הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מצטער על הבורות יש לי כמה שאלות על עקרונות הכוח ועקרונות הבודיבילדינג

• פותח/ת השרשור JustMe
  • פורסם בתאריך

JustMe

משתמש מתחיל
56
5
נק' מוניטין:
8
56
5
1) משקל עבודה כפול חזרות וסטים שווה ווליום אני יכול להגיד המשקל לא משנה העצימות הוא הוא הגורם ואני יכול ליצור ווליום טוב גם בעובדה עם משקלים נמוכים ?

2) אפשרי לעשות תוכנית שעובדת גם על היפורטרופיה וגם על כוח ?

3) איך בעצם נראית תוכנית כוח בגדול ומה שונה מתוכנית בודיבילדינג ? האם זה רק הקטע של החזרות סטים ופחות תרגילים מבודדים ?

מצטער על הבורות

לא בטוח שהבנתי את השאלה, נפח טוב יכול ויגיע ממשקלים שהם נמוכים (אבל עדיין קשים לך מן הסתם)

בעיקרון כן, אבל תכלס בתכנית בילדינג שפשוט תעבוד 6-8 במורכבים יווצר מצב שהמשקלים שלך יהיו ממש אחלה ואתה עדיין בילדר מן השורה, אם אתה מתחיל הייתי ממליץ לך להציץ על הלינארית של קנדיטו
ואגב אתה יכול לעשות תקופה ככה ותקופה ככה

תכנית כוח תתאפיין בנפח נמוך כנראה
לא יהיו יותר מידי תרגילים וסטים ומן הסתם חזרות, בכל אופן זה בכלליות
תוכל לראות איך בנויה SS שנועדה למתחילים (לא בידיוק...) אל תקח מזה דוגמא לתכנית שלך רק תבין את הקונספט בגדול לעומת כל הab איי שם באינטרנט (יעני לעומת תכניות ההיפרטרופיה למיניהם)

תוכל לראות איך בנויה SS שנועדה למתחילים (לא בידיוק...) אל תקח מזה דוגמא לתכנית שלך רק תבין את הקונספט בגדול לעומת כל הab איי שם באינטרנט (יעני לעומת תכניות ההיפרטרופיה למיניהם)
ואחר כך אתה אומר שיש לך ידע
SS תוכנית לא טובה גם למי שמעוניין להתחרות בליפטימנג
נ.ב
אף פעם לא הבנתי למה אנשים חושבים שאם הם עושים תוכניות בילדינג הם לא יכולים להתחזק יפה מאוד אשמח להסבר מפותח האשכול או כל אחד אחר

ואחר כך אתה אומר שיש לך ידע
SS תוכנית לא טובה גם למי שמעוניין להתחרות בליפטימנג
נ.ב
אף פעם לא הבנתי למה אנשים חושבים שאם הם עושים תוכניות בילדינג הם לא יכולים להתחזק יפה מאוד אשמח להסבר מפותח האשכול או כל אחד אחר
לא המלצתי על ss והדיון על ss מיותר
אתה רק מציג את עצמך כבור

אגב למה לא המשכת את השיחה איפה שדיברנו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית