הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הקמת חדר כושר ביתי

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
הי מחפש המלצות
לספה , כלוב, מוט לבנץ בעיקר סקוואט ודדליפט שיתאים בעיקר לבנץ סקוואט
פלטות
2 באמפר של 20 -25 קג
4 של 20 רגילות
2 של 10
2 של 5
2 של 2.5
2 של 1.25
2 בלוקים לדדליפט להניח על הרצפה את המוט

תקציב עד 8k

השאלה כמה יוצא עוד מע"מ לשלם
אפ זה 1900 כולל הכול והוא טוב לבנץ סקוואט
וסביר לדדדליפט
אני קונה
לא כולל מע''מ.
הוא מעולה לבנץ וסקוואט לפי מה שהבנתי.
לדדליפט אולי טיפונת פחות, אבל הייעוד שלו זה להיות מוט ליפטינג כללי ל3 ההרמות אז אי אפשר להתחנזר לגמרי.
מציע לחכות לבלאק פריידי ולראות מה יהיו המבצעים.

• פותח/ת השרשור
לא כולל מע''מ.
לדדליפט אולי טיפונת פחות, אבל הייעוד שלו זה להיות מוט ליפטינג כללי ל3 ההרמות אז אי אפשר להתחנזר לגמרי.
איזה תאריך זה יוצא ?

לא כולל מע''מ.
כן אבל גם בבלאק פרי די לא מאמין שתהיה הנחה משמעותית אולי 100 או 200 שקל פחות

כן אבל גם בבלאק פרי די לא מאמין שתהיה הנחה משמעותית אולי 100 או 200 שקל פחות

תראה את הסרטון ותעביר לדקה 4:00
אמלק: הייתה הנחה של מעל 600 דולר (!) על סט פלטות של רוג בבלאק פריידי, אז אפשר להיות אופטימיים.

איזה תאריך זה יוצא ?
29.11

תראה את הסרטון ותעביר לדקה 4:00
אמלק: הייתה הנחה של מעל 600 דולר (!) על סט פלטות של רוג בבלאק פריידי, אז אפשר להיות אופטימיים.

29.11

לא מאמין שיהיה הפרש כזה גדול במחיר המוטות
ממליץ להשקיע במוט טוב, כמו אוהיו של רוג.
ספה - אני לא מכיר מותגים אבל הייתי בוחר את הכי רחבה והכי כבדה שתוכל למצוא.
פלטות - הייתי ממליץ על פלטות ברזל, תלוי אם יש חשש למרצפות וכו׳.
כלוב - גם כאן הייתי ממליץ על הכלוב הכי כבד שתוכל למצוא.

https://www.amazon.com/CAP-Barbell-...vi-20&linkId=dee4487a8b38c1f635caa94ac57ce699
הנה עוד אופציה תוכל להגיד לי מה מביניהם אתה ממליץ?

אני חושב שאני אקנה cap barbell נראה לי שככה קוראים לזה ממזון יש לו המלצות והוא עולה 942 שקל כולל משלוח
חבר שלי הביא אותו לסטודיו שלי, ועכשיו הוא כבר עקום.
זבל של מוט, אל תתקרב אליו.

אני לא רוצה לשכנע אף אחד בכלום.
אבל איך שאני משתמש במוטות שלי, אני מעדיף לקנות מוט בארץ עם אחריות מאשר בחו"ל. גם אם זה מוט מעולה, אם מישהו טורק אותו על מהגינים בכלוב של הסקוואט ומעקם אותו, אין לי למי לפנות.
לכן אני מעדיף מוט ישראלי.
המוטות של THE BEAR הם מצויינים עבורי. והייתי רוצה מוט של YORK אבל זה אף פעם לא במלאי.
אליקו מחוץ לתקציב שלי, אבל גם הוא מעולה.
אם אתה מכיר garage gym review
המליץ על המוט הזה כמוט במחיר תקציבי
לא יודע מה אמרו לך, אבל אתה מוזמן לבקר אותי ולהסתכל על המוט בעצמך.
חבר שלי הביא אותו מחו"ל, השתמשנו בו חודשיים.
השתמשתי במשקלים הכבדים על מוט THE BEAR שלי. ומידי פעם במשקל נמוך בשלו.
מלבד שיש פחות מקום על השרוול לצלחות. חבר שלי השתמש במשקל עד 150 ק"ג (שזה לא הרבה למוט), הוא הבן אדם העיקרי שהשתמש בזה, והוא זה שעיקם את זה.
הוא אמר שעם משקל של בערך 70 ק"ג שהוא הניח בחוזקה מעט על המגינים בכלוב סקוואט עיקם את המוט.

לא יודע מה ומי המליץ עליו, אבל אני חושב שהנסיון שלי איתו שווה יותר מכל ההמלצות, אני לא הייתי מתקרב אליו, גם בשביל 300 ש"ח.

אני לא רוצה לשכנע אף אחד בכלום.
אבל איך שאני משתמש במוטות שלי, אני מעדיף לקנות מוט בארץ עם אחריות מאשר בחו"ל. גם אם זה מוט מעולה, אם מישהו טורק אותו על מהגינים בכלוב של הסקוואט ומעקם אותו, אין לי למי לפנות.
לכן אני מעדיף מוט ישראלי.
המוטות של THE BEAR הם מצויינים עבורי. והייתי רוצה מוט של YORK אבל זה אף פעם לא במלאי.
אליקו מחוץ לתקציב שלי, אבל גם הוא מעולה.

לא יודע מה אמרו לך, אבל אתה מוזמן לבקר אותי ולהסתכל על המוט בעצמך.
חבר שלי הביא אותו מחו"ל, השתמשנו בו חודשיים.
השתמשתי במשקלים הכבדים על מוט THE BEAR שלי. ומידי פעם במשקל נמוך בשלו.
מלבד שיש פחות מקום על השרוול לצלחות. חבר שלי השתמש במשקל עד 150 ק"ג (שזה לא הרבה למוט), הוא הבן אדם העיקרי שהשתמש בזה, והוא זה שעיקם את זה.
הוא אמר שעם משקל של בערך 70 ק"ג שהוא הניח בחוזקה מעט על המגינים בכלוב סקוואט עיקם את המוט.

לא יודע מה ומי המליץ עליו, אבל אני חושב שהנסיון שלי איתו שווה יותר מכל ההמלצות, אני לא הייתי מתקרב אליו, גם בשביל 300 ש"ח.
אתה מתכוון אחד מן המוטות האלה
מוטות : The Bear Gold Weightlifting Bar 20KG - מוט אולימפי
מוטות : The Bear Powerlifting bar 20KG - מוט אולימפי

הסיבה העיקרית שאני לא ממליץ על THE BEAR או יותר נכון - ממליץ לא לקנות אותו, היא שלא שמעתי עליו, לא הצלחתי אפילו למצוא תמונות שלו באינטרנט, שזה מאוד חשוד.

לגבי רוג אוהיו פאוורבאר - משתמשים בו בארנולד׳ס קלאסיק מי שמכיר, הוא מאושר IPF (זה לא אומר המון, אבל זה אומר שהוא לכל הפחות מוט טוב). פאוורבאר זה מטוב שמתאים לכל ההרמות, אבל לא ייעודי לסקוואט או דדליפט כי המאפיינים שהם דורשים הם מנוגדים (מוט סקוואט עבה וקשיח, מוט דדליפט דק וגמיש).

לגבי הפלטות, לא ראיתי את הביקורת, אבל באופן כללי מנסיון עם המון חברות של פלטות, הדבר היחידי שמשתנה זה איכות הצבע / ציפוי של הפלטות.

לא.
לא אתנגד לזה, אבל אם זה יותר יקר מ THE BEAR. אני לא אקנה את זה, כי אין לי אחריות מכאן בארץ.
אני מאמין שזה מוט מעולה, אבל חשוב לי האחריות.

לא.
לא אתנגד לזה, אבל אם זה יותר יקר מ THE BEAR. אני לא אקנה את זה, כי אין לי אחריות מכאן בארץ.
אני מאמין שזה מוט מעולה, אבל חשוב לי האחריות.
אגב, אמרת שאתה רוצה אחריות למקרה שהמוט מתעקם אם נופל על המוטות בטיחות בכלוב.

מנסיוני, המוטות הכי טובים בשוק יכולים להיהרס מנפילה על מוטות בטיחות.

איזה תאריך זה יוצא ?
תגידו איזה מוט של Rogue אתם ממליצים הrugue Ohio power bar אבל יש כמה סוגים יש ב black zinc ויש bare steel ויש עוד אחד מה הכי עדיף?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20191015_085337.jpg
    Screenshot_20191015_085337.jpg
    KB 40.2 · צפיות: 53
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית