הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש נכון במלטונין

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
מאז ומתמיד יש לי בעיות להירדם קראתי הרבה ודי אבחנתי את עצמי בתסמונת פאזת השינה הדחויה מי שמכיר והרופא הצבאי אמר שבאמת יכול להיות שזה זה ונתן לי כדורי מלטונין, 30 כדורי של 5 מ"ל שאמר לי לקחת אותם כל יום שעה לפני השינה.
עכשיו שכחתי לשאול אותו ואז כשהגעתי הביתה עלתה לי שאלה שלא יודע מה לעשות, המטרה הרי במלטונין זה להרגיל את הש/עון הביולוגי שלי ולכן אני צריך לקחת את זה כל פעם באותה שעה נגיד 11 בלילה כדי שאני אתרגל להירדם ב12, הבעיה היא שבסופשים אני יוצא עד מאוחר ולא יכול לקחת את זה כדי להירדם ב12 אבל מצד שני אני לא רוצה לקחת את זה ב3 בבוקר כדי שהגוף שלי לא יתרגל לשעה הזאת בטעות... עוד משהו הוא שאני לא יודע אם לקחת את זה תמיד או למשל בסופשים שיש לי זמן לישון וגם אם אני לא נרדם אני לא צריך לקום ב7 עדיין לקחת את הכדורים

• פותח/ת השרשור
מלטונין עוזר לי הרבה, ואני די בעייתי עם שינה.

אבל... שיש בעיות קצת יותר עמוקות כמו לחץ, חרדה, תופעות לוואי של חומרים - זה לא ממש עוזר.

אני לוקח 20 מ״ג כל יום כבר כמה חודשים ובגדול אני מרוצה מאוד. הייתי לפני זה על כדור שינה ~ (אנטיהיסטמין) ללא מרשם שהיה לי די קשה להיגמל ממנו אבל זה עזר לי שהיו לי תופעות לוואי מחומרים.
והיית לוקח כל פעם בשעה קבועה או פשוט שעה לפני השינה? אני לא יודע אם לקחת בסופשים אז או לא

אלה תוצאות של טרן רק ? חח אולי gh ++ אם ככה כל הפורום היה צריך להיות באולימפיה תפסיק לדבר שטויות. יותר מעניין איך אתה נראה אם סייקל כמו שרשמת וחומרים אתה צריך להיות במיני אולימפיה

ועדין לא נופל ממנו אז לא יודע מה אתה מתלהב

@ASAFABADI את כל השאלות ששאלת כאן אתה שואל את הרופא שנתן לך את הכדורים .

ואם שאלת על מה אתהעושה בסופ"ש אתה יוצא עד שעות מאוחרות אז - 👏 אתה לא יוצא . עד שהסתדר לך השינה 👏 אה איזה קטע .

והיית לוקח כל פעם בשעה קבועה או פשוט שעה לפני השינה? אני לא יודע אם לקחת בסופשים אז או לא
לוקח סביב שעה לפני שינה, כן. גם בסופ״שים.

אני קצת יותר זקן והסופ״שים שלי לא כוללים לצאת עד 3 בבוקר, אני בדר״כ הולך לישון וקם בשעות יחסית קבועות.

• פותח/ת השרשור
לוקח סביב שעה לפני שינה, כן. גם בסופ״שים.

אני קצת יותר זקן והסופ״שים שלי לא כוללים לצאת עד 3 בבוקר, אני בדר״כ הולך לישון וקם בשעות יחסית קבועות.
זה לא יהרוס אם אני לוקח באמצע השבוע ב11 ובסופשים ב3?

אלה תוצאות של טרן רק ? חח אולי gh ++ אם ככה כל הפורום היה צריך להיות באולימפיה תפסיק לדבר שטויות. יותר מעניין איך אתה נראה אם סייקל כמו שרשמת וחומרים אתה צריך להיות במיני אולימפיה

ועדין לא נופל ממנו אז לא יודע מה אתה מתלהב
באלי לעוף על עצמי אבל נראה איך אראה אחרי הסייקל המתוכנן...
משתדל להיות צנוע כי יש מפלצות בכל מקום אני עוד לא מפלצת חחחח

באלי לעוף על עצמי אבל נראה איך אראה אחרי הסייקל המתוכנן...
משתדל להיות צנוע כי יש מפלצות בכל מקום אני עוד לא מפלצת חחחח
מפלצות זה לא מעניין. כמה שתהיה סוס יהיה מישהו שהוא יותר ממך. אצלי המטרה להיות חטוב עם אסטתיקה ונראה לי שהגעתי לתוצאה יפה מאוד, אם לא היו לי את שאר הבעיות שנוצרו כבר היום הייתי ברמה פי 3 מזה. בכל מקרה בהצלחה

מפלצות זה לא מעניין. כמה שתהיה סוס יהיה מישהו שהוא יותר ממך. אצלי המטרה להיות חטוב עם אסטתיקה ונראה לי שהגעתי לתוצאה יפה מאוד, אם לא היו לי את שאר הבעיות שנוצרו כבר היום הייתי ברמה פי 3 מזה. בכל מקרה בהצלחה
הגעתי לתוצאה יפה של חטוב ואסתטיקה אבל עדיין יש כאלו בתחום שעשו את זה הרבה יותר יפה אז צריך להיות צנוע גם אם המטרות לא בשמיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית