עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כולל מע''מ.השאלה כמה יוצא עוד מע"מ לשלם
אפ זה 1900 כולל הכול והוא טוב לבנץ סקוואט
וסביר לדדדליפט
אני קונה
איזה תאריך זה יוצא ?לא כולל מע''מ.
הוא מעולה לבנץ וסקוואט לפי מה שהבנתי.
לדדליפט אולי טיפונת פחות, אבל הייעוד שלו זה להיות מוט ליפטינג כללי ל3 ההרמות אז אי אפשר להתחנזר לגמרי.
מציע לחכות לבלאק פריידי ולראות מה יהיו המבצעים.
כן אבל גם בבלאק פרי די לא מאמין שתהיה הנחה משמעותית אולי 100 או 200 שקל פחותלא כולל מע''מ.
הוא מעולה לבנץ וסקוואט לפי מה שהבנתי.
לדדליפט אולי טיפונת פחות, אבל הייעוד שלו זה להיות מוט ליפטינג כללי ל3 ההרמות אז אי אפשר להתחנזר לגמרי.
מציע לחכות לבלאק פריידי ולראות מה יהיו המבצעים.
כן אבל גם בבלאק פרי די לא מאמין שתהיה הנחה משמעותית אולי 100 או 200 שקל פחות
29.11איזה תאריך זה יוצא ?
תראה את הסרטון ותעביר לדקה 4:00
אמלק: הייתה הנחה של מעל 600 דולר (!) על סט פלטות של רוג בבלאק פריידי, אז אפשר להיות אופטימיים.
29.11
ממליץ להשקיע במוט טוב, כמו אוהיו של רוג.
ספה - אני לא מכיר מותגים אבל הייתי בוחר את הכי רחבה והכי כבדה שתוכל למצוא.
פלטות - הייתי ממליץ על פלטות ברזל, תלוי אם יש חשש למרצפות וכו׳.
כלוב - גם כאן הייתי ממליץ על הכלוב הכי כבד שתוכל למצוא.
חבר שלי הביא אותו לסטודיו שלי, ועכשיו הוא כבר עקום.אני חושב שאני אקנה cap barbell נראה לי שככה קוראים לזה ממזון יש לו המלצות והוא עולה 942 שקל כולל משלוח
אם אתה מכיר garage gym reviewחבר שלי הביא אותו לסטודיו שלי, ועכשיו הוא כבר עקום.
זבל של מוט, אל תתקרב אליו.
לא יודע מה אמרו לך, אבל אתה מוזמן לבקר אותי ולהסתכל על המוט בעצמך.אם אתה מכיר garage gym review
המליץ על המוט הזה כמוט במחיר תקציבי
אתה מתכוון אחד מן המוטות האלהאני לא רוצה לשכנע אף אחד בכלום.
אבל איך שאני משתמש במוטות שלי, אני מעדיף לקנות מוט בארץ עם אחריות מאשר בחו"ל. גם אם זה מוט מעולה, אם מישהו טורק אותו על מהגינים בכלוב של הסקוואט ומעקם אותו, אין לי למי לפנות.
לכן אני מעדיף מוט ישראלי.
המוטות של THE BEAR הם מצויינים עבורי. והייתי רוצה מוט של YORK אבל זה אף פעם לא במלאי.
אליקו מחוץ לתקציב שלי, אבל גם הוא מעולה.
לא יודע מה אמרו לך, אבל אתה מוזמן לבקר אותי ולהסתכל על המוט בעצמך.
חבר שלי הביא אותו מחו"ל, השתמשנו בו חודשיים.
השתמשתי במשקלים הכבדים על מוט THE BEAR שלי. ומידי פעם במשקל נמוך בשלו.
מלבד שיש פחות מקום על השרוול לצלחות. חבר שלי השתמש במשקל עד 150 ק"ג (שזה לא הרבה למוט), הוא הבן אדם העיקרי שהשתמש בזה, והוא זה שעיקם את זה.
הוא אמר שעם משקל של בערך 70 ק"ג שהוא הניח בחוזקה מעט על המגינים בכלוב סקוואט עיקם את המוט.
לא יודע מה ומי המליץ עליו, אבל אני חושב שהנסיון שלי איתו שווה יותר מכל ההמלצות, אני לא הייתי מתקרב אליו, גם בשביל 300 ש"ח.
Buddy Capps?אני חושב שאני אקנה cap barbell נראה לי שככה קוראים לזה ממזון יש לו המלצות והוא עולה 942 שקל כולל משלוח
כן, לי יש את הראשון.אתה מתכוון אחד מן המוטות האלה
מוטות : The Bear Gold Weightlifting Bar 20KG - מוט אולימפי
מוטות : The Bear Powerlifting bar 20KG - מוט אולימפי
אגב, אמרת שאתה רוצה אחריות למקרה שהמוט מתעקם אם נופל על המוטות בטיחות בכלוב.לא.
לא אתנגד לזה, אבל אם זה יותר יקר מ THE BEAR. אני לא אקנה את זה, כי אין לי אחריות מכאן בארץ.
אני מאמין שזה מוט מעולה, אבל חשוב לי האחריות.
תגידו איזה מוט של Rogue אתם ממליצים הrugue Ohio power bar אבל יש כמה סוגים יש ב black zinc ויש bare steel ויש עוד אחד מה הכי עדיף?איזה תאריך זה יוצא ?