הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתחיל mk677

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
היי לכולם, בן 23 עוד מעט, מתאמן כ3 וחצי שנים טיפה יותר. . בחיים לא התנסתי בסטרואידים ואני רוצה להתחיל להתנסות ב mk677 בלבד בתור התחלה. מה דעתכם ?
עכשיו אני יודע שתגידו שאתם לא רופאים אבל בכל זאת אני מתייעץ איתכם כי כן יש פה כמה אנשים חכמים מאוד עם כמה תארים ואשמח לשמוע את דעתם. אז חשוב לציין שאני חולה קרוהן.. למי שלא מכיר זו מחלה במעיים שהמערכת חיסון שלי בעצם תוקפת את המעי הגס והדק שלי ואני לוקח כדורים וטיפולים שמורידים לי מעט את המערכת החיסונית. ה MK יכול להוות בעיה שקשורה למערכת החיסונית או למעיים ? קראתי גם מחקרים שנעשו בחול שאומרים ש GH יכול להימצא יעיל בקרב חולי הקרוהן. אז מה דעתכם ? שווה לנסות למרות שאני חולה קרוהן ? כמובן שאחד החלומות הגדולים שלי הם להתחרות. מכירים חולי קרוהן שהתנסו ? עוד משהו שחשוב לציין, אני מכיר מלא בודיבילדרים מקצועיים שהם חולי קרוהן. בכל מקרה מה דעתכם ?

Mk פחות מ-3 חודשים חצי שנה לא אפקטיבי.
תנסה כבר טסט ותראה איך אתה מגיב וגם תקבל יותר תוצאות.

למה לא גם וגם? קומבו טוב לשיפור חיים
זה חומר די חלש, אובררייטד. זה לא דיבול לא מבין למה אנשים כל כך מתלהבים מזה, שיווק מסיבי ברשת

זה לא אמור להיות דיבול.. תקרא קצת על IGF-1 ותבין למה זה אלטרנטיבה טובה לחומר נדיר שאין בארץ

זה לא אמור להיות דיבול.. תקרא קצת על IGF-1 ותבין למה זה אלטרנטיבה טובה לחומר נדיר שאין בארץ
אומנם אין בארץ אבל אפשר להזמין בקלות מסין, כמובן שאם יש אפשרות לשלוח למעבדה לבדוק שהבאת מאחד אמין

נתתי דיבול כדוגמה לחומר חזק, זה הכל. הכוונה היא שאיבוטמורו בניגוד לדיבול וחומרים נוספים, הוא חומר חלש ובגדול לא שווה את הכסף

אומנם אין בארץ אבל אפשר להזמין בקלות מסין, כמובן שאם יש אפשרות לשלוח למעבדה לבדוק שהבאת מאחד אמין

IGF-1 סיני זה זיוף אחי

רק אינקרלקס רפואי זה אמין
נתתי דיבול כדוגמה לחומר חזק, זה הכל. הכוונה היא שאיבוטמורו בניגוד לדיבול וחומרים נוספים, הוא חומר חלש ובגדול לא שווה את הכסף

לא שווה את הכסף אם אתה חושב שתהפוך לפריק של מאה וחמישים קילו

אבל אם אתה יודע מה IGF עושה לגוף זה שווה

• פותח/ת השרשור
IGF-1 סיני זה זיוף אחי

רק אינקרלקס רפואי זה אמין

לא שווה את הכסף אם אתה חושב שתהפוך לפריק של מאה וחמישים קילו

אבל אם אתה יודע מה IGF עושה לגוף זה שווה

תן לי דוגמא למישהו שהמשתמש בmk בלבד וראה תוצאות טובות

• פותח/ת השרשור
מה שאני אומר פה כל הזמן .. אנשים ברשת כל הזמן קוראים מחברות שיווק של סארמס כאילו זה קסם. Mk כמו קרדרין לא שווים יותר מדי האמת

אני רוצה התור התחלה להשתמש רק בmk אני לא אראה שינוי בכלל ועדיף לא לנסות ?

לפני 2 דקות

ואם אני רוצה התור התחלה להשתמש רק בmk אני לא אראה שינוי בכלל ועדיף לא לנסות ?
קצת הגזמה. אבל תועלת למחיר? תכלס לא..
אני רוצה התור התחלה להשתמש רק בmk אני לא אראה שינוי בכלל ועדיף לא לנסות ?

לפני 2 דקות
סתכל מה עניתי לך

אתה רוצה סארמ סולו שיהיה שווה יותר תועלת יחסית למחיר? ז זה רק ראד140 או lgd4033

השינוי שתראה הוא בהתחלה כנראה תעלה נוזלים(תלוי בגוף שלך) יכול גם להגיע לכמויות נוזלים מטורפות של 5-10 קילו. לאחר 3 חודשים הigf בגוף שלך יתחיל כבר להגיע לרמות גבוהות יותר ואז תהיה טיפה יותר גדילה ממה שהיה אמור לקרות אם לא היית לוקח. Mk677 הוא לא סארמס הוא לא נקלט בקולטנים האנדרוגניים ולכן גם התופעות לוואי שלו יותר מזרעיות אך גם התוצאות.
מה שמנסים להסביר לך פה שאת הכסף שאתה משקיע על mk677 אתה יכול להשקיע על חומרים אחרים שעובדים על הקולטנים ולכן גם התוצאות והתופעות לוואי יהיו שונות.
במידה והכסף לא משחק אצלך תפקיד לך על זה.

• פותח/ת השרשור
השינוי שתראה הוא בהתחלה כנראה תעלה נוזלים(תלוי בגוף שלך) יכול גם להגיע לכמויות נוזלים מטורפות של 5-10 קילו. לאחר 3 חודשים הigf בגוף שלך יתחיל כבר להגיע לרמות גבוהות יותר ואז תהיה טיפה יותר גדילה ממה שהיה אמור לקרות אם לא היית לוקח. Mk677 הוא לא סארמס הוא לא נקלט בקולטנים האנדרוגניים ולכן גם התופעות לוואי שלו יותר מזרעיות אך גם התוצאות.
מה שמנסים להסביר לך פה שאת הכסף שאתה משקיע על mk677 אתה יכול להשקיע על חומרים אחרים שעובדים על הקולטנים ולכן גם התוצאות והתופעות לוואי יהיו שונות.
במידה והכסף לא משחק אצלך תפקיד לך על זה.

כן חשבתי על ראד. בכל מקרה תודה

הרבה פה בפורום אמרו שלא עבד להם טוב ומה שכן עבד זה lgd אם אני לא טועה פחות או יותר אותו כסף אותה השבתה של הציר
ראד עלייה שהיא טיפה יותר נקייה, וטיפה פחות באופן כללי. Lgd אתה תעלה המון במהלך השימוש, ותרד איזה שליש מזה אחרי הסיום בלי קשר לתזונה, כי זה נוזלים.

מה שאני אומר פה כל הזמן .. אנשים ברשת כל הזמן קוראים מחברות שיווק של סארמס כאילו זה קסם. Mk כמו קרדרין לא שווים יותר מדי האמת

אבל בשילוב עם חומרים, אינסולין ומה לא..

הוא בעל תועלת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית