הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

על קרוס אובר

Tom zimerman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
למה בזבוז?
כי השימוש בקרוס הוא מוגבל מאוד, יש רק כמות קטנה מאוד של תרגילים שאתה יכול לבצע רק איתו, וגם הם ממש לא חובה. רוב התרגילים שאתה יכול לעשות עם קרוס אתה יכול לעשות גם בלעדיו ואפילו בלי להתאמץ

ויש מצב אתה ממליץ לי על ספת כושר במחיר של עד1500 שקל
אני פחות מבין בשוק בארץ לדברים האלה, אז אני אתן לאחרים להגיב קודם

• פותח/ת השרשור
כי השימוש בקרוס הוא מוגבל מאוד, יש רק כמות קטנה מאוד של תרגילים שאתה יכול לבצע רק איתו, וגם הם ממש לא חובה. רוב התרגילים שאתה יכול לעשות עם קרוס אתה יכול לעשות גם בלעדיו ואפילו בלי להתאמץ

אוקיי תודה רבה

אשמח אם תעזור לי אולי בזה אתה מבין
למצוא חצי כלוב משקולות או כלוב מלא עם מוטות לאחסון צלחות משקל שיש על הכלוב עצמו תורם ליציבות הכלוב בלי צורך להבריג את הכלוב לרצפה

אוקיי תודה רבה

אשמח אם תעזור לי אולי בזה אתה מבין
למצוא חצי כלוב משקולות או כלוב מלא עם מוטות לאחסון צלחות משקל שיש על הכלוב עצמו תורם ליציבות הכלוב בלי צורך להבריג את הכלוב לרצפה
אם יש לך מקום הייתי ממליץ על כלוב מלא, כי יש לך את האופציה לחבר אליו יותר אביזרים במידת הצורך, כמו חיבור לדיפס או חיבור לכבל במידה וכן תרצה

• פותח/ת השרשור
אם יש לך מקום הייתי ממליץ על כלוב מלא, כי יש לך את האופציה לחבר אליו יותר אביזרים במידת הצורך, כמו חיבור לדיפס או חיבור לכבל במידה וכן תרצה
איזה כבל? זהו זאת הבעיה שאין לי מקום
יש לי מולטי טריינר שתופס לי הרבה מקום בחדר

Spud Inc Pulley Systems
הנה דוגמא, אבל יש עוד אופציות ועוד חברות

זהו זאת הבעיה שאין לי מקום
יש לי מולטי טריינר שתופס לי הרבה מקום בחדר
אז אם אין מקום זו בכלל לא שאלה.
אני רק מנסה להבין איפה תכננת לתקוע את הקרוס שתופס חצי חדר לבד

• פותח/ת השרשור
תסתכל על הקרוס אובר השני ששלחתי באפשרויות של הקרוס אובר הוא מתאים למקומות קטנים בחול זה נקרא valor fitness bd62
תגיד לי מה דעתך על המכשיר הזה?
זה לא משנה שהוא מתאים לשטח קטן יותר, ככה או ככה זה בזבוז של שטח וכסף.
באמת ממליץ לך עם הכסף לקנות כלוב מלא, ולחבר אליו מתקן לקרוס במידת הצורך, רוב הסיכויים שבכלל לא תצטרך כי כמעט לכל תרגיל של הקרוס יש ווריאציה זהה לחלוטין עם מוט או דאמבלים

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה
וגם החצי כלוב מתאים לי בדיוק לתקציב והוא נראה טוב גם מצרף תמונה תגיד לי את דעתך

קבצים מצורפים

• IMG-20191006-WA0010.jpg
    IMG-20191006-WA0010.jpg
    KB 33.6 · צפיות: 63
אוקיי תודה רבה
וגם החצי כלוב מתאים לי בדיוק לתקציב והוא נראה טוב גם מצרף תמונה תגיד לי את דעתך
על חצי כלוב לא תוכל להרכיב מערכת כבלים מוכנה מראש, אבל אני מניח שלהרכיב גלגלת מאייס זה לא יהיה סיפור בכלל אם אתה יודע לאלתר

• פותח/ת השרשור
על חצי כלוב לא תוכל להרכיב מערכת כבלים מוכנה מראש, אבל אני מניח שלהרכיב גלגלת מאייס זה לא יהיה סיפור בכלל אם אתה יודע לאלתר
אבל הרי בעצמך אמרת שהכבל לא הכרחי שיש הרבה תחליפים לתרגילים שיש בכבל קרוס אובר

אבל הרי בעצמך אמרת שהכבל לא הכרחי שיש הרבה תחליפים לתרגילים שיש בכבל קרוס אובר
נכון, זה הכל שאלה של מה אתה רוצה לעשות ומה תרצה אולי בעתיד.
זה מיותר לקנות קרוס לבית, מערכת גלגלת זה לא חובה, אבל אם זה משהו שאתה ממש רוצה אז לדעתי זה הפתרון הכי חסכוני במקום וכסף.
בכל מקרה אני תמיד אעדיף כלוב מלא כי אפשר לחבר לו הרבה דברים ויש לך יותר מגוון, אבל בסופו של דבר גם חצי כלוב ללא ספק יעשה את העבודה

• פותח/ת השרשור
נכון, זה הכל שאלה של מה אתה רוצה לעשות ומה תרצה אולי בעתיד.
זה מיותר לקנות קרוס לבית, מערכת גלגלת זה לא חובה, אבל אם זה משהו שאתה ממש רוצה אז לדעתי זה הפתרון הכי חסכוני במקום וכסף.
בכל מקרה אני תמיד אעדיף כלוב מלא כי אפשר לחבר לו הרבה דברים ויש לך יותר מגוון, אבל בסופו של דבר גם חצי כלוב ללא ספק יעשה את העבודה

כלוב משקולות VO2 475r | מולטי טריינר | ציוד כושר וספורט | salecenter
אני חושב על ללכת על כלוב מלא כמו שאמרת תוכל לתת את דעתך על הכלוב הזה?

אם לא תוכל להמליץ לי על כלוב שאתה חושב לנכון במסגרת התקציב של הכלוב הזה פחות או יותר

תוודא שיש לכלוב אפשרות למתח, מקבילים ותליית המשקולות בצדדים על מנת לחסוך מקום.
אחרי שתמצא כלוב כזה, תראה אותו במציאות ותתרשם כי הוא נראה יציב וחזק דיו.
אל תשכח שצריך להוסיף לעלות הסופית גם משלוח, הרכבה (אלא אם כן אתה עושה זאת בעצמך), משקולות וספוג לרצפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית