עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמסור להם ד"שכל המתאמנים הטבעונים שאני מכיר משלימים חלבון, וצורכים הרבה סויה.
לבנתיים התוצאות שלהם הוכיח את ההצלחה של השיטה שלהם.תמסור להם ד"ש
מסכים עם אלחנן.זה היה ממש, אבל ממש לא קשור למה ששאלתי.
לא ביקשתי מתכון, או שתשכנע אותי כמה כייף להיות טבעוני ולאכול רק עדשים.
מאותו סיבה אני לא משתף איתך את המתכון לסטייק אנטריקות רך מעגל צעיר שלא חטא.
אין לך משהו לעניין לענות, תגיד שאתה לא יודע.
אתה עף על עצמך שכאילו ניצחת באיזה דיון שעוד לא נגמר, עונה בלי קשר למה שכותבים, וחוזר על סיסמאות שבטח דיקלמת אלפי פעמים עם החברים שלך באנונימוס.
שאלתי אותך שני שאלות פשוטות.
אין צורך במתכון והצצה לחייך כטבעוני, תענה על השאלה או שתגיד לא יודע.
אתה משווה את התוצאות שלהם מול מה? כי הכל יחסי.לבנתיים התוצאות שלהם הוכיח את ההצלחה של השיטה שלהם.
לעומת שלך שהוכיח כישלון לא רק בחדר כושר, אבל ביכולת לענות תשובות לעניין.
אז תחלוק איתנו בבקשה לגבי התוצאות שלך. זה באמת מעניין.אתה משווה את התוצאות שלהם מול מה? כי הכל יחסי.
ואיך הגעת למצב שאתה קובע שהתזונה שלי הביאה אותי לכישלון, בלי להכיר את התזונה שלי או את התוצאות שלי.. זה ממש מגוחך.
עוד יותר מגוחך לקבוע האם המידע שאני נותן הוא נכון או לא רק על פי השיאים האישיים שלי.
יש רופאים שמעשנים, האם זה אומר שהמידע הרפואי שייצא להם מהפה אינו רלוונטי רק בגלל שהם לא עוקבים אחר אורח חיים בריא שהם אמורים לייצג?
אם תחליף חצי מהקטניות בדגנים, הקלוריות יירדו? כי זאת מהות הדיוןEliran 93oo@
כדי שאשיג 1.5 גרם למ"ג חלבון מעדשים (בקטניות אחרות היחס יהיה אפילו גרוע יותר) על 100 ק"ג
אני צריך לאכול 1.7 ק"ג עדשים מבושלים שהם ~ 2000 קלוריות
כדי להגיע ל 2 גרם חלבון למ"ג אצטרך לאכול 2.2 ק"ג עדשים מבושלים שהם ~ 2500 קלוריות
כל זה בלי להכניס שומן וירקות כדי תפריט בריא ושלם.
במסה זה עוד איכשהוא עובר, בחיטוב אין שום סיכוי.
וכל זה בהנחה ששרדת לאכול כל כך הרבה קטניות באופן שגרתי.
אני חשבתי שהדיון הוא על שאפשר לבסס תפריט על קטניות בלבד כדי להשיג את החלבון הדרוש למתאמן.אם תחליף חצי מהקטניות בדגנים, הקלוריות יירדו? כי זאת מהות הדיון
גם, וגם כאן הראתי שעבור מתאמן שצריך 3000 קלוריות ביום, ה2500 שאתה ספרת (לא בודק, זורם איתך) זה בסדר.. זה עדיין מתחת 3000 לפי מה שאני זוכראני חשבתי שהדיון הוא על שאפשר לבסס תפריט על קטניות בלבד כדי להשיג את החלבון הדרוש למתאמן.
לא, זה ממש לא בסדר,2500 או 3000 קלוריות (תזכור ללא שומן שתהיה חייב להוסיף) לתפריט חיטוב כשה RMR שלך הוא בערך 2200 קלוריותגם, וגם כאן הראתי שעבור מתאמן שצריך 3000 קלוריות ביום, ה2500 שאתה ספרת (לא בודק, זורם איתך) זה בסדר.. זה עדיין מתחת 3000 לפי מה שאני זוכר
א. לא חייב להוסיף שומןלא, זה ממש לא בסדר,2500 או 3000 קלוריות (תזכור ללא שומן שתהיה חייב להוסיף) לתפריט חיטוב כשה RMR שלך הוא בערך 2200 קלוריות
זה תפריט לא רלוונטי. תפריט מופרך לגמרי.. שגם אי אפשר לקצץ ממנו פחמימות
חייב להוסיף שומן,שומן חיוני בניגוד לפחמימות.א. לא חייב להוסיף שומן
ב. התפריט אפשרי, האם זה התפריט הכי טוב לחיטוב בעולם? לא
אתה אמיתי? לא חייב להוסיף שומן?לא חייב להוסיף שומן
ברור שחיוני, אמרתי שלא חייב להוסיף שומן לעדשים לצורך הבישול.. לא משנה.חייב להוסיף שומן,שומן חיוני בניגוד לפחמימות.
אפשרי כן, לא לחיטוב.
ועדיין לא ענית על איך נראה התפריט שלך.
אתה עונה בעיקר על מה שנוח לך.
ברור שחיוני, אמרתי שלא חייב להוסיף שומן לעדשים לצורך הבישול.. לא משנה.
תוסיף 6 כפות שמן קנולה/זית לתפריט וזה יספיק.
יחד עם 550 גרם עדשים עם מים ומלח יעלו לך 2700 קלוריות,
גרעון קלורי של 300 קלוריות בהחלט סביר לחיטוב.
כמובן לא הכל חייב לבוא מאותם עדשים, אפשר לאכול פסטה קטניות או להוסיף אבקת חלבון של אפונה (לצורך העיניין, ברור שעדיף סויה אבל אנחנו מדברים על "לא מלאים").
נכון זה יתן רק 1.5 גרם חלבון לקילו גוף, זה אפשרי לגדול (תסתכל בסקר יש הרבה שחיים ככה)
אגב מה חשוב התפריט שלי? טבלאות הערכים התזונתיים משתנות לפי מה אני אוכל?
אפשר להרכיב תפריט טבעוני למתאמן, עם קטניות בלבד, תוסיף שמן זית 6 כפות והשלמת את מכסת השומן היומית.שמן קנולה תאכל אתה, זה זבל מעובד.
מה הקשר לדיון
איך תפריט חיטוב עם פלוס קלורי הוא תפריט חיטוב טוב?
RMR קלוריות 2200 ובתפריט יש 2000 קלוריות רק מקטניות ועכשיו עוד לפחות 30-40 גרם שומן וקצת ירקות הגענו ל 2400 קלוריות.
תפריט חיטוב שיש בו לפחות 200 קלוריות יותר מה RMR ואין איך לקצץ ממנו כלום, הוא לא תפריט חיטוב.
בתפריט למתאמן, יש שריפת קלוריות במהלך הפעילות הגופנית, לפי המחשבון ששלחתי פה מאמץ של 56 אחוז ביום (כנראה שווה ערך לאימון ביום) אומר שצריך 3000 בשביל מאזן נטרלי, תעשה קצת ארובי ותאכל יותר.
האם חיטוב אפשרי עם תפריט כזה? כן.
למה אני שואל על התפריט שלך? כי כל הדיון הזה באוויר ולא רלוונטי משתי סיבות
1. מה שכתבתי על חיטוב ובכלל על מאזון קלורי.
2. לאכול ~ 2 ק"ג עדשים ביום זה לא משהו שאדם שפוי יכול לעשות על בסיס קבוע.
נו, לכל אחד כף הזכות לבחור מה שפוי לו ומה לא, בסופו של דבר אני אכלתי במהלך היום 400-500 גרם קטניות ביום ויודע שזה אפשרי לעשות את זה, האם זה התפריט הכי טוב שאני יכול להציע? לא, כמו שאמרתי אפשר להוסיף אבקת אפונה במקום עדשים, לעשות עוד כל מיני שכלולים.
בתכלס הכי טוב יהיה להתבסס על סויה, אבל הדיון התפתח למצב שבו אני צריך להצדיק אכילת עדשים דווקא.. זרמתי, אך לא מדובר בתפריט האישי שלי, הנקודה שלי הייתה שמתאונין ניתן לקבל מתפריט סביר של עדשים, זה עבר בהצלחה.
התאמות תמיד אפשרות לעשות
אני חותר לזה שאתה לא באמת ניסית לעשות את מה שאתה כותב כאן אלא סתם מתבצר עם הקטניות.
אפשר להרכיב תפריט טבעוני למתאמן, אבל לא עם אכילה של קטניות בלבד.
אפשר להרכיב תפריט טבעוני למתאמן, עם קטניות בלבד, תוסיף שמן זית 6 כפות והשלמת את מכסת השומן היומית.
אם תוסר מעליי המגבלה של רק חלבון "לא מלא" אפשר להרכיב תפריט מצויין עם טופו, אבקת חלבון סויה וכו'.
מה אני ממליץ באופן כללי למתאמן טבעוני? לאכול את כל הקטניות אבל להתבסס על טופו, לא לחפש ערבובים בכוח של דגן עם קטניה ואפילו להמנע בשביל לא להכניס סתם קלוריות.
כנראה, והסיבה היא לא כי פרופיל חומצות האמינו של העדשים רע, אלא ההפך, הוא טוב, אבל אתה צריך לשפוט אותו לפי החוליה החלשה ביותר - מתיונין וציסטאין.אם תחליף חצי מהקטניות בדגנים, הקלוריות יירדו? כי זאת מהות הדיון