לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

כן, אני לא מבינה למה בכלל עשיתי בלי. כאילו, מה חשבתי לעצמי 🤦‍♂️
נראלי בגלל שההוא ש"שמר" עלי בסט השלישי ממש הרים לי את המוט וזה הרגיז אותי, הרגשתי שאני יכולה לבד 🤦‍♂️
אבל זה לא תירוץ.... יצאתי פיתה. תרתי משמע. (כי המוט רידד אותי. אעע קלטת?😆)
חחחחח עוד פעם הסמיילי הזה 🤦‍♂️
הוא מצחיק אותי.
לגבי ההוא ששמר עלייך והרים לך את המוט - סיפור חיי. את עוקבת אחרי הלוג שלי, אז את בטח יודעת שזה קורה לי כל הזמן.
חחחחחח 😃. פיתה פיתה 😃. תשמרי על עצמך העיקר.. אל תהיי יותר פיתה 😃

חחחחח עוד פעם הסמיילי הזה 🤦‍♂️
הוא מצחיק אותי.
לגבי ההוא ששמר עלייך והרים לך את המוט - סיפור חיי. את עוקבת אחרי הלוג שלי, אז את בטח יודעת שזה קורה לי כל הזמן.
חחחחחח 😃. פיתה פיתה 😃. תשמרי על עצמך העיקר.. אל תהיי יותר פיתה 😃

חחחחחחחחחחחח כן אני אוהבת את הסמיילי הזה 🤣
הוא אומר כזה "אללה ייסטור. מקרה אבוד" 🤦‍♂️
ואשתדל מאוד מאוד לא להתפתת שוב אי פעם בחיי. זה היה מלחיץ ולא נעים 😳

סיבת המוות: "רידוד" 🤣🤣🤣🤣🤣
סליחה. הייתי חייבת :>

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

חנוכה שמח! D:

שתחררנו מוקדם מהלימודים לכבוד חנוכה !
שתיתי במכללה קפה שחור ובאתי למכון. אני עדיין מנומנמת.

השעה 17:30
סקוואט:
חימום
אתמול היה לי כאב נוראי בכתפיים
מסוג הכאבים שיש כשמגיע החורף, ושצריך מסאג' מאסיבי כדי לשחרר.
ופתאום אני קולטת שבלואו-בר המוט יושב בדיוק על האזור שכאב לי ככ. מקווה שזה לא קשור בזה.
40*15
העיפות ניכרת. אני מתחילה לפהק. זה משהו נפוץ? או שאני המוזרה היחידה שמפהקת תוך כדי מאמץ גופני?
50*11
הלך טוב. מעלה לחמסה חמסה 😃
55*10*3
אני די בטוחה שעשיתי 11 חזרות באחרון, אבל זו בעיה שלי שהתבלבלתי בספירה חח
ווואוו היה מעולהה!!!
-2800-

דד רומני-
מחליטה לעשות פירמידה
חימום.
45*10
50*10
52.5*10
בסט ה9 הרגשתי שהאצבעות כבר משתחררות לגמרי, אז הנחתי את המוט לפני הסט האחרון.
55*10
הצלחתי לסיים את הסט!
אגב עשיתי פעם שעברה את התרגיל שנתתם לי- להחזיק את מוט כבד לכמה זמן שאני יכולה. החזקתי רק 15 שניות 🤦‍♂️
55*10
-2575-

יאלה.
היפטרסט במכונה:
חימום
10*10
30*12*2
35*12*2
וואו היה קשוחחח בטירוףףף.
-1560-

מתישהו באמצע האימון הגיעו חבר'ה מבית חב"ד והדליקו חנוכיה בחדר כושר וזה היה כה מרגגששש!!! 🤯😇
הם השאירו על הדלפק ערימה של מיני סופגניות יפייפיות שעשו לי עיניים. ברור שלקחתי אחת!
אבל עדיין לא אכלתי אותה.
האמת שכשהגעתי הביתה הקשישה התנצלה שהיא לא הספיקה לקנות סופגניות, אז הצעתי שנתחלק בזו חצי-חצי...
בסוף יוצא שמהנחישות שלי לאכול כל יום סופגנייה בשלמותה, אני עושה חצי-חצי עם סופגניית מיני 🤣
לא נורא.... יש עוד 8 ימים 😉

חג חנוכה שמח לכולם! 🙃

קרא את שאר עדכון הלוג...

פרס על הבנץ' 😃

נתחיל מזה שלפני האימון עשיתי רכיבה של הרים וגבעות לעבר סניף של סופרפארם כדי להחליף את המייקאפ שקניתי מצבע גוף לצבע גופה (שזה יענו הצבע שלי. חיחי). מסע מפרך שהעלה חרס, כי מסתבר שדווקא בסניף הספציפי הזה בכלל לא מוכרים מייקפ!! (מה הסיכויי למען השםםם!?!)
אז חתכתי ישר לחדר הכושר, מקווה שזה לא עייף אותי מדי.

בנץ' פרס:
חימום.
הפעם לא עושה שטויות ולוקחת מישו שישמור עלי. נקלע בדרכי המדריך הכי קשוח פה. אני חושבת שהוא היחיד שנראה כאילו הוא מבלה את זמנו בחדר הכושר.... אף פעם לא יצא לי לבקש ממנו עזרה, כי הוא קצתוש מפחיד ורציני שכזה. אבל הוא היה היחיד באיזור...
עשיתי10 כמו גדולה 😃
והוא אמר שאני עושה אחלה בנץ', ושיש ח'ברה שהיו מרגישים לא בנח לידי חחח
ואני הייתי כולי חיוך עם רגליים חחח זו אחת המחמאות...
סט שני: ביקשתי ממישו אחד שיעזור כי המדריך נעלם לעיסוקיו.
עשיתי 9 חזרות ממש יפות, באחרון קצת התקשיתי והמישו עזר. אז אמרתי לו "לאלאלאלא! אל תעזור לי!" ☠️ ואמרתי שאני רוצה לעשות עוד חזרה בלי שהוא יגע במוט. והצלחתי, כמובן.
סט שלישי עבר מאתגר באופן מושלם. הבהרתי מלכתחילה שאני לא רוצה עזרה אלא אם אני בכשל.
30*10*3
-900-
אני תוהה לעצמי אם הם מזדרזים לעזור ולהרים לי את המוט בגלל שאני בחורה, ויש להם איזושהי סטיגמה שאני 'חלשה' וצריכה עזרה.

פרפר:
8*12*3
סטים אחרונים מאתגרים במובן הכי ממכר שיש!!
-288-

חתירה:
33*12
40*8 + 33*5
40*6+ 33*4+ 26*6
40*6+ 33*7+ 26*6
יפה.
-2036-
נראלי עשיתי פה שחיטה לא כשרה חח

פולי עליון, אחיזה רחבה, הישענות לאחור.
33*12
היה לי ממש סבבה. ברמה של מדי סבבה.
40*7+ 33*5
40*8+ 33*4+ 26*7
לא סופרת את החזרות האחרונות שלא ממש הצלחתי להשלים...
האמת שהסט הזה שחט אותי.... לא יודעת אם יש צורך בסט נוסף... ובכל זאת
33*11
-1838-

לחיצת כתפיים:
10*10*3
-300-

הנפת זרועות:
6*10
מישו פה המליץ לי על מכשיר התרנגולת:
צפה בקובץ המצורף 52225
2.5 כל יד.*13 היה קל מדי.
5*4+5*7
3.75*12

יד אחורית בחבל :
12.5*20
12.5*13
12.5*12+ 10*7 +7.5*6
מוות קליני.
-677-

אכלתי היום סופגיה שלמהההה והיה לי כה כיייףף וטעיייםםם!!!🤩
הקטנתי למענה את ארוחת הבוקר והצהריים...
ואכלתי עוד ⅔ סופגנייה, ביחד עם שייק חלבון בתור ארוחת ערב חחח
אבל זה לא ממש השביע אותי אז אכלתי אחכ עוד.🤦‍♂️
בסוף יצא שאכלתי 1770 קל' היום. אבל עשיתי מלא אירובי באופן קיצוני. שזה אומר 40 דק אופניים עם מלא עליות וירידות, והלכתי גם לזומבה בגלל יסורי המצפון מארוחת הערב המוזרה הזו...🤦‍♂️
וכבר יותר מדי זמן שהמשקל שלי עומד יציב על 54.8, שזה ממש מפחיד. אבל אני קצת חושבת שזה בגל כמות הפחמימות האדירה שאני אוכלת בימים האחרונים.
אני מתכוונת להמשיך לחגוג עם הסופגניות, אבל לקזז בהתאם מהאוכל כדי לא לעבור את הסך הקלורי היומי,
שעומד כרגע באופן בלתי רשמי על 1,700.

קרא את שאר עדכון הלוג...

השבת אבדה

אתמול מצאתי אוזניות של אפל על הרצפה ליד המכון, אז השארתי פתק על הדלת שמי שאיבד אוזניות שיתקשר אלי ואחזיר לו לפי סימנים...
מודה שהייתי די סקפטית, ואפילו קצת חששתי להשאיר ככה את המספר שלי (אבל בעצם אף אחד לא יודע שזו בחורה השאירה חח) הסתמכתי על זה ש'שליחי מצווה אינם ניזוקים'...
קיצרררר התקשרו אליי הבוקר ונתנו תיאור מדוייק של האוזניות, אז היום בע"ה הן יגיעו בחזרה לבעליהן!
איזה כיף לפתוח ככה את היום! 😄

היה פחות כיף לגלות שהגעתי למשקל 55 עגול.
חשבתי שאמשוך את תהליך ההעלאה הקלורית עד אחרי פסח, כי אז יש את ספירת העומר, והכי נח לעשות חיטוב בתקופה הזו, כי זה 7 שבועות (כמעט חודשיים) בלי אירועים וכאלה. וזה גם בול הזמן שצריך 'להתכונן' לקיץ, וגם נהיה כבר פחות קר להיות בגירעון...
אם נשאר לי רק עוד קילו עד 56 זה די מסבך את העניינים. מה עם פורים ופסח? אין סיכוי שאני אהיה בחיטוב בפורים או בפסח.
מצד שני, אני לא יכולה לחכות לרגע שבו אוכל להתחיל חיטוב. אם כי למרות כל השומן שמרפד אותי מכל כיוון, עדיין רואים את השרירים התפתחו להם בעמל רב. אחרי החיטוב זה יהיה בכלל מושלם.
אני עדיין מקווה שהמשקל ירד מאליו, ושהוא סתם עלה בכלל נוזלים וכו וכו.
אוף.
אני טובעת מרוב מחשבות על נוזלים.

השעה 11:27 מתחילה את האימון.

סקוואט לואו בר.
חימום בנוהל.
40*15
55*10*4
-2875-
היה מאתגר בטירוף.
השעה 11:50.

דדליפט רומני: 12:00
חימום.
50*10
55*4
בעעע לא הולך לי. משלימה:
50*6
50*12 - כי היה לי אז נתתי.
50*10
50*12
לא ממש היה לי אבל נתתי בכז.
-2720-
השעה 12:28

היפטרסט:
חימום
35*12
נראלי אני יכולה לעלות.
40*12*3
דאיימ. קשווחחחחחח.
איי לייק איט. 😆
אין לי מושג איך אני קמה מפה, הרגליים שלי שחוטות חחחחחח
סיימתי ב12:50, נחמד מאוד.

הערב יש מסיבת חנוכה, אני מתכוונת ללכת ולאכול סופגנייה.
ואז יש זומבה, ואני מתכוונת ללכת ולשרוף את הסופגנייה שאכלתי 🤦‍♂️
יהיה כיף, תבואו!
לא יודעת לאן.... פשוט תבואו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

חג שמח 😃
מה יקרה אם תגיעי למשקל של 57\58 עד פסח ואז תתחילי חיטוב?

אני מפחדת להגיע ל56, בספק אם אצליח 58
😭
אני כרגע 3 קילו יותר מאז התחלתי(52) ומרגישה את זה ממש על הגוף... בעיקר ברגליים.
זה מרגיש מוזר.
קיוויתי שעד משקל 56 אני אוכל לאכול לפחות 2,000 כניטרלי....
אז אם לשקול 58 אומר שאוכל לאכול 2200-2400, אולי אפילו יותר, אני מוכנה לשקול. (לשקול -תרתי ;)
בגדול, זה נכון שאני עולה במשקל, שמבחינתי זה big no no, אבל אני גם ממש מתחזקת. מעלה משקלים בהדרגה ושוברת שיאים אישיים, שזה נחמד ממש.
ואני אוכלת אשכרה יותר מ1,000 שזה מרגש אותי בכל יום מחדש!!!!!!! :0

אז נראה איך אתקדם....
אתמול היה מבחינתי היום הרשמי הראשון שבו אכלתי 1,700, כי ממש השלמתי לזה...
נראה על איזה משקל אתאזן הפעם. אני סבורה שלא אשאר על ה55 הזה להרבה זמן, לטוב ולרע.

תראי קחי בחשבון שאם הולכים על נוסחה יבשה לרוב בחורה שעונה למשקל 56 יהיה לה מאוד קשה למצוא את הנייטרלי ב2000 - היא תצטרך להיות פעילה מאוד באופן יום יומי\ בעלת מאסת שריר גדולה (גדולה גדולה, גדולה מאוד!).
אז אולי כדאי להוריד את הציפיות של 2000 ב56.

הנק' היא שאת באה ממקום שהוא מאוד רגיש למשקל ולתחושות האישיות בנושא, בגלל זה לדעתי התחושות של "ממש מורגש"\תחושה של "שומן מרפד" הן לא תלושות מהמציאות אך הן גם מוקצנות אצלך יותר מהרגיל (פחות מבעבר אבל, שזה שיפור בפני עצמו שכבר צוין).

תזכרי שאת עוברת מסע פסיכולוגי ופיזיולוגי כאחד, ויכול להיות (יכול להיות אני מזכיר) שמחשבה שתאכלי 2000 קל' על משקל X, נתנה לך את המוטיבציה לצאת לתהליך והורידה קצת מהסטרס כי "היי, כשאני אהיה בערך 55-56 אני יאכל 2000 קלוריות לנייטרלי וזה נשמע לי בסדר" אבל במציאות לפעמים זה לא ככה ודברים משתנים בתהליך שכזה, אז אל תפחדי מהשינויים שאולי צריך לבצע שלא צפית מראש.
זה מעולה שאת רושמת את הלוג ואת במעקב תמידי על הנושא. עושה רושם שאת יודעת מה את עושה וצריכה לעשות.

תמשיכי בעקביות ובעבודה הקשה - זה משתלם 😇😇

ברכות על ה1700:s85:🤩🤩

תראי קחי בחשבון שאם הולכים על נוסחה יבשה לרוב בחורה שעונה למשקל 56 יהיה לה מאוד קשה למצוא את הנייטרלי ב2000 - היא תצטרך להיות פעילה מאוד באופן יום יומי\ בעלת מאסת שריר גדולה (גדולה גדולה, גדולה מאוד!).
אז אולי כדאי להוריד את הציפיות של 2000 ב56.

הנק' היא שאת באה ממקום שהוא מאוד רגיש למשקל ולתחושות האישיות בנושא, בגלל זה לדעתי התחושות של "ממש מורגש"\תחושה של "שומן מרפד" הן לא תלושות מהמציאות אך הן גם מוקצנות אצלך יותר מהרגיל (פחות מבעבר אבל, שזה שיפור בפני עצמו שכבר צוין).

תזכרי שאת עוברת מסע פסיכולוגי ופיזיולוגי כאחד, ויכול להיות (יכול להיות אני מזכיר) שמחשבה שתאכלי 2000 קל' על משקל X, נתנה לך את המוטיבציה לצאת לתהליך והורידה קצת מהסטרס כי "היי, כשאני אהיה בערך 55-56 אני יאכל 2000 קלוריות לנייטרלי וזה נשמע לי בסדר" אבל במציאות לפעמים זה לא ככה ודברים משתנים בתהליך שכזה, אז אל תפחדי מהשינויים שאולי צריך לבצע שלא צפית מראש.
זה מעולה שאת רושמת את הלוג ואת במעקב תמידי על הנושא. עושה רושם שאת יודעת מה את עושה וצריכה לעשות.

תמשיכי בעקביות ובעבודה הקשה - זה משתלם 😇😇

ברכות על ה1700:s85:🤩🤩

תוודה!!! זה באמת מרגש!!! 🤯😍

וכן, אני מודה שהמחשבה על ניטרלי גבוה זה מה שגרם לי מלכתחילה לצאת לתהליך, ומה שמחזיק אותי בתהליך הזה עד עכשיו.... :>
בגדול - אני אוטוטו מגיעה למטרת העל שלי, שהיא 1,800!! אבל פתאום חשבתי - הי, למה להסתפק בזה ולעצור כאן? (דביבונת מזון שכמותי) 😳
אני יוצאת מנקודת הנחה שזה אפשרי. כלומר, יש בחורות בגודל שלי שאוכלות 2,500+- נכון שיש את העניין הגנטי, שהוא משפיע לא מעט, ואולי לא ניחנתי ביכולות הגנטיות הקסומות הללו, אבל לא אדע אם לא אנסה. הבעיה היא ב"מחיר" שאני צריכה לשלם למען הניסוי הזה. שהוא, כאמור, עליה וודאית במשקל.
ואם כבר הזכרת את עניין הפעילות היומיומית, זה עוד עניין שקצת מטריד אותי. כי יוצא שאני די פעילה. כלומר, אני 'שורפת' ביות בסביבות ה150-200 ולפעמים 300+ רק מלהתנייד מפה לשם. תוסיף על זה 4 אימוני כח בשבוע, שאני לא ממש יודעת מה רמת האנרגיה שהם שורפים, וזה לא כולל הימים שאני הולכת לזומבה, שאותם אני בכלל לא סופרת כי אין לי מושג כמה אנרגיה אני מוציאה שם...
קיצר, אני פעילה חחח מה שגורם לי לתהות האם ה1600-1700 האלה שאני אוכלת כרגע הם לא בעצם 1300-1400 בנטו 🤦‍♂️

ואמנם פיזית אני מרגישה שהתווסף לי המון 'ריפוד' (נשמע כאילו אני ספה אומשו 🤣) אבל המראה דווקא אומרת שאני נראית סבבה. וזה בהחלט מסביר את מה שאמרת שאני מרגישה את הכל הרבה יותר מוקצן מכפי שזה באמת...
ואני לא ממש יודעת איך מסת הגוף שלי מחולקת, אבל בזמן האחרון אנשים (ואנשות) בחדר הכושר מביעים התפעלות לנוכח המשקלים שאני מרימה. אני אישית חושבת שהם סתם מגזימים, אבל זה דפוס שחוזר על עצמו בתקופה האחרונה, ומשהו שלא היה לפני חצי שנה, נניח. לפחות 4 מדריכות ומדריכים שאלו אותי אם אני מתאמנת לפאוור ליפטינג. (לפרוטוקול, אני לא.) בכל אופן, זה ממש מחמיא ומדרבן להמשיך 😃

ואני חושבת שהתמכרתי ללוג הזהo_O
זה ממש תרפיה בכתיבה. (מעבר לכך שאני זוכה לתמיכת אנשים מדהימים כמוכם:s17:) זה עוזר לי לפרוס את הדברים ולראות אותם בצורה יותר ברורה, ולעקוב אחרי ההתקדמות הפסיכית שלי בחודשים האחרונים. כי אולי עליתי 3 קילו במשקל גוף (אני עדיין מאמינה שזה ירד אחרי הקרחנה של חנוכה,) אבל גם העליתי 1,000++ ק'ג נפח בסקוואט, דליפט, היפטרסט. ואני מעלה בבנץ', ובתגילי גב מאימון לאימון, ובכללי ההערכה העצמית שלי השתפרה פלאים... אז כןן זה לחלוטין משתלם!!! 😇

אגב, בשבוע שעבר הגעתי ל4 - כמעט 5 - עליות מתח מלאות! 🤯🤣🤩

קודם כל שאפו ענק על המסע.
אבל כמו שהבמבה המתוקה אמר, אין דבר כזה נייטרלי של 2500 לבחורה במשקל 56 אלא אם כן היא סופר סופר סופר פעילה. הנייטרלי שלי הוא 2400 ואני שוקל 77-78, מאוד פעיל, עושה 4 שעות אירובי, כוח, אשטנגה יוגה כל בוקר ועבודה שמוסיפה לפעילות. אז כדאי גם שיהיו ציפיות ריאליות כדי לא לחוות תסכול מיותר אחר כך.

אבל כמו שהבמבה המתוקה אמר, אין דבר כזה נייטרלי של 2500 לבחורה במשקל 56 אלא אם כן היא סופר סופר סופר פעילה. הנייטרלי שלי הוא 2400 ואני שוקל 77-78, מאוד פעיל, עושה 4 שעות אירובי, כוח, אשטנגה יוגה כל בוקר ועבודה שמוסיפה לפעילות. אז כדאי גם שיהיו ציפיות ריאליות כדי לא לחוות תסכול מיותר אחר כך.

🤯
@ליאמוש

אממ האמת שגם ראיתי יוטיוברית אחת שיש לה ניטרלי של 2400 אבל היא גם נראית לי סופר פעילה...
בכל מקרה, אני אהיה לחלוטין מרוצה גם על ניטרלי של 1800, 2000, ללא ספק .
אבל תודה שאתם פוקחים לי את העיניים אחרת הייתי מקבלת כאפה ._.
אם כך אנסה לכוון לכמה שאצליח. מה שיבוא יבורך.
אני שמחה שהצבתי מלכתחילה יעד ריאלי של 1,800 (שאגב בזמנו היה נשמע לי מופרח כמו 4,879 בערך)...

אני במסע אחרי הניטרלי שלי וכרגע אוכלת סביבות ה2400-2500 קלוריות ליום,אני כמעט ולא פעילה ותאמין לי שאין לי מספיק מסת שריר כדי להצדיק את זה. שוקלת סביבות ה48....זה נתון משתנה אז אל תקבע שאין דבר כזה ☝️

חוץ מזה. @אני=]
עשית תהליך מדהים והתחזקת מאז שזה כל כך שווה את זה. את אוכלת פאקינג יותר מ1000 קלוריות ועלית משקלים. את מרגישה חזקה יותר....והייי!!! את אוהבת את עצמך, אז מה אכפת מה המשקל מראה? את צריכה להרגיש טוב עם עצמך. זה מה שחשוב באמת. אל תתני לעצמך מדד של עד משקל ככה וככה אני אתחיל חיטוב. תתחילי חיטוב שתרצי להתחיל ותרגישי שמיצית את ״המסה״ תזכרי שככל שתצברי מסת שריר גם הניטרלי שלך יעלה שזה בעצם המטרה הכללית של הסיפור. זה פשוט תהליך שיקום ארוך. מאמינה וסומכת עלייך ותמיד פה כדי לעודד 😁

אני במסע אחרי הניטרלי שלי וכרגע אוכלת סביבות ה2400-2500 קלוריות ליום,אני כמעט ולא פעילה ותאמין לי שאין לי מספיק מסת שריר כדי להצדיק את זה. שוקלת סביבות ה48....זה נתון משתנה אז אל תקבע שאין דבר כזה ☝️

חוץ מזה. @אני=]
עשית תהליך מדהים והתחזקת מאז שזה כל כך שווה את זה. את אוכלת פאקינג יותר מ1000 קלוריות ועלית משקלים. את מרגישה חזקה יותר....והייי!!! את אוהבת את עצמך, אז מה אכפת מה המשקל מראה? את צריכה להרגיש טוב עם עצמך. זה מה שחשוב באמת. אל תתני לעצמך מדד של עד משקל ככה וככה אני אתחיל חיטוב. תתחילי חיטוב שתרצי להתחיל ותרגישי שמיצית את ״המסה״ תזכרי שככל שתצברי מסת שריר גם הניטרלי שלך יעלה שזה בעצם המטרה הכללית של הסיפור. זה פשוט תהליך שיקום ארוך. מאמינה וסומכת עלייך ותמיד פה כדי לעודד 😁

מהממת שאת 😘

וזה ממש לא נכון להגיד שאת לא פעילה חחחחח ביומיום את שורפת בסביבות ה400 קל' מתנועה, לפי מה שהצמיד שלך מודד... זה ממש משמעותי, גם אם את לא עושה את זה באופן יזום... 😲

ההישג הכי מרשים שלי עד כה.

אימון A:
אין לי הרבה זמן, אז כתפיים אעשה בבית עם משקולות.
אמא שלי אמורה לבוא לקחת אותי אליהם לסופש ואני לא רוצה לעכב אותה...

בנץ' פרס:
חימום.
אני לא רואה כאן מישו שיכול לשמור על הפרצוף שלי בסטים.
הו, חבל שלא חיפשתי מליון דולר.
30*11*3
שלושה סטים מעולים! חזרה אחרונה כמעט כשל, אבל הצלחתי! (לא לדאוג, תמיד הייתי עם שמירה חחח)
-990-
מתה לשבור כבר את תקרת ה1,000, אבל אשאיר את זה לפעם הבאה..

מדלגת על פרפר כי אין זמן.

חתירה:
40*10
אומייגאדד הצלחתי לסיים סט על 40k!!
אמנם החזרה האחרונה הייתה 85% טווח תנועה, אבל עדיין... מדהים.
40*9
40*8
40*7
33*5
מעלה רשמית ל40K - הישג מרשים כשלעצמו, אבל לא הכי מרשים שלי היום...
-1525-

פולי עליון:
40*2
לא.
33*6
לא.
חותכת הביתה.

קלטתם?!?!?!?!?!
אשכרה קמתי ויצאתי!
אני אשכרה בדרך הביתה כרגע חחחחחחחחחחח
עשיתי אימון A של שני תרגילים חחחחחח לאא אני מתעעע!! איזה שוק, אני תמיד משקרת לעצמי שזה יהיה הסוף, אבל נשארת לעוד חחחחחח
וזה, ידידיי, ההישג הכי מרשים שלי עד כה בתחום המשמעת העצמית 🤣

קרא את שאר עדכון הלוג...
103.4 קילו על 18% שומן (קליפר עם מודד לא 100% מדויק)..
אני שוקל להתעלל בך כשתתחילי חיטוב בכך שארשום כאן את התפריט המלא שלי במסה 🍦
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאאאאאאאאאאא!!!! 🤣

אני היחיד פה שאוכל 5,000 קלוריות ביום ונאבק כבר לעלות במשקל?
אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים, הלוואי עליי!

מהממת שאת 😘

וזה ממש לא נכון להגיד שאת לא פעילה חחחחח ביומיום את שורפת בסביבות ה400 קל' מתנועה, לפי מה שהצמיד שלך מודד... זה ממש משמעותי, גם אם את לא עושה את זה באופן יזום... 😲
אני משתדלת ללכת למרות שכשיש גשם זה בלתי אפשרי וכנראה שאחשוב על אופציה לאירובי וככה אוכל לאכול עוד יותר. זה רק בגדר הרעיון...

ההישג הכי מרשים שלי עד כה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* לאאאאאאאאאאאא!!!! 🤣
🤣🤣🤣
מזל"ט על שבירת השיא אבל אני חושב שכדאי לך לנסות לדלג פחות.. לפעמים זה קצת מעצבן כי אתה רוצה כבר לעוף מהמכון אבל צריך לזכור שאם מדלגים על משהו זה אולי פעם ב..

🤣🤣🤣
מזל"ט על שבירת השיא אבל אני חושב שכדאי לך לנסות לדלג פחות.. לפעמים זה קצת מעצבן כי אתה רוצה כבר לעוף מהמכון אבל צריך לזכור שאם מדלגים על משהו זה אולי פעם ב..

כן חח זה פעם בנצח נצחים חחחחח לכן זה כה מיוחד! D:
ממש קשה לי לעצור אימון באמצע כי אני מכורה קשות 🤣
אבל באמת שמיהרתי... לא רציתי לעכב את אימוש :>
אני אעשה את הכתפיים מחר עם המשקולות שיש לי בבית 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית