הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תכנית POWERBUILDING שבניתי

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
מה קורה חברה
האימונים שלי עד עכשיו היו שנה של אימונים בצבא עם תנאים לא וואו בעיקר עבדתי תרגילים מורכבים טווחים 3-8 חזרות ולא מכונות וכו כי לא היה, גדלתי במסה אבל אני רוצה יותר להשקיע בהיפרוטופיה אבל עדיין להתקדם בתרגילים המורכבים

נתונים שלי : בן 21 גובה 173 משקל 82

יום ראשון:
1.מתח עם משקל פרמידה עולה בחזרות יורד במשקל 5,8,10
2.אוברהד פרס 3-5*3
3.בנצ בשיפוע 6-8*3
4.יד קדמית במוט 6-8*3
5.מקבילים עם משקל 5*3
6.ראק פול 6-8*3

יום שני:
1.סקוואט 5*3
2.דדליפט רומני 8*3
3.לג פרס 8*3
4.היפ טרוסט 8*4
5.תאומים בסמית 8*4

כביכול זה upper lower של התמקדות יותר בחזרות נמוכות והעלאת משקל שבועית.

יום שלישי מנוחה

יום רביעי:
אימון PUSH
1.בנצ 3-5*3
2.לחיצת כתפיים בישיבה 8*4
3.בנצ חיובי 8-10*3
4.הרחקה לצדדים בכבל 12*4
5.קרוסאובר לחזה עליון סופר סט עם upright row 12*4
6.קרוסאובר לחזה תחתון 15*4
7.בנצ צר 6-8*3
8.יד אחורית בפולי 12*3

חמישי אימון PULL:
1.בנט אובר 6*3
2.מתח 3*מקסימום
3.חתירה בישיבה 8*4
4.פולי עליון 10*4
5.שראגס במוט 12*5
6.פייס פולס סופר סט עם פרפר הפוך במכונה 8*3 לכל אחד
7.יד קדמית דאמבלים 8*4
8.יד קדמית בשיפוע (ידיים מאחורי הגוף) סופר סט עם פטישים 8*3 לכל אחד

שישי LEGS:
1. DEADLIFT 3-5*3
2.פרונט סקוואט 8*4
3.פשיטה 12*4
4.כפיפה 12*4
5.תאומים בלג פרס 12*3
6.תאומים בישיבה 20*3

טוב חברה אני יודע שזה נראה אולי הרבה נפח, עקרונית הלכתי לפי סרטונים של JEFF NIPPARD והמלצותיו לכמות סטים שבועית לכל שריר, ניסיתי בימי ראשון שני יותר להתמקד בהעלאת כוח במורכבים וPPL להתמקד רק בתרגיל אחד בתחילת האימון בהעלאת משקלים וכל השאר יותר מתכונת BODYBUILDING בניתי אותה לבד אשמח להצעות לתיקון, הנפח אולי נראה קצת מוגזם אבל אני כבר לא מתאמן מתחיל אם צריך משקלים ארשום.. קיבלתי המלצות קודמות לעבוד בתכניות כגון 5 3 1 וכו אני לא חושב שהיא תתן לי דגש להיפרוטופיה כמו הנפח ששמתי פה.. אשמח לתיקונים והערות!

חוץ מזה שזה בכלל לא הנפח הוא מדבר עליו
אתה לא יכול להסתכל על נפח רק ככמות סטים משום שמדובר גם על חזרות ומספר חזרות של כוח שונה מאוד ממספר חזרות בבילדינג
תבחר מה אתה מעדיף בילדינג או ליפטינג ובהצלחה

נראה טוב, אם אתה יודע מה אתה עושה

אין בעיה בpowerbilding אל תתן להם לזיין לך תמוח

רק חסר תכנון התקדמות וזה נראה משהו שאםשר לעבוד איתו, בגלל שבחרת טווחי חזרות אז אני משער שאתה יודע מה אתה עושה כבר...
בהצלחה

רק תזכור שמי שכותב לך שאתה יודע מה אתה עושה ושאין בעיה בPOWERBUILDING בקושי יודע איך חדר כושר נראה
תחליט לבד למי אתה מקשיב

• פותח/ת השרשור
לא צריך לריב חברה לכל אחד יש דעה שונה, POWERBULDING זה משהו שמבוצע על ידי הרבה מתאמנים ובלי קשר ההמלצה היא תמיד לשלב טווחי חזרות בשביל לעבוד על כל סוגי הסיבים FAST TWICH LOW TWICH רק צריך לדעת לעשות את זה נכון ולכן פניתי לפה שתתנו דעה. אשמח לעוד דעות!
נראה טוב, אם אתה יודע מה אתה עושה

אין בעיה בpowerbilding אל תתן להם לזיין לך תמוח

רק חסר תכנון התקדמות וזה נראה משהו שאםשר לעבוד איתו, בגלל שבחרת טווחי חזרות אז אני משער שאתה יודע מה אתה עושה כבר...
בהצלחה
מבחינת התקדמות , במורכבים שזה מבחינתי 3 הגדולים ובנוסף מתח עם משקל מקבילים עם משקל חתירה ופרס כתפיים, בכולם אני מנסה לעלות כל אימון 1.25 קילו עושה פחות חזרות מבדרכ מעלה בחזרות עד גג 5 6 ומעלה משקל שוב וחוזר חלילה
בכל שאר תרגילי הבודי בילדינג מתמקד יותר בטכניקה ועלייה במשקלים יותר איטית מן הסתם

לא צריך לריב חברה לכל אחד יש דעה שונה, POWERBULDING זה משהו שמבוצע על ידי הרבה מתאמנים ובלי קשר ההמלצה היא תמיד לשלב טווחי חזרות בשביל לעבוד על כל סוגי הסיבים FAST TWICH LOW TWICH רק צריך לדעת לעשות את זה נכון ולכן פניתי לפה שתתנו דעה. אשמח לעוד דעות!

מבחינת התקדמות , במורכבים שזה מבחינתי 3 הגדולים ובנוסף מתח עם משקל מקבילים עם משקל חתירה ופרס כתפיים, בכולם אני מנסה לעלות כל אימון 1.25 קילו עושה פחות חזרות מבדרכ מעלה בחזרות עד גג 5 6 ומעלה משקל שוב וחוזר חלילה
בכל שאר תרגילי הבודי בילדינג מתמקד יותר בטכניקה ועלייה במשקלים יותר איטית מן הסתם
סבבה נשמע טוב

אף אחד לא יכול לתת חוות דעת רצינית על תוכנית אימונים מקריאה של כמה דקות.

קח לך 3 נקודות בקרה, אחרי שבוע אחד, שבועיים וחודש.
אחרי השבוע הראשון, תבדוק אם התוכנית ישימה עבורך מבחינת זמן האימון וביצוע התרגילים

אחרי שבועיים אתה יכול לראות מה רמת העומס של התוכנית ואחרי חודש לראות אם אתה מתקדם כמו שציפית

חוץ מזה שזה בכלל לא הנפח הוא מדבר עליו
אתה לא יכול להסתכל על נפח רק ככמות סטים משום שמדובר גם על חזרות ומספר חזרות של כוח שונה מאוד ממספר חזרות בבילדינג
תבחר מה אתה מעדיף בילדינג או ליפטינג ובהצלחה
למה בילדינג או ליפטינג ולא שניהם?

באמת תחליט לבד למי אתה מקשיב, מישהו שמביך את עצמו בפומבי או טרולר לא ברור שlbs לא מטפלים בו

או בי שחיף גמד עם מסת שריר גבוהה
קודם כל הדבר היחיד שאתה עושה זה חוזר על משפטים שאנשים אחרים אומרים באינטרנט בלי שום הבנה ובדיוק אתה שחיף וההגדרה של שחיף זה עם מסת שריר נמוכה רק פה אפשר לראות את חוסר הידע שלך

נ.ב
למשקלים שאני נותן עכשיו אתה לא תגיע גם עוד 10 שנים עם הידע שלך ואין לי בעיה להוכיח את זה למנהלים פה
למה בילדינג או ליפטינג ולא שניהם?
לא יעיל כל מי שראיתי שניסה לשלב יוצא לא גדול ולא חזק אלא באמצע עדיף להתמקד במשהו אחד ולהצטיין בו במיוחד שבילדינג שזה או שיש לך גוב מטרה או שאין לך
ולפני שיוצאים עלי שזה אפשרי כל דבר אפשרי אם מקדישים לו מספיק זמן גם אפשר לפתח גוף בליפטינג בלבד אבל מה שיקח לך 10 שנים בליפטינג יקח לך פחות משנתיים בבילדינג (ולהפך מבחינת כוח)

קודם כל הדבר היחיד שאתה עושה זה חוזר על משפטים שאנשים אחרים אומרים באינטרנט בלי שום הבנה ובדיוק אתה שחיף וההגדרה של שחיף זה עם מסת שריר נמוכה רק פה אפשר לראות את חוסר הידע שלך

נ.ב
למשקלים שאני נותן עכשיו אתה לא תגיע גם עוד 10 שנים עם הידע שלך ואין לי בעיה להוכיח את זה למנהלים פה

לא יעיל כל מי שראיתי שניסה לשלב יוצא לא גדול ולא חזק אלא באמצע עדיף להתמקד במשהו אחד ולהצטיין בו במיוחד שבילדינג שזה או שיש לך גוב מטרה או שאין לך
ולפני שיוצאים עלי שזה אפשרי כל דבר אפשרי אם מקדישים לו מספיק זמן גם אפשר לפתח גוף בליפטינג בלבד אבל מה שיקח לך 10 שנים בליפטינג יקח לך פחות משנתיים בבילדינג (ולהפך מבחינת כוח)

אז אני לא יודע מי אתה רואה אבל אני משלב בין שניהם והולך לי מעולה. עם תזונה נכונה ותכנון נכון לא רואה סיבה לא לעשות את זה..

• פותח/ת השרשור

נ.ב

שמע, בכל מקרה ההמלצות הרווחות לפי הרבה קריאה וצפייה בסרטונים של חברה שאני תופס מהם , תמיד טוב לשלב טווחי חזרות ולא להתיקע רק על חזרות מסוימות, גם ביום כוח כביכול אני לא עובד RM1 אני עובד 5-8 שזה עדיין נכלל בטווח ההיפרוטופיה, חוץ מ3 ההרמות שבהן אני עובד 3 עד 5 חזרות בהכל אני עובד טווח גבוה זאת אומרת שזאת תכנית בילדינג עם נטייה קטנה לליפטינג במורכבים

אז אני לא יודע מי אתה רואה אבל אני משלב בין שניהם והולך לי מעולה. עם תזונה נכונה ותכנון נכון לא רואה סיבה לא לעשות את זה..
אני בספק שתעלה לפה תמונה שאחרים ישפטו כי יכול להיות שמה שבשבילך זה להיט בשבילי זה פח
אבל בוא נשמע מה המשקלים לפחות
שמע, בכל מקרה ההמלצות הרווחות לפי הרבה קריאה וצפייה בסרטונים של חברה שאני תופס מהם , תמיד טוב לשלב טווחי חזרות ולא להתיקע רק על חזרות מסוימות, גם ביום כוח כביכול אני לא עובד RM1 אני עובד 5-8 שזה עדיין נכלל בטווח ההיפרוטופיה, חוץ מ3 ההרמות שבהן אני עובד 3 עד 5 חזרות בהכל אני עובד טווח גבוה זאת אומרת שזאת תכנית בילדינג עם נטייה קטנה לליפטינג במורכבים
לעבוד מתחת ל6 חזרות בשביל היפרטרופיה זה טמטום

אני בספק שתעלה לפה תמונה שאחרים ישפטו כי יכול להיות שמה שבשבילך זה להיט בשבילי זה פח
אבל בוא נשמע מה המשקלים לפחות

לעבוד מתחת ל6 חזרות בשביל היפרטרופיה זה טמטום
שניה אני כבר רץ לעשות תמונה בישביל בן אדם רנדומלי, חסר חשיבות וכנראה גם טרול, ובישביל ש״האחרים ישפטו״. אתה רואה בכלל מה אתה רושם?! זה שאתה לא יודע איך לתכנן תוכנית אימונים לא אומר שאי אפשר לשלב בין היפר לכוח. צריכה להיות קורלציה בין שניהם - אם עשיתה עצימות 5*3 או 5*5, תוכל להוסיף 4-3 סטים ו 8-12 חזרות של תרגיל עזר כלשהו כמו למשל מקבילים וזו אחלה דרך להשלים נפח.

@edenhemo10 פשוט תתעלם. זה סתם טרול שמחפש צומי. חבל על הזמן שלנו.

נערך לאחרונה:
שניה אני כבר רץ לעשות תמונה בישביל בן אדם רנדומלי, חסר חשיבות וכנראה גם טרול, ובישביל ש״האחרים ישפטו״. אתה רואה בכלל מה אתה רושם?! זה שאתה לא יודע איך לתכנן תוכנית אימונים לא אומר שאי אפשר לשלב בין היפר לכוח. צריכה להיות קורלציה בין שניהם - אם עשיתה עצימות 5*3 או 5*5, תוכל להוסיף 4-3 סטים ו 8-12 חזרות של תרגיל עזר כלשהו כמו למשל מקבילים וזו אחלה דרך להשלים נפח.

@edenhemo10 פשוט תתעלם. זה סתם טרול שמחפש צומי. חבל על הזמן שלנו.
אשמח לשמוע את המשקלים שלך

גם מייק מסכים (וכל בן אדם שמבין משהו) שלעשות מתחת ל6 חזרות בשביל היפרטרופיה זה מטומטם אבל מתאים לך

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע את המשקלים שלך

גם מייק מסכים (וכל בן אדם שמבין משהו) שלעשות מתחת ל6 חזרות בשביל היפרטרופיה זה מטומטם אבל מתאים לך
שמע הכמות תרגילים מתוך כל החמישה ימים שאני מתאמן שאני עובד פחות מ6 חזרות היא ממש נמוכה זה א, ב זאת הדרך הכי מהירה אצלי לעלות במשקלים והתקדמתי ככה מצוין בשנה של אימונים בצבא עם תנאים ותזונה חרא הגעתי ל142.5 סקוואט ל3 שלדעתי זה מכובד מאוד בהתחשב גם בתנאים שהתאמנתי. הרגליים גדלו בהתאם, ברור שזה פחות יעיל אבל לטווח הארוך אני עדיין צריך לעלות במשקלים מבחינתי ואני אוהב פאוורליפטינג אני לא רוצה לזרוק את זה לגמרי, בנוסף יש אנשים עם יותר סיבים שמגיבים טוב לחזרות נמוכות לכן תמיד עדיף לשלב לדעתי
אם אפשר מחקר חותך ש5 חזרות לא יעילות להיפרוטופיה בכלל אשמח!

אין לי את כל הנסיון בעולם.
אבל ממה שקראתי בתוכנית שלך, אימון כוח רציני יהיה מאוד חסר לך.
ההיפוטרופיה הרצינית שלך עלולה להפריע להתקדמות שלך בכוח.
כשאני מנסה להתקדם בכוח אני נמנע בימי מנוחה גם מהליכה או כל מאמץ אחר.

אז אם השאלה שלך על תוכנית אידיאלית לכוח עם היפוטרופיה יחד, לדעתי אין. נראה לי שעדיף תקופה של כמה חודשים היפוטרופיה ומסה. ותקופה אחרת של כוח.

אבל מצד שני אם אתה מתחיל, תוכל להגיע למשקלים יפים, ומסה לא רעה אם כל תוכנית שתעשה אם אתה רציני.
אני במשקל גוף כמו שלך הגעתי לבנצ' 145 עם תוכנית דומה. ברור שמבחינת כוח אפשר הרבה יותר, ומבחינת מסה יכולתי יותר.

אבל אפשר להגיע רחוק גם עם תוכנית כמו שלך, למרות שאידיאלית הייתי ממליץ לחלק את התוכנית לתקופות.

• פותח/ת השרשור
אין לי את כל הנסיון בעולם.
אבל ממה שקראתי בתוכנית שלך, אימון כוח רציני יהיה מאוד חסר לך.
ההיפוטרופיה הרצינית שלך עלולה להפריע להתקדמות שלך בכוח.
כשאני מנסה להתקדם בכוח אני נמנע בימי מנוחה גם מהליכה או כל מאמץ אחר.

אז אם השאלה שלך על תוכנית אידיאלית לכוח עם היפוטרופיה יחד, לדעתי אין. נראה לי שעדיף תקופה של כמה חודשים היפוטרופיה ומסה. ותקופה אחרת של כוח.

אבל מצד שני אם אתה מתחיל, תוכל להגיע למשקלים יפים, ומסה לא רעה אם כל תוכנית שתעשה אם אתה רציני.
אני במשקל גוף כמו שלך הגעתי לבנצ' 145 עם תוכנית דומה. ברור שמבחינת כוח אפשר הרבה יותר, ומבחינת מסה יכולתי יותר.

אבל אפשר להגיע רחוק גם עם תוכנית כמו שלך, למרות שאידיאלית הייתי ממליץ לחלק את התוכנית לתקופות.
תודה על התגובה הרצינית קודם כל!
הבנתי אותך לגמרי , אני במילא כבר על אחוז שומן דיי גבוה מתכנן לתת רק עוד חודשיים 3 מסה ולדפוק חיטוב ארוך , וכרגע מרגיש שחסר לי גם מסה וגם עוד קצת כוח אז אחרי החיטוב אנסה לעבוד בבלוקים כמו שאמרת

שמע הכמות תרגילים מתוך כל החמישה ימים שאני מתאמן שאני עובד פחות מ6 חזרות היא ממש נמוכה זה א, ב זאת הדרך הכי מהירה אצלי לעלות במשקלים והתקדמתי ככה מצוין בשנה של אימונים בצבא עם תנאים ותזונה חרא הגעתי ל142.5 סקוואט ל3 שלדעתי זה מכובד מאוד בהתחשב גם בתנאים שהתאמנתי. הרגליים גדלו בהתאם, ברור שזה פחות יעיל אבל לטווח הארוך אני עדיין צריך לעלות במשקלים מבחינתי ואני אוהב פאוורליפטינג אני לא רוצה לזרוק את זה לגמרי, בנוסף יש אנשים עם יותר סיבים שמגיבים טוב לחזרות נמוכות לכן תמיד עדיף לשלב לדעתי
אם אפשר מחקר חותך ש5 חזרות לא יעילות להיפרוטופיה בכלל אשמח!
עזוב אל תקשיב לו.. דיברתי אישית עם מייק ומסתבר שאין בכלל מחקר חותך שמוכיח בוודאות איזה חזרות אידיאליות לשם היפרטרופיה. עדיין הכל חשוך בתחום הזה. תשלב חזרות , תאכל מספיק ותנוח זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית