמי ערה לכל אורכו (עד שפשוט נרדמתי להם על הספה חחח) קיצר - נדחה את זה למחר. מבואסת על עצמי, אבל הלילה אדאג לישון טוב...

נערך לאחרונה:
אני ממש מקפידה לצחצח טוב את השיניים. פעמיים ביום ואפילו שלוש, אם אכלתי משהו שנתפס בשן...
והחכמה היא גם לצחצח עד שממש מרגישים שהשן נקייה.... אני מקדישה לזה 2 דק לפחות כל פעם. וגם משתמשת במברשת שיניים הכי רכה כדי לשמור על החניכיים...

אז את יודעת מה זה אומר....

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית