לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

מהממת.

אגב, למה יש לך שני תרגילים מבודדים ליד קדמית ואף לא אחד לאחורית? 🙄

שיטט!!!!!
הרגשתי ששכחתי משהו!!! 🤣

אצרף אותו לאימון של מחר בע"ה. תודה!!!

ושני תרגילים - סהכ 3 סטים ליד קדמית, פשוט סט אחד מזווית אחרת...

אוף. אני מרגישה מלכת השאלות. אבל זה בלתי נשלט 😳
חח

לאלא, זה בסדר גמור!!!
כל הערה והארה מתקבלת בברכה! ככה אני לומדת ומתקדמת 😃

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

בום צ'קלאק, קפה שחור חזק.

וואלה איזה יום מגניב היה לי!!
התבטלו מלא שיעורים אז סיימנו ב1 במקום ב7 (!!) אבל ברוב חנוניותי נשארתי במכללה והשתחלתי לשיעור של שנה ב', שלמדו קורס חדש ומגניב בשם רובוטיקה. אשכרה בנינו רובוטים מגניבים מלגו! התרגשתי כמו ילדה קטנה חח

ולענייננו -
אתמול בלילה לא נרדמתי. אני על 5 שעות שינה.
שתיתי 2 קפה שחור חזקקקקקקק והתפללתי לטוב.
אימון רגליים. ויד אחורית (הודות לשירוש זה חחח)
אני בקטע של לתקתק את הכל, כי יש לי מלא על הראש גם ככה..

יש היום את הזומבה האהובה עליי עם המדריך התותח. וכבר שלושה חודשים שלא זימבבתי.
אבל החלטתי לוותר על זה, כי:
1. אני עייפה.
2. לא רוצה לוותר על יום רגליים.
3. אין טעם שסתם אשרוף קלוריות שאני כלכך מאמצת לאכול.

השעה 18:35

סקוואט:
חימום. 20*10
45*7
העייפות מורגשת. אוף.
40*10
משהו לא מסתדר לי. אוףףף. להתרכז.
40*10
טיפה יותר טוב. לצערי אין פה מראות צד שיעזרו לי לשמור על מנח נכון של הגב.
40*10
אוקי, הרבה יותר טוב.
עוד סט בשביל הנפח.
40*10

-1915-

סיימתי בזמן טוב, אבל הגב אומר לי שהזמן הוא לא העיקר פה.
לקראת הסוף שיפרתי את הטכניקה. להבא לעשות ככה מההתחלה!!

דד-
חימום. 20*10
מתחילה מראש מ40. אני לא במיטבי.
40*10*5

שתדעו לכם שאני אדם נווווראאאא תחרותי.
בייחוד מול המתחרת הגדולה ביותר שלי - אני עצמי.
ונורא קשה לי להוריד במשקלים.
אבל בדיעבר אני ככ גאה בעצמי שאני יודעת להרכין את הראש בפני עצמי של אתמול, כשאני מבינה שהאני של היום צריכה קצת הקלות.

-2000-

אהה! חחח נפח מהמם לגמרי!
תשכחו מהמונולוג על ההקלות חחחח....

היפטרסט:
זו פעם ראשונה מזה 3 חודשים שאני עושה היפטרסט עם מוט וספסל, ולא על מתקן.
אז מנסה את המשקל הקודם שהייתי עושה:
50*15
ווואווו העפתי את המוט עם כל עליה חחחחח
מעלה משקל לאט. שלא אעשה לעצמי פאדיחות:
60*10
כן, זה כבר יותר קשה.
אשאר פה בינתיים.
60*7
אוקיי זה שונה לגמרי עם מוט וספסל. אני אתגעגע למתקן ההוא.
אני ממש מקווה שזה סתם כי אני סחוטה מעייפות, כי ירידה מ80 ל60 זו התרסקות מבחינתי. ואני לא מצליחה לעשות אפילו חזרה אחת נוספת של 60.
50*11

-2320-

לפחות הנפח סבבה.

יאלה, יד אחורית והביתוש.
10*15
10*7
10*5
קשה.
5*15
5*12
זהו, סחטתי עד הסוף.
עכשיו לתלות לייבוש חחח

היום עשיתי לעצמי קניות בפעם הראשונה השנה, ואני חייבת לכתוב את זה כי זה היה ממש מדהים.
במשך ככ הרבה זמן מנעתי מעצמי ככ הרבה דברים. אשכרה היו פעמים שהייתי מסתובבת בסופר רק כדי לשטוף את העיניים, או שהייתי קונה לעצמי דברים שבחיים לא הייתי נוגעת בהם והם היו נזרקים לפח...
תחשבו ששנה שעברה, ובכלל בשלוש השנים האחרונות, אכלתי לרוב רק 1,000 קל', ובשבועיים האחרונים אני אוכלת פי 1.6 יותר. זה כאילו אני מוסיפה לעצמי עוד 4 ימי אכילה בשבוע!!
היום כשטיילתי בין המדפים העמוסים, קניתי לי דברים טעימים שידעתי שאני אזכה ליהנות מהם.

וזהו 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/10/19

שעה 16:55
אין לי הרבה מדי זמן, אז אני צריכה לתקתק.
אני יוצאת היום בפעם השנייה עם הבחור מהפעם הקודמת.
עובדה שתעניין את התחת שלכם: השם שלו בדיוק (!) כמו שלי, פחות אות אחת. לא יודעת אם זה חוקי לצאת עם מישהו כזה...

השרירים שלי תפוסים עוד מאתמול ושלשום!! אבל ממש חזק! גם הישבן מההיפטרסט והכל...

לחיצת חזה:
8*12*3
השרירים התפוסים כואבים במתיחה, אבל עומדים יפה בעומס.

פרפר:
6*10*3
יפה מאוד. מאתגר ברמה מושלמת.

לחיצת כתף:
8*5*2
קשה מדי, והאלטרנטיבה האחרת היא 6.
מנסה לבודד כל יד בנפרד עם 8.
8*10
לכל יד. יפה.
6*10

פשיטת כתף (נראלי שככה קוראים לזה, אבר..)
6*10*3

פולי עליון אחיזה רחבה הישענות קלה לאחור:
33*10*4

וואו יפה לי. פעם שעברה היה לי קשה עם ה33...!
2 חזרות אחרונות היו קשות, והצלחתי רק 90% טווח תנועה.

פולי משיכה לבטן:
33*7
26*6
26*10*2
19*10

ממש מבאס שהקפיצות במשקלים ככ גדולות...
אגב , מה עדיף לעשות במקרים כאלה: משקל יוץר גבוה ופחות חזרות, או משקל נמוך ויותר חזרות...?

יד אחורית:
10*15*3
5 חזרות אחרונות ממש ממש קשות. אשכרה עשיתי הפוגה אחרי כל חזרה.

בסופרסט עם יד קדמית:
8*5
6*10*2

סט פטישים:
6*11

השעה : 17:40!!! סיימתי את האימון תוך 45 דקות!!!! מהמם.
יאלה, הביתה להתארגן לדייט...
אין לי זמן לקשט את הלוג עם צבעים 😭

קרא את שאר עדכון הלוג...

ציטוט
"אגב , מה עדיף לעשות במקרים כאלה: משקל יוץר גבוה ופחות חזרות, או משקל נמוך ויותר חזרות...?"
אין כזה הבדל, אז תעשי מה שאת רוצה, אישית אני מעדיף פחות משקל יותר חזרות.

ותני לי לנחש "שמחה" זה השם 😘

ציטוט
"אגב , מה עדיף לעשות במקרים כאלה: משקל יוץר גבוה ופחות חזרות, או משקל נמוך ויותר חזרות...?"
אין כזה הבדל, אז תעשי מה שאת רוצה, אישית אני מעדיף פחות משקל יותר חזרות.

ותני לי לנחש "שמחה" זה השם 😘

אלך על הפחות משקל יותר חזרות. האמת זה הדבר היחיד שאני מצליחה חחחח

ולא 🤣🤣🤣
חחח אוי ואבוי, שמחה, מה אני בת 60? 😆🤣😆🤣
יש לי שם ממש מיוחד. חושבת שיש רק עוד 10 כאלה בכ-ל הארץ 🙄

ולא 🤣🤣🤣
חחח אוי ואבוי, שמחה, מה אני בת 60? 😆🤣😆🤣
יש לי שם ממש מיוחד. חושבת שיש רק עוד 10 כאלה בכ-ל הארץ 🙄
לאט לאט אנחנו מגלים יותר ויותר עלייך.
את לא בת 60, ויש לך שם שכמוהו יש רק 10 בארץ.
😆

בכל אופן, תהני עם הבחור עם השם המושלם.

לאט לאט אנחנו מגלים יותר ויותר עלייך.
את לא בת 60, ויש לך שם שכמוהו יש רק 10 בארץ.
😆

בכל אופן, תהני עם הבחור עם השם המושלם.

האמת שזו הסיבה היחידה למה אני נמנעת מלגלות את השם שלי. כי אם מישהו שאני מכירה ייכנס לפורום הזה, הוא יזהה אותי בשנייה... וזה מביך. לוידעת...😳
והשם שלו כמעט מושלם. חסרה בו אחת אחת לשלמות! חחחח 🤣
זה ממש מוזר. השמות ממש נשמעים אותו הדבר.
בטח @שיר1 תעלה על השם...😆

והוא גדול ממני ב6 וחצי שנים!!
הוא בן 29 וחצי ואני עודלא 23.
הוא עוד שנייה בן 30!!! ._______.
האימה.

אגב, אלחנן, גם אתה דתי, נכון? (למקרה שמישו לא הבחין)
אני שונאת הגדרות וכאלה חח אבל אתה בכיוון הלאומי או חרדי? סתם מסקרנות 🙄

אומייגאש חחחחחחחחחחחחחחחצצצצחחחחחחצצצצצ זה נשמע כאילו אני מתחילה איתך אומשוווו חחחחח פאק אתה נשוי למיטב ידיעתי חחחח ממש ממש לאאא זה באמת סתם מסקרנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 🤣🤣🤣.

נערך לאחרונה:
והוא גדול ממני ב6 וחצי שנים!!
הוא בן 29 וחצי ואני עודלא 23.
הוא עוד שנייה בן 30!!! ._______.
האימה.
אני ואישתי חצי שנה הפרש, אבל אחי ואשתו 6 שנים הפרש, והם זוג חמוד לגמרי.
זה לא באמת משנה הגיל, זה איך אתם מרגישים ביחד. לפעמים בחורה יכולה להרגיש בנוח אפילו עם גבר צעיר ממנה, בדרך כלל אם הוא ממש בוגר.
אגב, אלחנן, גם אתה דתי, נכון? (למקרה שמישו לא הבחין)
אני שונאת הגדרות וכאלה חח אבל אתה בכיוון הלאומי או חרדי? סתם מסקרנות 🙄
אני שיא החרדי, לא שזה אומר הרבה עלי, כי בסופו של דבר אני האישיות שלי, אבל אני משתייך למגזר החרדי לגמרי.

חחח... אנחנו כנראה בעולמות שונים ברמה אחרת.
אבל אין לי בעיה לשתף את המגזר שלי לכל שואל, אם תבואי לתחרויות פאוורליפטינג פעם תראי אותי עם הכיפה השחורה לצד הרבה מתחרים אחרים כמוני, עם המאמן שלנו עם הפאות הארוכות, הלא הוא מכונה "הצדיק".
ובסוף כשאני מגיע לאסוף את המדליה אני לבוש בחולצה לבנה אם צציות מבצבצות.
וכמובן שאין לי כמעט אימון לפני לימוד גמרא של כמה שעות עם החברותא בכולל.

אני ואישתי חצי שנה הפרש, אבל אחי ואשתו 6 שנים הפרש, והם זוג חמוד לגמרי.
זה לא באמת משנה הגיל, זה איך אתם מרגישים ביחד. לפעמים בחורה יכולה להרגיש בנוח אפילו עם גבר צעיר ממנה, בדרך כלל אם הוא ממש בוגר.

אני שיא החרדי, לא שזה אומר הרבה עלי, כי בסופו של דבר אני האישיות שלי, אבל אני משתייך למגזר החרדי לגמרי.

חחח... אנחנו כנראה בעולמות שונים ברמה אחרת.
אבל אין לי בעיה לשתף את המגזר שלי לכל שואל, אם תבואי לתחרויות פאוורליפטינג פעם תראי אותי עם הכיפה השחורה לצד הרבה מתחרים אחרים כמוני, עם המאמן שלנו עם הפאות הארוכות, הלא הוא מכונה "הצדיק".
ובסוף כשאני מגיע לאסוף את המדליה אני לבוש בחולצה לבנה אם צציות מבצבצות.
וכמובן שאין לי כמעט אימון לפני לימוד גמרא של כמה שעות עם החברותא בכולל.

האמת הייתה לי תחושה שאתה חרדי, לכם שאלתי
זה ממש ממש ממש מעניין! משומה (אוקיי, לא ממש משומה, ) נתפס לי שחרדים ופיתוח גוף הם שני דברים שלא עולים בקנה אחד... ברמה שבא לי לשאול איך ההורים שלך קיבלו את זה 🤣

רק עכשיו חזרתי מהדייט (כן, כן, השעה 1 בלילה,) והיה פשוט נפלא.
הבחור-עם-השם-הכמעט-מושלם, הוא בהחלט בחור לעניין. וואו.
אני חושבת שלומר סתם "נהניתי" יגמד את הפגישה הזו.... מרגיש לי שהוא איש טוב, בקטע אמיתי.
קבענו להיפגש גם מחר לארוחת צהריים.
הוא אמר שמבחינתו היה רוצה להיפגש איתי כל יום חחח (אבל אין מצב חח אין לי זמן לנשום חחח)
יש בי שלווה נעימה שכזו ^•^

זה ממש ממש ממש מעניין! משומה (אוקיי, לא ממש משומה, ) נתפס לי שחרדים ופיתוח גוף הם שני דברים שלא עולים בקנה אחד... ברמה שבא לי לשאול איך ההורים שלך קיבלו את זה 🤣
האמת שאני חושב שהנושא של פיתוח גוף מפותח אפילו יותר בציבור החרדי מהכללי. אני לא בטוח לגמרי בזה, אבל ברור לי שזה ממש פורה.
בתחרות הקודמת הטוטאל הכי כבד שהורם היה 660 מקון ראשון, 650, ו640. שכולם נעשו על ידי חרדים. שיא הבנצ' פרס של 240 ק"ג אני חושב, נעשה על ידי יגאל, שהוא בחור חרדי.

אני לא בטוח לגמרי שזה יותר מפותח משאר האוכלוסיה, אבל החברים החרדים שלי לוקחים את האימונים מאוד ברצינות, יותר משאר האוכלוסיה אני חושב, וזה בלי לוותר על סדר יום דתי של שלוש תפילות, ולימוד תורה, ופרנסה.

וולד אלחזוב ציין בפני שהוא גם שם לב שלהציבור החרדי ממש יש תרבות ספורט שלא אופייני לציבור הישראלי שממש לוקה בעניין.

איך ההורים שלי קיבלו את זה? הם היו בתחרות שלי עם כל האחים והגיסים והגיסות שלי, אפילו דוד שלי הגיע, אני חושב שהייתי עם הכי הרבה מעריצים שם בתחרות. גם מתחרים חילוניים שהביאו משפחה, זה היה רק אמא או אבא או בן משפחה בודד.
מתוך 200 צופים, בשבילי הגיעו בערך 20.

הם מרוצים וגאים בי, כמו שהם מרוצים וגאים באחים שלי על כל התחביבים שלהם שבמקרה, אף אחד מהם לא נכנס לספורט ברמה תחרותית כמוני, אבל אחי שמוצלח במחשבים זה דבר מגניב שאנחנו מעודדים, ואח אחר עם הנגינה המדהימה שלו, כל אחד והתחביב שלו.

הסטיגמה שקיבלנו ממש לא מוצדק. אמנם לא שיררתי בצה"ל בעצמי, אבל השתתפתי בהמון טקסי השבעה, של כמה אחים שלי ושל בני דודים. ואיתי הגיעו ההורים שלי וכל המשפחה.
ובכל טקס השבעה אני פוגש חברים חרדים שהגיעו בשביל בן משפחה או חבר שלהם.
אני יודע שהסטיגמה אומרת שאנחנו זורקים בחור שהתגייס מהבית, אבל מנסיוני, מעולם לא ראיתי את זה קורה בשום בית חרדי, ואני חושב שזה רק קורה במקומות קיצוניים. אני גאה באחים שלי ששירתו.

פחות נפוץ לראות שינאת חרדים לחיילים לדעתי משנאת אדם לאדם בגלל היותו חרדי.

בכל אופן שמח לשתף על הנושא, במיוחד לאור האי הבנות שיש לאנשים על החרדים.
מקווה שאני מצליח להעביר מסר אחר ממה שאחרים מנסים לצערי.
מסר מאחד, במקום מרחק.

וד"א תמשיכי לעדכן על הדייטים, זה ממש מרתק. ממש שמח בשבילכם.

האמת שאני חושב שהנושא של פיתוח גוף מפותח אפילו יותר בציבור החרדי מהכללי. אני לא בטוח לגמרי בזה, אבל ברור לי שזה ממש פורה.
בתחרות הקודמת הטוטאל הכי כבד שהורם היה 660 מקון ראשון, 650, ו640. שכולם נעשו על ידי חרדים. שיא הבנצ' פרס של 240 ק"ג אני חושב, נעשה על ידי יגאל, שהוא בחור חרדי.

אני לא בטוח לגמרי שזה יותר מפותח משאר האוכלוסיה, אבל החברים החרדים שלי לוקחים את האימונים מאוד ברצינות, יותר משאר האוכלוסיה אני חושב, וזה בלי לוותר על סדר יום דתי של שלוש תפילות, ולימוד תורה, ופרנסה.

וולד אלחזוב ציין בפני שהוא גם שם לב שלהציבור החרדי ממש יש תרבות ספורט שלא אופייני לציבור הישראלי שממש לוקה בעניין.

איך ההורים שלי קיבלו את זה? הם היו בתחרות שלי עם כל האחים והגיסים והגיסות שלי, אפילו דוד שלי הגיע, אני חושב שהייתי עם הכי הרבה מעריצים שם בתחרות. גם מתחרים חילוניים שהביאו משפחה, זה היה רק אמא או אבא או בן משפחה בודד.

הם מרוצים וגאים בי, כמו שהם מרוצים וגאים באחים שלי על כל התחביבים שלהם שבמקרה, אף אחד מהם לא נכנס לספורט ברמה תחרותית כמוני, אבל אחי שמוצלח במחשבים זה דבר מגניב שאנחנו מעודדים, ואח אחר עם הנגינה המדהימה שלו, כל אחד והתחביב שלו.

הסטיגמה שקיבלנו ממש לא מוצדק. אמנם לא שיררתי בצה"ל בעצמי, אבל השתתפתי בהמון טקסי השבעה, של כמה אחים שלי ושל בני דודים. ואיתי הגיעו ההורים שלי וכל המשפחה.
אני יודע שהסטיגמה אומרת שאנחנו זורקים בחור שהתגייס מהבית, אבל מנסיוני, מעולם לא ראיתי את זה קורה בשום בית חרדי, ואני חושב שזה רק קורה במקומות קיצוניים. אני גאה באחים שלי ששירתו.

מסר מאחד, במקום מרחק.

ווואו!
עם כל כמה שאני נטולת סטיגמות לגבי החרדים, (מניחה שרק באופן יחסי,) חידשת לי פה בטירוף!!
אני חושבת שזה מדהים ומעורר השראה לשלב את כל התחומים האלה ביחד. (תורה, שזה משהו רוחני מאוד, ופיתוח גוף, שזה הכי תרבות יוון...) ממש מפתיע.
ואיזו משפחה מאגניבה יש לך! 🤣

😍

אתמול היה רק דייט שני, נראה איך יהיה הלאה חחחחחח

האמת הייתה לי תחושה שאתה חרדי,
חח.. זה היה obvious.

רק עכשיו חזרתי מהדייט (כן, כן, השעה 1 בלילה,) והיה פשוט נפלא.
הבחור-עם-השם-הכמעט-מושלם, הוא בהחלט בחור לעניין. וואו.
אני חושבת שלומר סתם "נהניתי" יגמד את הפגישה הזו.... מרגיש לי שהוא איש טוב, בקטע אמיתי.
קבענו להיפגש גם מחר לארוחת צהריים.
הוא אמר שמבחינתו היה רוצה להיפגש איתי כל יום חחח (אבל אין מצב חח אין לי זמן לנשום חחח)
יש בי שלווה נעימה שכזו ^•^

😍
כיף לשמוע

מסר מאחד, במקום מרחק.

אתה מפתח גוף? חשבתי שאתה מרים משקולות.. מתי הספקת לבגוד בברזלים?

אימון מלא מחשבות.

אין לי ככ מצברוח היום.
אתמול נפגשתי איתו שוב, לשעה בערך. הייתי באזור העבודה שלו, אז נפגשנו לארוחת צהריים, ושמתי לב לכמה דברים שלא הבחנתי בהם לפני כן....

אימון B רגליים.

סקוואט:

חימום 20*10
הוא אוכל מוזר. לא מבינה איך לא שמתי לב לפני. יש מן אחיזת מזלג שאני לא מסוגלת לסבול, והוא מקיים כל סעיף בה.

סט ראשון: 40*12
והוא כלכך רזה. אימל'ה. ממש שחיף.

סט שני: 45*10 חזרה אחרונה טיפלה עקומה.
אני אשכרה קולטת שבמשך כל שלושת הפעמים שיצאנו, אני אכלתי יותר ממנו. לא התפדחתי אומשו. אבל זה הזוי. (אגב יש לי מזל שהעליתי את הקלוריות, אחרת לא הייתי שורדת אף דייט עם אף בחור, רק בגלל הקטע של הלאכול...)

סט שלישי: 45*10 שלוש חזרות אחרונות מוזרות. תיקנתי את האחרונה, שהייתה טובה יותר.
אני יודעת שהאכילה והשחיפיות הם ברי שינוי. אבל אני לא צריכה לפגוש בנאדם ורק לחשוב על איך לשנות אותו. זה לא עובד ככה... מבחינת האופי והערכים - התרשמתי שהוא אחלה. צנוע, לא ווכחן או משתלט. רגיש לזולת, ולא חושב שהוא מושלם.

סט רביעי: 45*7
גם אני לא מושלמת, ואני יודעת את זה. אבל אני כן פרפקיוניסטית. זה די הורס לי הכל.

סט חמישי: 40*7 הברכיים בחרו טיפה בחזרות 5,6 בגלל חוסר תשומת לב.

-1975-

דדליפט:
סט ראשון: 40*11
אני צריכה להחליט מה יותר חשוב לי.
טוב, זה ברור מה יותר חשוב לי.
שרירים במוח.

סט שני: 45*10
וגם קצת בזרועות ובכתפיים.
ושרירי גב, השם ישמור, הוא עובד בחברת סטרטאפ פיצית בהייטק, יושב כל היום מול המחשב. במהלך כל הדייטים ככ רציתי ליישר לו את הגב, לרווח את הכתפיים המכווצות. (אבל אני שומרת נגיעה.)

סט שלישי: 45*10 היה קצת קשה. מתלבטת אם להוריד משקל.
אני קצת מפחדת שהישיבה המכווצת מעידה על משהו אחר. חוסר ביטחון?
כן. יש לו את זה קצת. שאני אומרת משהו, והוא עונה משפטים סטייל: "כן. מעניין. מעניין. כן. זה... בהחלט מעניין. וואו. זה... וואו." (בלי שאוסיף עוד משהו באמצע...)

סט רביעי: 45*11
אולי עשיתי 10 חזרות, או 12? איבדתי ספירה באמצע...
אוף נראלי אני עושה לבחור המסכן רצח אופי. מרשעת שכמותי.

-1835-

היפטרסט:
סט ראשון: 60*10
שרדתי 10 חזרות עם 60!
מקווה שאשרוד עוד 2 סטים חח
אני חושבת שבתור אבא הוא יוכל להיות ממש ממש ממש מקסים!
אבל מפחדת שאני ארמוס אותו עם האופי הלעתים מאוד דורסני שלי.
הוא לחלוטין לא לפלף. אבל יוצר רושם שהוא כן קצת כנוע.

סט שני: 60*6
אוקיי. ברגע זה ממש הרגשתי שהתפוצצו לי 300 וורידים ונימים בבטן התחתונה. פאק.

בזמן שסידרתי את המגבת והתכוננתי נפשית, ניגשה אליי בחורה נחמדה ושאלה אם אוכל ללמד אותה איך מהפטרסטים.
קודם כל ממש התרגשתי, כי אנשים בחדרי כושר בדרך כלל לא מפתחים סמול טוקס כי הם מאוד מרוכזים בתחת של עצמם (תרתי משמע חחח)
ודבר שני, היא ראתה בי כמישהי נחמדה שאפשר לפנות אליה, ואפילו להתייעץ איתה, וזה ממש החמיא לי! 😳

אמרתי לה שאני לא מקצועית, אבל שאשמח להראות לה!
עשיתי לכבודה סט להדגמה, (שהיה מושלם ._.) והסברתי לה את עקרונות התרגיל. ואז עשיתי סט נוסף, כי הייתי צריכה חחח... גם הוא היה מעולה.

60*10*2

-2160-

ואז היא עשתה, ונתתי לה דגשים לתרגיל, וטיפים שימושיים כאלה ואחרים (על איזה ספסל כדאי לעשות, ואיך להימנע מסימנים כחולים וורידים מפוצצים.)
זה היה ממש ממש נחמד. אני מקווה שאפגוש אותה שוב מדי פעם!

סיימתי את האימון.
זו הייתה הפעם הראשונה מאז ומעולם שישנתי בחמישי בחולון, וקמתי בשישי בבוקר בחולון! (וסכתיין עליי שיצאתי להתאמן! זה היה חדש ומרענן.)
וזה אומר שלא נשקלתי בכלל השבוע. ואם לא אשיג לי משקל לדירה, יוצא שאשקל רק בשבוע הבא ביום שישי (כי שבת בבוקר, כאמור, אי אפשר להישקל.)
קצת מפחדת לראות את תוצאת השקילה. לא ירדתי השבוע מ1,600 בממוצע, אם כי הייתי פעילה מאודדד לאורך כל השבוע...
מפחדת שאם אקנה לי משקל אני אהפוך לאובססיבית סביבו.
אני ממש מתלבטת.
מה דעתכם? 😕

קרא את שאר עדכון הלוג...

אנסה להסביר את עצמי בדוגמאות, זה יהיה הרבה יותר פשוט:
מפתחי גוף זה אנשים כמו רוני קולמן וג'אי קאטלר.
מרימי משקולות זה אנשים כמו ריי ווילמיאס

חחחחח אם הייתי מכירה את השמות זה היה מועיל 🤣
הממ חושבת שאשאל את הרב גוגל...
אבל תודה! ;)

אתה מפתח גוף? חשבתי שאתה מרים משקולות.. מתי הספקת לבגוד בברזלים?
אמממ מחילה על הבורות, אבל מה ההבדל? 😅
האמת שברמה החובבנית אין הבדל, מלבד מטרות שונות כמו כוח לעומת סיבולת, או תקופות חיטוב לעומת תקופות של הרבצת משקלים וכוח.
ברמה התחרותית שניהם מוזרקים.
אני הייתי חובבן בפיתוח גוף הרבה זמן, לפחות 6 שנים, ברמה החובבנית ללא חומרים.
עברתי לתחום הפאוורליפטינג ברמה התחרותית ללא חומרים לפני שנתיים.

אבל בתוך החדר כושר, אני מעריך מטרות שלא קשורות לתחרויות. כמו סיבולת, כוח, גמישות, מראה נחמד, והנאה מהתהליך, ובעיקר חיזוק נפשי.

כך שאני לא פוסל שום תחום ברמה החובבנית שלה, ויש מה ללמוד מכולם.

מה כן, פיתוח גוף תחרותית היא בית ..... אחד גדול, וכדאי להתרחק מזה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית