הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שלום רוצה להתחיל שימוש בחומרים אשמח לעזרהן

kazanova

משתמש מתחיל
9
2
נק' מוניטין:
2
9
2
מתאמן שנתיים רוצה להתחיל פעם ראשונה מבין את ההשלכות שיש בכל זאת אצטרך עזרה פה

למה החלטת שאתה לא תוכל להגיע לגוף שאתה מעוניין בו באופן טבעי? אתה מתאמן בסה״כ שנתיים, זה באמת כלום זמן. אני בן 29, מתאמן בערך כמוך (קצת פחות זמן) ואני מתקדם ורואה שינוי ושיפור כל הזמן. שנתיים זה כלום, פשוט כלום זמן ולגוף של יש עוד הרבה לאיפה לגדול. דבר נוסף- המשקלי עבודה שלך נמוכים, מאוד נמוכים. נכון שזה לא בהכרח מעיד על טיב הגוף שיש לך, אבל זה כן מעיד על הרבה מאוד דברים אחרים, כמו שכבר כתבו לך.
עכשיו תבין, אף אחד לא יתן לך מתכון לסייקל, ובצדק. אתה לא שם.
אם אתה עדין בשלך מציע לך לקרוא תגובות, לעשות חיפוש, מחקר יסודי מאוד, להבין לאן אתה נכנס ומה ההשכלות, כי לפי התגובות שלך אין לך מושג.
זה נכתב בקטע טוב. שיהיה חג שמח ובהצלחה.
תקשיב אני גם הייתי כמוהו עד שנפל לי האסימון שזה בולשיט חומרים אחרי שנתיים אימונים...יש המוןןן מה לגדול ואני עשיתי (בעזרת תזונאית מוסמכת כמובן) מספר שינויים בתפריט מסה שלי ובערכים ואני בלי עין הרע מתקדם ככ טוב ..אין על תזונה זה הדבר הכי חשוב באמת

אני אסכם לכם הכל.
מה שטבעי שלך, מה שלא טבעי לא שלך.
ברגע שמפסיקים הכל יורד. ככה שאין דבר כזה סייקל 1.

מבחינת משקלי עבודה וכו
אני יכול להראות לכם בחור שלוקח ומרים משקלי זנות ונראה סוף הדרך, לאומת אדם טבעי שדוחק 160 חזה בדרופט, ולא נראה להיט אבל מתאמן שנים.

מבחינת וויזואלית אי אפשר להיראות כמו אחד שלוקח חומרים לאדם טבעי, לא משנה כמה חזק וטוב הוא יתאמן. לכן הבחור שאל, מפה תניחו לו תנו לו להחליט לבד הוא ילד גדול.

• פותח/ת השרשור
אני אסכם לכם הכל.

מבחינת משקלי עבודה וכו
אני יכול להראות לכם בחור שלוקח ומרים משקלי זנות ונראה סוף הדרך, לאומת אדם טבעי שדוחק 160 חזה בדרופט, ולא נראה להיט אבל מתאמן שנים.

מבחינת וויזואלית אי אפשר להיראות כמו אחד שלוקח חומרים לאדם טבעי, לא משנה כמה חזק וטוב הוא יתאמן. לכן הבחור שאל, מפה תניחו לו תנו לו להחליט לבד הוא ילד גדול.

תודה רבה אחי זו הייתה כוונתי מלכתחילה, תודה לכולם על העצות בלי קשר

כל אחד שרוצה להתחיל ורושם את זה בפורום נופלים עליו כאן 🤣
הורסים לדילרים את הפרנסה .
רק על האדיוטים נופלים, במקרה הם הרוב.
אבל היו כמה חברה שהתחילו סייקלים וקיבלו הרבה עיצות ותמיכה, כי הם הוכיחו שהם לא אדיוטים גמורים.

אני אסכם לכם הכל.

מבחינת משקלי עבודה וכו

איך זה שלי (לפי ההגדרה הזו) אם ברגע שאני אפסיק להתאמן אני אאבד מה שהרווחתי? זה אותו דבר עם הזרקות. הפסקת להזריק? איבדת מה שהרווחת. אני רוצה להחזיר את זה כטבעי? אצטרך לחזור להתאמן. אתה רוצה להחזיר את זה? אתה תצטרך לחזור להזרקות. אף פעם לא הבנתי את הקונספט הזה. העניין הוא פשוט המחיר שאתה משלם לעומת התועלת.

ב2 המקרים צריך תחזוקה.

נערך לאחרונה:
איך זה שלי (לפי ההגדרה הזו) אם ברגע שאני אפסיק להתאמן אני אאבד מה שהרווחתי? זה אותו דבר עם הזרקות. הפסקת להזריק? איבדת מה שהרווחת. אני רוצה להחזיר את זה כטבעי? אצטרך לחזור להתאמן. אתה רוצה להחזיר את זה? אתה תצטרך לחזור להזרקות. אף פעם לא הבנתי את הקונספט הזה. העניין הוא פשוט המחיר שאתה משלם לעומת התועלת.

ב2 המקרים צריך תחזוקה.
יש הבדל קטן.
שאתה מתאמן טבעי אתה מגיע למה שהגוף שלך יכול ומסוגל. שאתה לוקח חומרים אתה מגיע למה שהגוף שלך לא מסוגל להגיע.

לכן , ההצעה הטובה ביותר של כולם להתחיל מנקודה גבוהה = רווח גבוה יותר.

מי שלוקח כרגע חומרים זה כי הוא נמצא בעולם הזה ומבחינתו אין לו כוונה להפסיק, זה לא סוכריות, שאתה רואה את עצמך על 5-6 אחוז שומן מפוצץ ורידים ומופגז ובפאמפ כל היום, לאומת מתאמן טבעי עם כרס חמודה או חיטוב נחמד עם קצת מסה שריר , ההבדל הוא עצום!!..

אני אוהב להסתכל במראה ולראות את מה שאני רואה, אין לי כוונה להפסיק כי מבחינתי זה הדבר שהכי עושה לי טוב ולהגיד לך את האמת? כל מי שלקח פה סייקל יגיד לך את זה.. טבעי זה משעמם. הייתי שם כבר. הבעיה עם חומרים שהם משנים לך את קו החשיבה ומאוד תלוי באיזה תקופה אתה בחיים טובה או רעה הכל מוקצן.

היו לי עצבים על טרן שהייתי רב עם אנשים בחד"כ כי הרגשתי בעל הבית, הייתי מדבר לבנות הכי כוסיות כאילו הם כונפות וכל מה שרציתי השגתי. אחרי זה מגיע הבעיות שאתה לא מודע מה קורה לך בגוף בפנים וגם בדיקות דם לא יכולים לומר לך.

יש גם אנשים שמסייקל 1 נכנסו לקומה בתקופה של סיירוקס איזה אתיופי הזריק לוריד בלודנון והיה 17 יום בקומה. יש לי חבר שהגיע לבית חולים בסייקל ה-2 שלו כי הכבד שלו כמעט גמר. עוד חבר שעבר ניתוח ועשו לו פיסורה. לי יצאו 2 פוליפים קיבה ובגרון סטרואידים פוגעים בכל הגוף השאלה עד כמה אתה מוכן לשלם מחיר ואם אתה לוקח את כל זה בחשבון כי יש אנשים שחושבים שאם החבר שלהם לוקח והכל טוב הם יתחילו ויגדלו והכל יהיה תקין הם מגעים לפה ומתחילים לשאול שאלות.

יש הבדל לקחת חומרים בגיל מאוחר ובגיל צעיר לצערנו היום דילרים מוכרים לבני 16 חומרים רק כסף מעניין אותם ולא הבריאות שלהם.

לי יש מספיק בצים להודות בפלוסים ובחסרונות. ואני אוהב סטרואידים יותר מבנות וזה יהיה ככה תמיד אין מה לעשות..

ולגבי דילרים יש 2 קבוצות.
1 נדחף לבחור אין לו ידע בוא ניתן לו טסט מדולל דיבול ודקה
קבוצה 2 דילרים אמינים לא משכנעים אותך ולא דופקים אותך. בארץ ישראל אתה כבר יודע ש-90 אחוז הם מהקבוצה ה-1

ולסיום כי כבר חפרנו פה.
שאתה מפסיק להתאמן טבעי או מתאמן לא יהיו לך נזקים בעתיד.

ושאתה מפסיק להתאמן עם חומרים אתה מתחיל pct ניחתה של המערכת ההורמונלית חוסר עניין בנשים, חברים, עייפות, אין רצון לכלום כמעט נחיתה של טסט לא מאחל לאף אחד את ההרגשה. וגם הניראות לא משהו לכן אתה חוזר למזרק ומהר וזה לא נגמר.

יש הבדל קטן.
שאתה מתאמן טבעי אתה מגיע למה שהגוף שלך יכול ומסוגל. שאתה לוקח חומרים אתה מגיע למה שהגוף שלך לא מסוגל להגיע.

מי שלוקח כרגע חומרים זה כי הוא נמצא בעולם הזה ומבחינתו אין לו כוונה להפסיק, זה לא סוכריות, שאתה רואה את עצמך על 5-6 אחוז שומן מפוצץ ורידים ומופגז ובפאמפ כל היום, לאומת מתאמן טבעי עם כרס חמודה או חיטוב נחמד עם קצת מסה שריר , ההבדל הוא עצום!!..

אני אוהב להסתכל במראה ולראות את מה שאני רואה, אין לי כוונה להפסיק כי מבחינתי זה הדבר שהכי עושה לי טוב ולהגיד לך את האמת? כל מי שלקח פה סייקל יגיד לך את זה.. טבעי זה משעמם. הייתי שם כבר. הבעיה עם חומרים שהם משנים לך את קו החשיבה ומאוד תלוי באיזה תקופה אתה בחיים טובה או רעה הכל מוקצן.

היו לי עצבים על טרן שהייתי רב עם אנשים בחד"כ כי הרגשתי בעל הבית, הייתי מדבר לבנות הכי כוסיות כאילו הם כונפות וכל מה שרציתי השגתי. אחרי זה מגיע הבעיות שאתה לא מודע מה קורה לך בגוף בפנים וגם בדיקות דם לא יכולים לומר לך.

יש גם אנשים שמסייקל 1 נכנסו לקומה בתקופה של סיירוקס איזה אתיופי הזריק לוריד בלודנון והיה 17 יום בקומה. יש לי חבר שהגיע לבית חולים בסייקל ה-2 שלו כי הכבד שלו כמעט גמר. עוד חבר שעבר ניתוח ועשו לו פיסורה. לי יצאו 2 פוליפים קיבה ובגרון סטרואידים פוגעים בכל הגוף השאלה עד כמה אתה מוכן לשלם מחיר ואם אתה לוקח את כל זה בחשבון כי יש אנשים שחושבים שאם החבר שלהם לוקח והכל טוב הם יתחילו ויגדלו והכל יהיה תקין הם מגעים לפה ומתחילים לשאול שאלות.

יש הבדל לקחת חומרים בגיל מאוחר ובגיל צעיר לצערנו היום דילרים מוכרים לבני 16 חומרים רק כסף מעניין אותם ולא הבריאות שלהם.

לי יש מספיק בצים להודות בפלוסים ובחסרונות. ואני אוהב סטרואידים יותר מבנות וזה יהיה ככה תמיד אין מה לעשות..

קבוצה 2 דילרים אמינים לא משכנעים אותך ולא דופקים אותך. בארץ ישראל אתה כבר יודע ש-90 אחוז הם מהקבוצה ה-1

ולסיום כי כבר חפרנו פה.

ושאתה מפסיק להתאמן עם חומרים אתה מתחיל pct ניחתה של המערכת ההורמונלית חוסר עניין בנשים, חברים, עייפות, אין רצון לכלום כמעט נחיתה של טסט לא מאחל לאף אחד את ההרגשה. וגם הניראות לא משהו לכן אתה חוזר למזרק ומהר וזה לא נגמר.
יפה אמרת. רק שכחת להוסיף פה עוד עניין כספי, שלא בדיוק יסתדר טוב למי שמתכנן חיי משפחה וילדים וכו

יפה אמרת. רק שכחת להוסיף פה עוד עניין כספי, שלא בדיוק יסתדר טוב למי שמתכנן חיי משפחה וילדים וכו
למי שיש ילדים אני בכלל לא חושב שהוא צריך לקחת. כי יש לו למי לדאוג בעתיד. יש עוד הרבה דברים לטובה ולרעה שאפשר לומר , כמו שזה יכול להוביל לעקרות ואין אחר כך מה לעשות מבין? לפני 8-12 שנים היו מתחרים שלקוחים חומרים לא היה מודעות ונגישות כמו היום.. היום כל אחד שמתאמן כמה חודשים רוצה לקחת.

יש הבדל קטן.

ולסיום כי כבר חפרנו פה.

אמרתי זה עניין של מחיר מול תועלת. אבל ב2 המקרים אתה צריך לתחזק...זה לא ''אחד שלך והשני לא'' זה שלך, פשוט עם חומרים...אולי אני סתם מסתכל על קונספט בודד שמציק לי בעין.

אמרתי זה עניין של מחיר מול תועלת. אבל ב2 המקרים אתה צריך לתחזק...זה לא ''אחד שלך והשני לא'' זה שלך, פשוט עם חומרים...
בול!.. לכן צריך ללמוד הכל ואז להחליט.
זה מזכיר לי שבגיל 16 בערך בשנת 2008 איזה מאמן כושר ניסה לדחוף לי דיבול במחיר מפגר וחשבתי וואו אני אקח ואראה כמוהו אני שמח שלא עשיתי את זה בגיל הזה ועוד בלי pct.. לכן אני מבין את רוב האנשים שמגיעים לכאן ושואלים. צריך לעשות נועץ וזהו.

למי שיש ילדים אני בכלל לא חושב שהוא צריך לקחת. כי יש לו למי לדאוג בעתיד.
חשבתי דווקא למי שיש ילדים אין בעיה שיתחיל לקחת סטרואידים כי עקרות זה כבר עניין שכבר לא צריך ככ לעניין אותו.

אמרתי לעצמי אם אחליט לעבור לשלב הבא, זה כשאסיים לעשות ילדים.

חשבתי דווקא למי שיש ילדים אין בעיה שיתחיל לקחת סטרואידים כי עקרות זה כבר עניין שכבר לא צריך ככ לעניין אותו.

פה הוא מתכוון אני מניח לבחינה אחרת, כלכלית.

כן אבל אתה שוכח כשיש ילדים יש לך משפחה בבית ואישה זו אחריות גדולה!. במיוחד כשאתה תרצה לגדל אותם ולראות נכדים וכו יש לך משהו לחיות בשבילו. שאנחנו רווקים וצעירים זה פחות מעניין, עוד לא התנסת בטסט וטרן למשל זה משנה לך את האישיות לגמרי אני זוכר שרק בתחילת כל הבעיות עוד הייתי על חומרים ושהאחות היית באה לשים לי מחט הייתי צוחק כי היא אמרה לי זה לא כואב צחקתי לה בפנים והיא שאלה למה אתה צוחק? שתקתי.. גם כשעשיתי בדיקת גסטרו דרך הפה הזריקו לי 3 חומרי הרדמה וקמתי להם באמצע טרן נותן לך תחושה אחרת זה חומר קשה מאוד והעצבים הם באמת פתיל קצר..

חלילה וחס יכול לקרות משהו ואז מה ? .. נדפקה משפחה שלמה לכן אני מציע לפני שלוקחים ומתחילים לקחת הרבה בחשבון ולעשות חושבים. כשיש לך משפחה לא הייתי נוגע בזה זה נראה לי דפוק. אולי בגיל 40-50 סייקל בשנה זה הכל.
פה הוא מתכוון אני מניח לבחינה אחרת, כלכלית.
לא רק. חלילה קורה משהו הילדים הפסידו אבא והאישה מה ? על חומרים לא אכפת לך מאף אחד.

כן אבל אתה שוכח כשיש ילדים יש לך משפחה בבית ואישה זו אחריות גדולה!. במיוחד כשאתה תרצה לגדל אותם ולראות נכדים וכו יש לך משהו לחיות בשבילו. שאנחנו רווקים וצעירים זה פחות מעניין, עוד לא התנסת בטסט וטרן למשל זה משנה לך את האישיות לגמרי אני זוכר שרק בתחילת כל הבעיות עוד הייתי על חומרים ושהאחות היית באה לשים לי מחט הייתי צוחק כי היא אמרה לי זה לא כואב צחקתי לה בפנים והיא שאלה למה אתה צוחק? שתקתי.. גם כשעשיתי בדיקת גסטרו דרך הפה הזריקו לי 3 חומרי הרדמה וקמתי להם באמצע טרן נותן לך תחושה אחרת זה חומר קשה מאוד והעצבים הם באמת פתיל קצר..

חלילה וחס יכול לקרות משהו ואז מה ? .. נדפקה משפחה שלמה לכן אני מציע לפני שלוקחים ומתחילים לקחת הרבה בחשבון ולעשות חושבים. כשיש לך משפחה לא הייתי נוגע בזה זה נראה לי דפוק. אולי בגיל 40-50 סייקל בשנה זה הכל.

לא רק. חלילה קורה משהו הילדים הפסידו אבא והאישה מה ? על חומרים לא אכפת לך מאף אחד.
עושה רושם שאתה מכור לסטרואידים.
אתה מגדיר את עצמך כ "מכור"?
שאלה רצינית לגמרי.

יש הבדל קטן.

ולסיום כי כבר חפרנו פה.

כמה זמן נמשכה הנחיתה הזו של הטסט?

כמה זמן נמשכה הנחיתה הזו של הטסט?
אי אפשר למדוד את זה בזמן אצל כל גוף לגופו המצב שונה. אני מנטלית חזק לא נותן לזה להשפיע עליי כרגע, מתעסק בדברים חשובים יותר מספיק לי זריקה 1 של טסט קצר ואני מתעורר... כרגע לא רוצה אצלי חומרים בגוף

בוא נניח שאהיה בן אדם אחראי (אחרי הכל אהיה בן אזור 40 ?) ואחליט לא להשתולל עם חומרים חריפים כמו טרן ואוראליים אלא להישאר על טסט, דקה, בולדנון, פרימו, npp וכל מה שבינהם במינונים לא משוגעים מדי.

אנשים סהכ חיים עם זה.

בוא נניח שאהיה בן אדם אחראי (אחרי הכל אהיה בן אזור 40 ?) ואחליט לא להשתולל עם חומרים חריפים כמו טרן ואוראליים אלא להישאר על טסט, דקה, בולדנון, פרימו, npp וכל מה שבינהם במינונים לא משוגעים מדי.

אנשים סהכ חיים עם זה.
אין בעיה אבל אתה גם לא יכול לדעת מה יכול לקרות בגיל מאוחר יותר מבין? אלה דברים לא צפויים. ובגילאים כאלה צריך להיזהר מפוליפים במעי הגס וכו
תעשה בדק בית היסטוריה רפואית של אמא ואבא ואחים קרובים, תדע לפי זה אם קיים סיכון כלשהו.

בגיל 40 גם הקו חשיבה שלך יכול להשתנות מעכשיו, שהייתי בן 16 עד גיל 21 רציתי להיראות כמו קולמן והבנתי שלדעתי זה מכוער, לכן בחרתי במראה החטוב ולא השתוללתי.

אגב טסט מאיץ תאים סרטנים פוליפים וכו. כל מי שיש לו מחלה לא עלינו כלשהי טסט גורם לזה להתפשט במהירות רבה.

אני לא נגד אני רק אומר שצריך לקחת הכל בחשבון.

אישית הסייקלים שלי היו ותמיד ישארו טסט טרן וויני/דיבול מסטרון.. אלה החומרים שהגוף שלי הגיס להם הכי טוב.. gh לא ניסיתי אבל האפקט שלו לוקח המון זמן, אינסולין לא אגע בחיים.

אחרי הכל אנחנו חיים במדינה שלרופאים אין ידע בחומרים מהסוג הזה, אנחנו לא בחו"ל ואין לנו פיקוח רפואי פה הייתי מוכן לשלם כל חודש × ולהיות תחת פיקוח רפואי. ששאלו אותי לדוגמה איזה חומרים לקחתי הרופאים לא ידעו מזה חוץ מטסט שאמרו אהה "כן"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית