הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלוקת סטים

Daniel itzhak

משתמש מתחיל
70
12
נק' מוניטין:
12
70
12
היי לכולם.
רציתי לשאול אם יש הבדל בין החלוקות הבאות מבחינת היפרטרופיה:
2 אימוני חזה בשבוע 9 סטים כל פעם
או
3 אימוני חזה 6 סטים כל פעם
האם חלוקה רחבה יותר במשך השבוע תגרום לעלייה טובה יותר או סתם תעמיס?

מה זה קשור להתאוששות?
למה החלטת שחזה זה דווקא שריר "בינוני"?
מה שלמדתי עד כה זה שרגליים(השריר הכי גדול בגוף) לאחר מכן גב נחשבים השריר גדולים ביותר,חזה כתפיים בינוני ,יד קידמית אחורית קטן.
מה שנובע מכך זה גם זמן הההתאוששות,אבל ההתאוששות תלויה גם בכל אחד ובעצימות האימון.

לגבי ההסמכות.
תראה אני מתאמנת תקופה ובתקופה הזו למדתי הרבה יותר מהקורס ,לפני שעשיתי את הקורס שמעתי ככ הרבה זילזול על הקורס ועל התעודה ואני חושבת. זה שגוי.כן למדתי המון דברים מיותרים אבל גם יש דברים מאוד חשובים שצריך לדעת ולכן גם מכעיס אותי שאנשים בונים תוכניות ללא תעודה לא משנה כמה הם יודעים אנטומיה טוב.לא יודעת מתי עשית את הקורס אבל כיום הוסיפו המון דברים וחידשו.זה נכון שהתעודה היא דף אבל יש לה חשיבות גדולה לדעתי.וזה נכון שהיו איתי אנשים בקורס שבקושי מתאמנים ובקושי יודעים לעשות סקוואט.הניסיון הרבה יותר חשוב מהתעודה אבל למה לזלזל בתעודה?
שגוי מבחינתי.התעודה כן תרמה לי דבר או שניים.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

כל התגובה שלי הייתה תיקונים ונתתי את דעתי, את פשוט התחלת להתגונן.
אגב כל התגובה הראשונית שלך הייתה לשלול כל מה שאמרתי לא נתת ככ תיקונים ולכן התגוננתי.תמיד שמחה לנהל דיון.תמיד שמחה לשמוע עוד דעות במיוחד בתחום הכושר.

מה שלמדתי עד כה זה שרגליים(השריר הכי גדול בגוף) לאחר מכן גב נחשבים השריר גדולים ביותר,חזה כתפיים בינוני ,יד קידמית אחורית קטן.
מה שנובע מכך זה גם זמן הההתאוששות,אבל ההתאוששות תלויה גם בכל אחד ובעצימות האימון.
מה שלמדת זה פשוט לא מדויק ולא מתחשב בהמון אספקטים מסביב ל"גודל השריר".
לגבי ההסמכות.
תראה אני מתאמנת תקופה ובתקופה הזו למדתי הרבה יותר מהקורס ,לפני שעשיתי את הקורס שמעתי ככ הרבה זילזול על הקורס ועל התעודה ואני חושבת. זה שגוי.כן למדתי המון דברים מיותרים אבל גם יש דברים מאוד חשובים שצריך לדעת ולכן גם מכעיס אותי שאנשים בונים תוכניות ללא תעודה לא משנה כמה הם יודעים אנטומיה טוב.לא יודעת מתי עשית את הקורס אבל כיום הוסיפו המון דברים וחידשו.זה נכון שהתעודה היא דף אבל יש לה חשיבות גדולה לדעתי.וזה נכון שהיו איתי אנשים בקורס שבקושי מתאמנים ובקושי יודעים לעשות סקוואט.הניסיון הרבה יותר חשוב מהתעודה אבל למה לזלזל בתעודה?
שגוי מבחינתי.התעודה כן תרמה לי דבר או שניים.
קודם כל אני לא נגד הקורס אני חושב שהוא מעולה ומעשיר למי שיודע איך לדלות מידע ממי שצריך.
עשיתי אותו לא ממזמן וזה לא משנה, אני לא מזלזל בתעודה אני אומר שזה לא נותן ארובה למקצועיות וידע.
אני שמח לשמוע שזה תרם לך וזה תרם להרבה אנשים אבל שוב, זה לא אומר כלום.
אגב, התעודה לא מקרבת אותך אפילו למספיק ידע על מנת לבנות תוכנית אימונים טובה,
הדברים המהותיים שאולי אפשר ללמוד מהחומר הנלמד בקורס הם קיניזיולוגיה, אנטומיה ומעט תזונה.
אגב כל התגובה הראשונית שלך הייתה לשלול כל מה שאמרתי לא נתת ככ תיקונים ולכן התגוננתי.תמיד שמחה לנהל דיון.תמיד שמחה לשמוע עוד דעות במיוחד בתחום הכושר.
מה הכוונה? אם יש משהו שכתבתי שלא הבנת למה כתבתי או שאת לא מסכימה תגידי לי ואחפש לך רפרנסים מתאימים בכיף.

מה שלמדת זה פשוט לא מדויק ולא מתחשב בהמון אספקטים מסביב ל"גודל השריר"
הבעיה העיקרית שלי בבניית תוכנית ששמתי לב אליה עוד לפני הקורס הייתה החלוקת עומסים שלי.אני אוהבת לצאת מהאימון מתה,וכשהיה לי זמן פנוי זה היה בסדר לצאת מהאימון ולישון צהריים.אבל זה לא אידאלי ,וגם זה לא אידאלי כשאני בונה תוכניות לאחרים.
בוא נגיד שיצאתי מאימון רגליים והייתי נרדמת בעמידה.
ומה שלימדו בקורס שזה ששריר באימון מקבל עד 10 סטים במקס ואני מסכימה עם זה(לפחות בתרגילים ספציפיים,ניתן לתת אקססוריז ותרגילים ״מבודדים״ שהם פחות מעייפים).אז לדעתי מה שלמדתי מכווין מאוד וצודק.כמובן שיש לי עוד הרבה ללמוד ולהתקדם.

לא ניתן נפח לרגליים כמו לחזה
למה לא?
קשה לי להאמין שלימדו אותך את זה בקורס, אם את כנראה מסלפת דברים.
כל מקרה לגופו
מאמן כושר בינוני ומטה זה תוכנית של העתק הדבק
מאמן כושר עם ניסיון שקצת מגדיל ראש מתאים תוכנית לפי המתאמן

להגיד שבהכרח שלא ניתן נפח לרגליים כמו לחזה ולהיפך זה שגוי מהיסוד.

הבעיה העיקרית שלי בבניית תוכנית ששמתי לב אליה עוד לפני הקורס הייתה החלוקת עומסים שלי.אני אוהבת לצאת מהאימון מתה,וכשהיה לי זמן פנוי זה היה בסדר לצאת מהאימון ולישון צהריים.אבל זה לא אידאלי ,וגם זה לא אידאלי כשאני בונה תוכניות לאחרים.
קשה להעיד מרחוק אבל בכללי ניהול עומסים זה א' ב' בתוכנית אימונים,
כדאי לדעת מה עושים, איך עושים ולמען מה עושים לפני שמתחילים לבנות אותה.
בוא נגיד שיצאתי מאימון רגליים והייתי נרדמת בעמידה.
בואי נגיד שזה קצת חריג ושאת צריכה לעשות בדק בית ולעשות התאמות.
ומה שלימדו בקורס שזה ששריר באימון מקבל עד 10 סטים במקס ואני מסכימה עם זה(לפחות בתרגילים ספציפיים,ניתן לתת אקססוריז ותרגילים ״מבודדים״ שהם פחות מעייפים).אז לדעתי מה שלמדתי מכווין מאוד וצודק.כמובן שיש לי עוד הרבה ללמוד ולהתקדם.
שוב, לא מחלקים סטים לשריר לאימון אלא לשבוע.
אם אני מתאמן 3 פעמים בשבוע או 6 פעמים בשבוע זה הבדל מהותי.
את יכולה לקרוא בנושא,
בראד שונפלד כתב לא מעט ובואי אתן לך טיזר, לא נמצא מס' סטים מקסימלי אלא רק מינימלי אז ההמלצה של ה10 די מופרכת.

למה לא?
קשה לי להאמין שלימדו אותך את זה בקורס, אם את כנראה מסלפת דברים.
כל מקרה לגופו
מאמן כושר בינוני ומטה זה תוכנית של העתק הדבק
מאמן כושר עם ניסיון שקצת מגדיל ראש מתאים תוכנית לפי המתאמן

להגיד שבהכרח שלא ניתן נפח לרגליים כמו לחזה ולהיפך זה שגוי מהיסוד.
א.רגליים הם כ65 אחוז מהגוף,זה מקריאה שלי לפני כשבוע.הם השריר הכי גדול בגוף.בהשוואה לחזה בוודאי שלא ניתן אותו נפח.
ב.מאוד מאוד מאוד תלוי מטרה.יש נשים שיעדיפו לתת פחות נפח לחזה ויש גברים שירצו יותר להתמקד בחזה.
וכן לימדו אותנו בקורס על חלוקות אפשריות לab של מנהל הספורט.
2 החלוקות שנתנו לנו הם בתמונה הנל.שממנה ניתן להסיק שגב מקביל לרגליים כמו שאמרתי ״הכי גדולים״ ,חזה לכתפיים(אפילו שהכתפיים הן שריר ענק מבחינת נפח את זה למדנו באנטומיה,הכתפיים מבחינת נפח יותר גדולות מהלטסימוס כי הוא דק)
ויד אחורית לקידמית ,ברור שזה לא אותם גדלים בדיוק אבל זה הקו המנחה.לא סילפתי כלום(:

שוב, לא מחלקים סטים לשריר לאימון אלא לשבוע.
אם אני מתאמן 3 פעמים בשבוע או 6 פעמים בשבוע זה הבדל מהותי.
את יכולה לקרוא בנושא,
בראד שונפלד כתב לא מעט ובואי אתן לך טיזר, לא נמצא מס' סטים מקסימלי אלא רק מינימלי אז ההמלצה של ה10 די מופרכת.
ככה למדתי כרגע בקורס.סיימתי אותו שבוע שעבר.
זה מה שאני יודעת כרגע.
אבל זה באמת מרגיש לי פחות הגיוני.ולכן אני יושבת וקוראת,לפני שאתחיל לבנות תוכניות אני יושבת וקוראת המון מחקרים מאמרים ודעות.
למדנו גם בקורס שבבניית פול באדי צריך לתת 1-4 סטים לכל שריר,לפי גודל השריר,ולדעתי זה שגוי.
אגב 3 ו6 יש הבדל מהותי ולכן 3 יהיה פול באדי ו6 תהיה חלוקה אחרת.

קבצים מצורפים

• 3872d98e-d0c0-461c-bcf5-9c159ece97b1.jpeg
    3872d98e-d0c0-461c-bcf5-9c159ece97b1.jpeg
    KB 55.3 · צפיות: 27
א.רגליים הם כ65 אחוז מהגוף,זה מקריאה שלי לפני כשבוע.הם השריר הכי גדול בגוף.בהשוואה לחזה בוודאי שלא ניתן אותו נפח.
מכיוון שלוקחים בחשבון גם את הגולטס ואת האיליופסואס וגם אז המספר 65% לדעתי מופרך מאוד.
ב.מאוד מאוד מאוד תלוי מטרה.יש נשים שיעדיפו לתת פחות נפח לחזה ויש גברים שירצו יותר להתמקד בחזה.
בדיוק, אז מה משנה הגודל של השריר?
2 החלוקות שנתנו לנו הם בתמונה הנל.שממנה ניתן להסיק שגב מקביל לרגליים כמו שאמרתי ״הכי גדולים״ ,חזה לכתפיים(אפילו שהכתפיים הן שריר ענק מבחינת נפח את זה למדנו באנטומיה,הכתפיים מבחינת נפח יותר גדולות מהלטסימוס כי הוא דק)
תכנסי לקישור שנתתי בנושא הגודל שריר, את מסתכלת על דברים בצורה דיכוטומית וזה מקשה.
ויד אחורית לקידמית ,ברור שזה לא אותם גדלים בדיוק אבל זה הקו המנחה.לא סילפתי כלום(:
היד אחורית היא בערך 2/3 מהיד, ככה שזה לא בדיוק אותו קו...

ככה למדתי כרגע בקורס.סיימתי אותו שבוע שעבר.
זה מה שאני יודעת כרגע.
אבל זה באמת מרגיש לי פחות הגיוני.ולכן אני יושבת וקוראת,לפני שאתחיל לבנות תוכניות אני יושבת וקוראת המון מחקרים מאמרים ודעות.
למדנו גם בקורס שבבניית פול באדי צריך לתת 1-4 סטים לכל שריר,לפי גודל השריר,ולדעתי זה שגוי.
אגב 3 ו6 יש הבדל מהותי ולכן 3 יהיה פול באדי ו6 תהיה חלוקה אחרת.
אפשר לעשות 3 אימונים שהם לא פול באדי ואפשר לעשות 6 שהם כן,
כמו שכתבתי למעלה, את חייבת לשחרר את החשיבה הדיכוטומית.

בדיוק, אז מה משנה הגודל של השריר?
משנה מהסיבה שגם לימדו אותי ואני מסכימה חלקית עם כך שהמטרה של המתאמן לא משנה כל עוד הוא ״איש מין השורה״ ולא מתחרה בשום תחרות כלשהי.
אם תבוא אליי אישה ותגיד שהיא מעוניינת לאמן רק את הישבן שלה,אצלי אין דבר כזה. אצלי מאמנים את כל השרירים וככה אני עובדת,מי שלא מתאים לו,לא חייב להתאמן אצלי.
החלוקה היא כן לפי גודל השריר חייב להתחשב בזה.אבל כן ניתן לתת ״דגש״ מסוים לשריר מסוים שהוא בפיגור וכדו׳.
תכנסי לקישור שנתתי, את מסתכלת על דברים בצורה דיכוטמית וזה מקשה.
אכן ריפרפתי ואני מכירה את רוב הדברים שם.
היד אחורית היא בערך 2/3 מהיד, ככה שזה לא בדיוק אותו קו..
בהשוואה לכל שרירי הגוף ,ידיים הם השרירים הכי קטנים נכון ?

אפשר לעשות 3 אימונים שהם לא פול באדי
נכון.
ואפשר לעשות 6 שהם כן,
למה? אולי רק כדי להזרים דם לכל השרירים..

משנה מהסיבה שגם לימדו אותי ואני מסכימה חלקית עם כך שהמטרה של המתאמן לא משנה כל עוד הוא ״איש מין השורה״ ולא מתחרה בשום תחרות כלשהי.
אם תבוא אליי אישה ותגיד שהיא מעוניינת לאמן רק את הישבן שלה,אצלי אין דבר כזה. אצלי מאמנים את כל השרירים וככה אני עובדת,מי שלא מתאים לו,לא חייב להתאמן אצלי.
החלוקה היא כן לפי גודל השריר חייב להתחשב בזה.אבל כן ניתן לתת ״דגש״ מסוים לשריר מסוים שהוא בפיגור וכדו׳.
המטרה שלך בתור איש מקצוע היא לעזור לאנשים להגיע למטרה שלהם.
את יכולה להמליץ ולתת את דעתך אבל מפה ללהחליט שמי שלא מקבל את זה לא איתך, לטעמי קצת קיצוני אבל זה שלך.
אכן ריפרפתי ואני מכירה את רוב הדברים שם.
תקראי לעומק, בתור מי שרוצה להיות אשת מקצוע טובה "לרפרף" שנותנים לך רפרנסים זה פחות הכיוון.
בהשוואה לכל שרירי הגוף ,ידיים הם השרירים הכי קטנים נכון ?
שוב, את נכנסת פה לפינות לא רלוונטיות וחוזרת כל פעם לגודל של השריר.
אז בואי אסביר לך איך אני רואה את הדברים מבחינת חלוקת הסטים לשריר.

הסיבה שלגב / חזה / כתפיים ניתן יותר סטים מהידיים לרוב זה כי הידיים כבר קיבלו עומס מכובד מעבודה על השרירים האלו
ולא כי השריר יותר קטן בכמה ס"מ. לרגליים מכיוון שיש מוערבות של המון שרירים, נצטרך לחלק את העבודה לנפח גדול יותר.
הגודל של השריר יכול להוות פקטור אבל מינורי ולא צריך להיות מה שגורם לך לקבל החלטה כזו או אחרת.

אגב, יד אחורית זה שריר גדול באופן יחסי אז להגיד שהם הכי קטנים זו כבר שגיאה.

למה? אולי רק כדי להזרים דם לכל השרירים..
אם אני בן אדם שרוצה לעשות תרגיל אחד לשריר באימון כי יש לי רק 40 דק' להתאמן?
אני לא אומר אם זה אידאלי או לא, אני אומר שזה יכול להיות בסדר גמור אם יש לך סיבה לעשות את זה.
הכל תלוי מטרה, כל דבר שתעשי עם הצדקה הוא לגיטימי.

המטרה שלך בתור איש מקצוע היא לעזור לאנשים להגיע למטרה שלהם.
את יכולה להמליץ ולתת את דעתך אבל מפה ללהחליט שמי שלא מקבל את זה לא איתך, לטעמי קצת קיצוני אבל זה שלך
ברור שלא אתעלם לחלוטין מהמטרות.אבל בקורס אמרו שהמטרות בתור מתחיל לפחות לא משנות.
תקראי לעומק, בתור מי שרוצה להיות אשת מקצוע טובה "לרפרף" שנותנים לך רפרנסים זה פחות הכיוון.
ברור שאקרא הכל ,ואפילו פעמיים,מתנצלת אם זה יצא מזלזל.פשוט עכשיו אין לי זמן לקרוא לעומק.אעשה את זה יותר מאוחר.בוודאי.
הסיבה שלגב / חזה / כתפיים ניתן יותר סטים מהידיים לרוב זה כי הידיים כבר קיבלו עומס מכובד מעבודה על השרירים האלו
ולא כי השריר יותר קטן בכמה ס"מ. לרגליים מכיוון שיש מוערבות של המון שרירים, נצטרך לחלק את העבודה לנפח גדול יותר.
הגודל של השריר יכול להוות פקטור אבל מינורי ולא צריך להיות מה שגורם לך לקבל החלטה כזו או אחרת.
מקובל.

ברור שלא אתעלם לחלוטין מהמטרות.אבל בקורס אמרו שהמטרות בתור מתחיל לפחות לא משנות.
קשה לי לקבל את הקביעה הזו ואני ממליץ לך לעשות הפרדה.
במיוחד היום שרוב המתאמנים באים עם רצונות ומטרות די ברורות, תהליך נכון הוא תהליך שבסיס הבנייה שלו היא המטרה,
ברגע שיש מטרה מתחילים לבנות את התהליך על מנת להגיע אליה במועד שרצינו.

שאת מתחילה נסיעה ברכב את קודם כל שמה את היעד בוויז ואז מתכננת מסלול ולא מתחילה לנסוע מבלי לדעת מה היעד.

קשה לי לקבל את הקביעה הזו ואני ממליץ לך לעשות הפרדה.
במיוחד היום שרוב המתאמנים באים עם רצונות ומטרות די ברורות, תהליך נכון הוא תהליך שבסיס הבנייה שלו היא המטרה,
ברגע שיש מטרה מתחילים לבנות את התהליך על מנת להגיע אליה במועד שרצינו.

שאת מתחילה נסיעה ברכב את קודם כל שמה את היעד בוויז ואז מתכננת מסלול ולא מתחילה לנסוע מבלי לדעת מה היעד.
קיבלתי.אבל העקרונות שלי לא מאפשרים לי לבנות למישהי או למישהו תוכנית שהיא רק לישבן או רק לחזה כי זה שגוי מהבסיס.אני לא אכריח אנשים לבודד עכשיו יד קידמית בוא זו לא המטרה.אבל מישהו שרוצה רק ישבן אני אנסה לשכנע אותה לעבוד מעט גב ומעט חזה כי הידיים עובדות איתם.ולאט לאט.חשוב מאוד לעבוד על כל הגוף.

קיבלתי.אבל העקרונות שלי לא מאפשרים לי לבנות למישהי או למישהו תוכנית שהיא רק לישבן או רק לחזה כי זה שגוי מהבסיס.
שוב, לא בהכרח.
הכל תלוי מטרה, את תראי עם הזמן שאת לא יכולה להכניס אדם לתבנית אלא צריך לבנות תבנית שתתאים לבן אדם.
אני לא אכריח אנשים לבודד עכשיו יד קידמית בוא זו לא המטרה.אבל מישהו שרוצה רק ישבן אני אנסה לשכנע אותה לעבוד מעט גב ומעט חזה כי הידיים עובדות איתם.ולאט לאט.חשוב מאוד לעבוד על כל הגוף.
אני לא אומר שזה תמיד טוב אני אומר שזה לא שגוי מהבסיס, לחלוטין יש כאלה שירצו לא לעבוד על שריר מסוים כדי לשפר פרופורציה / כל סיבה אחרת.

טסטוסטרון גבוה....
עד עכשיו מנסה להבין מה רלוונטי הגיל שלי ומאיפה ואיך זה קשור לשיח פה.וגם אותך לא הבנתי.מקווה לפחות שלא הבנתי למה שאתה מתכוון.

מה שלמדת זה פשוט לא מדויק ולא מתחשב בהמון אספקטים מסביב ל"גודל השריר".
אגב קראתי את המחקר ששמת פה.יפה לראות שאתה שולף בקלות מחקרים על כל נושא.
האמת היא שלי קשה לקרוא מחקרים מבחינת האנגלית שלי,אבל אני עדיין משתדלת להתעדכן ולקרוא,בעבר הייתי חיה על ביסוסים ומחקרים ולא עושה כלום בלי מחקר עד שהבנתי שישנם דברים שגם עובדים לפי היגיון,לקח לי זמן להבין שמחקרים לא קובעים דברים אלא נותנים כיוון …
לגבי כתפיים לא הופתעתי שהן השריר הגדול ביותר בפלג גוף עליון מבחינת נפח כי הפיזיותראפיסט שלימד אותנו אנטומיה אמר את לנו את זה.אבל כשמדברים על כתפיים אני תמיד לוקחת בחשבון שהכתף הקידמית עובדת חזק עם החזה והאחורית חזק עם הגב.כמובן שישנם אנשים שצריכים לבודד אותם למטרות שלהם(בדרכ מפתחי גוף)אבל לא רבים.לכן אני לוקחת את הכתפיים כשריר קטן כי אני נותנת תרגילים שבעיקר מטרתם כתף אמצעית.אבל כל אחד לוקח את זה אחרת.

נערך לאחרונה:
עד עכשיו מנסה להבין מה רלוונטי הגיל שלי ומאיפה ואיך זה קשור לשיח פה.וגם אותך לא הבנתי.מקווה לפחות שלא הבנתי למה שאתה מתכוון.

אגב קראתי את המחקר ששמת פה.יפה לראות שאתה שולף בקלות מחקרים על כל נושא.
האמת היא שלי קשה לקרוא מחקרים מבחינת האנגלית שלי,אבל אני עדיין משתדלת להתעדכן ולקרוא,בעבר הייתי חיה על ביסוסים ומחקרים ולא עושה כלום בלי מחקר עד שהבנתי שישנם דברים שגם עובדים לפי היגיון,לקח לי זמן להבין שמחקרים לא קובעים דברים אלא נותנים כיוון …
לגבי כתפיים לא הופתעתי שהן השריר הגדול ביותר בפלג גוף עליון מבחינת נפח כי הפיזיותראפיסט שלימד אותנו אנטומיה אמר את לנו את זה.אבל כשמדברים על כתפיים אני תמיד לוקחת בחשבון שהכתף הקידמית עובדת חזק עם החזה והאחורית חזק עם הגב.כמובן שישנם אנשים שצריכים לבודד אותם למטרות שלהם(בדרכ מפתחי גוף)אבל לא רבים.לכן אני לוקחת את הכתפיים כשריר קטן כי אני נותנת תרגילים שבעיקר מטרתם כתף אמצעית.אבל כל אחד לוקח את זה אחרת.
אני מבין שקמצוץ של הומור זה סינית בשבילך

אני מבין שקמצוץ של הומור זה סינית בשבילך
זה לא מצחיק זה גובל בהטרדה ,אני מנסה לנהל פה שיח /דיון עם מישהו על נושא חשוב ואז בא בחור לא קשור ושואל לגילי ואיפה אני גרה מה זה קשור?באותה מידה יכל לעשות את זה בפרטי . לא מכבד ולא קשור.תחשוב שבגלל שאתה אישה אתה לא יכול לנהל דיונים רציניים בלי שתהיה הטרדה או דברים לא קשורים,בין אם זה במציאות במבטים ובין אם זה פה עם שאלות מטומטות ולא קשורות.אתה פשוט לא תבין כי אתה לא אישה.
שיהיה לך לילה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית