הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה לא גדל

Shalev2160

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
שלום לכולם,אני מתאמן קרוב לשלוש וחצי שנים ואין שום תוצאות בחזה, אני כן רואה תוצאות בשאר הגוף אבל החזה פשוט לא קשור בשום פרופורציה אפשרית,
באימון b התרגילי חזה שאני עושה הם
3 סטים של benchprees שבעים קילו
3סטים של חזה עליון עם משקולות 20 קילו משקולת
3 סטים של פרפר עם משקולות בשיפוע חיובי 15 קילו
אני מבין שהבעיה היא הגנטיקה, אך למרות זאת האם זה אומר שאין שום דבר לעשות עם זה? חשוב להדגיש שאני משקיע הרבה מאמץ באימונים האלה ואוכל וישן כראוי

קבצים מצורפים

• 20191027_134056(0).jpg
    20191027_134056(0).jpg
    KB 42 · צפיות: 265
תצלם את כל הגוף שנראה באמת אם יש חוסר פרופורציה.

חוץ מזה אולי יש בעיית טכניקה אבל זה לא אמור להביא למצב של חוסר פרופורציה קיצוני.

הייתי מציע לך גם לך במקום פרפר בשיפוע חיובי לעשות פרפר במכונה / קרוס / רגיל.

בכל מקרה נראה שמסה טובה אמורה לעזור לך עם אימונים כמו שצריך לטווח חזרות של 8-10 ותוודא שאתה באמת שומר על טכניקה טובה, נסה לשמור על עלייה במשקלים כל כמה אימונים .

אתה מרגיש את החזה באימונים? אולי כדאי לך לנסות להקפיד לפחות לתקופה על טכניקה ממש טובה ונקייה, וקצת לשכוח ממשקלים. להתחיל מאיזה תרגיל מבודד ואיטי לחזרות גבוהות (12-15) כמו פרפר בפולי ומשם להמשיך לאיזו וואריציה של בנץ׳, כנראה יותר מזה לא תצטרך

המשקלי עבודה שלך נשמעים לי מאוד מאוד נמוכים למישהו שמתאמן 3 וחצי שנים. אולי זו הבעיה שלך, שאתה עובד 50% ממה שאתה יכול לעבוד באמת, אני לא אומר שמשקלי עבודה גבוהים = חזה גדול, ממש לא, אבל באיזשהו שלב צריכה לבוא התקדמות גם במשקלים.

• פותח/ת השרשור
אתה מרים 70 קילו במשך 3 שנים אותו דבר ואתה לא מבין למה הגוף שלך נראה אותו דבר?

לא מנסה להשמע כמו שמוק, אבל בשביל שינוי חיובי בגוף צריך שינוי חיובי באימונים.
אני מרים 70 בגלל שאני אחרי הפסקות, וגם בגלל שההתקדמות שלי לא הייתה מהירה כי פחדתי להתקדם כי הייתי ילד מאוד קטן שהתחלתי

אני לא רוצה להישמע גס או משהו, אבל אל תצפה שיהיה לך חזה גדול ושרירי אם כל מה שאתה מרים זה בסהכ 70 קילו...
זה שאתה מתאמן 3 שנים זה סבבה, אני לא מזלזל במשקלים שלך חס וחלילה, רק נותן לך נקודה למחשבה, 70 קילו זה ממש מעט.
נשמע לי שאתה מבלה בחדר כושר 3 שנים, לא שאתה מתאמן 3 שנים. ואני לא אומר את זה בזלזול, תחשוב האם אתה באמת רציני עם האימונים שלך.

אני מרים 70 בגלל שאני אחרי הפסקות, וגם בגלל שההתקדמות שלי לא הייתה מהירה כי פחדתי להתקדם כי הייתי ילד מאוד קטן שהתחלתי
מעבר לשאלה הבסיסית האם 70 זה הרבה או מעט משקל.

אתה צריך להעלות את המשקל שלך לאט לאט, יותר משקל על המוט, יותר חזרות, יותר סטים... לאורך זמן. אם תרים 70X3X8 פעמיים בשבוע במשך שנים - אתה לא תתקדם והחזה שלך ככל הנראה לא יגדל.

• פותח/ת השרשור
מעבר לשאלה הבסיסית האם 70 זה הרבה או מעט משקל.

אתה צריך להעלות את המשקל שלך לאט לאט, יותר משקל על המוט, יותר חזרות, יותר סטים... לאורך זמן. אם תרים 70X3X8 פעמיים בשבוע במשך שנים - אתה לא תתקדם והחזה שלך ככל הנראה לא יגדל.

אני מבין את הנקודה שלך, ובנוגע לזה, אני באמת לא מבין את הנקודה, כאילו שברגע שאני אעלה את המשקל פתאום החזה יגדל? נשמע לי קצת תמוע שפתאום הוא יתחיל לגדול, הרי בכל ההתקדות עד ה 70 קילו הוא לא כלכך השתנה ופתאום הוא יגדל, כאילו רק מנקודה מסויימית נשמע לי לא הגיוני .
אני לא רוצה להישמע גס או משהו, אבל אל תצפה שיהיה לך חזה גדול ושרירי אם כל מה שאתה מרים זה בסהכ 70 קילו...
זה שאתה מתאמן 3 שנים זה סבבה, אני לא מזלזל במשקלים שלך חס וחלילה, רק נותן לך נקודה למחשבה, 70 קילו זה ממש מעט.
נשמע לי שאתה מבלה בחדר כושר 3 שנים, לא שאתה מתאמן 3 שנים. ואני לא אומר את זה בזלזול, תחשוב האם אתה באמת רציני עם האימונים שלך.
אתה לא גס והכל בסדר אני אוהב לקבל ביקורת, אבל בנוגע לטענה הזאת במידה ואתה צודק, אז איך שאר הגוף שלי גודל בצורה מאוד טובה?

אני מבין את הנקודה שלך, ובנוגע לזה, אני באמת לא מבין את הנקודה, כאילו שברגע שאני אעלה את המשקל פתאום החזה יגדל? נשמע לי קצת תמוע שפתאום הוא יתחיל לגדול, הרי בכל ההתקדות עד ה 70 קילו הוא לא כלכך השתנה ופתאום הוא יגדל, כאילו רק מנקודה מסויימית נשמע לי לא הגיוני .

אתה לא גס והכל בסדר אני אוהב לקבל ביקורת, אבל בנוגע לטענה הזאת במידה ואתה צודק, אז איך שאר הגוף שלי גודל בצורה מאוד טובה?

תשמע עקרונית חזה זה שריר שתמיד מקבל אקסטרה צומת לב רק כי שריר שחשוב לרוב האנשים לפתח יותר מהשאר,
המון פעמים צורה של חזה יכולה להיות מבחינה גנטית קצת פחות יפה ואתה תראה את זה על בילדרים בכל הגדלים.
(והחזה שלך לא קרוב אפילו לממש את כל הפונטציאל שיש לו ככה שבספק שהגנטיקה זה מה שמפריע לך)

בכל מקרה אני רואה שלא העלת תמונה של כל הגוף אבל ממה שנראה שאר הגוף שלך לא גודל יותר מהחזה, לא משהו רציני לפחות...

תנסה לעשות מסה טובה וכן להתקדם במשקלים כי אחד הדברים שאתה צריך כדי לגדול זה להתקדם במשקלים, אתה לא תראה מתאמן טבעי
עם רגליים ענקיות עושה סקוואט של 80 ק"ג (ובמידה שכן זה מביך).

בחיים לא תראה מישהו שיש לו באמת חזה גדול ובנץ' של פחות מ120

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות.
מכיר הרבה מאוד שמרימים 100+- והחזה שלהם מפותח מאוד, ברגע שהתזונה שלך טובה אתה פשוט צריך כל הזמן
להתקדם במשקלים / בנפח עצמו אבל אין שום קשר בין המספרים שאתה זורק לאוויר למסת שריר.

הדוגמה שנתתי לך על הרגליים זה כי סקוואט זה משהו שבאמת אפשר להתקדם במשקלים רחוק ואם אתה מתאמן
רציני וכרגע נגיד שאתה מרים 70, אז כן אתה יכול להגיע גם ל 160 וכמובן שיהיו תוצאות בהתאם.
ומפה הדוגמה של לא תראה מישהו עם רגליים ענקיות מרים 80 ק"ג בסט עבודה.
חזה אני יכול להראות לך המון שמרימים גם מעל 120 והחזה שלהם לא גדול וזה ממש לא בגלל המשקל זה בגלל משתנים אחרים שלא נתונים לשינוי קיצוני לרוב / בעיות תזונה / בעיות גנטיקה וכו'.

בנץ' פשוט תשמור על התקדמות, רוב הבילדרים הטבעיים מסתפקים בבנץ' של 140 ק"ג במקסימום אלא אם כן
מנסים לשבור איזשהו שיא. פשוט תשמור על התקדמות אל תתייחס למספרים עצמם הם לא רלוונטים.

התקדמות יכולה לקרות בהרבה מובנים לא רק במשקל אלא אם זה להוסיף סטים / חזרות גם ושם באמת תוכל לנצל את התרגיל כמו שצריך ועד הסוף.

נערך לאחרונה:
זה לא עובד ככה.
אם אתה לוחץ 120+ קילו בנץ לא בהכרח מעיד שיש לך חזה מפותח יותר ממישהו שלוחץ 100 נניח. יש הרבה פרמטרים שמשפיעים כמו גנטיקה, תזונה, שינה, איכות ביצוע התרגיל (אחד יעשה 3 חזרות עם הקפצה על החזה ואחר יעשה מספר רב של חזרות עם שליטה).
לפותח השרשור - תעלה לאט לאט את המשקלים שלך, תדאג להיות במאזן חיובי, אל תעבוד פחות מ6 חזרות (לפחות לבנתיים) ואני בטוח שאתה תראה שינוי בחזה. גם אני כמוך - החזה אצלי הכי פחות מפותח. אין מה לעשות עם זה, רק לעבוד קשה.

סלח לי אבל אתה מדבר שטויות.
מכיר הרבה מאוד שמרימים 100+- והחזה שלהם מפותח מאוד, ברגע שהתזונה שלך טובה אתה פשוט צריך כל הזמן
להתקדם במשקלים / בנפח עצמו אבל אין שום קשר בין המספרים שאתה זורק לאוויר למסת שריר.

הדוגמה שנתתי לך על הרגליים זה כי סקוואט זה משהו שבאמת אפשר להתקדם במשקלים רחוק ואם אתה מתאמן
רציני וכרגע נגיד שאתה מרים 70, אז כן אתה יכול להגיע גם ל 160 וכמובן שיהיו תוצאות בהתאם.
ומפה הדוגמה של לא תראה מישהו עם רגליים ענקיות מרים 80 ק"ג בסט עבודה.
חזה אני יכול להראות לך המון שמרימים גם מעל 120 והחזה שלהם לא גדול וזה ממש לא בגלל המשקל זה בגלל משתנים אחרים שלא נתונים לשינוי קיצוני לרוב / בעיות תזונה / בעיות גנטיקה וכו'.

בנץ' פשוט תשמור על התקדמות, רוב הבילדרים הטבעיים מסתפקים בבנץ' של 140 ק"ג במקסימום אלא אם כן
מנסים לשבור איזשהו שיא. פשוט תשמור על התקדמות אל תתייחס למספרים עצמם הם לא רלוונטים.

התקדמות יכולה לקרות בהרבה מובנים לא רק במשקל אלא אם זה להוסיף סטים / חזרות גם ושם באמת תוכל לנצל את התרגיל כמו שצריך ועד הסוף.
כנראה שההגדרה שלך לחזה גדול היא לא כמו שלי.

כנראה שההגדרה שלך לחזה גדול היא לא כמו שלי.

מה זאת אומרת? אומר לך חד משמעית שיש הרבה אנשים שמרימים 100 ק"ג
ושהחזה שלהם יותר גדול מכאלו שמרימים 120-130 ק"ג, עוד פעם זה תלוי בכל כך הרבה משתנים ולא רק במספרים.

אבל בסדר אחי אני לא מתווכח איתך סך הכל הבעתי את דעתי, שיהיה אחלה יום.

מה זאת אומרת? אומר לך חד משמעית שיש הרבה אנשים שמרימים 100 ק"ג
ושהחזה שלהם יותר גדול מכאלו שמרימים 120-130 ק"ג, עוד פעם זה תלוי בכל כך הרבה משתנים ולא רק במספרים.

אבל בסדר אחי אני לא מתווכח איתך סך הכל הבעתי את דעתי, שיהיה אחלה יום.
לכמה חזרות? אני לא מדבר על לפמפם 120 ל10 חזרות, אלא ל1-3. אבל בהנחה ששני מתאמנים עובדים באותו טווח חזרות גבוה בבנץ', ואחד עושה 120 שהשני לעומת זאת עושה 100, כנראה שזה שעושה 120 יהיה לו חזה גדול יותר. מן הסתם שגם ההפך יכול לקרות במקרים מסוימים, אבל הסיכוי יותר טוב אצל ה120.

לכמה חזרות? אני לא מדבר על לפמפם 120 ל10 חזרות, אלא ל1-3. אבל בהנחה ששני מתאמנים עובדים באותו טווח חזרות גבוה בבנץ', ואחד עושה 120 שהשני לעומת זאת עושה 100, כנראה שזה שעושה 120 יהיה לו חזה גדול יותר. מן הסתם שגם ההפך יכול לקרות במקרים מסוימים, אבל הסיכוי יותר טוב אצל ה120.

בהנחה והם תואמים גנטית, אוכלים אותו דבר, שורפים אותו דבר, ישנים אותו דבר ועם מבנה גוף זהה, אז אתה צודק.

בספק שקיים דבר כזה בכל מקרב.

וכמובן שמדובר על 8-10 חזרות כי ב1-3 חזרות כנראה שהוא לא יגיע רחוק מידי במסת שריר

עוד פעם דיון כזה.. מיותר לא?

יש קשר עקיף בין פיתוח גוף לכוח, מן הסתם אם אתה גדול יותר אתה לא בהכרח חזק יותר - ולהפך.

ברור שלא סביר שיהיה מישהו קטן עם משקלים ממש גבוהים ומישהו ממש גדול עם משקלים ממש נמוכים.

חוץ מהתנצחויות אין סופיות אין ממש מה להוסיף בנושא

אני מבין את הנקודה שלך, ובנוגע לזה, אני באמת לא מבין את הנקודה, כאילו שברגע שאני אעלה את המשקל פתאום החזה יגדל? נשמע לי קצת תמוע שפתאום הוא יתחיל לגדול, הרי בכל ההתקדות עד ה 70 קילו הוא לא כלכך השתנה ופתאום הוא יגדל, כאילו רק מנקודה מסויימית נשמע לי לא הגיוני

זה לא ש״פתאום״ הוא יגדל, אבל כן. אם תתקדם במשקל / נפח - אתה יכול לצפות לגדילה בשריר (בהנחה ואתה אוכל וישן סביר+).

אם אתה מבצע אותו דבר לאורך זמן, בסופו של דבר תדרוך במקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית