עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמצע כף רגל זה די על הנייר, זה לא תמיד יהיה שם, במיוחד עם פרופורציות מיוחדות, אבל אתה צודקאני היחיד שרואה שהוא לא מושך מאמצע כך הרגל
בכל מקרה אני אישית חושב שאתה עומד רחב מידי מה שגורם לידים לא להיות ישרות אני לא אומר שזה בהכרח רע ויש פאורליפטרים שמושכין ככה אבל לדעתי כדאי להיצמד לבסיס לשלוט בו במשקלים גבוהיים יותר ואז להתחיל לתת אדפטציה משלך ממליץ לחפש ביוטיוב 5step deadlift סרטון של alan
היה אמור להיות סימן שאלה למעלה, לא התכוונתי להתנשאות או משהו חלילה.אמצע כף רגל זה די על הנייר, זה לא תמיד יהיה שם, במיוחד עם פרופורציות מיוחדות, אבל אתה צודק
זה בסדר, לא חשבתי שזו התנשאותהיה אמור להיות סימן שאלה למעלה, לא התכוונתי להתנשאות או משהו חלילה.
לדדליפט קונבנציונלי אני משתמש פחות או יותר בשיטת 5 השלבים של אלן ת'רל, אבל תכלס זה תרגיל כל כך פשוט שסתם אנשים מסבכים ללא שום סיבה, אתה יכול לשנות המון דברים כמו רוחב אחיזה, רוחב עמידה, זווית כפות רגליים וכו', ועדיין יצא לך אותו התרגיל אם תשמור על עקרונות הבסיס, זה לא כמו בנצ' שכל שינוי קטן יכול לגרום להבדל עצום בתוצאותאני משתדל כמה שיותר האמת בגלל זה אני אוהב את הסט אפ של ss.
מהתענינות מה הסט אפ שלך?
עדיף להביא את זה באמת כ-cue התחלתי, בלי שום קשר זו הפוזיציה הכי אידאלית להתחיל ממנה את הדדליפט. אם עם הזמן אותו ליפטר ירצה להזיז מעט את המוט כהעדפה אישית זה עליו.אמצע כף רגל זה די על הנייר, זה לא תמיד יהיה שם, במיוחד עם פרופורציות מיוחדות, אבל אתה צודק