נתונים יבשים עלי :
1.88 גובה
75 קילו
בן 21
המטרות שלי- לגדול פיזית, להתחזק.
מבחינת איך שאני רוצה שיראה הגוף שלי? פחות או יותר ככה- רחב כתפיים, חזה גדול, בחור שנראה גדול (מצורף תמונה מבחינתי ל"גוף האידיאלי").
יש לי כמה שאלות לגבי התחום-
1.קודם כל, איזה תוכנית אימונים לבחור?
אז כן הרבה ממליצים על SS - במיוחד למתחיל, כדי לגדול ולהתחזק. אך שמעתי גם ביקורות כמו שבתוכנית אין מספיק נפח והיא מזניחה שרירים כמו כתף אחרוית וLATS, ושאת המטרות שאני רוצה יש תוכניות טובות יותר.
אך מה לדעתכם התוכנית הרצויה בהתאם למטרות ולנתוני פתיחה?
2.. בחירת גיינר.
אני די עסוק. כלומר מאוד עסוק לצערי. אני יודע שהרבה מהתוצאה הראשית תיהיה לגבי תזונה, אך לצערי אני צריך לשלב בין לימודים לעבודה, ואני לא אצליח לאכול כל כך הרבה בגלל זה אני בוחר בגיינר.
אז כמו שאמרתי, המטרה שלי באופן כללי היא להתחזק - כתפייפ רחבות, חזה גדול וכו.
אני כרגע "שחיף"- איך אדע איזה מוצר מתאים לי?
תודה רבה לעוזרים, מעריך כל אחד מכם.
1.88 גובה
75 קילו
בן 21
המטרות שלי- לגדול פיזית, להתחזק.
מבחינת איך שאני רוצה שיראה הגוף שלי? פחות או יותר ככה- רחב כתפיים, חזה גדול, בחור שנראה גדול (מצורף תמונה מבחינתי ל"גוף האידיאלי").
יש לי כמה שאלות לגבי התחום-
1.קודם כל, איזה תוכנית אימונים לבחור?
אז כן הרבה ממליצים על SS - במיוחד למתחיל, כדי לגדול ולהתחזק. אך שמעתי גם ביקורות כמו שבתוכנית אין מספיק נפח והיא מזניחה שרירים כמו כתף אחרוית וLATS, ושאת המטרות שאני רוצה יש תוכניות טובות יותר.
אך מה לדעתכם התוכנית הרצויה בהתאם למטרות ולנתוני פתיחה?
2.. בחירת גיינר.
אני די עסוק. כלומר מאוד עסוק לצערי. אני יודע שהרבה מהתוצאה הראשית תיהיה לגבי תזונה, אך לצערי אני צריך לשלב בין לימודים לעבודה, ואני לא אצליח לאכול כל כך הרבה בגלל זה אני בוחר בגיינר.
אז כמו שאמרתי, המטרה שלי באופן כללי היא להתחזק - כתפייפ רחבות, חזה גדול וכו.
אני כרגע "שחיף"- איך אדע איזה מוצר מתאים לי?
תודה רבה לעוזרים, מעריך כל אחד מכם.
נערך לאחרונה: