עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה ! זה מה שחשבתי . אך האם להיות במאזן שלילי?תתחיל ב FBW עם תרגילים מורכבים, תחזור לתלם, תעבוד שוב על הטכניקה ותתקדם לאט לאט
תלוי במצב שלך, ברצון.. אי אפשר לענות לך על זה ככהתודה ! זה מה שחשבתי . אך האם להיות במאזן שלילי?
זה לא בדיוק להתחיל מהתחלה. כמו שהבחור מעלייך רשם - הכל יחזור יחסית מהר (נפלאות זיכרון השריר).אימלה, אשכרה אם באיזשהו שלב בחיי אני לא אתאמן לכמה חודשים, אני אצטרך להתחיל ה-כ-ל מהתחלה??
(האמת שזה מה שקרה לי השנה, שעשיתי הפסקה של חצי שנה בערך....) זה ממש מבאס ...
חוזרים לזה במהירות מטורפת עד מעוררת קנאה, רואים תוצאות נורא מהר עד שאתה חוזר לכמעט מה שהייתאימלה, אשכרה אם באיזשהו שלב בחיי אני לא אתאמן לכמה חודשים, אני אצטרך להתחיל ה-כ-ל מהתחלה??
אימלה, אשכרה אם באיזשהו שלב בחיי אני לא אתאמן לכמה חודשים, אני אצטרך להתחיל ה-כ-ל מהתחלה??
איך שיפרת PR? כשחזרת לחדר כושר כלומר?זה לא כל כך קשור אבל אם לרגע את חושבת לטייל (שזו חוויה שלדעתי אסור לוותר עליה)
ומפחדת מהעניין אז האמת שאני טיילתי יותר זמן מהבחור, עם תיק שהיה בו טבעות וגומיות התנגדות כבדות, והצלחתי לשפר PRים בהרבה תרגילים דווקא בתקופה הזאת... למרות שהסתכלתי עליה כתקופת הפסקה
אם זו לא מגבלה רפואית, תמיד יהיה אפשר למזער את הדעיכה ולפעמים גם אולי למנף אותה לשינוי קצת בגירויים 🏋️😅
זה לא כל כך קשור אבל אם לרגע את חושבת לטייל (שזו חוויה שלדעתי אסור לוותר עליה)
ומפחדת מהעניין אז האמת שאני טיילתי יותר זמן מהבחור, עם תיק שהיה בו טבעות וגומיות התנגדות כבדות, והצלחתי לשפר PRים בהרבה תרגילים דווקא בתקופה הזאת... למרות שהסתכלתי עליה כתקופת הפסקה
אם זו לא מגבלה רפואית, תמיד יהיה אפשר למזער את הדעיכה ולפעמים גם אולי למנף אותה לשינוי קצת בגירויים 🏋️😅
איך שיפרת PR? כשחזרת לחדר כושר כלומר?
נשמע ממש לא סביר, אולי היית מתחיל אבל ממש מתחיל אז זה עוד נשמע איכשהו הגיוני