הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התלבטות אם להמשיך חיטוב או להתחיל עלייה במסת השריר

אורן פלד

משתמש מתחיל
100
4
נק' מוניטין:
-16
100
4
שלום,
אני מתאמן 7 חודשים 4 חודשים ראשונים אכלתי טוב לפי תפריט עם עודף קלורי וראיתי עליה במסה לא גדולה אבל הייתה התקדמות. ועליתי 5 קילו. עשיתי הפסקה של חודש וחצי בגלל עניין אישי והכרס גדלה... אחרי שחזרתי להתאמן החלטתי לרדת לגרעון כדי להוריד את הכרס למרות שמסת השריר קטנה וכרגע ירדתי קילו וחצי. עכשיו אני מתלבט מה לעשות אם לחזור לעודף ולגדילה או להמשיך כך... אני נרתע מהכרס לא מסוגל לראות את זה... מה יקרה אם אמשיך כמו עכשיו גרעון קל ו 3 אימונים פול באדי בשבוע? אין סיכוי להעלות מסת שריר? מה יקרה בעצם לגוף השריר שכבר קיים ירד עוד?

אם אתה בגרעון אתה לא תעלה במסת שריר, לפחות לא בצורה אפקטיבית במיוחד.
מסת השריר תישמר אם תדאג לעבוד נכון ולאכול כמו שצריך.
למרות שנשמע שפשוט יש לך כרס קטנה שרואים אותה רק בגלל שאין כמעט מסת שריר, ובמצב הזה חיטוב הוא לא הפתרון, כי אין ממש מה לחטב

נא להשתמש פעם הבאה בכותרת אינפורמטיבית. הכותרת נערכה.

לגבי האם להמשיך, מה המשקל והגובה שלך? תמונה תעזור

פשוט תעלה תמונה אחי אף אחד לא יכול לענות לך מה עדיף לך לעשות לדעתו כי אף אחד לא יודע איך אתה נראה.

הנתונים שלך נשמעים בסדר אבל עדיין תלוי מאוד אם המשקל שלך נובע משומן או משריר, בקיצור תעלה תמונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית