הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלוקת אימוניים רגליים עקב מחסור בהתאוששות

highrizer

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
upload_2019-10-24_11-57-38.png

התוכנית למעלה היא התכנית שנכתבה לי ע'י מאמן מאוד מוכר (סיימתי את החודשיים שהוא התחייב אליי ואני לא מעוניין לשלם 400 ש'ח נוספים) ואני לא מצליח לסיים יום רגליים לאחרונה, אחרי השילוב של הסקוואט והלג פרס אני גמור ולכן חשבתי על השינוי שנראה למטה, שבו אני מחלק את הרגליים לשני חלקים, האם זה בסדר?

• פותח/ת השרשור
יש בזה משהו אבל כרגע אתה עוד במצב שזה לא אמור להפריע ברמה כזו,
ברגע שתשמור על נפח הגיוני בחזה האימון כתפיים שלך יהיה בסדר, ברגע שתרגיש שזה תוקע אותך תוכל
להחליף בין העבודה על השרירים ככה שיהיה לך יותר נוח (לדוגמא חזה, רגליים ויד אחורית)

בכל מקרה כרגע תתחיל רגיל ממש לא אמור להשפיע עלייך בחודשים הקרובים.

תודה לשניכם.
מה לגבי תאומים, להוסיף 3 סטים אחרי כפיפת ברכיים?
אני רואה שיש רק 8 סטים לרגליים, זה הגיוני?

ומה לגבי החלפת פולי במתח עם משקל כל אימון שני, למשל?

נערך לאחרונה:
תודה לשניכם.
מה לגבי תאומים, להוסיף 3 סטים אחרי כפיפת ברכיים?
אני רואה שיש רק 8 סטים לרגליים, זה הגיוני?

ומה לגבי החלפת פולי במתח עם משקל כל אימון שני, למשל?

8 סטים באימון, פעמיים בשבוע, כן אתה יכול להוסיף 3-4 סטים תאומים בסוף אימון. (אם אתה מרגיש שזה לא ממצה אתה יכול לנסות להוסיף עוד תרגיל לרגליים פשוט חשוב מאוד שתוודא שזה לא פוגע לך בהתאוששות ושאתה מצליח להתקדם במשקלים, DOMS זה לא תמיד בשורות טובות)

לגבי המתח / פולי עליון אין יותר מידי הבדל חוץ מזה שבמתח תוכל להעלות משקל יותר מבוקר כי הקפיצות במשקלים במכונה הם גבוהים יחסית.
מבחינת היפרטרופיה אין כל הבדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית