Euro-med סטרואידים

Yotamgti

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
מישהו מכיר את החברה הזאת?
אני נמצא בתאילנד ויש לי כרגע שתי אפשרויות
Euro-med או pharmacom

נערך לאחרונה:
אלו הן הסיבות שלעולם לא עשיתי סייקל כבד.
בכל זאת אני בן 33 ועוד לא הקמתי משפחה.

עוד עשר שנים אני ארשה לעצמי gh
אני הנפשי שלי נדפק בגלל זה אני לא מכור לזה אבל בהחלט האני שלי נהיה שונה

אלו הן הסיבות שלעולם לא עשיתי סייקל כבד.
בכל זאת אני בן 33 ועוד לא הקמתי משפחה.

עוד עשר שנים אני ארשה לעצמי gh
יש ״טריק״ קטן בעקיפין.
הרי בדיקת זרע היא מאוד יקרה לאדם הפרטי
(אם אין הפניה מרופא פריון)
אפשרי ללכת למעבדה לתרומת זרע,והם מבצעים את הבדיקה(ככה אתה מרוויח בדיקה חינם) לראות איפה את עומד תרתי משמה 😃

יש ״טריק״ קטן בעקיפין.
אפשרי ללכת למעבדה לתרומת זרע,והם מבצעים את הבדיקה(ככה אתה מרוויח בדיקה חינם) לראות איפה את עומד תרתי משמה 😃
יפה רעיון טוב אחי

יש ״טריק״ קטן בעקיפין.

חח ואז מה? יהיה לי ילד שאני לא יודע עליו בתל מונד?

לא עושים כלום ללא אישורך
קודם בודקים לראות אם הזרע תקין וכו
ורק אחר כך ההליך מתחיל
כמובן שאתה ״עושה״ את זה רק לבדוק את איכות הזרע

אני הנפשי שלי נדפק בגלל זה אני לא מכור לזה אבל בהחלט האני שלי נהיה שונה

מה בדיוק קרה לך מבחינה נפשית?

לא.
לא השתמשתי מעולם,רק עכשיו התחלתי לטעום 😃
פשוט רציתי להמחיש,כמה זה קשה כל טיפולי הפוריות,צריך לקחת את זה בחשבון.

השבחות זרע,ניתוחי וריקוצלה,וכו וכו

השבחת זרע?? זה כמו טעימת יין?

השבחת זרע?? זה כמו טעימת יין?
חח.
השבחת זרע
אתה נכנס לחדר,מקבל כוס דוגם לבפנים.
מעביר ללברונטית,היא מכניסה לצנטריפוגה ובוררים רק את הזרעונים המצויינים,מעבירים אותם לנוזל מלכותי,ואת זה מחזירים לאישה.

חח.
השבחת זרע
אתה נכנס לחדר,מקבל כוס דוגם לבפנים.
מעביר ללברונטית,היא מכניסה לצנטריפוגה ובוררים רק את הזרעונים המצויינים,מעבירים אותם לנוזל מלכותי,ואת זה מחזירים לאישה.

וואו... ואני חשבתי שלהיות קופאית בסופר זה נורא... 😆

אחרי השימוש באנאבולים הנפשי שלי מעט השתבש ש"כשאני לא על זה לא טוב לי ואני חולה וחלש" תבין שכל זה נפשי כי אני בראבק מרביץ באימונים גם כשאני לא על זה.וזה לא מסתכם פה. יש לי המון מחשבול בסייקל של מה זה עושה לי ואיך זה מרקיב אותי מבפנים ואני יכול להגיד לך דבר כזה עם יש לך חרדות,יותר מידי מחשבות.... שכח מהעולם הזה

אני ויתרתי ממזמן על ילדים. אין לי כוח להתקע עם אישה 1 כל החיים ובסוף גם את הממון שלך לוקחת, בדור של היום כל הנשים בוגדניות, גם אם תמצא בתולה, בסוף נפקחות העיניים, והיום הבנות סליחה כן לא להיט בחוץ, ממזמן נגמר הדור של חתונה וילדים לכל החיים, אני מכיר נשים שנשואות , אם הייתי מניאק ממזמן יכולתי להשכיב אותן, בקיצור שילכו לעזאזאל

אני ויתרתי ממזמן על ילדים. אין לי כוח להתקע עם אישה 1 כל החיים ובסוף גם את הממון שלך לוקחת, בדור של היום כל הנשים בוגדניות, גם אם תמצא בתולה, בסוף נפקחות העיניים, והיום הבנות סליחה כן לא להיט בחוץ, ממזמן נגמר הדור של חתונה וילדים לכל החיים, אני מכיר נשים שנשואות , אם הייתי מניאק ממזמן יכולתי להשכיב אותן, בקיצור שילכו לעזאזאל

תשמע גם אני במחשבות כמו שלך ואני כבר שנה רווק אחרי זוגיות קשה, אבל אני בטוח כשתכיר את האחת לא תגיד ככה.
בכל מקרה, לא אכפת לי להביא ילד מחוץ לעולם הנישואים

תשמע גם אני במחשבות כמו שלך ואני כבר שנה רווק אחרי זוגיות קשה, אבל אני בטוח כשתכיר את האחת לא תגיד ככה.
בכל מקרה, לא אכפת לי להביא ילד מחוץ לעולם הנישואים
עברתי מספיק בנות אחי, רווק וטוב לו. ילד מחוץ לנישואים זה לא פיתרון, במיוחד עם האמא מקבלת עליך סיבוב בשלב כלשהו בחיים, גם תשלם מזונות כמו גדול, וגם תעשה לך טובה אם תראה אותו.. היום החוק הוא בעד האישה. אומרים שלכל אחד יש מסכה השאלה מה מסתתר מתחת, לרוב אלה מפלצות שרוצות ילד , להתגרש וכסף ממך. בכלל נגעל מכל הנשואות, אחרי 2 ילדים בערך מתחילות עם גברים בחד"כ מחפשות מי שישחרר להם את הלחץ כי לבעל אחרי כמה שנים טובות אין חשק. אני כבר בן 29 , גג זוגיות. אם אני ארצה ילד בעתיד אלוהים גדול.

עברתי מספיק בנות אחי, רווק וטוב לו. ילד מחוץ לנישואים זה לא פיתרון, במיוחד עם האמא מקבלת עליך סיבוב בשלב כלשהו בחיים, גם תשלם מזונות כמו גדול, וגם תעשה לך טובה אם תראה אותו.. היום החוק הוא בעד האישה. אומרים שלכל אחד יש מסכה השאלה מה מסתתר מתחת, לרוב אלה מפלצות שרוצות ילד , להתגרש וכסף ממך. בכלל נגעל מכל הנשואות, אחרי 2 ילדים בערך מתחילות עם גברים בחד"כ מחפשות מי שישחרר להם את הלחץ כי לבעל אחרי כמה שנים טובות אין חשק. אני כבר בן 29 , גג זוגיות. אם אני ארצה ילד בעתיד אלוהים גדול.

בגלל זה אני הרווק היחידי מכל החברים שלי, כי אני לא מתפשר, הייתי בזוגיות 3 שנים וגרנו ביחד ובסוף התגלה הפרצוף האמיתי שלה, יצאתי מאז לדייט עם 6 נשים שונות וכל אחד יותר יפה מהשנייה, אבל סיימתי את זה מהר כשידעתי שזה לא זה, מצידי להתחתן בגיל ה 40 עד שארגיש שמצאתי את האחת.

האמת, טוב לי ככה, אבל המחשבות שלי על להתחתן כי אני ממש רוצה כבר ילד

בגלל זה אני הרווק היחידי מכל החברים שלי, כי אני לא מתפשר, הייתי בזוגיות 3 שנים וגרנו ביחד ובסוף התגלה הפרצוף האמיתי שלה, יצאתי מאז לדייט עם 6 נשים שונות וכל אחד יותר יפה מהשנייה, אבל סיימתי את זה מהר כשידעתי שזה לא זה, מצידי להתחתן בגיל ה 40 עד שארגיש שמצאתי את האחת.

האמת, טוב לי ככה, אבל המחשבות שלי על להתחתן כי אני ממש רוצה כבר ילד
מזכיר לי את עצמי. האקסית שלי לפני 4 שנים , היית גרה אצלי בבית, גם פריקית של אימונים פיטנסית , התלהבתי כ"כ שבגללה בתקופה הכי זוהרת שלי הלכה לפח, אחרי זה הכרתי 10 בנות כל חודש מישהי חדשה , כמה שהיא יפה ככה הצרות. עדיף מישהי שלא מהתחום, וילדה טובה.. יש קשה למצוא כן, היום כולן בתולות בגיל 18 עד-26 כולן יכולות לככב באתרי פורנו. עזוב אותך מחברים לא כל הנוצץ זהב, ילד זה גם מטלה וזה לכל החיים קח את הזמן אחי
אפשר להתחלף איתכם
יש לי כבר ילדים
ואני רוצה להתגרש 😃)
חח אין חכם כבעל ניסיון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית