הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרתי מדרום אמריקה! מה עכשיו ?

Ron230

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
אז חזרתי מדרום אמריקה אחרי 8 חודשים ללא אימונים .
משקלי העבודה ירדו ל0
אחוז השומן עלה
השרירים ירדו
מה עכשיו ?

האם אפשר לעשות ss במאזן שלילי ?
אם לא מה האלטרנטיבה ?
מעוניין להוריד את אחוז השומן ולהעלות את משקלי העבודה בחזרה

תעשה מסה נקייה, בגלל שאתה חוזר להתאמן וצובר שריר מחדש (תהליך שיהיה מהר יותר כי יש זיכרון שריר) אתה תרד באחוזי השומן, תן לזה חודשיים שלושה תחזיר מסה וכוח ואז תחטב אם עדיין תרצה
גם ככה מתחיל חורף

אימלה, אשכרה אם באיזשהו שלב בחיי אני לא אתאמן לכמה חודשים, אני אצטרך להתחיל ה-כ-ל מהתחלה??
(האמת שזה מה שקרה לי השנה, שעשיתי הפסקה של חצי שנה בערך....) זה ממש מבאס ...

אימלה, אשכרה אם באיזשהו שלב בחיי אני לא אתאמן לכמה חודשים, אני אצטרך להתחיל ה-כ-ל מהתחלה??
זה לא בדיוק להתחיל מהתחלה. כמו שהבחור מעלייך רשם - הכל יחזור יחסית מהר (נפלאות זיכרון השריר).

חוזרים לזה במהירות מטורפת עד מעוררת קנאה, רואים תוצאות נורא מהר עד שאתה חוזר לכמעט מה שהיית

אישית הייתי עושה FBW פשוטה ומתחיל ממשקלים לא כבדים עם מאזן נייטרלי, אחרי שבוע-שבועיים עובר לפלוס קלורי קטן וממשיך מסה נקייה.

זה לא כל כך קשור אבל אם לרגע את חושבת לטייל (שזו חוויה שלדעתי אסור לוותר עליה)
ומפחדת מהעניין אז האמת שאני טיילתי יותר זמן מהבחור, עם תיק שהיה בו טבעות וגומיות התנגדות כבדות, והצלחתי לשפר PRים בהרבה תרגילים דווקא בתקופה הזאת... למרות שהסתכלתי עליה כתקופת הפסקה

אם זו לא מגבלה רפואית, תמיד יהיה אפשר למזער את הדעיכה ולפעמים גם אולי למנף אותה לשינוי קצת בגירויים 🏋️😅

ומפחדת מהעניין אז האמת שאני טיילתי יותר זמן מהבחור, עם תיק שהיה בו טבעות וגומיות התנגדות כבדות, והצלחתי לשפר PRים בהרבה תרגילים דווקא בתקופה הזאת... למרות שהסתכלתי עליה כתקופת הפסקה

אם זו לא מגבלה רפואית, תמיד יהיה אפשר למזער את הדעיכה ולפעמים גם אולי למנף אותה לשינוי קצת בגירויים 🏋️😅
איך שיפרת PR? כשחזרת לחדר כושר כלומר?

נשמע ממש לא סביר, אולי היית מתחיל אבל ממש מתחיל אז זה עוד נשמע איכשהו הגיוני

איך שיפרת PR? כשחזרת לחדר כושר כלומר?

כן בדיוק, הייתי הולך לחדרי כושר כשהיה באזור, יצא בערך פעם בשבועיים לפעמים יותר ולפעמים פחות, אבל עם אימונים קבועים עם הציוד במידה ואין מכון באזור.
ושם לקראת סוף הטיול הצלחתי להתקדם במשקלי עבודה שבעבר נתקעתי בהם

נשמע ממש לא סביר, אולי היית מתחיל אבל ממש מתחיל אז זה עוד נשמע איכשהו הגיוני

לא מתאמן מתחיל כבר מספר שנים, זה היה לא מזמן
בן אדם שמטייל ומתאמן זה מאוד כללי, אבל באופן יחסי בגדול אתה צודק, אבל זה בגלל שרוב האנשים שמטיילים, אם כבר ובחורים גם להתאמן, אחוז מאוד קטן בוחר על לשמור על דגשי הבסיס, בין אם זה בתזונה ובאימונים, כי זה הרבה יותר מורכב מבבית

כשטיילתי והתאמנתי עם טבעות וגומיות, שמרתי במידת האפשר על התקדמות לינארית וקבועה בעומס נפח, ותזונה במעקב, ויותר מזה גם ניצלתי את התקופה להשתמש בגומיות בתרגילים שיעזרו לי לשפר את המערכת העצבית בתרגילים כבדים, ותרגילים שעזרו לי בנקודות חלשות בתרגילים מסוימים וזה עבד, ההתקדמות לא הייתה משמעותית, אבל הייתה, וכמובן שזה גם היה בגרף עולה ויורד אבל באופן ככלי, הצליח..

אפשר בהחלט לטייל ולהתאמן, ולשמור על תזונה נכונה ושגרת אימונים עם ציוד אימונים ארוז (בשילוב עם אימונים בחדרי כושר כשיש אפשרות), רק שזה לא נוח, לא מחייב שתמיד תצליח אבל בהחלט יהיו תקופות שכן ותקופות שכנראה פחות, הרבה מאוד התעסקות ובתקופה שזה קצת פחות מתאים לרוב האנשים

נערך לאחרונה:
לא יןדע כמה שומן צברת אבל אם משהו שמפריע לך הייתי ממליץ שתחזור להתאמן במשקלים נמוכים ומאזן קלורי שלילי ואז אחרי תקופת חיטוב קצרה להתחיל לעלות במשקלים אחרי שלמדת את הטכניקה(שוב).
ככה גם תתיעל במסה וגם תרד באחוז שומן. מנסיום, לחזור מטיול למסה יכול להכביד מאוד על הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית