הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כאבים בגב תחתון

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
אולה,
לפני כשבוע לאחר אימון גב (כמעט בטוח שזה בא לאחר דדליפט כבד) התחלתי להרגיש כאבים בגב תחתון על גבול עצם הזנב.
הכאבים לא היו בלתי נסבלים וזה הלך וחזר, זאת אומרת היו חלקים במשך היום שלא הרגשתי שום דבר.
אתמול אחרי עוד אימון כאב הכאבים התגברו ונהיו בלתי נסבלים. (קשה לי לקום מהמיטה, להתכופף וגם בהליכה מרגישים קצת כאבים)
למען האמת אני כבר לא יודע אם נתפסתי בגב התחתון או שזו פציעה.

@Nir Kriger

אשמח לעצתך

יכול להיות דלקת/מתיחה או שריר תפוס בגלוטס שמקרין על איזור הגב התחתון?(האם בנוסף לגב תחתון גם התחת כואב?)

תנוח מאימוני כוח ותתרכז בהליכה/אופניים/שחיה.
אחרי שהכאב יירגע תבצע תנועות בסיס ללא משקל.
ברגע שתרגיש שהכאב מאחוריך תחזור באופן הדרגתי לאימוני כוח עם משקלים קלים ותמשיך לעלות בהדרגה.
אם לא עובר-תפנה לפיזיותרפיסט, אשמח לעזור לך למצוא מישהו מתאים במידת הצורך

אולה,
לפני כשבוע לאחר אימון גב (כמעט בטוח שזה בא לאחר דדליפט כבד) התחלתי להרגיש כאבים בגב תחתון על גבול עצם הזנב.
הכאבים לא היו בלתי נסבלים וזה הלך וחזר, זאת אומרת היו חלקים במשך היום שלא הרגשתי שום דבר.
אתמול אחרי עוד אימון כאב הכאבים התגברו ונהיו בלתי נסבלים. (קשה לי לקום מהמיטה, להתכופף וגם בהליכה מרגישים קצת כאבים)
למען האמת אני כבר לא יודע אם נתפסתי בגב התחתון או שזו פציעה.

@Nir Kriger

אשמח לעצתך
הזוי לי לקרוא את זה כי חוויתי את זה פעמיים במהלך ה-3 שנים האלה מה שעזר לי להחלים זה הליכה עם מדרסים כי יש לי קריסה בכף הרגל, למרות שהיה כואב לי ללכת. אתה מצליח לעשות לג פרס בשיפוע ? או להרים את הרגליים בזווית ללא כאב ?

• פותח/ת השרשור
הזוי לי לקרוא את זה כי חוויתי את זה פעמיים במהלך ה-3 שנים האלה מה שעזר לי להחלים זה הליכה עם מדרסים כי יש לי קריסה בכף הרגל, למרות שהיה כואב לי ללכת. אתה מצליח לעשות לג פרס בשיפוע ? או להרים את הרגליים בזווית ללא כאב ?

האמת אחי שסבלתי מזה שבועיים וסוף סוף זה עבר, לא הפסקתי להתאמן פשוט בתרגילים שמערבים גב תחתון הורדתי משקלים

האמת אחי שסבלתי מזה שבועיים וסוף סוף זה עבר, לא הפסקתי להתאמן פשוט בתרגילים שמערבים גב תחתון הורדתי משקלים
בדיוק אחי מה שקרה לי והמשכתי להתאמן והכל עבר והיה תקין לאחר שבועיים-3 ושחכתי מזה. רק שבמשך השנים זה עשה לי נזק לריצפת אגן בפתאומיות מאז אני לא עושה ולא אעשה יותר דד ליפט לא שווה את הסבל שאני עובר עכשיו. שתדע רק בריאות אח

בדיוק אחי מה שקרה לי והמשכתי להתאמן והכל עבר והיה תקין לאחר שבועיים-3 ושחכתי מזה. רק שבמשך השנים זה עשה לי נזק לריצפת אגן בפתאומיות מאז אני לא עושה ולא אעשה יותר דד ליפט לא שווה את הסבל שאני עובר עכשיו. שתדע רק בריאות אח

יש טיפול פיזיותרפיה גם לרצפת אגן, בד"כ נותן פתרון לבעיה.
קח בחשבון, חבל שתסבול

יש טיפול פיזיותרפיה גם לרצפת אגן, בד"כ נותן פתרון לבעיה.
קח בחשבון, חבל שתסבול
כן, אני מחפש פיזיותרפיסט מומחה לקח לרופאים יותר מידי זמן לעלות על הבעיה, כבר שנתיים שאני עם בעיות עיכול וכאבי מעיים, אתה מטפל או שיש לך המלצה על מישהו ?

לבעיות עיכול וכאבי מעיים יש להתייעץ עם רופא מומחה גסטרואנטרולוג ו/או דיאטנית קלינית.

לכאבים וקושי בתפקוד ברצפת האגן (יציאות/שתן/מין) יש לפנות לפיזיו ברצפת אגן.
אני לא מטפל בתחום אבל אם תרצה המלצות על מישהו מהמגזר הפרטי ולא דרך קופ"ח אוכל לברר לך לפי אזור.
אם אתה רוצה דרך קופ"ח תבקש הפניה מרופא המשפחה.

לבעיות עיכול וכאבי מעיים יש להתייעץ עם רופא מומחה גסטרואנטרולוג ו/או דיאטנית קלינית.

לכאבים וקושי בתפקוד ברצפת האגן (יציאות/שתן/מין) יש לפנות לפיזיו ברצפת אגן.
אני לא מטפל בתחום אבל אם תרצה המלצות על מישהו מהמגזר הפרטי ולא דרך קופ"ח אוכל לברר לך לפי אזור.
אם אתה רוצה דרך קופ"ח תבקש הפניה מרופא המשפחה.
כן אני אשמח אני גר באיזור בית שמש והסביבה.

הבנתי שמעבר לבעיות ביציאות, יש השפעה לכך על בעיות במעיים עקב לחץ תוך בטני שזה כן משפיע על העיכול, תקן אותי אם אני טועה ? כבר עברתי אצל 2 גסטרולוגים פרטים בין הטובים בארץ וההבחנה היא שיש בעיה רצינית וזקוק למומחה בתחום. הלכתי פעם 1 לכללית וזה פשוט בדיחה כך שאני לא רוצה לבזבז זמן. תודה רבה על ההתייחסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית