עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה בעצם הוא לא נתן לי אספירין?לכל מטופל TRT הוא עולה . כולם מטפלים בזה כל כמה זמן וממשיכים TRT.
כמה שהמינון בTRT מופחת הטיפול בHCT מתרחק ..
עם יש סייקל ממספר סוגים שונים של חומרים הדם יכול להיות צמיגי יותר ואז צריך להשתמש באספירין קרטיה לדוגמה 100 מלגרם. אבל רק מטסט TRT קשה לי לאמין שהדם שלך אפך להיות צמיגי אתה יכול לעשות בדיקה לזה ולבדוקלמה בעצם הוא לא נתן לי אספירין?
קראתי שזה בא ביחד עם צמיגות בדם
אני לאחר בדיקה של המוטוקריטעם יש סייקל ממספר סוגים שונים של חומרים הדם יכול להיות צמיגי יותר ואז צריך להשתמש באספירין קרטיה לדוגמה 100 מלגרם. אבל רק מטסט TRT קשה לי לאמין שהדם שלך אפך להיות צמיגי אתה יכול לעשות בדיקה לזה ולבדוק
הוא צודק זה ימנע קרישי דם.העלתי בפני הרופא (במייל) כל הכבוד לו שענה! האם השימוש בקרטיה יועיל להורדת המטוקריט?
התשובה שלו שקרטיה עשוי למנוע קרישי דם עורקיים,אך לא מורידה את רמת ההמטוקריט.
11 % שומן יא מלך 🤩עידכון:
חדש
יצאתי מהדיאטנית
משקל כרגע 97.3 אני לא מאמין
ירידה במכשיר שלה של 11%שומן
אחוז שומן 29.7
החלוקה עכשיו
160פחמימה
220חלבון
70 שומן
אירובי לנסות פעמיים ביום
היא טוענת שאופני כושר טובים מהליכה.
היה לי אצל ההורים אופניים,לעת עתה אסתפק בזה.11 % שומן יא מלך 🤩
וכן אופניים עובדים חזק יותר בגלל הרגליים.
אירובי תפצל לבוקר, ולאחרי אימון כוח עוד 20-30 דק אפשרי.
הייתי עושה 45-60 דק בבוקר אופניים ובערב סקי עם הידיים גם שורף יותר קל'
כמו שאני אומר תמיד אל תנסה להסביר את השריטה שלך, אלה החלומות שלך, לא של אחרים תמיד מה שהניע אותי זה כל האנשים מסביב שלא תמכו. אתה מלך 👑היה לי אצל ההורים אופניים,לעת עתה אסתפק בזה.
התודה שלך ושל הח׳ברה פה והתמיכה שווה לי הכל,כי תמיכה בבית אין לי :/
@hanan
תודה איש
ותראה מה זה בלי שום מסונטז בגוף ;)
רק p.w
אבל הספקת להכיר אותי מכין את הקרקע
כמו שאני אומר תמיד אל תנסה להסביר את השריטה שלך, אלה החלומות שלך, לא של אחרים תמיד מה שהניע אותי זה כל האנשים מסביב שלא תמכו. אתה מלך 👑
שמע תודה רבה זו המחמאה הכי יפה שקיבלתי פה עד היום מעריך את זה מאוד גבר!... אני משתדל לעזור כמה שיותר כי אני זוכר שהייתי פעם בלי ידע וניסיון והייתי במקום הזה, אז כל עוד יש לי זמן פנוי כרגע למה לא. תודה רבה 🏋️😅אני חייב להגיד לך שאתה פשוט גבר של החיים, קראתי את כל התגובות שלך בפוסט הספציפי הזה ועוד הרבה תגובות בפוסטים אחרים ולא משנה כמה הפוסט טיפשי אתה תמיד עונה לעניין ו-וואלה זה ראוי להערכה.
יודע שזה לא קשור לנושא, אבל הייתי חייב.
כל אחד בדרכים שלו אבל "בחיטוב-יבוש" אני אוהב לתת אימון כח איכותי וטוב ואז לצאת לעוד 40 דק ריצה,שילוב של תזונה,אימונים נכונים,ומינונים נכונים של אנאבולים מורדים אותי לאחוז שומן נמוך אם שימור בכח ובשריר ואף ניתן לצפות לעלייה מזערית במסה היבשה.11 % שומן יא מלך 🤩
וכן אופניים עובדים חזק יותר בגלל הרגליים.
אירובי תפצל לבוקר, ולאחרי אימון כוח עוד 20-30 דק אפשרי.
הייתי עושה 45-60 דק בבוקר אופניים ובערב סקי עם הידיים גם שורף יותר קל'