הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל mk677

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
היי לכולם, בן 23 עוד מעט, מתאמן כ3 וחצי שנים טיפה יותר. . בחיים לא התנסתי בסטרואידים ואני רוצה להתחיל להתנסות ב mk677 בלבד בתור התחלה. מה דעתכם ?
עכשיו אני יודע שתגידו שאתם לא רופאים אבל בכל זאת אני מתייעץ איתכם כי כן יש פה כמה אנשים חכמים מאוד עם כמה תארים ואשמח לשמוע את דעתם. אז חשוב לציין שאני חולה קרוהן.. למי שלא מכיר זו מחלה במעיים שהמערכת חיסון שלי בעצם תוקפת את המעי הגס והדק שלי ואני לוקח כדורים וטיפולים שמורידים לי מעט את המערכת החיסונית. ה MK יכול להוות בעיה שקשורה למערכת החיסונית או למעיים ? קראתי גם מחקרים שנעשו בחול שאומרים ש GH יכול להימצא יעיל בקרב חולי הקרוהן. אז מה דעתכם ? שווה לנסות למרות שאני חולה קרוהן ? כמובן שאחד החלומות הגדולים שלי הם להתחרות. מכירים חולי קרוהן שהתנסו ? עוד משהו שחשוב לציין, אני מכיר מלא בודיבילדרים מקצועיים שהם חולי קרוהן. בכל מקרה מה דעתכם ?

שאלה מאוד טובה ותמיד טוב לראות עוד מישהו עם דלקת מעי.

MK677 בתאוריה יכול לעזור לך מאוד עם הקרוהן אבל גם יש מצב שזה יחמיר. זה מאוד הפכפך בקטע הזה.

מצד אחד IGF-1 (שהMK677 מעלה) מצוין לחולים, אבל המנגנון פעולה של הMK גם יכול להקשות לך הבטן. אגירת מים מוגזמת ובחילות זה משהו שעלול לקרות.

עוד פלוס אבל זה עוזר לך עם תאבון ונלחם, בדלקתיות בזמן התקף.

• פותח/ת השרשור
שאלה מאוד טובה ותמיד טוב לראות עוד מישהו עם דלקת מעי.

MK677 בתאוריה יכול לעזור לך מאוד עם הקרוהן אבל גם יש מצב שזה יחמיר. זה מאוד הפכפך בקטע הזה.

מצד אחד IGF-1 (שהMK677 מעלה) מצוין לחולים, אבל המנגנון פעולה של הMK גם יכול להקשות לך הבטן. אגירת מים מוגזמת ובחילות זה משהו שעלול לקרות.

עוד פלוס אבל זה עוזר לך עם תאבון ונלחם, בדלקתיות בזמן התקף.

אז אתה בעצם אומר שמבחינת הדלקת זה יכול להועיל אבל בעייתי באגירת מים בבטן? לדעתי אני אנסה, מה אתה אומר ? דרך אגב, גם לך יש משהו של IBD?

• פותח/ת השרשור
אל תנסה אפילו
ניסיתי בעצמי לא עשה שום אפקט
הייתי טיפה יותר רעב בשבועיים הראשונים
אולי פסיכולוגי חוץ מזה שום דבר

עלייך זה לא השפיע אבל על 200 אחרים כן. אתה לא יכול לקבוע..

• פותח/ת השרשור
זה חומר די חלש, אובררייטד. זה לא דיבול לא מבין למה אנשים כל כך מתלהבים מזה, שיווק מסיבי ברשת

נכון אולי הוא דיי חלש אבל אני בן אדם חולה, אני לא ארוץ ישר לתותחים הכבדים מבלי לנסות את הקטנים קודם

אל תנסה אפילו
ניסיתי בעצמי לא עשה שום אפקט
הייתי טיפה יותר רעב בשבועיים הראשונים
אולי פסיכולוגי חוץ מזה שום דבר
האפקט שבשבילו לוקחים בכלל מתחיל אחרי כמה חודשים. מה שקורה בשבועות הראשונים זה רק תופעות לוואי כמו רעב, שינה טובה יותר.
האפקט כמובן הוא גדילה טבעית של הigf-1 בגוף שלנו

נכון אולי הוא דיי חלש אבל אני בן אדם חולה, אני לא ארוץ ישר לתותחים הכבדים מבלי לנסות את הקטנים קודם
קראתי מחקר שמראה ששימוש בטסט מותר לחולי קרוהן ואף יכול להועיל, כמו כן גם יש לי רשימה ארוכה מאוד של חולי קרוהן מכל בעולם שמשתמשים ב"תותחים הכבדים", אגב את הבדיקה הזאת עשיתי לאחר שבדקתי לחבר שחולה בקרוהן אם הוא יכול להשתמש בטסט, פתחתי בפורום פוסט וכמובן שכולם עשו מזה צחוק ואמרו שחולה קרוהן לא יכול להשתמש, עכשיו אחרי שבדקתי ואחרי שיש לי מחקר בנושא וכ'ו אני יכול להגיד לך חד משמעית שאין בעיה עם זה, בהצלחה

Mk פחות מ-3 חודשים חצי שנה לא אפקטיבי.
תנסה כבר טסט ותראה איך אתה מגיב וגם תקבל יותר תוצאות.

• פותח/ת השרשור
קראתי מחקר שמראה ששימוש בטסט מותר לחולי קרוהן ואף יכול להועיל, כמו כן גם יש לי רשימה ארוכה מאוד של חולי קרוהן מכל בעולם שמשתמשים ב"תותחים הכבדים", אגב את הבדיקה הזאת עשיתי לאחר שבדקתי לחבר שחולה בקרוהן אם הוא יכול להשתמש בטסט, פתחתי בפורום פוסט וכמובן שכולם עשו מזה צחוק ואמרו שחולה קרוהן לא יכול להשתמש, עכשיו אחרי שבדקתי ואחרי שיש לי מחקר בנושא וכ'ו אני יכול להגיד לך חד משמעית שאין בעיה עם זה, בהצלחה

איזה מחקר ? אני אשמח אם תשלח לי אותו שאני אוכל לקרוא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית