הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מקבילים צר

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
אני עושה מקבילים צר כבר תקופה(בגרביטון), וכל פעם, אני מרגיש שאני לא מצליח לבודד את היד האחורית ואפילו לא מצליח להרגיש אותה עובדת בתרגיל, אני בעיקר מרגיש את החזה העליון שזה ממש מוזר(כי התרגיל לחזה תחתון) בעיקר איפה שעצם הבריח שם, אחרי הסט אני מרגיש את האיזור שם מתוח כזה.
מישהו שעשה אי פעם מקבילים לגרסא של יד אחוריץ יכול לתת ביקורת אם הוא הרגיש שהוא מבודד את היד האחורית ? כי אני פשוט לא מרגיש אותה
(חושב לעבור ללחיצה צרפתית)

תראה לי למשל מקבילים לרוב יהיה מאוד לא נוח, בדיוק בגלל התחושה הזאת שאתה מתאר. אצלי זה בחיבור בין הכתף לחזה העליון, מאוד לא נעים..

אז אני לא עושה. יש לחיצה צרפתית, פשיטת מרפקים בוואריציות שונות, מעל הראש, לחיצה צרפתית, לחיצת חזה צמודה..

• פותח/ת השרשור
תראה לי למשל מקבילים לרוב יהיה מאוד לא נוח, בדיוק בגלל התחושה הזאת שאתה מתאר. אצלי זה בחיבור בין הכתף לחזה העליון, מאוד לא נעים..

אז אני לא עושה. יש לחיצה צרפתית, פשיטת מרפקים בוואריציות שונות, מעל הראש, לחיצה צרפתית, לחיצת חזה צמודה..
כן גם לי זה באיזור שם, חשבתי שזה משהו שקורה רק לי וואי, טוב תודה רבה:)
כנראה אחליף אותו

אה, ודרך אגב, לאיזה תרגיל היית אומר יש פוטנציאל לעלות הכי הרבה משקלים
לחיצת חזה באחיזה צרה או דיפס ליד אחורית?

כן גם לי זה באיזור שם, חשבתי שזה משהו שקורה רק לי וואי, טוב תודה רבה:)
כנראה אחליף אותו

אה, ודרך אגב, לאיזה תרגיל היית אומר יש פוטנציאל לעלות הכי הרבה משקלים
לחיצת חזה באחיזה צרה או דיפס ליד אחורית?
לחיצת חזה באחיזה צרה

אתה מצמיד מרפקים? נשען קצת קדימה? אני מנחש שזו בעיה בטכניקה. אבל אם לא נוח לך כמו שאמרו פשוט תחליף.

• פותח/ת השרשור
אתה מצמיד מרפקים? נשען קצת קדימה? אני מנחש שזו בעיה בטכניקה. אבל אם לא נוח לך כמו שאמרו פשוט תחליף.

נשען קדימה לא כי לפי מה שהבנתי כדי לבודד כמה שיותר את היד האחורית צריך להיות בכמה שיותר זווית ישרה
לחיצת חזה באחיזה צרה
תודה על העזרה, יש לי רק עוד שאלה אחת בנוגע ללחיצה צרפתית, יש לכם במקרה סרטון טוב שמדגים איך לבצע? כי ממה שהסתכלתי ביוטיוב, אשכרה כל סרטון אומר לעשות משהו אחר וזה משגע אותי, חלק באחיזה שונה לגמרי, אחד מדבר על זה שצריך גם פה כתפיים אחורה ולמטה, פשוט מבלבל אותי לגמרי.

(מדקה 3 הוא מדבר על זה)
כנראה שלא יהיה לכם כוח לראות את כל הסרטונים אז אם אתם יכולים לראות רק את השלישי שהוא של ג'ף ניפפארד ולהגיד אם הוא טוב/לשלוח סרטון אחר
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית