הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

the game changers (כוח טבעי)

איך זה לא נכון?
נשאל הפוך, למה שזה כן יהיה נכון? מה מיוחד בתזונה טבעונית שאמור להפוך אותה לטובה יותר?
לא אומר שתזונה טבעונית היא גרועה יותר מתזונה רגילה ומאוזנת, אבל גם לא אומר שהיא טובה יותר.
תזונה טבעונית היא לא מאוזנת מטבעה, ולכן דורשת יותר עבודה כדי להשיג את יעדי התזונה הנחוצים, אבל זה בהחלט אפשרי

קלוריה זו קלוריה?
אני לא רואה איך זה קשור

רגילים לתזונה מסוימת, חוסר מודעות, לא מאמינים.. להמשיך?
אז אתה טועה פה, לא חסר מודעות בעניין, פשוט קשה מאוד להגיע לתוצאות טובות עם תזונה טבעונית, וזה בהחלט אפשרי, אבל גם עם תזונה רגילה קשה מאוד להגיע לרמה הזאת, ואני מאמין שאם תוסיף טבעונות זה יהיה כמעט בלתי אפשרי

אגב אחד המפיקים של הסרט הזה הוא ארנולד
ארנולד לא טבעוני, או לפחות היה רחוק מאוד מזה כשהוא היה מפתח גוף

נשאל הפוך, למה שזה כן יהיה נכון? מה מיוחד בתזונה טבעונית שאמור להפוך אותה לטובה יותר?
לא אומר שתזונה טבעונית היא גרועה יותר מתזונה רגילה ומאוזנת, אבל גם לא אומר שהיא טובה יותר.
תזונה טבעונית היא לא מאוזנת מטבעה, ולכן דורשת יותר עבודה כדי להשיג את יעדי התזונה הנחוצים, אבל זה בהחלט אפשרי
מה שמיוחד כאמור שזאת התזונה שבני אדם צריכים להתבסס עליה, ע''פ מחקרים, נסיון אישי ותחושות כמו שהסרט מראה.
מה זאת אומרת לא מאוזנת? אני טבעוני כבר כמה שנים, ותתפלא אך יותר קל לי להגיע לערכים מאשר עם תזונה שכוללת בשר
אשמח שתסביר

אני לא רואה איך זה קשור
הכוונה שלי היא כמו שרשמת שאם התזונה הזאת נכונה או לא, אז אני באתי להראות כפי שאתה כבר יודע שלא כל קלוריה היא קלוריה ואותו דבר לגבי סוגי מזון שונים

אז אתה טועה פה, לא חסר מודעות בעניין, פשוט קשה מאוד להגיע לתוצאות טובות עם תזונה טבעונית, וזה בהחלט אפשרי, אבל גם עם תזונה רגילה קשה מאוד להגיע לרמה הזאת, ואני מאמין שאם תוסיף טבעונות זה יהיה כמעט בלתי אפשרי
קושי מאיזה מובן?

ארנולד לא טבעוני, או לפחות היה רחוק מאוד מזה כשהוא היה מפתח גוף
נכון, הוא דיבר על זה בסרט
לא ידעתי איך לצטט כל הודעה בנפרד. תסלח לי על הבלבול

רגילים לתזונה מסוימת, חוסר מודעות, לא מאמינים.. להמשיך?
אגב אחד המפיקים של הסרט הזה הוא ארנולד
מזה רגילים לתזונה מסויימת ? זה כבר ככה מלא שנים. יש טבעונים בכל ענפי הספורט אבל רק בבאדי בילידינג אין ?

ארנולד, שהוא האידול שלי (כמו שאתה רואה בחתימה), לא היה טבעוני או צמחוני כשהתחרה לכן הדעה שלו פחות עניינית.

מזה רגילים לתזונה מסויימת ? זה כבר ככה מלא שנים. יש טבעונים בכל ענפי הספורט אבל רק בבאדי בילידינג אין ?

ארנולד, שהוא האידול שלי (כמו שאתה רואה בחתימה), לא היה טבעוני או צמחוני כשהתחרה לכן הדעה שלו פחות עניינית.
הסרט מתמקד בעיקר בפאן הבריאותי אך הוא גם מציג אתלטים מהNFL, Strongmen וכו' ששינו את התזונה שלהם למן הצומח
יש גם באדי בילדרים בסרט אך לא מר אולימפיה. בענפי הספורט הללו קשה מאוד לעקוב אחר ביצועים כי זה תלוי במשתנים שונים כמו סטרואידים שהוא הדבר העיקרי, אבל כן אפשר לעקוב אחר הבריאות ולמה שבשר או חלבון מן החי גורם וזה מוכח בסרט

הסרט מתמקד בעיקר בפאן הבריאותי אך הוא גם מציג אתלטים מהNFL, Strongmen וכו' ששינו את התזונה שלהם למן הצומח
יש גם באדי בילדרים בסרט אך לא מר אולימפיה. בענפי הספורט הללו קשה מאוד לעקוב אחר ביצועים כי זה תלוי במשתנים שונים כמו סטרואידים שהוא הדבר העיקרי, אבל כן אפשר לעקוב אחר הבריאות ולמה שבשר או חלבון מן החי גורם וזה מוכח בסרט
הסרט מתמקד בשיפור הביצועים בענפי הספורט השונים כתוצאה משינוי לתזונה טבוענית וגם בבריאות.

ולא ביקשתי טבועני שמתחרה במר אולמפיה, ביקשתי לדעת אם יש טבעוני שמחזיק בכרטיס IFBB PRO בקטגוריות שציינתי.

ואתה חיי בסרט אם אתה חושב שבStrongmen, NFL וכו' אין סטרואידים... וסטרואידים זה לא הדבר העיקרי בפיתוח גוף.

נ.ב. לא מוכח בסרט שום דבר אלא הביאו אנשים עם אג'נדה חד צדדית שיציגו את העמדות שלהם.

שורה תחתונה, טבעונות היא לא בריאה יותר או טובה יותר מתזונה רגילה.
טבעונים יכולים להרוויח מאכילה של מוצרים מן החי, ומי שאוכל מהכל כנראה ירוויח יותר משילוב של יותר צמחים בתזונה, זה הכל

הסרט מתמקד בשיפור הביצועים בענפי הספורט השונים כתוצאה משינוי לתזונה טבוענית וגם בבריאות.

ולא ביקשתי טבועני שמתחרה במר אולמפיה, ביקשתי לדעת אם יש טבעוני שמחזיק בכרטיס IFBB PRO בקטגוריות שציינתי.

ואתה חיי בסרט אם אתה חושב שבStrongmen, NFL וכו' אין סטרואידים... וסטרואידים זה לא הדבר העיקרי בפיתוח גוף.

נ.ב. לא מוכח בסרט שום דבר אלא הביאו אנשים עם אג'נדה חד צדדית שיציגו את העמדות שלהם.
איפה רשמתי שאין סטרואידים? הבנת הנקרא. בנוסף לזה, סטרואידים הם כן הדבר העיקרי בפיתוח גוף תחרותי.
מוכח בסרט בצורה עובדתית ומדעית. הביאו אנשים שאין להם מה להרוויח מזה והראו תוצאות ע''פ בדיקות מעבדה.
מה ההבדל בין קטגוריה 212 למן פיזיק חוץ מהCALORIE INTAKE? וכמויות סטרואידים?

שורה תחתונה, טבעונות היא לא בריאה יותר או טובה יותר מתזונה רגילה.
טבעונים יכולים להרוויח מאכילה של מוצרים מן החי, ומי שאוכל מהכל כנראה ירוויח יותר משילוב של יותר צמחים בתזונה, זה הכל
היא כן, אתה פשוט בוחר להתעלם ממה שמולך או מתחת לאף.
אין מה להרוויח ממוצרים מן החי חוץ מאולי טעם, אה וגם מחלות לב.

איפה רשמתי שאין סטרואידים? הבנת הנקרא.
הבנת הנקרא?
בענפי הספורט הללו קשה מאוד לעקוב אחר ביצועים כי זה תלוי במשתנים שונים כמו סטרואידים
אז בNFL וStrongmen קל לעקוב כי שם אין סטרואידים?

ואתה חתיכת בור אם אתה חושב שפיתוח גוף זה בעיקר סטרואידים, אין לך שמט של מושג על מה אתה מדבר. פיתוח גוף זה קודם כל גנטיקה, תזונה, אימונים וסטרואידים זה הדבר שנותן לך את היכולת להגיע לגדלים שהם מגיעים.
גם אם תיקח מינון פי 10 ממה שהמתחרים לוקחים שם, לא תגיע אפילו לשליש מהאיכות וגודל של השריר שלהם.

מוכח בסרט בצורה עובדתית ומדעית
כנראה אתה לא יודע מזה הוכחה מדעית.

יש הבדל, אני מאתגר אותך למצוא לי אחד ב20 שנה האחרונות בקטגוריה של 212 ומעלה. בהצלחה.

הוא יודע דבר או שניים יותר ממך, הוא חיי את עולם הרפואה ביומיום.

מוכח בסרט בצורה עובדתית ומדעית. הביאו אנשים שאין להם מה להרוויח מזה והראו תוצאות ע''פ בדיקות מעבדה.
מצחיק שאתה חושב שאין לאנשים מה להרוויח מלהשתתף בסרט. אל תתקרב לבחור שמציע ממתקים בפארק עם התמימות שלך.

מה ההבדל בין אדם בן 20 לאחד בן 120 חוץ מכמות השניות שהם חיים בעולם?
ברור שאפשר לפשט את העניין ליחידות הכי פשוטות, אבל ה לא מסתכם בזה

בינתיים אף מחקר לא הוכיח יעילות של תזונה טבעונית, אפילו היה מחקר שהראה תמותה גבוהה יותר אצל טבעונים ואחוז דיכאון גבוה יותר.
סרט הוא אחלה מקור לקבל מודעות בסיסית לנושא, אבל לומר שהוא מקור טוב לקבלת מידע זה שטויות

הבנת הנקרא?

אז בNFL וStrongmen קל לעקוב כי שם אין סטרואידים?

אני עדיין לא רואה איפה רשמתי שאין שם סטרואידים, אז כן הבנת הנקרא.

ואתה חתיכת בור אם אתה חושב שפיתוח גוף זה בעיקר סטרואידים, אין לך שמט של מושג על מה אתה מדבר. פיתוח גוף זה קודם כל גנטיקה, תזונה, אימונים וסטרואידים זה הדבר שנותן לך את היכולת להגיע לגדלים שהם מגיעים.
גם אם תיקח מינון פי 10 ממה שהמתחרים לוקחים שם, לא תגיע אפילו לשליש מהאיכות וגודל של השריר שלהם.

סטרואידים זה Number 1 ברמות שאתה מדבר עליהן.

כנראה אתה לא יודע מזה הוכחה מדעית.

ואתה יודע.

יש הבדל, אני מאתגר אותך למצוא לי אחד ב20 שנה האחרונות בקטגוריה של 212 ומעלה. בהצלחה.

אני לא חייב לך כלום. כמו שרשמתי ההבדל הוא CALORIE INTAKE וסטרואידים, ויותר נפח באימונים כמובן.

הוא יודע דבר או שניים יותר ממך, הוא חיי את עולם הרפואה ביומיום.
גם אני. הכל טוב.
מצחיק שאתה חושב שאין לאנשים מה להרוויח מלהשתתף בסרט. אל תתקרב לבחור שמציע ממתקים בפארק עם התמימות שלך.

מה ההבדל בין אדם בן 20 לאחד בן 120 חוץ מכמות השניות שהם חיים בעולם?
ברור שאפשר לפשט את העניין ליחידות הכי פשוטות, אבל ה לא מסתכם בזה

בינתיים אף מחקר לא הוכיח יעילות של תזונה טבעונית, אפילו היה מחקר שהראה תמותה גבוהה יותר אצל טבעונים ואחוז דיכאון גבוה יותר.
סרט הוא אחלה מקור לקבל מודעות בסיסית לנושא, אבל לומר שהוא מקור טוב לקבלת מידע זה שטויות
התזונה המומלצת כיום היא מן הצומח ע''פ משרד הבריאות
מה יש להם להרוויח? יש להם מוצרים טבעונים (אולי לארנולד)? סבבה ברור שיש להם אג'נדה מסוימת, גם לחוקר סרטן יש אג'נדה, זה הופך את מה שהוא מציג ללא נכון?

התזונה המומלצת כיום היא מן הצומח ע''פ משרד הבריאות
כי זו הדיאטה שהכי תעזור לאנשים שלא עוקבים אחרי מה הם אוכלים. הם חותכים ככה קלוריות בצורה רצינית ומוציאים הרבה שטויות מהדיאטה.
למי ששם לב מה הוא אוכל זה הופך ללא משנה

מה יש להם להרוויח?
פרסום, והרבה ממנו, ועוד אקסטרה פרסום.

גם לחוקר סרטן יש אג'נדה, זה הופך את מה שהוא מציג ללא נכון?
זה אומר שצריך לקחת בעירבון מוגבל מה שהוא אומר, קל מאוד להטות את העובדות.
היה גם רופא שבא ואמר שחיסונים גורמים לאוטיזם, אבל נחש מה, הוא שיקר בשביל פרסום

כי זו הדיאטה שהכי תעזור לאנשים שלא עוקבים אחרי מה הם אוכלים. הם חותכים ככה קלוריות בצורה רצינית ומוציאים הרבה שטויות מהדיאטה.
למי ששם לב מה הוא אוכל זה הופך ללא משנה
הם חותכים גם בשר וביצים וחלב.

פרסום, והרבה ממנו, ועוד אקסטרה פרסום.

זה אומר שצריך לקחת בעירבון מוגבל מה שהוא אומר, קל מאוד להטות את העובדות.
היה גם רופא שבא ואמר שחיסונים גורמים לאוטיזם, אבל נחש מה, הוא שיקר בשביל פרסום
90% ממה שהיה בסרט כבר מפורסם וזו הסיבה שהם גם מופיעים שם.
אתה צודק באמירה שצריך לקחת בעירבון מוגבל כל דבר שאומרים. אבל יש פה גם הגיון וגם ביסוס מדעי.
נסיון אישי הוא בין הדברים הכי חשובים. אני כבר שנים בתזונה טבעונית והכל טוב.
סביר להניח שתתפתח יפה מאוד והביצועים שלך ישתפרו גם על תזונה שמתבססת על חלבון מן החי, אך הבריאות נפגעת באופן וודאי לפי 90% מהרופאים בעולם, וגם הPEAK PERFORMANCE ע''פ הסרט

"הם חותכים גם בשר וביצים וחלב."
מה הבעיה איתם?

הפרסום מגיע מלהופיע בסרט, לא מהרקע

ניסיון אישי הוא כנראה הדבר הכי פחות חשוב פה. זה שאתה טבעוני ואתה בסדר גמור אז יופי לך, תמשיך ככה אם אתה מרוצה, אני לא מנסה לשכנע אותך לוותר על זה, אבל זה אנקדוטה במקרה הטוב, ומידע עם 0 חשיבות ברציונל.
עובדות מדעיות הן הגורם המכריע פה, והן מראות הפוך ממה שאתה אומר.
אין מחקר טוב שמראה שתזונה טבעונית טובה יותר.
הדבר היחיד שיש לך זה מחקרים אפידימיולוגיים, שאסור לקחת מהם שורה תחתונה חוץ מכמה דברים קטנים מאוד. יש מחקרים שמראים שחלק מהסרטנים נפוצים יותר אצל אוכלי בשר וחלק יותר אצל טבעונים.
קיצר אין לך שום בסיס לומר שתזונה טבעונית טובה יותר.

סביר להניח שתתפתח יפה מאוד והביצועים שלך ישתפרו גם על תזונה שמתבססת על חלבון מן החי, אך הבריאות נפגעת באופן וודאי לפי 90% מהרופאים בעולם, וגם הPEAK PERFORMANCE ע''פ הסרט
איך הביצועים שלי ישתפרו על תזונה מן החי, אבל ביצועי השיא ירדו? זה נוגד אחד את השני.
ורוב הרופאים לא ימליצו על תזונה טבעונית. רובם ימליצו על צמצום הבשר לטובת הצומח כדי להכניס יותר אוכל מזין ופחות קלוריות, כי התזונה הממוצעת מורכבת מהרבה בשר, הרבה שטויות, ומעט ירקות, אבל מעטים הרופאים שימליצו על מעבר לתזונה טבעונית מלאה

אתה צודק באמירה שצריך לקחת בעירבון מוגבל כל דבר שאומרים. אבל יש פה גם הגיון וגם ביסוס מדעי.
ניסיון אישי זה הדבר האחרון שכדאי להתבסס עליו. כשמו כן הוא, אישי, ולא כזה שניתן להסיק ממנו אל הכלל, אינדוקציה.

נגיד שאתה בריא והולך לך טוב בתזונה טבעונית, יש לך דרך לדעת שאתה בריא ומצליח בגלל התזונה הטבעונית? ולהפך?

זו נקודה אחת, נקודה נוספת היא - מה שעובד לך יכול לעבוד כמעט רק לך, ולאחר יהיה רע.

"הם חותכים גם בשר וביצים וחלב."
מה הבעיה איתם?

הפרסום מגיע מלהופיע בסרט, לא מהרקע

ניסיון אישי הוא כנראה הדבר הכי פחות חשוב פה. זה שאתה טבעוני ואתה בסדר גמור אז יופי לך, תמשיך ככה אם אתה מרוצה, אני לא מנסה לשכנע אותך לוותר על זה, אבל זה אנקדוטה במקרה הטוב, ומידע עם 0 חשיבות ברציונל.
עובדות מדעיות הן הגורם המכריע פה, והן מראות הפוך ממה שאתה אומר.
אין מחקר טוב שמראה שתזונה טבעונית טובה יותר.
הדבר היחיד שיש לך זה מחקרים אפידימיולוגיים, שאסור לקחת מהם שורה תחתונה חוץ מכמה דברים קטנים מאוד. יש מחקרים שמראים שחלק מהסרטנים נפוצים יותר אצל אוכלי בשר וחלק יותר אצל טבעונים.
קיצר אין לך שום בסיס לומר שתזונה טבעונית טובה יותר.

איך הביצועים שלי ישתפרו על תזונה מן החי, אבל ביצועי השיא ירדו? זה נוגד אחד את השני.
ורוב הרופאים לא ימליצו על תזונה טבעונית. רובם ימליצו על צמצום הבשר לטובת הצומח כדי להכניס יותר אוכל מזין ופחות קלוריות, כי התזונה הממוצעת מורכבת מהרבה בשר, הרבה שטויות, ומעט ירקות, אבל מעטים הרופאים שימליצו על מעבר לתזונה טבעונית מלאה
אתה יכול לאכול בשר לא מבושל?
אורך המעי שלך הוא כמו של אריה?
השיניים שלך מותאמות לאכילת בשר נע?
כנראה שהתשובה לכל השאלות היא לא.
נמצא קשר ישיר בין צריכת בשר למחלות לב
מחקר: מוצרי חלב מעלים ב-66% סיכון לסרטן הכבד - מוצרי חלב
AICR, the China Study, and Forks Over Knives | American Institute for Cancer Research (AICR) - המלצה לתזונה - רשום פה להפחית בבשר, היום זה כבר להמנע לגמרי

ניסיון אישי זה הדבר האחרון שכדאי להתבסס עליו. כשמו כן הוא, אישי, ולא כזה שניתן להסיק ממנו אל הכלל, אינדוקציה.

נגיד שאתה בריא והולך לך טוב בתזונה טבעונית, יש לך דרך לדעת שאתה בריא ומצליח בגלל התזונה הטבעונית? ולהפך?

זו נקודה אחת, נקודה נוספת היא - מה שעובד לך יכול לעבוד כמעט רק לך, ולאחר יהיה רע.
אתה עושה השוואה בין תזונה טבעונית לתזונה לא טבעונית ומודד פרמטרים כגון התאוששות בין אימונים, הרגשה כללית, בדיקות דם.

כנראה שהתשובה לכל השאלות היא לא.
נמצא קשר ישיר בין צריכת בשר למחלות לב
מחקר: מוצרי חלב מעלים ב-66% סיכון לסרטן הכבד - מוצרי חלב
AICR, the China Study, and Forks Over Knives | American Institute for Cancer Research (AICR) - המלצה לתזונה - רשום פה להפחית בבשר, היום זה כבר להמנע לגמרי

אתה עושה השוואה בין תזונה טבעונית לתזונה לא טבעונית ומודד פרמטרים כגון התאוששות בין אימונים, הרגשה כללית, בדיקות דם.
ושוב, מהסיבות שהסברתי ממש לא משהו להתבסס עליו כאשר מדובר במקרה יחיד. כשעושים מחקר הוא צריך להיות מקיף, ולהכיל הרבה אנשים ומגילאים שונים, רקעים שונים וכו׳

ושוב, מהסיבות שהסברתי ממש לא משהו להתבסס עליו כאשר מדובר במקרה יחיד. כשעושים מחקר הוא צריך להיות מקיף, ולהכיל הרבה אנשים ומגילאים שונים, רקעים שונים וכו׳
יש אלפי מחקרים על למה בשר ומוצרים מן החי לא טובים לנו. זה הבסיס לטבעונות

יש אלפי מחקרים על למה בשר ומוצרים מן החי לא טובים לנו. זה הבסיס לטבעונות
ויש אלפי מחקרים שיסתרו אותם. ואם מר שמתעסק בעולם הרפואה ביומיום מביא כתבה מynet ומחקר סין, אז כנראה שהתפקיד שלך מאוד שולי ומיותר.

איזו דמגוגיה בשקל.. המעיים מותאמים לעכל מוצרי בשר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית