עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טסטבוא נתחיל בשאלה של מה אתה רוצה לקחת והאם יש לך ניסיון עבר והכי חשוב הגיל שלך. (עד גיל 24 לרוב עדיין מתפתחים הורמונאלית ולקיחת הורמונים לפני משנה לרעה את ההתפתחות ההורמונאלית שלך)
באמת פוסט מצחיק אחי זה לא כמה מג לקחת
צריך לחיות את התחום מכף רגל ועד ראש
לוותר על המון דברים , חוץ מעניין של חומרים וגנטיקה
הלוואי וזה היה עובד ככההגנים שלי חרא ואני רוצה התקדמות כמו שלהם
לכן אני שואל כמה להזריק
הגנים שלי חרא - לי זה נשמע כמו תירוצים.. מי שלא מתקדם טוב בלי חומרים לא יתקדם טוב גם עם חומרים. אתה חושב שתתקע מזרק לתחת ותהיה איידול של פיתוח גוף? לא, תהיה טיפה יותר שרירי, רק שעם זה גם מתקרח, לא מצליח להעמיד את החבר, ועוד תופעות נחמדותהגנים שלי חרא ואני רוצה התקדמות כמו שלהם
לכן אני שואל כמה להזריק
ואתה חושב שאם הגנים שלך חרא אז סטרואידים זה הפיתרון ?הגנים שלי חרא ואני רוצה התקדמות כמו שלהם
לכן אני שואל כמה להזריק
הגנים שלי חרא - לי זה נשמע כמו תירוצים.. מי שלא מתקדם טוב בלי חומרים לא יתקדם טוב גם עם חומרים. אתה חושב שתתקע מזרק לתחת ותהיה איידול של פיתוח גוף? לא, תהיה טיפה יותר שרירי, רק שעם זה גם מתקרח, לא מצליח להעמיד את החבר, ועוד תופעות נחמדות
אוקיי, ושוב - מה יקרה אם תזריק?אני מתאמן שנה ועושה הכל ואמרו לי להזריק ומהר כי ההתקדמות שלי לא משהו בכלל ושאני דפוק שלא בדקתי את זה בחודשים הראשונים ושחשבתי שהרוב המוחלט של המתאמנים הטבעיים זהה בהתקדמות שלו
תקפוץ מהגג יגידו לך אתה גם תקפוץ?אני מתאמן שנה ועושה הכל ואמרו לי להזריק ומהר כי ההתקדמות שלי לא משהו בכלל ושאני דפוק שלא בדקתי את זה בחודשים הראשונים ושחשבתי שהרוב המוחלט של המתאמנים הטבעיים זהה בהתקדמות שלו
אני מתאמן שנה ועושה הכל ואמרו לי להזריק ומהר כי ההתקדמות שלי לא משהו בכלל ושאני דפוק שלא בדקתי את זה בחודשים הראשונים ושחשבתי שהרוב המוחלט של המתאמנים הטבעיים זהה בהתקדמות שלוואתה חושב שאם הגנים שלך חרא אז סטרואידים זה הפיתרון ?
נראה לי שאתה לא כ"כ יודע לאיזה עולם אתה נכנס וחושב שאם תקח טסט וקלן אתה תראה כמו שאתה חולם, צר לי לנפץ לך את הבועה אתה לא.. לפי השאלות שלך אין לך שמץ בחומרים וגם יש לי הרגשה שאתה לא כ"כ יודע איך לאכול ולהתאמן. ואם הגנים שלך "דפוקים" סטרואידים זה לא הפיתרון כי אחרי שהמחט יוצאת מהתחת הכל יורד חביבי.
תקפוץ מהגג יגידו לך אתה גם תקפוץ?
אתה רציני או שאתה טורל לא הבנתי
אני מתאמן שנה ועושה הכל ואמרו לי להזריק ומהר כי ההתקדמות שלי לא משהו בכלל ושאני דפוק שלא בדקתי את זה בחודשים הראשונים ושחשבתי שהרוב המוחלט של המתאמנים הטבעיים זהה בהתקדמות שלו
רציני
אמרו לי שאני אתקע ושייקח לי נצח לרדת ל6 אחוז טבעי
עזוב אחי אתה מקרה אבוד. שמישהו אחר יענה לך זה פשוט להיות ליצן.אני מתאמן שנה ועושה הכל ואמרו לי להזריק ומהר כי ההתקדמות שלי לא משהו בכלל ושאני דפוק שלא בדקתי את זה בחודשים הראשונים ושחשבתי שהרוב המוחלט של המתאמנים הטבעיים זהה בהתקדמות שלו
רציני
אמרו לי שאני אתקע ושייקח לי נצח לרדת ל6 אחוז טבעי
אוקיי, ושוב - מה יקרה אם תזריק?
מה אבוד..?עזוב אחי אתה מקרה אבוד. שמישהו אחר יענה לך זה פשוט להיות ליצן.
בעוד שנה תקרא את הפוסט ותבין.אתקדם נורמלי ואהיה מרוצה אחריי חצי שנה ולא אחרי שנתיים
מה אבוד..?
בעוד שנה תקרא את הפוסט ותבין.
ואם אתה חושב שאתה תהיה 6 אחוז שומן רק כי תקח טסט וקלן אתה חי בלהלהלנד
ברור. אלה מה. וזה גם ישאר תמיד ולא ירד. גבר לך תקרא קצת מזה סטרואידים שתבין תחזור. אה וגם pct ובדיקות דם איזה ומה לעשות ושאר הירקות.ויעשה חיטוב וזה יגיע