הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג טקסס!!!

• פותח/ת השרשור
כאב בברכיים 🤒😭 שמתעורר/מתחזק עם כל תרגיל לארבע ראשי וכמעט בכל משקל.

**השורה האחרונה חשובה ממש. תודה על התזכורת
אז תפסיקי לאמן רגליים, ותבררי מה מקור הבעיה. אני יודע שזה מבאס, אבל זה הפתרון הכי חכם. בתור אחד שנפצע בגב וסבל מהפציעה קרוב לשנה אני כותב לך - להמשיך לעשות מה שפוגע בך הוא רעיון מטופש
טקסס תוכנית מדהימה. בלי ספק התקופה הכי יפה שלי באימונים.

אחלה עבודה אחי. תמשיך לתת בראש.
הלוואי!!!
תודה אחי

• פותח/ת השרשור
חיה. הסקוואט שלך בטח כבר הגיע ל 200 לבודד, כל הכבוד.
תגיד, אתה שובר מקביל?

• פותח/ת השרשור
חיה. הסקוואט שלך בטח כבר הגיע ל 200 לבודד, כל הכבוד.
תגיד, אתה שובר מקביל?
שובר מקביל בוודאות.
מאמין שיש 200.. אני מתכוון לעשות סינגלים בסיום התוכנית.. אני חושב שאני יכול בה אפילו עוד קצת.. אם אצליח להגיע ל200X3 לפני המעבר לקפיצות של 2.5 - מה טוב..

אתה לא נמצא במקום הזה. אתה מעבר לזה. זה למתאמן בינוניים שיכולים להתקדם בצורה לינארית פעם בשבוע
ברור שאצטרך לשפץ אותו קצת כדי להתאים לי. אליהו משתמש בתוכנית הזה הרבה גם למתאמנים מתקדמים.

• פותח/ת השרשור
Texas Method עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס!!!״:

עדכון לוג: 13/12/19

עדכון לגבי מצב גוף:
הטרפזים, החזה, הרגליים והידיים גדלו משמעותית מאז תחילת המסה היקף חזה 117+-, היקף יד שמאל 44 היקף יד ימין 43.
היקף רגל שמאל: 77
היקף רגל ימין: 76
מדובר פה על גדילה של 7 ס"מ לכל רגל מאז תחילת המסה.
אם יהיה ביקוש לתמונות אשלח משהו
הישבן שלי גדל מאוד בתקופה הזו, מקבל הערות כל הזמן.. מקבל את זה וממשיך הלאה. העיקר להיות חזק.
מ"ג: 102 קילו

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/12/19

אימון נפח יום ראשון:
סקוואט: 165 קילו 5X5. ככל שהמשקלים מתקדמים אני מבין כמה הסקוואט הוא תרגיל קשה. אחרי סיום כל אחד מהסטים התיישבתי על הרצפה והתנשפתי.. זה כל כך מתיש הסקוואט.. לפני הכניסה לסט הרביעי הרגליים שלי בערו חזק מאוד.. בין הסט הרביעי לסט החמישי נחתי 45 דקות כי פחדתי להיכשל. הבוקר התקשיתי לקום מהמיטה ולא כי הייתי עייף, אלא כי הרגליים שלי בדומס מטורף.
בנץ' פרס: 100 קילו 5X5 - לקחתי ספוטר טוב הפעם. הוא לא הפריע בכלל. אחרי החזרה הרביעית בסט האחרון התלבטתי אם לנסות עוד חזרה משום שחשבתי שאכשל.. באחוזים אני מניח האמנתי ש30% אצליח 70% אכשל. בסופו של דבר החזרה החמישית עלתה.
צ'ין אפס: 27.5 קילו 5X5
אחד האימונים הכי קשים שהיו לי בטקסס. אימון קשוח מאוד, מתיש ומאוד מוצלח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/12/19

אימון עצימות יום חמישי:
היה מאוד מעניין היום.
סקוואט: 195X3
בנץ' פרס: 125X3 - שמרתי לפני כן על איזה אחד שעשה 6 פלטות בנץ' (260 קילו). שור פסיכי. הוא סיפר לי על הסייקל שלו.. כמויות מפחידות.
דדליפט: 210X3 - בחזרה השלישית דיממתי מהאף כמות אדירה של דם.. פסיכית. כשנעלתי את החזרה השלישית הרגשתי סחרחורת, ראיתי שחור והתרסקתי לרצפה כשכל המתאמנים בחד"כ מתאגדים סביבי. הם שאלו אותי אם הכל בסדר תוך כדי שהם בודקים לי דופק. הרגשתי כמו אדי האל אחרי ששבר את שיא העולם בדדליפט. מפה לשם המנהל של החד"כ כמעט הזמין לי אמבולנס.. אחרי 15 דקות קמתי בחזרה על הרגליים והלכתי הביתה. סיפרתי לאשתי מה קרה והיא הסיעה אותנו לבית חולים.. בקיצור, אני פה מעדכן לכם, תוך כדי שאני ממתין לתור שלי לרופא.
@elchonon ו @kotzer - יודעים ממה דימום מהאף ומהעיניים יכול להיות במקרה הזה? אני יודע שבמשקלים בטופ העולמי זה קורה.. אבל ממתי זה אמור לקרות לליפטר חובבן שמרים 210 דדליפט?

קרא את שאר עדכון הלוג...

קודם כל תירגע, זה קורה וזה לא מסוכן בדרך כלל.
אין צורך אפילו בבית חולים בדר"כ, מקווה שישחררו אותך מהר.

יש אנשים שרגישים יותר לדימום אף מאחרים, גם בלי להרים משקולות. הווריד באף פשוט נפתח, זה קורה כשחם או לא שותים מספיק.

דדליפט או סקוואט כבד יכול לגרום לזה בגלל שכל הדם זורם לראש מהר, והוורידים מתנפחים.
ראיתי את זה אצל אליהו פעם, והרבה ליפטרים שונים, גם לא במשקלי שיא שלהם.

תקפיד על שתיה מרובה פשוט.

אני מקווה שתרגיש יותר טוב, אני חושב שגם הסחרחורת יכולה להיות מהסיבה של חוסר נוזלים, או אף סתום, או חוסר סוכר או אוכל.

ודרך אגב, אותו בנצ'ר שאתה מדבר עליו יכול לקבל 10,000 ש"ח אם יבוא לתחרות בחנוכה וירים את המשקל הזה.
הנה פרטים

• פותח/ת השרשור
קודם כל תירגע, זה קורה וזה לא מסוכן בדרך כלל.
אין צורך אפילו בבית חולים בדר"כ, מקווה שישחררו אותך מהר.

יש אנשים שרגישים יותר לדימום אף מאחרים, גם בלי להרים משקולות. הווריד באף פשוט נפתח, זה קורה כשחם או לא שותים מספיק.

דדליפט או סקוואט כבד יכול לגרום לזה בגלל שכל הדם זורם לראש מהר, והוורידים מתנפחים.
ראיתי את זה אצל אליהו פעם, והרבה ליפטרים שונים, גם לא במשקלי שיא שלהם.

תקפיד על שתיה מרובה פשוט.

אני מקווה שתרגיש יותר טוב, אני חושב שגם הסחרחורת יכולה להיות מהסיבה של חוסר נוזלים, או אף סתום, או חוסר סוכר או אוכל.

ודרך אגב, אותו בנצ'ר שאתה מדבר עליו יכול לקבל 10,000 ש"ח אם יבוא לתחרות בחנוכה וירים את המשקל הזה.
הנה פרטים

260 בנץ' לשלישיות זה היה עוד.. פחדתי שהוא ייכשל ולא אצליח להרים את המוט ממנו. מה שכן - הגשתי לו את המוט בלי בעיות
לגבי הדימום - אני לא דואג כמו שאשתי דואגת. כשהראיתי לה את התגובה שלך היא אמרה שכל האנשים בחד"כ שמרימים משקלים כבדים מאוד, לא מפתיע שכולם בגיל 50 על כיסא גלגלים..
אבל אל תשכח שהיא לא מתאמנת ופאוורליטינג לא מעניין אותה.. אבל, אני חושב שאנסה להסביר לה.
האף שלי באמת סתום, וכשהתחלתי להתאמן היום זה היה הפרש של 7 שעות מאז הארוחה האחרונה שאכלתי היום (ארוחה גדולה. הארוחה היתה: המבורגר 600 גרם+ צ'יפס עם קטשופ+ קולה זירו 1.5 ליטר)
אקפיד יותר על תזונה ושתייה לפני אימוני נפח/ עצימות.
תודה על האיחולים החמים!

נערך לאחרונה:
260 בנץ' לשלישיות זה היה עוד.. פחדתי שהוא ייכשל ולא אצליח להרים את המוט ממנו. מה שכן - הגשתי לו את המוט בלי בעיות
לגבי הדימום - אני לא דואג כמו שאשתי דואגת. כשהראיתי לה את התגובה שלך היא אמרה שכל האנשים בחד"כ שמרימים משקלים כבדים מאוד, לא מפתיע שכולם בגיל 50 על כיסא גלגלים..
אבל אל תשכח שהיא לא מתאמנת ופאוורליטינג לא מעניין אותה.. אבל, אני חושב שאנסה להסביר לה.
האף שלי באמת סתום, וכשהתחלתי להתאמן היום זה היה הפרש של 7 שעות מאז הארוחה האחרונה שאכלתי היום (ארוחה גדולה. הארוחה היתה: המבורגר 600 גרם+ צ'יפס עם קטשופ+ קולה זירו 1.5 ליטר)
אקפיד יותר על תזונה ושתייה לפני אימוני נפח/ עצימות.
תודה על האיחולים החמים!
אתה יודע אם הבחור הזה מתכנן להתחרותך בשביל 10,000 ש"ח?
מה השם שלו?
אני סקרן מוות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית