- פותח/ת השרשור
אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:
האכזבה :|
קרא את שאר עדכון הלוג...
האכזבה :|
ביום רביעי המשקל ברוב חוצפתו עמד על 57.4
אני חושבת שאסיים את השבוע על אותו הממוצע בדיוק כמו בשבוע שעבר, וזה ממש לא הוגן :|
עשיתי כמה בחירות ממש מוטעות בבחירת צריכת הקלוריות שלי היום, מה שהוביל לרעב בלתי נסבל בערב, ולאי יכולת פיזי לצאת לסיבוב ריצה, או אימון גופני כלשהו, עקב כאב ראש שלא מהעולם הזה.
כמה דברים חשובים שקרו היום:
* פיניתי היום בערך 80% מהחדר שלי בחולון.
* טעמתי מגוון רחב של ליקרים מתוקים להבחיל במקום ארוחת צהריים ארוחת צהריים, תוך כדי פינוי הדירה.
יום חמישי:
משקל 56.9
קצת מעודד, אבל עדיין הממוצע השבועי יהיה גבוה...
כאב הראש עדיין איתי לאורך כל היום. כבר לא יודעת אם זה הנגאובר או מיגרנה. הרגע הורדתי נגלה שנייה של משככי כאבים. אני עייפה ברמות.
אבל אני באטרף של לצאת היום לריצה בערב ולעשות אימון כלשהו. כל דבר. משהו.
3 סיבובי ריצה.
בסביבות 11 בלילה חטפתי קריזה של עצבים, בקטע שהתחשק לי לצרוח.
מכירים את זה? שפתאום יש כזה הר געש בגרון??
נראלי בגלל שההשפעה של האופטלגין נעלמה, כי טכנית אף אחד לא עיצבן אותי אומשו...
החלטתי להיות בוגרת ולנתב את האנרגיה הזו לאימון חזק, למרות השעה:
רגליים:
סקוואט בולגרי 15*4
ישיבה על ספספל נמוך, כל רגל בנפרד:
5
7
(אוקי זה קשה חח)
עליות מתח:
4
3
3
2
נרגעתי 😃
יום שישי:
משקל 57
ממוצע שבועי של 57.2
:|
אין תגובה.
אבל תראו מה הכנתייייי!!!!! 🤯
צפה בקובץ המצורף 54966
זה לוח סקוטש! 🤯
הכנתי אותו לגמרי בעצמי (ובעצמו של אבוש שלי) על לוח עץ, הידקנו מאחורה עם סיכות והכל (מתה על הדברים האלה! חחחחח סטודנטית לאומנות שכמותי 🙄) והכנתי כרטיסיות עם סקוצ'ים. ככה אני יכולה לעקוב אחרי הקלוריות בשבת במקום לעבוד עם חרוזים צבעוניים שמתפזרים לכל מקום...
למרות שאני לא בטוחה עד כמה זה באמת מותר בשבת, כי לפי "מה ידידות" אסור לחשוב חשבונות. מצד שני, הכוונה היא לחשבונות של כסף... וגם מבחינתי ה"חישוב" הזה נצרך לשבת עצמה 😅
עם הסקוטש אין בעיה הלכתית, אז נראלי שאני סבבה D:
@שיר1 @elchonon
מה אתם אומרים? 😄
אני יודעת שזה קצת פנאטי. בשבתות אני בדכ לא סופרת, אבל אני ממש מפחדת שהשישישבת יתקעו אותי בחיטוב. ולא באלי לסבול לחינם ולהרוס הכל. אני חייבת את המסגרת הזו.
אפילו אם היא של 1500-1600... זה בקלות יכול לגלוש לי ליותר.
באופן כללי אני קצת מאוכזבת מאי-הירידה השבוע, שאולי נבעה מהתנהלות לקויה שלי. (לדפוק ראש פעמיים בשבוע זה טו-מאצ'!) אף על פי שטכנית לא חרגתי מהקלוריות.
מאכזבבב.
ממש מקווה שארד בשבוע הבא. אחרת אני אבכה על אמת.☠️
שבתשלום!
קרא את שאר עדכון הלוג...