הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יודע כמה מ"ג לקחת

מצב
השרשור נעול

Tamir905

משתמש מתחיל
101
3
נק' מוניטין:
0
101
3
אני רוצה שיהיה לי התקדמות כמו של רוב הנאטי בילדרים ביוטיוב, קליסטניקס וכו', joe samuels, athleanx וכו'

מה לעשות? איך לדעת כמה לקחת?

תודה

בוא נתחיל בשאלה של מה אתה רוצה לקחת והאם יש לך ניסיון עבר והכי חשוב הגיל שלך. (עד גיל 24 לרוב עדיין מתפתחים הורמונאלית ולקיחת הורמונים לפני משנה לרעה את ההתפתחות ההורמונאלית שלך)

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל בשאלה של מה אתה רוצה לקחת והאם יש לך ניסיון עבר והכי חשוב הגיל שלך. (עד גיל 24 לרוב עדיין מתפתחים הורמונאלית ולקיחת הורמונים לפני משנה לרעה את ההתפתחות ההורמונאלית שלך)
טסט

קלן

אני עוד חודשיים בן 25

באמת פוסט מצחיק אחי זה לא כמה מג לקחת
צריך לחיות את התחום מכף רגל ועד ראש
לוותר על המון דברים , חוץ מעניין של חומרים וגנטיקה

• פותח/ת השרשור
באמת פוסט מצחיק אחי זה לא כמה מג לקחת
צריך לחיות את התחום מכף רגל ועד ראש
לוותר על המון דברים , חוץ מעניין של חומרים וגנטיקה

הגנים שלי חרא ואני רוצה התקדמות כמו שלהם

לכן אני שואל כמה להזריק

לכן אני שואל כמה להזריק
הגנים שלי חרא - לי זה נשמע כמו תירוצים.. מי שלא מתקדם טוב בלי חומרים לא יתקדם טוב גם עם חומרים. אתה חושב שתתקע מזרק לתחת ותהיה איידול של פיתוח גוף? לא, תהיה טיפה יותר שרירי, רק שעם זה גם מתקרח, לא מצליח להעמיד את החבר, ועוד תופעות נחמדות

לכן אני שואל כמה להזריק
ואתה חושב שאם הגנים שלך חרא אז סטרואידים זה הפיתרון ?
נראה לי שאתה לא כ"כ יודע לאיזה עולם אתה נכנס וחושב שאם תקח טסט וקלן אתה תראה כמו שאתה חולם, צר לי לנפץ לך את הבועה אתה לא.. לפי השאלות שלך אין לך שמץ בחומרים וגם יש לי הרגשה שאתה לא כ"כ יודע איך לאכול ולהתאמן. ואם הגנים שלך "דפוקים" סטרואידים זה לא הפיתרון כי אחרי שהמחט יוצאת מהתחת הכל יורד חביבי.

• פותח/ת השרשור
הגנים שלי חרא - לי זה נשמע כמו תירוצים.. מי שלא מתקדם טוב בלי חומרים לא יתקדם טוב גם עם חומרים. אתה חושב שתתקע מזרק לתחת ותהיה איידול של פיתוח גוף? לא, תהיה טיפה יותר שרירי, רק שעם זה גם מתקרח, לא מצליח להעמיד את החבר, ועוד תופעות נחמדות

אני מתאמן שנה ועושה הכל ואמרו לי להזריק ומהר כי ההתקדמות שלי לא משהו בכלל ושאני דפוק שלא בדקתי את זה בחודשים הראשונים ושחשבתי שהרוב המוחלט של המתאמנים הטבעיים זהה בהתקדמות שלו

אני מתאמן שנה ועושה הכל ואמרו לי להזריק ומהר כי ההתקדמות שלי לא משהו בכלל ושאני דפוק שלא בדקתי את זה בחודשים הראשונים ושחשבתי שהרוב המוחלט של המתאמנים הטבעיים זהה בהתקדמות שלו
אוקיי, ושוב - מה יקרה אם תזריק?

תקפוץ מהגג יגידו לך אתה גם תקפוץ?
אתה רציני או שאתה טורל לא הבנתי

• פותח/ת השרשור
ואתה חושב שאם הגנים שלך חרא אז סטרואידים זה הפיתרון ?
נראה לי שאתה לא כ"כ יודע לאיזה עולם אתה נכנס וחושב שאם תקח טסט וקלן אתה תראה כמו שאתה חולם, צר לי לנפץ לך את הבועה אתה לא.. לפי השאלות שלך אין לך שמץ בחומרים וגם יש לי הרגשה שאתה לא כ"כ יודע איך לאכול ולהתאמן. ואם הגנים שלך "דפוקים" סטרואידים זה לא הפיתרון כי אחרי שהמחט יוצאת מהתחת הכל יורד חביבי.
תקפוץ מהגג יגידו לך אתה גם תקפוץ?
אתה רציני או שאתה טורל לא הבנתי

רציני

אמרו לי שאני אתקע ושייקח לי נצח לרדת ל6 אחוז טבעי

רציני

רציני

עזוב אחי אתה מקרה אבוד. שמישהו אחר יענה לך זה פשוט להיות ליצן.

• פותח/ת השרשור
לפני שהתחלתי להתאמן גם אני חשבתי שהגנטיקה שלי חרא, התחלתי להתאמן והתחלתי לאכול כמויות מטורפות של אוכל וגיליתי שהגנטיקה שלי טובה יותר מרוב האנשים. בכל מקרה אם אתה כבר הולך על חומרים תחקור את הנושא לעומק כי הפגיעה יכולה להיות בלתי הפיכה. ולא רק ללמוד על החומרים מספיק אלא גם על אימונים ובעיקר על תזונה כי לקחת חומרים ולא להבין מה אתה עושה זה כמו ללחוץ על גז עד הסוף אבל על ניוטרל

תשמע אתה בן 25 ולא בן 15, אז אני לא אגיד לך לא לעשות סטרואידים, אתה חמור גדול כבר מה שנקרא. רק יכול לייעץ לך לחשוב לעומק קצת, ולהגיד שנראה לי שיש פה מתכון לאסון, ותפתח פה אשכול עוד איזה שנה פלוס מינוס

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית