הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכת חלבון יומית

מתחיל בחדר כושר

משתמש מתחיל
40
9
נק' מוניטין:
18
40
9
אני מתאמן עושה הכל אבל יש לי שאלה

שוקל 65 , אם למשל אני מסיים את היום בפלוס קלורי , אך לא נאכל יותר מ 10 גרם חלבון או בין 10-20

איך זה משפיע מבחינת האימון? אני עדיין אמור להתחזק אם אני במאזן קלורי? או שלחלבון יש תפקיד מכריע בקטע הזה?

זה לא אפשרי לאכול את כמות הקלוריות הרצויה עם כמות חלבון כל כך נמוכה.
לא רק שזה ישפיע על יכולת בניית השריר, וכתוצאה מזה ההתאוששות נמוכה משמעותית, כמות חלבון כזו תשפיע לרעה מאוד על הבריאות.
כמובן כשמדובר על יום אחד עם כמות חלבון קטנה מהרצוי זה לא אידאלי, אבל כנראה שתוצאות אמיתיות לא תראה, אולי קצת יותר קושי באימון הבא, אבל אם זה משהו שנמשך לאורך זמן אז זה כבר יצור בעיות

• פותח/ת השרשור
זה לא אפשרי לאכול את כמות הקלוריות הרצויה עם כמות חלבון כל כך נמוכה.
לא רק שזה ישפיע על יכולת בניית השריר, וכתוצאה מזה ההתאוששות נמוכה משמעותית, כמות חלבון כזו תשפיע לרעה מאוד על הבריאות.
כמובן כשמדובר על יום אחד עם כמות חלבון קטנה מהרצוי זה לא אידאלי, אבל כנראה שתוצאות אמיתיות לא תראה, אולי קצת יותר קושי באימון הבא, אבל אם זה משהו שנמשך לאורך זמן אז זה כבר יצור בעיות
הבנתי תודה

פשוט יש הרבה גם שניצלים של טבעול וכל זה ששמתי לב בערך התזונתי שלהם שמכילים רק 2 חלבון ליחידה
וכשאני אוכל את זה אז אני אוכל עם לחמניה וכף חומוס אז סך הכל בערך 300 קלוריות מפחמימה פחות או יותר

אני אשתדל לעבור למוצרים שיש בהם 14 חלבון ליחידה ולנסות להוסיף 2 סקופי חלבון (36 גרם)

60-80 זה יהיה בסדר מבחינת התאוששות ל(65 משקל) ?

הבנתי תודה

פשוט יש הרבה גם שניצלים של טבעול וכל זה ששמתי לב בערך התזונתי שלהם שמכילים רק 2 חלבון ליחידה
וכשאני אוכל את זה אז אני אוכל עם לחמניה וכף חומוס אז סך הכל בערך 300 קלוריות מפחמימה פחות או יותר

אני אשתדל לעבור למוצרים שיש בהם 14 חלבון ליחידה ולנסות להוסיף 2 סקופי חלבון (36 גרם)

60-80 זה יהיה בסדר מבחינת התאוששות ל(65 משקל) ?
לאדם שמתאמן זה גם לא אידאלי במיוחד. תנסה לכוון לפחות ל-1.6 גרם חלבון לקילו משקל גוף

אפילו בלי סקופי חלבון, קוטג 25 גרם חלבון, יש לך את הGo שבבקבוק הקטן יש לך 20 גרם חלבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית