עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהה בקשר לאשכול הקודם שהצעת עזרה, עדיין לא הגעתי ל30 הודעות אז אני לא יכול לשלוח פרטי. אבל יכול להיות שהבעיה היא רק הטכניקנ ובגללזה אני לא עולה. בכל מקרה יש שיפור בטכניקה מקווה שבקרוב אצליח לעלותתלוי. יש לי אימוני חצי שעה ואימוני 5 שעות.
תנוח כמה שפחות בין הסטים אבל מספיק שתצליח לבצע כל מה שמוטל עליך.
שלחתי לך הודעה, תוכל להשיב לי שם.אהה בקשר לאשכול הקודם שהצעת עזרה, עדיין לא הגעתי ל30 הודעות אז אני לא יכול לשלוח פרטי. אבל יכול להיות שהבעיה היא רק הטכניקנ ובגללזה אני לא עולה. בכל מקרה יש שיפור בטכניקה מקווה שבקרוב אצליח לעלות
10×10 וואו..יכול להגיע ל3 שעות בנפח גבוה(10x10 למשל),
או בנפח נמוך אבל עצימות גבוה מאוד שהמנוחה בין הסטים מגיעה גם ל10 דקות
בסט 7 אני כבר מאבד תחושה בידיים ורק החזה עוד מצליח לעבוד,לאורך זמן זה הולך להיות קשה מאוד אבל בינתיים זה מספק אותי מבחינת תשישות וסבל חיובי10×10 וואו..
אני מנסה לדמיין את עצמי עושה את זה בבנץ'.. אני כבר מרגיש את הפאמפ האדיר בסוף האימון
מטורףבסט 7 אני כבר מאבד תחושה בידיים ורק החזה עוד מצליח לעבוד,לאורך זמן זה הולך להיות קשה מאוד אבל בינתיים זה מספק אותי מבחינת תשישות וסבל חיובי
יאללה אחי אני אעשה בראשון (רציתי היום אבל היום אני מתכוון לשבור שיא בבנץ')שום דבר חד פעמי לא יפגע בך בצורה משמעותית.
העיקר הוא מה שאתה מבצע לאורך זמן ובקפדנות.
תנסה..מקסימום האימון למחרת יהיה קצת קשוח יותר
אתה לא צם היום?יאללה אחי אני אעשה בראשון (רציתי היום אבל היום אני מתכוון לשבור שיא בבנץ')
תודה רבה
כן אחי, אחרי הצוםאתה לא צם היום?
תצליח אחיכל הכבוד.
מבין אותך. אתה גם עובד עם משקלים שאני לא מעז לחלום עליהם בלילה.האמת שאני לא מסוגל להתאמן מיד אחרי צום.
בעז"ה אתאמן מחר.
יכול להגיע ל3 שעות בנפח גבוה(10x10 למשל),
או בנפח נמוך אבל עצימות גבוה מאוד שהמנוחה בין הסטים מגיעה גם ל10 דקות
לא עובד לפי אחוזים,פשוט עובד עם משקל שאני יכול לסיים איתו 10*10 והשאיפה היא להוסיף 2.5 קילו כל פעם שאני מצליח לסיים 10*10 בהצלחה עם המשקל הקודםאיך אתה עושה 10*10? אני מתכוון, כמה אחוזים מהrm1?