הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

האמת שעם כל התלונות שלי יצא שעשיתי אחלה אימון. אפילו יותר נפח מבדרך כלל 🤣
לול
לי מחר מחכה אימון התאוששות, איזה כיף.. כואב לי לשבת. ויש לי הרגשה שאחת המאמנות האישיות בחד"כ נדלקה עליי.. זה מלחיץ

לול
לי מחר מחכה אימון התאוששות, איזה כיף.. כואב לי לשבת. ויש לי הרגשה שאחת המאמנות האישיות בחד"כ נדלקה עליי.. זה מלחיץ
חחחחח תבוא עם הטבעת....
או עם התינוקת 🤣

@Texas Method תהיה בריא.
Lol פשוט לא עובד בעברית!! בשביל זה יש לנו ח' שאפשר למנן בהתאם לסיטואציה, מה שהופך אותה ליעילה יותר 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣
אבל פה אי אפשר!!!
זה פורום של אנשים דיכאוניים ורצוניים שקשה להם לראות אדם שמתפקע מצחוק, כץעד כדי כך שהם צריכים לצנזר אותו!!!🤯

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

אני פצוצה טילים.

סיפור קצר:
כיוונתי לי שעון מעורר ללימודים, (לאחר שהשלמתי עם הגזרה שיש לי רק 6 וחצי שעות לישון) והפלא ופלא -אשכרה נרדמתי!!!! (התעוררתי באמצע עלילה, אבל חזרתי לישון ושוב נרדמתי במהירות!)
כמה אושר.
ואז - בום! - אזעקה. ומילא אזעקה, אבל למה לפני השעון המעורר??
אז קמתי, כולי הפוכה, ורצתי עם הפיג'מה הלא-ממש-חסודה שלי (@Texas Method מכנסון!!!! 🤯) ללובי.
ואז גיליתי שביטלו את הלימודים 🤩
אז חזרתי לישון.
וכמעט שנרדמתי.
ואז שוב אזעקה, ימח שמם של החולרות בני האלף אלפי אלפים!!!1 D:
ושוב לרוץ ללובי.
בקיצור - ויתרתי על ניסיון לישון שוב.
יצא שישנתי בערך 5 וחצי שעות...

מאוחר יותר במהלך היום פתחו את חדר הכושר, אבל ביטלו את הזומבה שרציתי. אז החלטתי ללכת לאימון B.
אבל המכנס האהוב עלי נקרע. וגם לא הייתה לי חולצת ספורט נקייה.
מצאתי טי-שרט, וטייץ' רגיל שהתברר כלא נח בעליל, אבל זה מה שיש, ועם זה נצא לקרב.
שנייה לפני שנכנסתי למכון גיליתי שאני גוועת ברעב, אז נכנסתי לסופר וקניתי לי יוגורט ותפוח. חיסלתי אותם. באורח פלא הם נעלמו בקיבה ולא נתקעו לי בגרון. מקווה שלא עשיתי טעות שאכלתי לפני האימון.

סקוואט:
המליצו לי לעשות חימום של 20 חזרות, אז מנסה... 20*20
אוקיי ממש מרגישים את ההבדל. ב 5 החזרות האחרונות מרגישים את המוט.
המכנס חם מדיי ולא נעים. איכס.
סט ראשון:
47.5*9
חזרה תשיעית מלוכלכת כמו תריסים אחרי יום אביך.
היום לא אלחץ על עצמי יותר מדיי. אעשה אימון בנחת, ומחר אעשה אימון A, וביום חמישי אעשה עוד אימון B, בע"ה. בלנ"ד.
47.5*10
יותר טוב. אבל המשקולות החליקו לי קצת, אז לא מושלם.
47.5*10
טוב.
47.5*10
קשוח. 3 חזרות אחרונות קשות. מתלבטת אם להמשיך לעוד סט.
אני מתבשלת בתוך המכנס הזה.
45*10
קשוחח אבל שרדתי.

-2302-

נראלי אעשה דד ואחתוך הביתה... אוותר על היפ להיום...

דדליפט:
חימום 20*12
45*10
הוופה, נראלי אני יכולה להעלות משקל 😃
מנסה.
47.5*10
קשה. ממש. אממ. אנסה עוד סט.
47.5*10
הצלחתי לסיים את הסט....
סימן ש.... אני ממשיכה...?
47.5*10
אוקיי, קרו פה הרגע 3 דברים:
1. התפוח והיוגורט שלחו דרישת שלום. לא ארחיב.
2. המוט כמעט החליק לי בשלוש החזרות האחרונות. שרדתי אך בקושי רב.
3. סיימתי את הסט עם סחרחורת מהגהינום.

מורידה ל45. סט אחרון והביתה - על אמת. (כי מודה שתכננתי לרמות וכן להמשיך להיפטרסט. אבל הספסל האהוב עלי תפוס. ואני מזכירה לעצמי שבכלל לא הייתי אמורה לעשות אימון היום, הייתי אמורה להיות בזומבה. וגם יש גבול לכמה כיף אפשר לעשות ביום אחד. ואני גם חייבת לחזור הביתה כי יש לי שיעור כתיבה אונליין. אז סט אחרון. מבטיחה.)
45*10
-2325-

זהו.
הנה, אני הולכת.
הלכתי.
רגע! הספסל שלי התפנה??
אהה, לא...
טוב.
ביוש!
אולי אעשה על ספסל אחר?
לא, די.
הלכתי.
באמת.
בי.

עדכון תזונה:
עם כל כמה שהתלוננתי היום שאני שואב מזון אנושי, הצלחתי לחרוג היום רק ב50 קל' מ1,600. (יענו 1650)
מקווה שהחריגה של ה1,900 של אתמול לא גרום לי לגדל חדק, שנהבים ואוזני מניפה.

עדכון דייטינג:
עדיין לא יודעת :|
ביום ראשון דיברנו שעה וחצי בפון. עד 12:30 בלילה.
כלומר,
הוא דיבר במשך שעה ועשרים, ואם מצרפים את כל ה"אה-הא" וה"אמ-המ," שלי ביחד, יוצא שידברתי 10 דק'.
בקיצור, קבענו למחר להיפגש.
הקאוצ'רית אמרה לי לבדוק איך אני מרגישה במפגש, ולא להתייחס אליו בכלל. כי עלינו עלזה שיש בי איזשהו מחסום באופן כללי... אז כרגע הבחור המסכן סוגשל משמש לי כשפן ניסיונות - לא שאני ממש שוללת אותו, אני רק מנסה לברר למה באמת אני חושבת שהוא לא מתאים לי.
אז הצעתי שנקנה מחר פאזל ונשב להרכיב אותו במקום ניטרלי.
מקווה שלא אסבול בגלל עצמי יותר מדיי.
מקסימום אתן לו לדבר ואהמהם כשצריך.

קרא את שאר עדכון הלוג...

כן, אני גם חושבת שאחזור ל10 הרגיל שלי :S

סתם לשתף,
החימום שלי (ל-6 חזרות) מתבצע ככה:

סט ראשון של חימום: 6×50% מהמשקל שאני מתכנן להרים בתרגיל עצמו.
סט שני של חימום: 3×70%.
סט שלישי של חימום: 2×80%.
ואז סטים של עבודה.

יש תרגילים שדורשים סט נוסף של חימום, אבל העיקרון שמנחה אותי בחימום הוא להרגיל את עצמי למשקל שאני הולך להרים מבלי לעייף את עצמי סתם.

סתם לשתף,
החימום שלי (ל-6 חזרות) מתבצע ככה:

סט ראשון של חימום: 6×50% מהמשקל שאני מתכנן להרים בתרגיל עצמו.
סט שני של חימום: 3×70%.
סט שלישי של חימום: 2×80%.
ואז סטים של עבודה.

יש תרגילים שדורשים סט נוסף של חימום, אבל העיקרון שמנחה אותי בחימום הוא להרגיל את עצמי למשקל שאני הולך להרים מבלי לעייף את עצמי סתם.

וואי :0
הממ כשאני חושבת עלזה, אני גם סוגשל עושה ככה, כי ה20K של החימום זה בול 50% מהסט עצמו חחחח 😆

אם אני הייתי רעב לפני אימון הייתי יורד על ארוחה ששווה 1,500 קל'~ ואת מסתפקת ביוגורט ותפוח..
נראה לי סיוט לעשות 20 חזרות של סקוואט, אפילו עם מוט ריק 🤢. זה לא בנץ' פרס
מכיר את ההרגשה הזאת שאתה מתבשל בתוך הבגדים שלך באימון. בימי נפח בסקוואט כל הטורסו שלי ספוג זיעה בטירוף 😆
מבין אותך לגמרי לגבי הדדליפט - באימון עצימות האחרון כמעט הקאתי בחזרה הראשונה בדדליפט
אגב, אין צורך לומר "בלי נדר" על משהו שהוא לא דבר מצווה. אם נניח שאת אומרת שתיתני מעשר עלייך לומר "בלי נדר" כי זה דבר מצווה אבל אם את אומרת "אני הולכת היום לקניון" את לא צריכה לומר על זה "בלי נדר" כי זה לא דבר מצווה

אם אני הייתי רעב לפני אימון הייתי יורד על ארוחה ששווה 1,500 קל'~ ואת מסתפקת ביוגורט ותפוח..
נראה לי סיוט לעשות 20 חזרות של סקוואט, אפילו עם מוט ריק 🤢. זה לא בנץ' פרס
מכיר את ההרגשה הזאת שאתה מתבשל בתוך הבגדים שלך באימון. בימי נפח בסקוואט כל הטורסו שלי ספוג זיעה בטירוף 😆
מבין אותך לגמרי לגבי הדדליפט - באימון עצימות האחרון כמעט הקאתי בחזרה הראשונה בדדליפט
אגב, אין צורך לומר "בלי נדר" על משהו שהוא לא דבר מצווה. אם נניח שאת אומרת שתיתני מעשר עלייך לומר "בלי נדר" כי זה דבר מצווה אבל אם את אומרת "אני הולכת היום לקניון" את לא צריכה לומר על זה "בלי נדר" כי זה לא דבר מצווה

חחח קראת בעיון... איזה כיף ;)
ואני אומרת בלי נדר מתי שנראה לי. פחות מעניין אותי אם זה על דבר מצווה או סתם פעולה... אין על זה איזושהי מגבלה, כך שאין צורך ממשי 'לתקן' אותי על זה 🫤

חחח קראת בעיון... איזה כיף ;)
ואני אומרת בלי נדר מתי שנראה לי. פחות מעניין אותי אם זה על דבר מצווה או סתם פעולה... אין על זה איזושהי מגבלה, כך שאין צורך ממשי 'לתקן' אותי על זה 🫤
סבבה
פשוט חשבתי שרשמת את זה כי "את מוכרחת" אז רציתי לעזור.
חוץ מזה - לימוד תורה לשמה. אשרינו 🙄

סבבה
פשוט חשבתי שרשמת את זה כי "את מוכרחת" אז רציתי לעזור.
חוץ מזה - לימוד תורה לשמה. אשרינו 🙄

חחחחח תבוא כל יום!
אם לא נלך מכות אז לפחות נרביץ תורה 😇 🤣

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית