הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה זמן צריך להמשך אימון במכון?

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
אני יודע שהדעה הרווחת היא בין שעה- לשעה וחצי, אבל אם אני כל אימון מתאמן שעה ו45 דקות, שעתיים, זה ישפיע על האימון(התוצאות ממנו) בצורה רעה?
אשמח לתשובה עם ביסוס, תודה 😃

משתנה בתוכן אימון, בסגנון אימון, בבן אדם, אני אישית אחרי 45-50 דקות כבר מתחיל להגמר, אחרי שעה, שעה וחמישה כבר לא יעיל בכלל.
רוב האנשים נחים יותר מידי ופשוט לא שמים לב (טלפון, דיבורים עם אנשים ועוד) חוץ מהתרגילי בסיס (סקוואט,דדליפט,בנץ, אוברהד לדעתי פחות אבל נגיד שגם וחתירה שגם לדעתי פחות) לא רואה סיבה לנוח יותר מדקה וחצי אולי 2 אם עבדת לכשל או לטווח חזרות יותר נמוך

• פותח/ת השרשור
תלוי. יש לי אימוני חצי שעה ואימוני 5 שעות.
תנוח כמה שפחות בין הסטים אבל מספיק שתצליח לבצע כל מה שמוטל עליך.
אהה בקשר לאשכול הקודם שהצעת עזרה, עדיין לא הגעתי ל30 הודעות אז אני לא יכול לשלוח פרטי. אבל יכול להיות שהבעיה היא רק הטכניקנ ובגללזה אני לא עולה. בכל מקרה יש שיפור בטכניקה מקווה שבקרוב אצליח לעלות

אהה בקשר לאשכול הקודם שהצעת עזרה, עדיין לא הגעתי ל30 הודעות אז אני לא יכול לשלוח פרטי. אבל יכול להיות שהבעיה היא רק הטכניקנ ובגללזה אני לא עולה. בכל מקרה יש שיפור בטכניקה מקווה שבקרוב אצליח לעלות
שלחתי לך הודעה, תוכל להשיב לי שם.

תרגילים מורכבים תנוח כמה שצריך כדי שתצליח להרים, גם 2-3 דק מתקבל לדעתי,
תרגילי עזר בין חצי דקה לדקה וחצי (יותר מזה אתה כבר לא נח אלא כנראה מתעסק בדברים שלא קשורים לאימון)

אגב,
אני אישית לא מייחס לזמן אימון חשיבות כל עוד אני מקפיד על זמני מנוחה נורמאליים ולא סתם מורח אותו.
למשל אימון רגליים-כתפיים יכול להגיע אפילו ל1:45 אבל אימון חזה-יד אחורית מסתכם ב1:15 במקסימום..
(וכמובן בהנחה שהזמן אימון הארוך לא נובע מעומס יתר בנפח)

יכול להגיע ל3 שעות בנפח גבוה(10x10 למשל),
או בנפח נמוך אבל עצימות גבוה מאוד שהמנוחה בין הסטים מגיעה גם ל10 דקות
10×10 וואו..
אני מנסה לדמיין את עצמי עושה את זה בבנץ'.. אני כבר מרגיש את הפאמפ האדיר בסוף האימון

10×10 וואו..
אני מנסה לדמיין את עצמי עושה את זה בבנץ'.. אני כבר מרגיש את הפאמפ האדיר בסוף האימון
בסט 7 אני כבר מאבד תחושה בידיים ורק החזה עוד מצליח לעבוד,לאורך זמן זה הולך להיות קשה מאוד אבל בינתיים זה מספק אותי מבחינת תשישות וסבל חיובי

בסט 7 אני כבר מאבד תחושה בידיים ורק החזה עוד מצליח לעבוד,לאורך זמן זה הולך להיות קשה מאוד אבל בינתיים זה מספק אותי מבחינת תשישות וסבל חיובי
מטורף
לעשות דבר כזה במסה פעם אחת - רק בשביל ההרגשה - יפגע לי משמעותית בהתאוששות? (פלוס של 200-300)

שום דבר חד פעמי לא יפגע בך בצורה משמעותית.
העיקר הוא מה שאתה מבצע לאורך זמן ובקפדנות.
תנסה..מקסימום האימון למחרת יהיה קצת קשוח יותר

שום דבר חד פעמי לא יפגע בך בצורה משמעותית.
העיקר הוא מה שאתה מבצע לאורך זמן ובקפדנות.
תנסה..מקסימום האימון למחרת יהיה קצת קשוח יותר
יאללה אחי אני אעשה בראשון (רציתי היום אבל היום אני מתכוון לשבור שיא בבנץ')
תודה רבה

איך אתה עושה 10*10? אני מתכוון, כמה אחוזים מהrm1?
לא עובד לפי אחוזים,פשוט עובד עם משקל שאני יכול לסיים איתו 10*10 והשאיפה היא להוסיף 2.5 קילו כל פעם שאני מצליח לסיים 10*10 בהצלחה עם המשקל הקודם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית