הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייבוש

דניאלביטון10

משתמש קבוע
1,371
575
נק' מוניטין:
270
1,371
575
שאלה בעיקר תיאורטית אבל אולי תשמש אותי

נניח אני בסוף חיטוב ורוצה להגיע לשיא בייבוש אבל לא קיצוני
דל פחמימה, לא להוסיף נתרן, לשתות הרבה מים

נניח אני עושה את זה ל3 ימים, כנראה ארד איזה קילו נוזלים?

שאלה בעיקר תיאורטית אבל אולי תשמש אותי

נניח אני בסוף חיטוב ורוצה להגיע לשיא בייבוש אבל לא קיצוני
דל פחמימה, לא להוסיף נתרן, לשתות הרבה מים

נניח אני עושה את זה ל3 ימים, כנראה ארד איזה קילו נוזלים?
תלוי במשקל שלך
מן הסתם אדם שמייבש במשקל 70 ככל הנראה יוריד פחות קילוגרמים מאדם אשר מתחיל לייבש במשקל 120

• פותח/ת השרשור
תלוי במשקל שלך
מן הסתם אדם שמייבש במשקל 70 ככל הנראה יוריד פחות קילוגרמים מאדם אשר מתחיל לייבש במשקל 120
כן יצאתי דבע בקטע הזה, אבל בכלליות יותר

תיהיה ירידה קטנה ושינוי נחמד במראה שיגרום למראה קצת יותר ייבש גם בלי כל התהליך הפחות בריא לפני תחרות (עד כמה שהבנתי 0 פחמימה בלי נתרן עד כמה שאפשר)

3 ימים של ייבוש ייתנו לך יום אחד של מראה יבש.
ככל שתעשה את זה מבוקר יותר ולאורך יותר זמן זה ייתן לך מראה יבש ליותר זמן

3 ימים של ייבוש ייתנו לך יום אחד של מראה יבש.
ככל שתעשה את זה מבוקר יותר ולאורך יותר זמן זה ייתן לך מראה יבש ליותר זמן

יש לך דוגמה של ייבוש שצר/ארוך.
כן עשיתי את זה פעם אחת לפי דעתי בשביל העניין.
זה דיי מעצבן וצריך לדאוג להתאמן מאוד חלש, מה שגם ככה אתה עושה כי אתה כבר בגרעון תקופה.
עד כמה הייבוש באמת שינה משהו במראה?

יש לך דוגמה של ייבוש שצר/ארוך.
אני לא מבין גדול בזה, אבל ייבוש קצר זה בעיקר שליטה על מלחים ופחמימות לכמה ימים, סוג של שטיפה.
ייבוש ארוך יהיה די אותו הדבר, אבל ליותר זמן, וזה ישפיע יותר על מאגרי הגליקוגן בגוף וכמות המים שתאי השומן אוגרים

אני לא מבין גדול בזה, אבל ייבוש קצר זה בעיקר שליטה על מלחים ופחמימות לכמה ימים, סוג של שטיפה.
ייבוש ארוך יהיה די אותו הדבר, אבל ליותר זמן, וזה ישפיע יותר על מאגרי הגליקוגן בגוף וכמות המים שתאי השומן אוגרים

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
קיצר אז יצא שאני סוף חיטוב ועצם האתגר נורא עניין אותי אז החלטתי ללכת על זה,

אעשה סדר-אני ביום השלישי של זה ווואלה לא האמנתי שפחמימות כאלה קריטיות לרמת האנרגיה שלך לול

בכל אופן זה בעיקר לכיף ולצילומי חיטוב, אולי אעלה לפורום גם...

השאלות: אם נניח מחר לפני אימון אדפוק 100 גרם פחמימה זה יספוח נוזלים מהר? בשביל "למקסס" את זה יש איזה שטויות שלא כוללות צריכה נמוכה של מים?

ירדתי כבר קילו 200 ב3 ימים של דל פחמימה+לא מוסיף מלח מיוזמתי אבל אוכל גבינות גם ככה....

@kotzer
@Mike
@SweetBamba

נערך לאחרונה:
קיצר אז יצא שאני סוף חיטוב ועצם האתגר נורא עניין אותי אז החלטתי ללכת על זה,

אעשה סדר-אני ביום השלישי של זה ווואלה לא האמנתי שפחמימות כאלה קריטיות לרמת האנרגיה שלך לול

בכל אופן זה בעיקר לכיף ולצילומי חיטוב, אולי אעלה לפורום גם...

השאלות: אם נניח מחר לפני אימון אדפוק 100 גרם פחמימה זה יספוח נוזלים מהר? בשביל "למקסס" את זה יש איזה שטויות שלא כוללות צריכה נמוכה של מים?

ירדתי כבר קילו 200 ב3 ימים של דל פחמימה+לא מוסיף מלח מיוזמתי אבל אוכל גבינות גם ככה....

@kotzer
@Mike

תעדכן לפני ואחרי, זה מסקרן.

אני לא כל כך מבין בייבוש לצורך צילומים אבל יש לי הרבה נסיון עם ייבוש לצורך ירידה במשקל מהירה (לכניסה לקטגוריה).

שאתה מוריד נתרן, פחמימות ונוזלים - מעבר לזה שאתה אכן נראה יבש, אתה תראה גם יותר קטן. הנוזלים יצאו בעיקר מהשרירים. הרבה פעמים רואים ליפטרים שנראים מאוד קטנים בשקילה ואחרי זה נראים הרבה יותר טוב עם החזרה של נוזלים.

• פותח/ת השרשור
אני לא כל כך מבין בייבוש לצורך צילומים אבל יש לי הרבה נסיון עם ייבוש לצורך ירידה במשקל מהירה (לכניסה לקטגוריה).

שאתה מוריד נתרן, פחמימות ונוזלים - מעבר לזה שאתה אכן נראה יבש, אתה תראה גם יותר קטן. הנוזלים יצאו בעיקר מהשרירים. הרבה פעמים רואים ליפטרים שנראים מאוד קטנים בשקילה ואחרי זה נראים הרבה יותר טוב עם החזרה של נוזלים.

א תודה על המענה, אני לקחתי בחשבון שאני לא אראה גדול לאחר התהליך אבל על פי המראה זה בקושי השפיע, ולשאלות:

אם נניח מחר לפני אימון אדפוק 100 גרם פחמימה זה יספוח נוזלים מהר? בשביל "למקסס" את זה יש איזה שטויות שלא כוללות צריכה נמוכה של מים?

חשוב לי לציין שעשיתי את זה נורא חובבני בשביל קצת ללמוד על התהליך וגם בשביל לגרד חטיבות. בתמונות סוף חיטוב שלי(כי אני לא כזה חטוב)
רמות האנרגיה נורא נמוכות אבל זה לגמרי יכול לשמש אותי להורדת קילו מהיר אם אתחרה בעתיד (ואני מתכנן בכמה דברים..)

לגבי ה100 גרם - זה תלוי בהרבה גורמים. האם אכלת ברגיל 50 גרם ביום או 250 גרם ביום. מה לגבי הצריכת מלח, מה לגבי הצריכת מים וכו׳ וכו׳ וכו׳...

• פותח/ת השרשור
לגבי ה100 גרם - זה תלוי בהרבה גורמים. האם אכלת ברגיל 50 גרם ביום או 250 גרם ביום. מה לגבי הצריכת מלח, מה לגבי הצריכת מים וכו׳ וכו׳ וכו׳...
זה כבר לא רלוונטי אבל שנלמד מזה, הייתי על איזורי ה40 גרם ביום

בלי מניפולצייות של מים לא לוקח סיכון

ומלח לא מוסיף לאוכל אבל כן אוכל מאכלים שיש בהם הרבה...

אגב אם נניח אני 3 ימים בייבוש, הורדתי במשקל, ביום הרביעי אני אוכל יחסית הרבה וגם מפחמימה אבל לא מגזים, היום ה5 יכול להיות תחרות... אתה גם אנרגטי וגם עם פחות במשקל מה אומר?

זה כבר לא רלוונטי אבל שנלמד מזה, הייתי על איזורי ה40 גרם ביום

בלי מניפולצייות של מים לא לוקח סיכון

ומלח לא מוסיף לאוכל אבל כן אוכל מאכלים שיש בהם הרבה...

אגב אם נניח אני 3 ימים בייבוש, הורדתי במשקל, ביום הרביעי אני אוכל יחסית הרבה וגם מפחמימה אבל לא מגזים, היום ה5 יכול להיות תחרות... אתה גם אנרגטי וגם עם פחות במשקל מה אומר?
איזו תחרות זו?

• פותח/ת השרשור
איזו תחרות זו?
עכשיו זה לא היה לתחרות, אבל כנראה אתחרה בהורדת ידיים דיי לכיף אבל חשוב לי להיות בקטגוריית 60-70 קג ואני מתחיל מסה אחרי שבועיים ניטראלי עכשיו, קיצר זה יכול להתאים?

ועוד משהו היום אני שוקל 67.1 (בוקר)
אתמול 67.6(בוקר) עד אתמול לא היה פחמימה אבל אתמול דפקתי מלאאא, גם מבחינה קלורית מלא (בייחס ל2100 שהייתי בחיטוב, הגעתי אתמול לאיזורי ה3000)
איך לעזאזל זה קרה?

אז למה אתה צריך לשחק בכלל עם ייבוש? סתם מיותר. בכללי אלא אם אתה במצב תחרותי שאתה צריך להיכנס לקטגוריה מסויימת בשביל האופציה לנצח בה, אין שום סיבה לעשות מניפולציות של המשקל
בכל מקרה לתחרויות כוח ייבוש זה רעיון נוראי, זה כמעט תמיד יוביל לירידה עצומה בביצועים.
אפשר לעשות משחקים כמו העמסת מים אם אתה יודע לעשות זאת, אבל ייבוש זה נוראי

• פותח/ת השרשור
אז למה אתה צריך לשחק בכלל עם ייבוש? סתם מיותר. בכללי אלא אם אתה במצב תחרותי שאתה צריך להיכנס לקטגוריה מסויימת בשביל האופציה לנצח בה, אין שום סיבה לעשות מניפולציות של המשקל
בכל מקרה לתחרויות כוח ייבוש זה רעיון נוראי, זה כמעט תמיד יוביל לירידה עצומה בביצועים.
אפשר לעשות משחקים כמו העמסת מים אם אתה יודע לעשות זאת, אבל ייבוש זה נוראי
ייבוש חובבני לא משהו כזה רציני, עשה עבודה נחמדה מאוד למראה והיה אתגר מעניין

אבל לגבי הסעיף השני זה סתם מקרי או מה? הייתי בטוח ברגע שאחזור לפחמימות אני עולה קילו לפחות, יצא שהיום אני נראה יותר יבש בכלל ועם הרבהההה יותר אנרגיות כמו ביום רגיל לגמרי

להורדות ידיים זה יהיה רעיון רע בעיניך?

ייבוש חובבני לא משהו כזה רציני, עשה עבודה נחמדה מאוד למראה והיה אתגר מעניין
אז תעשה את זה רחוק מתחרות

אבל לגבי הסעיף השני זה סתם מקרי או מה? הייתי בטוח ברגע שאחזור לפחמימות אני עולה קילו לפחות, יצא שהיום אני נראה יותר יבש בכלל ועם הרבהההה יותר אנרגיות כמו ביום רגיל לגמרי
לא הבנתי את השאלה

להורדות ידיים זה יהיה רעיון רע בעיניך?
כל תחרות כוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית