עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשה לי להאמין שאגיע לרמות כאלה.כל אחד בדרכים שלו אבל "בחיטוב-יבוש" אני אוהב לתת אימון כח איכותי וטוב ואז לצאת לעוד 40 דק ריצה,שילוב של תזונה,אימונים נכונים,ומינונים נכונים של אנאבולים מורדים אותי לאחוז שומן נמוך אם שימור בכח ובשריר ואף ניתן לצפות לעלייה מזערית במסה היבשה.
אני אוהב בבוקר או מתי שאני קם ככה זה פוטר אותי בערב אימון כוח הכי כיף, כל אחד והעדפה שלו נגיד ככהכל אחד בדרכים שלו אבל "בחיטוב-יבוש" אני אוהב לתת אימון כח איכותי וטוב ואז לצאת לעוד 40 דק ריצה,שילוב של תזונה,אימונים נכונים,ומינונים נכונים של אנאבולים מורדים אותי לאחוז שומן נמוך אם שימור בכח ובשריר ואף ניתן לצפות לעלייה מזערית במסה היבשה.
נכון אני לא ציינתי את זה כי הייתי עושה את זה לעיתים רחוקות כשיש חופשים מהעבודה או חגים למרות שאצלנו בעבודה עם היו יכולים לפתוח את המוסך בשבת ובחגים הוא היה פתוח. בכל אופן על הבוקר זה באמת פותר אחרי אימון וזה פיתרון מדהים. נשאתת כאן השאלה עד כמה נוח והכי חשוב רצון היה לקום שעה וקצת לפני העבודה ולעשות את זה? בהתחלה זה עבר טוב אבל בחיטוב השני על חומרים פשוט ויתרתי על זה ועשיתי את זה אחרי אימון כח.אוהב לרוץ זה אחד הדברים העילים לשריפת קלוריותאני אוהב בבוקר או מתי שאני קם ככה זה פוטר אותי בערב אימון כוח הכי כיף, כל אחד והעדפה שלו נגיד ככה
אם היה לי זמן וכוח ביום יום לגמרי הייתי שוחה אחרי אימונים כאירובי של חיטוב, כיף רצח. נראה לי לא שחיתי בבריכה שנתייםנכון אני לא ציינתי את זה כי הייתי עושה את זה לעיתים רחוקות כשיש חופשים מהעבודה או חגים למרות שאצלנו בעבודה עם היו יכולים לפתוח את המוסך בשבת ובחגים הוא היה פתוח. בכל אופן על הבוקר זה באמת פותר אחרי אימון וזה פיתרון מדהים. נשאתת כאן השאלה עד כמה נוח והכי חשוב רצון היה לקום שעה וקצת לפני העבודה ולעשות את זה? בהתחלה זה עבר טוב אבל בחיטוב השני על חומרים פשוט ויתרתי על זה ועשיתי את זה אחרי אימון כח.אוהב לרוץ זה אחד הדברים העילים לשריפת קלוריות
מהנסיון שלי, שחיה אחרי אימון כוח זה סיוט. אתה מרגיש כמו שק תפוחי אדמהאם היה לי זמן וכוח ביום יום לגמרי הייתי שוחה אחרי אימונים כאירובי של חיטוב, כיף רצח. נראה לי לא שחיתי בבריכה שנתיים
לטרוזול לפי הבנתי מוריד/מרסק רמות אסטרדיול גבוהות.תשמע ממני לך על לטרוזול
תתקשר למוקד ותאיים לטבוע אותם אין מעבר לזה מה לעשות אתה חי במדינה שעד שאתה חצי מת לא מטפלים.. שיש כסף יש הכל ככה זה ימח שיימםהיום עשיתי א.ק.ג יצא תקין לחלוטין
ביקשתי הפניה לאקו מאמץ
עכשיו תסבירו לי איך התורים רק לינואר פאבואר מה זה אמיתי?
אדם שאין לו קומבינה יכול להמשיך לחכות
אגב מרפאות פרטיות לוקחות 1450₪ לבדיקה! ויש תור אפילו מחר
לא עובדות עם הקופה.
לא רשום לצעריאסטרדיול מתחת 70 .. 🫤
אבל כמה ?
אולי רשום לך למטה בכוכבית *