הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

יש כאלה חצופים..
חבל על הזמן.
היה אחד תמיד איים עלי שהוא ידווח עלי לאבא שלו, ומה שאבא שלו יעשה לי... היה מספר לי סיפורים.
בקיצור, נמאס כבר, אז אמרתי לילד שיגיד לאבא שלו להתקשר אלי כי אני צריך לדבר איתו, אחרת אני מתקשר אליו בעצמי.
הילד פתאום נהפך לילד מותק.
כל מה שילד צריך זה אהבה? אז לא, קודם גבולות. גבולות זה אהבה. זה כמו קירות לבית, בית פתוח לא מוגן ושומר.

וחבל שאני לא מצליח להרים גבה כמוך, במקום אני צריך להרים את הילד.

רק פעם אחת, את במצב טוב.

מהפח, אל הפחת.
רודף אחרי ילדים?

הדרכתי שחיה ילדים, אני יודע מה זה. האיום הכי גדול שהשתמשתי, כשהיון מתחצפים ואומרים לי "מה תעשה?"
זה "מה אתה חושב שאני אעשה?" ופשוט לשתוק ולתת לדמיון של הילד לעשות את העבודה, זה מדהים.

פתאום אלחנן כזה:

MistySpitefulAmurstarfish-small.gif

יש כאלה חצופים..

גם שיטה
לרוב אני מרים גבה באופן מחשיד/מאיים (רפלקס שקורה בכל מקרה )
ומי שאחראי על הפטנט :
the-rock-raises-the-peoples-eyebrow.jpg

האיש הזה נראה כלכך מוזר בעינייכמו ראש ביצה.
והבעות הפנים שלו ממש משונות.
והוא גדול ברמה קיצונית.
לא יודעת.

דווקא גומנגי המקורי יותר מגניב (עם רובין וויליאמס זצ"ל)

ווואייי כןן ראיתי אותו. מטורףףף
זה אגב למה ראיתי את הג'ומנג'י החדש... (האמת שראיתי אותו רק בחמישי האחרון... ויש גם סרט נוסף שיצא לא מזמן...)

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

ערסית ארצישראלית מצויה :>

חחחח צ'מעו סיפור.
אחרי יום השלמות קליגרפיה במכללה, עליתי על אוטובוס שזכרתי שמגיע עד החדרכושר. די מיהרתי כי נרשמתי לשיעור פילאטיס. היה לי חצי שעה ספייר, אבל בכ'ז. כל הנסיעה הייתי מעולפת מעייפות ופינטזתי קשות על האקסל שבסוף לא לקחתי בבוקר, כי כימיכלים וזה, ואני אסתדר בלי וכו'.
פתאום אני רואה שהאוטובוס נוסע בכלל בכיוון אחר ובכלל לא עובר ליד החדכש. ואני כולי - שיט!!! מה עכשיו ללכת הכל ברגל? אין מצב. זה 10 דק'. בשמש. עד כאן.
ירדתי ואשכרה לקחתי אוטובוס חזרה לעיר רק כדי לעצור ליד פיצוצייה ולקנות אקסל זירו ו2 חמצוצים 'שטוחים' כמו איזו ערסית ארצישראלית מצויה.
תקשיבו שבלעתי את זה כאילו יש לי מינימום קריזה של הריון חחחח.
ב'ה הסוכר והקפאין עשו את שלהם. מרגישה יותר טוב :>
ואני אפילו מספיקה לפילאטיס. לקחתי אוטובוס נורמלי.

משקל: 56.8
לא לא גרוע. לא טוב.

הפילאטיס היה שוחט.
נמרחתי פה על הספה מחוץ לסטודיו ולא בא לי לקום.
נראלי אדחה למחר את אימון הכח שתכננתי לעשות...
השעה 18:30. עושה קצת הליכה בשיפוע. 10 דק. לא מסוגלת יותר.

אני גוועת ברמה בלתי הגיונית.
תכלס הייתי די פעילה היום.

1350.
אולי אשלים ל1400.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית