הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום רוצה להתחיל שימוש בחומרים אשמח לעזרהן

kazanova

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
2
9
2
מתאמן שנתיים רוצה להתחיל פעם ראשונה מבין את ההשלכות שיש בכל זאת אצטרך עזרה פה

תשובה מפגרת עדיף שלא היה מגיב אז אני מתאמן ארבע שנים יש הבדל?
כמובן שיש הבדל...יותר זמן =יותר ניסיון ויותר ידע חומרים זה תחום מסוכן יכול לדפוק אותך חלילה בעתיד..אפשר לשאול בבקשה מה משקלי העבודה שלך שאתה מעוניין בסייקל?

• פותח/ת השרשור
כמובן שיש הבדל...יותר זמן =יותר ניסיון ויותר ידע חומרים זה תחום מסוכן יכול לדפוק אותך חלילה בעתיד..אפשר לשאול בבקשה מה משקלי העבודה שלך שאתה מעוניין בסייקל?

מסכין שיותר זמן שווה יותר ידע אבל יש מלא אנשים שאני מכיר שהתחילו בדיוק באותו ציון דרך והתוצאות אחלה
בשנה הראשונה הצלחתי להתקדם ממש טוב עליתי מ55 קילו ל65 בלי יותר מדי שומן אבל שמה נעצרתילגבי משקלי עבודה תלוי במה?
דחיקת חזה במוט 75 קג בבודדות 27.5

מסכין שיותר זמן שווה יותר ידע אבל יש מלא אנשים שאני מכיר שהתחילו בדיוק באותו ציון דרך והתוצאות אחלה
בשנה הראשונה הצלחתי להתקדם ממש טוב עליתי מ55 קילו ל65 בלי יותר מדי שומן אבל שמה נעצרתילגבי משקלי עבודה תלוי במה?
בוא נגיד שזה לא הזמן שלך לחומרים...אני מתאמן שנתיים ולא אשקר שחשבתי על זה לא פעם ולא פעמיים..בסוף החלטתי לא לגעת כרגע כי יש לי עוד זמן להתקדם טבעי ולהצליח כטבעי...היה לי תקופה מבאסת שלא התקדמתי הרבה במשקלים וישר אמרתי יאללה בוא ניקח חומרים,אחרי שהתחלתי לחשוב בהיגיון הבנתי שהבעיה שלא אכלתי מספיק...והנה עכשיו הגדלתי את הקלוריות בתפריט והופ אני מתקדם על בסיס שבועי במשקלים ומתחזק בטירוף וגודל....הקטע פה שלא צריך ישר לחשוב על חומרים..נכון שזה נותן בוסט אבל ללא תזונה וידע מספק פשוט חבל...ההמלצה שלי אליך זה לא להשתמש ...

אם נעצרת בשלב הזה סימן שאתה עוד חסר ידע באיך למקסם את התוצאות שלך.
סטרואידים פשוט מאפשרים לך לקבל תוצאות טובות יותר לעבודה שאתה נותן, אבל אם העבודה שאתה נותן לא מספיקה כדי להתקדם בצורה טבעית, אתה תרוויח כמעט כלום מסייקל ותסכן את עצמך.
קודם תלמד איך להתאמן כמו שצריך (לא איך לבצע תרגילים, אלא איך לבנות תוכנית שתתאים לך, למשל איזה שינויים תצטרך לעשות על סייקל), ואיך לאכול כמו שצריך. בלי אלה סייקל לא ייתן לך כלום שאתה לא יכול להשיג גם בלי

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד שזה לא הזמן שלך לחומרים...אני מתאמן שנתיים ולא אשקר שחשבתי על זה לא פעם ולא פעמיים..בסוף החלטתי לא לגעת כרגע כי יש לי עוד זמן להתקדם טבעי ולהצליח כטבעי...היה לי תקופה מבאסת שלא התקדמתי הרבה במשקלים וישר אמרתי יאללה בוא ניקח חומרים,אחרי שהתחלתי לחשוב בהיגיון הבנתי שהבעיה שלא אכלתי מספיק...והנה עכשיו הגדלתי את הקלוריות בתפריט והופ אני מתקדם על בסיס שבועי במשקלים ומתחזק בטירוף וגודל....הקטע פה שלא צריך ישר לחשוב על חומרים..נכון שזה נותן בוסט אבל ללא תזונה וידע מספק פשוט חבל...ההמלצה שלי אליך זה לא להשתמש ...

מודה לך על העצה אבל אתה סתם מבזבז זמן אתה לא יודע מי אני ואיך אני אוכל או מתאמן ... מי שיודע ויכול לעזור באים עושים מתי ובאיזה כמות אשמח לת
אם נעצרת בשלב הזה סימן שאתה עוד חסר ידע באיך למקסם את התוצאות שלך.
סטרואידים פשוט מאפשרים לך לקבל תוצאות טובות יותר לעבודה שאתה נותן, אבל אם העבודה שאתה נותן לא מספיקה כדי להתקדם בצורה טבעית, אתה תרוויח כמעט כלום מסייקל ותסכן את עצמך.
קודם תלמד איך להתאמן כמו שצריך (לא איך לבצע תרגילים, אלא איך לבנות תוכנית שתתאים לך, למשל איזה שינויים תצטרך לעשות על סייקל), ואיך לאכול כמו שצריך. בלי אלה סייקל לא ייתן לך כלום שאתה לא יכול להשיג גם בלי

תודה לכם על העצות , לא כל כך מבין למה אתם חושבים ש"אני לא אוכל כמו שצריך" אני אוכל מצוין כשאני במסה אז זה רק מסה נקייה כמות טובה של פחמימות שומן וחלבון לגבי האימונים אני נותן לעצמי תקופהשלשלושה חודשים על אותם תרגילים ומשחק עם עניין הסטים על מנת לגרות יותר את השריר ... לא חושב שחומרים יעשו הוקוס פוקוס אני עובד קשה על עצמי אני יודע .. לגבי הפוסט אז כן צריך עזרה באיך עושים את זה מתי ובאיזה כמות זה הכל

מודה לך על העצה אבל אתה סתם מבזבז זמן אתה לא יודע מי אני ואיך אני אוכל או מתאמן ... מי שיודע ויכול לעזור באים עושים מתי ובאיזה כמות אשמח לת

תודה לכם על העצות , לא כל כך מבין למה אתם חושבים ש"אני לא אוכל כמו שצריך" אני אוכל מצוין כשאני במסה אז זה רק מסה נקייה כמות טובה של פחמימות שומן וחלבון לגבי האימונים אני נותן לעצמי תקופהשלשלושה חודשים על אותם תרגילים ומשחק עם עניין הסטים על מנת לגרות יותר את השריר ... לא חושב שחומרים יעשו הוקוס פוקוס אני עובד קשה על עצמי אני יודע .. לגבי הפוסט אז כן צריך עזרה באיך עושים את זה מתי ובאיזה כמות זה הכל
אם נתקעת על 65 קילו כנראה שאתה לא אוכל מספיק, ושום סטרואיד בעולם לא יכול לתקן את זה

• פותח/ת השרשור
אם נתקעת על 65 קילו כנראה שאתה לא אוכל מספיק, ושום סטרואיד בעולם לא יכול לתקן את זה
לא מבין למה אתה חושב שאני רוצה יותר ... רוצה רק להשיג תוצאות טובות יותר

וזה תגובה מצחיקה לא מזלזל או משהו אבל אני יראה לך תמונות של אנשים שאני מכיר על 65 קילו ועל חומרים ואתה תבהל תחשוב שהם לפחות 75-80

וזה תגובה מצחיקה לא מזלזל או משהו אבל אני יראה לך תמונות של אנשים שאני מכיר על 65 קילו ועל חומרים ואתה תבהל תחשוב שהם לפחות 75-80
אתה מדבר נטו על אחוז שומן נמוך עם מסת שריר טובה, זה משהו שאפשר להשיג גם ללא חומרים, למרות שלשמור על התוצאות לאורך זמן מצריך לקחת חומרים לאורך זמן, וברגע שתרד מהם זה יעלם.
ודרך אגב, מי שנראה ממש טוב על 65 קילו אומר שלפני שהוא ירד בשומן הוא שקל לפחות 70-75

אני 65 קילו על 6 אחוז יש תמונות בפורום אתה יכול לראות. המשקלי עבודה שלך חלשים מאוד, בלי קשר , מה הגובה שלך ? בן כמה אתה ואם אתה רוצה תעלה תמונה אני מבין מאיפה אתה בא. רק שתדע שיש השלכות בלתי הפכיות.
אני רואה שאתה בן 27.
אז ככה שתבין קצת , קודם כל לשקול 65 ולהיראות כמו 80 זה לא מסייקל 1 כן? מדובר בשנים של אימונים, מחיטוב למסה, חיטוב למסה, כדי לצבור דחיסות איכות ובגרות שריר. סייקל 1 יעלה אותך יפה אבל אתה לא תראה כמו שאתה מדמיין את זה תבין.

אלה אם אתה עכשיו איכותי מאוד ויש לך בגרות שריר ואתה איכותי, הכוונה של החברים בפורום שיש לך לאן להתקדם ואני לא מדבר על משקל גוף, תמיד הייתי 70-65-63 גם טבעי וגם על חומרים, איכות שריר מצטברת עם השנים כמו שציינתי. כבר לפני בכלל שנגעתי התאמנתי 6 שנים, הייתי לוחץ 100 קילו טבעי ומשקלי עבודה נחמדים. גם רצים מלא זיופים בארץ אתה לא תמצא דילר שיבוא ויגיד לך את כל התורה בעל פה.

קודם כל תקרא קצת תקבל ידע בסיסי, ושתדע ברגע שאתה נכנס לסייקל 1 יגיע גם ה-2-3 וכך האלה!.. ומעבר לזה בעתיד בעיות שתצטער שנגעת בחומרים בכלל. שבראים מרגישים בשמיים שהחרא מתחיל עם הבעיות ולא תדע מה לעשות יתחילו הצרות. אז תאשים אותנו ?

אז ככה שלהגיד לך שמע קח ככה וככה זה טיפשי ודפוק. קרא קצת תעמיק דע לאן אתה נכנס ותרשום פה סייקל מסודר לא העתק הדבק מאיזה פוסט. ויעזרו לך להגיע לעמק השווה.

אני התחלתי כי ידעתי מה אני רוצה ושבצורה טבעית לא אגיע לשם. אבל נחש מה? שהמחט יוצאת מהתחת הכל יורד עם הזמן. אז אל תמהר

• פותח/ת השרשור
אני 65 קילו על 6 אחוז יש תמונות בפורום אתה יכול לראות. המשקלי עבודה שלך חלשים מאוד, בלי קשר , מה הגובה שלך ? בן כמה אתה ואם אתה רוצה תעלה תמונה אני מבין מאיפה אתה בא. רק שתדע שיש השלכות בלתי הפכיות.
אני רואה שאתה בן 27.
אז ככה שתבין קצת , קודם כל לשקול 65 ולהיראות כמו 80 זה לא מסייל 1 כן? מדובר בשנים של אימונים, מחיטוב למסה חיטוב למסה, כדי לצבור דחיסות איכות ובגרות שריר. סייקל 1 יעלה אותך יפה אבל אתה לא תראה כמו שאתה מדמיין את זה תבין.

אלה אם אתה עכשיו איכותי מאוד ויש לך בגרות שריר ואתה איכותי, הכוונה של החברים בפורום שיש לך לאן להתקדם ואני לא מדבר על משקל גוף, תמיד הייתי 70-65-63 גם טבעי וגם על חומרים, איכות שריר מצטברת עם השנים כמו שציינתי כבר, לפני בכלל שנגעתי התאמנתי 6 שנים, הייתי לוחץ 100 קילו טבעי ומשקלי עבודה נחמדים. גם רצים מלא זיופים בארץ אתה לא תמצא דילר שיבוא ויגיד לך את כל התורה בעל פה.

קודם כל תקרא קצת תקבל ידע בסיסי, ושתדע ברגע שאתה נכנס לסייקל 1 ידיע גם ה-2-3 וכך האלה!.. ומעבר לזה בעתיד בעיות שתצטער שנגעת בחומרים בכלל. שבראים מרגישים בשמיים שהחרא מתחיל עם הבעיות ולא תגע מה לעשות יתחילו הצרות. אז ככה שלהגיד לך שמע קח ככה וככה זה טיפשי ודפוק. קרא קצת תעמיק דע לאן אתה נכנס ותרשום פה סייקל מסודר לא העתק הדבק מאיזה פוסט. ויעזרו לך להגיע לעמק השווה.

אני התחלתי כי ידעתי מה אני רוצה ושבצורה טבעית לא אגיע לשם. אבל נחש מה? שהמחט יוצאת מהתחת הכל יורד עם הזמן. אז אל תמהר

תשובה לעניין מודה לך

תגיד אתה צוחק?
אלו משקלים נורא נמוכים.
באימון נכון עם תזונה נכונה, תוך פחות מחצי שנה אתה כבר צריך להיות הרבה מעבר ל100 ק"ג דחיקת חזה.

לא לוקחים אנטיביוטיקה לכאב ראש. אנטיביוטיקה זה להרוג חיידק.
גם לא לוקחים סטרואידים כדי להיות גדול או חזק.
לוקחים כדי לתת טורבו לעבודה המוצלחת שהיה עד עכשיו, דבר שחסר לך הרבה ממנו.

לפי המספרים שלך, אתה או לא יודע להתאמן, או לא יודע לאכול נכון, או שניהם, דבר שסטרואידים בכלל לא יפתור לך.

אני שוקל בערך 85 עם בנצ' לפחות 160. ואני טבעי.
בשנתיים בלבד הייתי ב 140, בלי ידע באימונים ומאמן.
תשקיע את הכסף שלך במאמן ותזונאי תראה תוצאות הרבה יותר יפות ובלי קרחת ותופעות לואי.

החלטת שאתה רוצה משהו בלי להכיר מה הוא המשהו הזה ומה הוא עושה, והאם בכלל הוא יקדם אותך.
תראה אם זה באמת מה שאתה מחפש קודם, תקרא את זה רוצה להתחיל סייקל בן 28.
אחרי זה, תביא את התזונה שלך לרמה נורמלית. ותלמד טכניקה נכונה בתרגילים ותיקח תוכנית אימונים מתאימה.

תסלח לי, אבל המצב שלך בדיחה כרגע, אין שום טעם שתדפוק לעצמך את החיים בגלל בורות.

אם אתה בכל זאת רוצה, אני לא אעצור אותך, בתיאבון. אבל ראיתי מספיק אדיוטים שאכלו אותה בענק בגלל בורות בתחום הזה.

• פותח/ת השרשור
תגיד אתה צוחק?
אלו משקלים נורא נמוכים.
באימון נכון עם תזונה נכונה, תוך פחות מחצי שנה אתה כבר צריך להיות הרבה מעבר ל100 ק"ג דחיקת חזה.

לא לוקחים אנטיביוטיקה לכאב ראש. אנטיביוטיקה זה להרוג חיידק.
גם לא לוקחים סטרואידים כדי להיות גדול או חזק.
לוקחים כדי לתת טורבו לעבודה המוצלחת שהיה עד עכשיו, דבר שחסר לך הרבה ממנו.

לפי המספרים שלך, אתה או לא יודע להתאמן, או לא יודע לאכול נכון, או שניהם, דבר שסטרואידים בכלל לא יפתור לך.

אני שוקל בערך 85 עם בנצ' לפחות 160. ואני טבעי.
בשנתיים בלבד הייתי ב 140, בלי ידע באימונים ומאמן.
תשקיע את הכסף שלך במאמן ותזונאי תראה תוצאות הרבה יותר יפות ובלי קרחת ותופעות לואי.

החלטת שאתה רוצה משהו בלי להכיר מה הוא המשהו הזה ומה הוא עושה, והאם בכלל הוא יקדם אותך.
תראה אם זה באמת מה שאתה מחפש קודם, תקרא את זה רוצה להתחיל סייקל בן 28.
אחרי זה, תביא את התזונה שלך לרמה נורמלית. ותלמד טכניקה נכונה בתרגילים ותיקח תוכנית אימונים מתאימה.

תסלח לי, אבל המצב שלך בדיחה כרגע, אין שום טעם שתדפוק לעצמך את החיים בגלל בורות.

אם אתה בכל זאת רוצה, אני לא אעצור אותך, בתיאבון. אבל ראיתי מספיק אדיוטים שאכלו אותה בענק בגלל בורות בתחום הזה.

שמע לא מזלזל או משהו אבל אתה חי בסרט אם אתה חושב שמשקלי עבודה זה מה שנתן לי גוף יפה ואיכותי יש לי חבר שמתאמן חמש שנים פלוס מרים משקלי עבודה מטורפים מדבר על 180 פלוס דד ליפט 150 דחיקות חזה ועוד והוא שוקל 75 ונראה לא משהו זה גנטיקה משחקת פה תפקיד מכריע בנוסף לאוכל ולאימונים קשים ... אז אל תחשוב שאני רוצה לקחת חומרים רק בשביל לגדול ולזיין את עצמי יש לי תמונה בראש של איך אני רוצה להראות וטבעי זה יקח שנים אם בכלל ... זה שמעליי רשם אחלה תגובה וסתמתי את הפה ואמרתי תודה אבל שאתה רושם דברים כאלה אתה פה הבור

שמע לא מזלזל או משהו אבל אתה חי בסרט אם אתה חושב שמשקלי עבודה זה מה שנתן לי גוף יפה ואיכותי יש לי חבר שמתאמן חמש שנים פלוס מרים משקלי עבודה מטורפים מדבר על 180 פלוס דד ליפט 150 דחיקות חזה ועוד והוא שוקל 75 ונראה לא משהו זה גנטיקה משחקת פה תפקיד מכריע בנוסף לאוכל ולאימונים קשים ... אז אל תחשוב שאני רוצה לקחת חומרים רק בשביל לגדול ולזיין את עצמי יש לי תמונה בראש של איך אני רוצה להראות וטבעי זה יקח שנים אם בכלל ... זה שמעליי רשם אחלה תגובה וסתמתי את הפה ואמרתי תודה אבל שאתה רושם דברים כאלה אתה פה הבור
אתה חושב שיהיה לך גוף חלומי עם דחיקת חזה של 75 ק"ג? אתה חי בסרט.
משקל עבודה לא משקף את המראה שלך, אבל הוא נותן אינדקציה מסוימת.

אני לא אומר לך להתחיל להתאמן רק כדי לראות את המספרים עולים.
אני אומר לך שלפי המספרים שלך די ברור שחסר לך המון ידע על תזונה ואימונים.
אם לא הצלחת להבין את זה, חומרים לא יביאו אותך לשום מקום.

זה בזבוז זמן ובריאות בשבילך להתחיל סייקל במצב שלך לדעתי.

תנסה סייקל בלי אימונים בכלל או בלי חלבון בכלל, לא מומלץ.

אתה אמנם מתאמן ואוכל חלבון, אבל לא נראה שבכלל מספיק כדי למצות סייקל כמו שתוכל.

ויש הרבה אנשים עם גוף פצצה בלי סייקל, לא גוף פודיום, אבל בהחלט מטורף.

למה החלטת שאתה לא תוכל להגיע לגוף שאתה מעוניין בו באופן טבעי? אתה מתאמן בסה״כ שנתיים, זה באמת כלום זמן. אני בן 29, מתאמן בערך כמוך (קצת פחות זמן) ואני מתקדם ורואה שינוי ושיפור כל הזמן. שנתיים זה כלום, פשוט כלום זמן ולגוף של יש עוד הרבה לאיפה לגדול. דבר נוסף- המשקלי עבודה שלך נמוכים, מאוד נמוכים. נכון שזה לא בהכרח מעיד על טיב הגוף שיש לך, אבל זה כן מעיד על הרבה מאוד דברים אחרים, כמו שכבר כתבו לך.
עכשיו תבין, אף אחד לא יתן לך מתכון לסייקל, ובצדק. אתה לא שם.
אם אתה עדין בשלך מציע לך לקרוא תגובות, לעשות חיפוש, מחקר יסודי מאוד, להבין לאן אתה נכנס ומה ההשכלות, כי לפי התגובות שלך אין לך מושג.
זה נכתב בקטע טוב. שיהיה חג שמח ובהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית