- פותח/ת השרשור
המסלול של המוט בבנצ' הוא לא קו ישר למעלה
הו....
חחח אז אני בסדר? XD
ומסתומרת לא קו יש למעלה? לאן זה הולך למען השם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המסלול של המוט בבנצ' הוא לא קו ישר למעלה
פה הוא מדבר על זה קצתהו....
חחח אז אני בסדר? XD
תכננתי לצאת לאימון בסביבות 3...
מפה לשם השעה 6 בערב ורק עכשיו אני מניעה את ישבני האצילי לכיוון המכון...
תודה לאל, אין לי סימני חולי, וגם הקשישושה שלי מרגישה יותר טוב. כנראה זה באמת היה בגלל האנטיביוטיקה שהיא לקחה. (או שפשוט מושבת הבקטריות בתהליך קינון בגוף שלי. אבל הי, נלך על אופציה א', סבבה?)
שתיתי שחור לפני נצח נצחים, והשפעתו כבר התפוגגה. לא היה לי כח לשתות עוד אחד, סו וויש מי לאק.
המכון מפוצץ. ייאי.
אימון רגליים:
סקוואט לואו בר:
חימום.
40*10
חלק. מעלה.
50*8
ניכר קושי מהותי. משו בטכניקה לא מאה.
50*10
היה שיפור משמעותי, אם כי אחרון היה זוועה.
50*11
היה טוב.
50*10
הרגיש לי בסדר 😃
יאיי!
דדליפט:
חימום
50*10*5
וואוווו כבר שכחתי איך מרגיש דדליפט כבד.
זה מרגיש כלכך טוווובבב ._.
חוץ מהקטע של האצבעות
המתקן של ההיפטרסט תפוס ויש לבחורה שם עוד 4 חזרות...
אין לי כח לחכות.
אז הולכת לעשות משו אחר...
מה בא לי, מה בא לי?
טוב הכל פה תפוס...ובעיקרון מחר אני לא פה, ז"א שאין לי אימון פלג"ע.
אז אעשה בנץ'?
יאלה, בנץ'.
חימום.
השתדלתי ליישם את הסרטונים:
לעמוד על בהונות הרגליים, ברכיים נמוכות, גב עגול, שכמות מכווצות, כתפיים לאחור, ולא להתעקש להעלות את המוט בקו ישר אלא באלכסונצ'וק.
יאלה מעלה משקל.
30*10*3
אוקיי, זה היה מעולה!
כאילו, קשה קצת, המדריך עזר לי בחזרה האחרונה בכל סט, אבל ממש הרגשתי שינויי בזכות הצמדת השכמות!!!! :0
תודה רבה על כל העצות!! מעריכה ממש! 🙃
היפטרסט:
40*10
45*10
45*7
כשל. אעה. חחח
40*6
מסתבר שיש משקל התחלתי למתקן ולכן הוא כלכך כבד !!! :0
השאלה היא מה המשקל ההתחלתי שלו, למען השם.
מוותרת על סט רביעי כי אוטוטו 8 ואני חייבת לרוץ לסופר לקנות בננות לקשישושה שלי 😃
תזונה:
כאמור, אתמול בלילה חרגתי ב230 קלוריות שכולן היו חטאים מתוקים (שגרמו לי בחילה.) ושילמתי עליהן בעליה של 300 גרם....
ניחא. נוזלים.
מחר מצפה לי יום ארוך בטירוף.
תכננתי להגדיר אותו כיום צ'יט, להקצות לי 3,000 קלוריות, ולזלול בחוץ כאוות נפשי.
אבל התחרטתי. אני עודלא מוכנה.
אשתדל לאכול מסודר ורק בערב להתפרע ביומולדת של בתדודה שלי. אז אאפשר לעצמי להגיע עד 2,500 לכל היום.
למזלי לא תהיה לי גישה למשקל עד יום ראשון...
אעדכן :>
הו....
חחח אז אני בסדר? XD
שמח לשמוע שכבר יש שיפור באיך שהתנועה מרגישה, מקווה שהכתף לא תציק יותר 😁
אממ.
אמממממ.
אממממממממ.
זה היה יום הזוי.
זה לא שלא נהניתי...
היו חלקים שממש נהניתי בהם.
אבל....
היו חלקים ספציפיים שהיית מוחקת בלי לחשוב פעמיים.
מה שאני מנסה לומר זה....
אוף.
תכננתי לעשות יום צ'יט אבל הסתבכתי עם האוכל ברמה מפגרת.
היום התחיל ממש טוב. אכלתי מסודר והשארתי לי את רוב הקלוריות לארוחה של הערב.
ובהחלט ישמצב שהגעתי עד סוף היום ל3,000 קל'.
אבל לא כולן היו בטוב.
כוונתי היא,
שנבהלתי נורא וסילקתי חלק מהן בדרכים 'לא קונבנציונאליות'. (שלוש נקודות)
זה קורה לי כשמציבים מולי כמות גדולה מדי של אוכל, ואני מרגישה שזה 'או עכשיו או לעולם לא'.
ברגעים כאלה אני מתחילה לאכול ולא מצליחה לעצור. אני נכנסת לטראנס של אכילה ואני לא מחוברת לעצמי. פשוט מתנתקת מהגוף ומההגיון ואוכלת ואוכלת ואוכלת. בלי להקשיב, בלי להרגיש, בלי לחשוב....
(טכנית, במבט אחורה לא אכלתי כלכך הרבה: מנה של נודלס, 3 חתיכות של סושי מהסוג הקטן, כמה כפות מרק שטעמתי מחברה, ובערך רבע מהקינוח שהוגש. אבל באותו הרגע נדמה לי שאכלתי את כל העולם.)
ואז פתאום זה מכה בי. חזק כמו פצצה לפנים.
פתאום יש תחושת חרטה איומה על כל מה שאכלתי. והכי קשה זה שאני יודעת שאני יכולה סוגשל "להחזיר את הגלגל אחורה"...
ומשם זה נהיה ממש רע ומידרדר בשניות.
זה מתסכל. זה נוראי. כי באותו רגע אין לי פיתרון אחר. מבחינתי האוכל הזה חייב להסתלק, וזו הדרך הכי מהירה ויעילה.
זו לא הפעם הראשונה שזה קורה לי, אבל אני כבר צריכה שתי ידיים כדי לספור את את הערבים שזה קרה לי בהם (בעיקר בערבים מסוג זה).
והכי מעצבן שזה לא באמת מפצה על הכמות האסטרונומית שאכלתי. זו סתם אשלייה. (כי - תודה לאל - אני לא מומחית בתחום הזה. זה לא תמיד מצליח, ואני גם עוצרת את עצמי די מהר.)
אני לא יודעת למה אני משתפת את זה פה. הכי קל לגנוז את היום הזה, או לצנזר את הנקודות הספציפיות האלה. אבל ישנתי על זה לילה, (כפשוטו. הפון היה מתחת לכרית חחח,) והחלטתי שזה חשוב, כי אי צריכה להזכיר לעצמי שאני עדיין מתמודדת. ולא תמיד אני מצליחה. יש לי נפילות...
ואמנם מעולם לא הוגדרתי כ"בולמית", ותודה לאל אני רחוקה מלענות על הקריטריונים של ההגדרה, אבל עדיין מרגישה את הצלקות שהפרעת האכילה השאירה לי במתנה. כל החרדה הזו מאוכל, שלפעמים מביאה איתה דווקא אכילה יתרה ואז "התנהגות מפצה", זה שדה של בוץ טובעני שלא כדאי להתקרב אליו.
אז היום הזה אמור היה להיות יום שלם של כיף ואי-דפיקת-חשבון, וזה הפך ליום של חצי כיף, עם כמה חורים שחורים מכוערים מלאי חרטה וגועל.
בקיצור,
נחשו כמה אני אכזרית מ1 עד לשקול את עצמי היום בבוקר?
תשובה - אין בי שמץ רחמים.
ונחשו כמה שקלתי?
תשובה - 55 חחח 🤣
מה שאומר שעם כל הטררם הזה עליתי פחות מקילו, (600 גר' ליתר דיוק) שרוב רובו, כך נדמה, המשקל של האוכל עצמו + נוזלים, שיעלמו תוך יום-יומיים.
חחחחח
איזה סיפור מפגר...🤦♂️
מפה לשם השעה אוטוטו 1 בצהריים ואני עדיין לא מרגישה רעבה.... רק עכשיו הכנתי לי כוסקפה...
אז לחיים, ושבת שלום אנשים יקרים! 🍻
נשמע חר*.
וואו. הכי בא לי לחבק אותך עכשיו.
נשמע חר*.
מצטער לשמוע.
נשמע כמו שמנה גדושה של אהבה וקבלה עצמית יכול לעזור לך המון.
אולי פסיכולוגית טובה או קבוצות תמיכה (למרות שלפעמים הדברים האלה גורמים יותר נזק מתועלת, אני בטוח שיש כמה טובים).
כולנו לפעמים מאבדים שליטה בדברים מסוימים בחיים שלנו, וזה נורמלי לנסות לחשוב על דרך להחזיר כביכול את הגלגל אחורה, אפילו עם דברים יותר גרועים ממה שאת עשית בצורות שבעיני המתבונן נראה חסר טעם כמו נזק עצמי.
אבל מה שעוזר לי להתמודד עם "פשלות" מכל סוג, זה להיות ברגע.
אם אני חושב על מה שעשיתי לפני X זמן, אני מתמלא בחרטא, בושה, מצפון, או רגשות שליליות שונות שרק ימשכו אותי למטה, ואני אגיב בדיוק כמו שחיה מותקפת תגיב, בפאניקה וחוסר הגיון. אם פעם ראית חתול בפינה עומדת מול כלב גדול, זה סוג של מגדיר את ההרגשה כשמתבוננים על העבר שאין לנו שום שליטה או יכולת לשנות אותו. וכל נסיון לשנות את העבר רק יחמיר את המצב.
ואם אסתכל על העתיד, ארגיש יאוש, עצבות, ופחד. כי אנחנו תמיד מציירים את העתיד הכי שלילי שנעלה 20 ק"ג בשנהה הקרובה או שלעולם לא נשיג שליטה על החיים שלנו.
אבל רק הרגע הוא מה שיש לי, ורק אם אתמקד ברגע אוכל להיות יעיל ולהרגיש טוב.
בכל אופן, מצטער לשמוע על הצער שלך, מקווה שלא בילבלתי את השכל.
ושתרימי את עצמך ותתחילי מהרגע שאת קוראת את זה להסתכל קדימה לרגע הבא שלך ולא הרבה מעבר, אלא אם כן את במקום נוח ומקבל, אז אפשר להכין תוכניות לעתיד גם כן.
אבל לא ברגע של צער, המוח שלנו לא בנוי לעזור לנו כשהוא בפאניקה.
רק בריאות ושבת שלום.
וואו. הכי בא לי לחבק אותך עכשיו.
שתדעי שאת סופר אמיצה בזה שאת משתפת את זה כאן, ואני מעריך אותך על זה ברמות.
אני מבין אותך לגמרי, וגם את התחושה של אבדן שליטה (אם כי אצלי זה קורה בתחומים אחרים בחיים).
כרגע את במצב רגיש, אבל תזכרי שמדובר באירוע חד פעמי, ואל תתני לזה להרוס לך את היום.
למען האמת רציתי לכתוב לך לא לעשות את יום הצ'יט, כי אולי את לא מוכנה לזה נפשית, אבל העיקר שזה עבר.
את לא בולמית, אל תדאגי.
לדעתי את פשוט חיית תקופה ארוכה מדי ברעב "מתמיד" וכל נושא התזונה אצלך היה נוקשה מדי, כך שברגע שאפשר לעצמך להשתחרר קצת, קיבלת "בוסט" של רעב פסיכולוגי שגרם לך להרגיש חרטה לאחר מכן.
אבל תדעי, את מלכה. וזה פשוט מדהים שבמקום להסתיר את מה שקרה את בוחרת להתמודד עם זה ולנסות לראות כיצד לתקן.
זה לא התנהגות של חולה בהפרעות אכילה, זה הכי ההפך שיש.
דרך הלוג שלך אנחנו מתוודעים לעולם הפנימי העשיר שלך, ואני יודע שאין מצב שתוותרי לעצמך עכשיו.
אולי את חושבת על כך שאת רוצה להחזיר את הזמן לאחור. יומיים אחורה, חצי שנה או חמש שנים. אבל המחשבות האלה הן לא מחשבות מועילות. קל ליפול בהן וקשה להשתחרר.
מה הכי יועיל? ללמוד מטעויות. לפתוח דף חדש. ולא להפסיק להאמין בעצמך.
את יכולה, את חזקה, ואת בונה מסת שריר על הדרך. בהצלחה!
לא היה לי כח לעדכן...
אז הלכתי בראשון בבוקר לבדיקת דם. (בקופת חולים אפשר היה ממש לראות את החיידקים והבקטריות שריחפו באוויר, אז נצמדתי לחלון בנונשלנטיות.)
מפה לשם הכל יצא תקין, חוץ משני פרמטרים שיצאו גבוהים בשליש מעל הנורמה... (AST ו ALT, שיצא בסיבות 40 שהנורמה זה עד 30...)
אבל אמא שלי שלחה את זה לחברה שלה (שהיא אחות מוסמכת,) והיא אמרה לה שזה לא כלכך חריג... אנערף.
קיצר אני בריאה כמו שור. זה סתם דיכאון חורף.
בערב עשיתי אימון A די מעפאן: בנץ' פרפר, לחיצת כתפיים, חתירה.
כאילו, היה טוב אבל הרגיש מעפאן.
חחח
אתמול:
המשקל שלי מאוזן כבר שבועיים על סביבות 54.3.... (למעט היום שאחרי הצ'יט שהוא לא נחשב מבחינתי...)
אני רוצה לנסות לעלות ל1,800 קלוריות !!!!!!!!!! ._.
אימון B:
סקוואט לאו בר:
חימום בנוהל.
45*10
50*10
פיקששתי קצת. חייבת להתרכז חזק בטכניקה. גב חזק, עולה ישר . ברכיים החוצה חזק. מבט מטר קדימה, לרצפה.
יאלהההה מכות!
50*9
הייתה לי סחרחורת איומה. אז עצרתי.
המ... נראלי שלא נשמתי טוב.
המשקל דווקא לא נוראי, זה בעיקר פסיכולוגי. כי שמעו שזה מפחיד, בואו נדבר על זה רגע; אני משעינה מוט של 50 קילו על השכמות שלי ומתכופפת.
פסיכוטי.
50*6
משו היה לי מוזר. מניחה וממשיכה: 50*4
אוקיי הרגיש טוב סהכ!
50*10
אממ הסוף היה לא משו.
במקרה גם הסרטתי את עצמי בסט הזה, לביקורת, ובשלושת החזרות האחרונות מפרקי הידיים שלי התחילו לכאוב והכל התנדנד לי... בסרטון זה נראה קצת מפחיד.
אשתדל שלא יקרה שוב...
-2400-
דדליפט.
חימום.
50*10*2
מוש.
מנסה לעלות ל55
55*10
הרגליים שרדו יפה, האצבעות קצת פחות.
יש מאחורי מישו ששמרים משקלים ממש כבדים תוך כשי שהוא צורח/נוהם בקטע ממש מפחיד חחחח
55*4
האצבעות לא שרדו.
50*6
אוףף זה כזה מעצבן! אני יכולה 55!!! למה אני לא מצליחה להחזיק את המוט הזהה!!
50*10
היה אחלוש.
כבר ממש מאוחר. אני פה כבר שעה ומשו. חמישה ל9 ואני רק על 1,100 קל'!
-2570-
היפטרסט. צ'יקצ'ק.
40*12*3
-1440-
"זהו הזמן זה היום זה הרגע,
האוכל קורא לי מהמדפים.
זה הזמן, זה היום, זה הרגע,
היעד הבא: להגיע לשלושת'לפים!"
(סתם חחח XD )
וואייי אני מתרגשת. הצלחתי!! עשיתי את זה!!
הגעתי למטרת העל שלי!!!!!
מהיום אני על 1,800 רשמית!!
אני לא מאמינה. זה הזוי.
זה הזויייי ח'ברררהה!!!!!!!!!!!
אני עוד שנייה בוכה פה. 😭
לכבוד האירוע המרגש ברצוני לשאת דברי תודה:
בראש ובראשונה תודה לבורא עולם שנתן לי את כל מה שיש לי, ואת כל הכלים והכוחות לעשות את התהליך הזה. 😇
תודה להוריי שהביאוני עד הלום, ושאוהבים אותי תמיד, לא משנה מה! 🙄
ותודה לכם, אנשים חביבים ויקרים, שאתם מלווים אותי בכל צעד ושעל עם כל השגעונות ומצבי הרוח הפסיכותיים שלי. 😳
ותודה גם לי! שהשתדלתי ממש לא להתפרק. ונראלי שהצלחתי - מאחר ועודני בחתיכה אחת 😄
סך הכל, מתחילת התהליך ועד עכשיו, עליתי בסביבות 2 וחצי קילו. וזה לגמרי נסבל!!
אני לא חושבת שמאה הקלוריות הנוספות שמשלימות לי ל1,800 ישנו יותר מדיי, ובכל זאת אני מודעת לעובדה שהן יכולות להשפיע.
אבל הי, אני בטוחה שאעבור את זה.
יש לי וידוי - כשכתבתי את המניפסט ההוא לא האמנתי ב100% שאצליח... בטח שלא כלכך מהר!!!
עברה רק חצי שנה מאז התחלתי את היום הראשון:
צפה בקובץ המצורף 52827
(מתוך התכתבות שלי עם @ליאמוש )
היום הזה היה לי ממש ממש ממש מאתגר. מבחינתי לאכול 1,200 היה פשע.
והנה אני פה עכשיו.... ב1,800!! אומייגאאדד:cray:
אולי בעתיד ארצה לנסות ולעלות עד 2,000!!!! אולי אפילו יותר! וואלה לא שוללת!!! ישמצב שזה אפשרי.
זה הזוי.
אימלה.
לכבוד החגיגות, אני משתפת אתכם בשני סרטונים קצרצרים וכמעט אכילים של התוכי הטרוריסט שלי, כדי שתראו כמה שהוא מתוק עד כדי בחילה. (אבל שלא תטעו - הוא חתיכת חוליגן, עכבר מעופף, פעיל דעא"ש לא סמוי.)
בתאבון! 🤩
https://photos.app.goo.gl/FrG5BEnoZea5WY4k6
(חיקוי של טלפון)
https://photos.app.goo.gl/nSnS1jYk3wSn1jKY9
(חיקוי של צחוק חורק XD)
משקל: 54.1
דייייייי!
כבר כמה חודשייייים שלא שקלתי ככה קצת!!! ועוד יום אחרי שאני מעלה בקלוריות. איזה קטעים! :0
טוב זה נוזלים נכון? לא להתלהב.
אימון A:
השעה 13:30.
המטרה: לעוף מכאן תוך שעה.
האם אצליח? האם לא?
איזה מתח.
בנץ', חימום.
32.5*12
35*12
37.2*10
המאמן התותח שעזר לי (נראלי הוא חדש פה...) נתן לי גם כמה טיפים איך להתקדם בבנץ'.
אגב הוא אמר שהטכניקה שלי ממש טובה וזה בזכותכםםם! כפרעליכםםם! 🤩
אקצנטרי (נראלי שזו המילה...)
45*5
סט אחרון:
30*10
פרפר:
8*11*3
אוקיי השעה 14:10. לא אצא מכאן לפני 15 חחח (סליחה על הספויילר. הרסתי את המתח...)
חתירה:
33*12*3
פולי עליון, אחיזה רחבה.
33*12
33*11
33*9
מה הלוז? ממשיכה מיד:
26*4
טוב שרירי הידיים שלי בפאמפ מטורף.
צכה לנוח.
לחיצת כתף:
10*11
10*13*2
יפה לי.
הנפת ידיים:
6*10*3
יאלה בי.
התפנקתי לי בהמבורגרונים ביתיים שהכנתי לי:
צפה בקובץ המצורף 52840
4 קציצות של בשר+הודו+בצל מטוגן, עם כעכ עירקי שמצאתי במקפיא (כי שכחתי לקנות לחם חחחחחחח אבל שמעווו שזה סופר זורם עם הכעכ!! צריך להמציא את זה כקונספט: "המבורגר עיראקי", ואפשר לתבל אותו עם בהרט ולשלב בפנים קובה ועמבה וכזה חחחח... וואי הקשישה הקודמת שגרתי אצלה הייתי עראקית. איזה אוכל היא הייתה עושההההה יאבללההה!!! שמעו שהעיראקים חיים טוב כמעט כמונו, הפרסים ;)
אכלתי את כל הטוב הזה עם סלט גדול ליד ועדיין הייתי רעבה!!! אחרי שעה נשברתי ונשנשתי עוד כמה דברים. מזל שהעליתי ל1,800, כי אני כבר על 1,400. ואם היו נשארים לי רק 300 הייתי בוכה ._.
אימון רגליים.
השעה 14:00. מתחילה.
סקווואט. חימום.
אני לא בטוחה אם יאפשרו לי, אבל קיבלתי המלצה לעשות סקוואט בלי נעליים ואני רוצה לנסות....
קצת מפחדת.
נעשה קודם סקוואט רגיל.
40*10
מושלם.
אני צריכה לקחת בחשבון שהתייחָפוּת תוריד לי כמה סנטימ בגובה...
קודם אשאל אם בכלל מותר להתייחף פה, כי אני ילדה טובה מדי בשביל לחתור תחת המערכת חחח
בינתיים עושה עוד סט:
50*10
היה בסדר. אני מתקשה בלא להסתכל על עצמי במראה חחחח משומה זה נותן לי ביטחון. אני יודעת שצריך להסתכל על הרצפה, אבל עכשיו בדקתי את עצמי בסרטון שעשיתי ואני אפילו לא שמה לב לזה שברוב החזרות אני מסתכלת לעצמי בעיניים. זה נותן לי כח.
בדקתי אסור להתייחף, זה מוריד לי את הביטוח. אז אמצא בבית נעל שטוחה.
50*6
ניסיתי לא להסתכל בכלל במראה. זה היה מאתגר. עושה הפסקה קלה. 50*4
אני צריכה לתרגל את זה.
50*10
הצלחתי בערך לא להסתכל. זה היה קשה בטירוף. כאילו הוסיפו לי עוד 5 קילו.
הייתה לי הפוגה בחזרה ה5.
50*10
כנ"ל. אלא שהייתה לי הפוגה בחזרה ה8. זה שיפור, לא?
דדליפט.
חימום.
50*10
היה מאתגר. הייתי צריכה לעשות חימום הדרגתי יותר...
50*10
הכל טוב חוץ מהאצבעות שלי שמשתחררות...
מצאתי שיטה: לעשות את הסט כמה שיותר מהר, כי מהרגע שאני מרימה את המוט האצבעות שלי מתחילות ספירה לאחור...
אני מרגישה קצת כמו לארה קרופט במשחק Tomb raider - the angel of darkness". שהיה כישלון נוראי בסדרה בגלל שהייתה מעין ספירה לאחור בכל פעם שלארה נתלתה על משהו. אם נגמרה הספירה היא הייתה נופלת. זה היה נורא מתסכל. את דמות מחשב!! את לא שוקלת אפילו גרם!! תחזיקי את החבל, ימח שמך!
50*10*3
העפתי את זה 😃
אני ממש לא בטוחה שאשרוד היפטרסט, אז מתחילה ממשקל נמוך ונראה איך אתקדם.
30*12
40*10
40*12
יאלהההה הביתההה
בעקבות סמירטוט חורף, מחליטה קצת לרדת בעצימות האימונים עד שארגיש מוכנה שוב להיכנס ברברבאק....
מטרה: אימון FBW קליל. ( לא צריך חזה, כי עשיתי אתמול שכיבות שמיכה 20X3)
השעה 21:00. החדכש מפוצץ.
בנס מצאתי כלוב פנוי, מתחילה עם סקוואט קליל:
היי-בר, ירידה עד כמעט ישיבה:
30*10*5
לא זוכרת מתי העפתי 5 סטים של סקוואט בפחות מרבע שעה ._.
האמת שזה היה מאתגר, אבל עדיין קל מהרגיל.
-1,500-
חתירה:
33*12
לא. סליחה. אני לא הוגנת. אמרתי אימון קליל, אז אני צריכה לעמוד בזה.
26*15
שיט, עכשיו בדקתי - זה אותו הנפח
אבל נו, זה היה יותר קל. אז שוש.
26*15
-1,176-
פולי עליון:
שמעו קטע, ביום שישי הצלחתי סופסוף לעשות 5 עליות מתח מלאות!! 🙄
+ עוד חצי מהעלייה השישית. היא בדרך...
ממשיכה עם 26*15*3
-1,170-
זה קליל בקטע נחמד. החזרות האחרונות של הסט האחרון מאתגרות בקטע כמעט חמוד. קצת כמו כלב פומרניאן שנובח עליך :0
לחיצת כתפיים:
8*10*4
וואו 8K זה כה כיף. לא התאפקתי ועשיתי 4 סטים ._.
-320-
יד אחורית בחבל:
10*15*3
-450-
וואו.
✓ רגליים
✓ גב - שני תרגילים
✓ כתפיים
✓ יד אחורית
יאלה, מיציתי!
והשעה רק עשרה 21:50. סיימתי הכל ב50 דק'!
אני אוהבת דילואד! 🤯
(אם כי אני לא ממש בטוחה שזה היה דילואד כי די שמרתי על נפחי העבודה אבל לאמשנה.)
תזונה:
אין לי שמץ של מושג מה וכמה אכלתי היום. הקשבתי נטו לרעב והשובע. אבל האמת היא שאני קצת מדחיקה את הפחד, כי אכלתי די הרבה שטויות ואפילו לא ארוחה אחת מסודרת...
אני די בטוחה שלא עברתי את ה1,800. נראלי שהגעתי לסביבות ה1,600-1,700. מניחה שלעולם לא אדע...
מחכה לראות מה יהיה מחר. בכל מקרה אני חוזרת לתפריט מסודר.
הי, אפשר לומר שזה היה יום צ'יט? 😳
אוקיי, לא התאפקתי. על פי חישוב גס שעשיתי לפי הזיכרון, יוצא שאכלתי בסביבות 1,700.
קטעים :>
השבוע האחרון היה מלא בפיצוצים.
אם זה הפיצוץ שגרמתי בצנרת של הדוּד אצל הקשישה שאני גרה אצלה (אמ, שכחתי להוריד את המתג:🤦♂️:) או הפיצוץ המחליא של המיגרנה שתקפה אותי למשך יומיים שלמים שלאחר מכן, או פיצוץ של עומס מטורף שנחת עליי פיזי ונפשי, וכלה בכך שהפצצתי (!!!) את עצמי בפחמימות השבת. (אין לי תיעוד כי זה היה שבת, אבל היי בשבת לא משמינים! חחחח)
בכל אופן, בעוד עשן הפצצות מתפזר, אני זוחלת מבין ההריסות כמו עוף חול, בכוחות מחודשים, ובודקת את התוצאות משבוע הדילואד (שלא לגמרי קיימתי בו את הבטחתי למנוחה מוחלטת 🙄) בתקווה שהמנוחה (החלקית) עזרה במשהו...
אימון מוצ"ש:
הגעתי סופר מאוחר, אז זה יהיה אימון קצרצר. ישלי מחר מבחן ואני חייבת להוציא אגרסיות.
וגם שכחתי להביא מלא דברים מהבית לדירה. אז אצטרך לסחוב את כל השבוע עם אופניים קצת מפונצ'רות וללא חימום בחדר הקפוא-ובעל-שתי-הקירות-החיצוניים שלי. כל הכיף:🤦♂️:
מתלבטת מה באלי לעשות היום.
יש לי 45 דק.
סקוואט.
חימום
40*10
45*10
הלך טוב. מעלה.
50*10
היה מאתגר. אבל מעלה בכ"ז ל55 .
מבטיחה לא ללחוץ על עצמי. אם לא ילך אני מפסיקה.
55*7
היה טוב, לא מבינה למה הפסקתי חחחח
50*6
קצת פספסתי את הוו וזה היה מלחיץ אבל התאפסתי.
הייתכן שהרצתי עכשיו סקוואט ברבע שעה?
דדליפט:
חימום.
40*10
50*10*3
היה אחלה.
מתלבטת אם להפטרסט.
אעשה סטטי.
40*00:30
40*00:20
40*00:35
כדי לא לשים לב לזמן, החלטתי שאזמזם שיר בראש. לוידעת למה 'ים השיבולים שמסביב' היה השיר הראשון שקפץ לי. הבעיה היא חוץ משלושת המילים האלה אני לא יודעת את ההמשך חחחחחחחחח אבל גייסתי קצת "לה, לה, לה," וצלחתי את זה איכשהו ...
וואלה היה אחלה אימון ב45 דקות!!!
גם פה יש פיצוץ ! 😄
אגב, נחשו מי הצליחה לעשות בבית 6 עליות מתח מלאות?🤯🤯🤯🤩🤩🤩
בום! פיצוץ נוסף לרשימה! 🕴
אחלה סקוואט למישהי במ"ג 54.
אחלה סקוואט למישהי במ"ג 54.
הבחורה היחידה שאני מכיר עם הסקוואט הכי כבד זה 80 קילו (לחזרה אחת), והיא שוקלת יותר ממך
כפיים 👏
כנ"ל לגבי המתח.. אני ו @SweetBamba מתאמנים באותו חד"כ ומה שהוא העיד על המאמנות אצלנו (שעדיין נעזרות בגומייה) נכון לגמרי.
יש לה מאמן תותח (סופטי) והיא מתחרה כבר שנים.. אל תיקחי מישהי ברמה גבוהה כדי להגיד שאת לא משהו מיוחד (כך הבנתי מהתגובה שלך)תודה!! 😄😄
האמת ש @liv עושה אחלה סקוואטים שבעולם 🙄
ושכחתי לנסות את האולסטר השטוחות שלי לסקוואט 🤦♂️
לונורא. בפעם הבאה בע"ה:)
יש לה מאמן תותח (סופטי) והיא מתחרה כבר שנים.. אל תיקחי מישהי ברמה גבוהה כדי להגיד שאת לא משהו מיוחד (כך הבנתי מהתגובה שלך)
בהצלחה.
לילה טוב
תודה!! 😄😄
האמת ש @liv עושה אחלה סקוואטים שבעולם 🙄
ושכחתי לנסות את האולסטר השטוחות שלי לסקוואט 🤦♂️
לונורא. בפעם הבאה בע"ה:)
אני עוקבת אחרייך באינסטגרם. את פשוט היסטריה מהלכת!! 🤯🙌תודה על הפרגון 😁