הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה דדליפט

באופן כללי בסדר גמור, הטכניקה מחזיקה טוב לאורך הסט, מאמין שנראה אותה קצת בורחת שיהיה יותר כבד, אבל זה כמובן בסדר.

לא רואה בעיה עם העמידה ואיפה שהאגן שלך.

אני היחיד שרואה שהוא לא מושך מאמצע כך הרגל
בכל מקרה אני אישית חושב שאתה עומד רחב מידי מה שגורם לידים לא להיות ישרות אני לא אומר שזה בהכרח רע ויש פאורליפטרים שמושכין ככה אבל לדעתי כדאי להיצמד לבסיס לשלוט בו במשקלים גבוהיים יותר ואז להתחיל לתת אדפטציה משלך ממליץ לחפש ביוטיוב 5step deadlift סרטון של alan

אני היחיד שרואה שהוא לא מושך מאמצע כך הרגל
בכל מקרה אני אישית חושב שאתה עומד רחב מידי מה שגורם לידים לא להיות ישרות אני לא אומר שזה בהכרח רע ויש פאורליפטרים שמושכין ככה אבל לדעתי כדאי להיצמד לבסיס לשלוט בו במשקלים גבוהיים יותר ואז להתחיל לתת אדפטציה משלך ממליץ לחפש ביוטיוב 5step deadlift סרטון של alan
אמצע כף רגל זה די על הנייר, זה לא תמיד יהיה שם, במיוחד עם פרופורציות מיוחדות, אבל אתה צודק

אמצע כף רגל זה די על הנייר, זה לא תמיד יהיה שם, במיוחד עם פרופורציות מיוחדות, אבל אתה צודק
היה אמור להיות סימן שאלה למעלה, לא התכוונתי להתנשאות או משהו חלילה.
אני משתדל כמה שיותר האמת בגלל זה אני אוהב את הסט אפ של ss.
מהתענינות מה הסט אפ שלך?

היה אמור להיות סימן שאלה למעלה, לא התכוונתי להתנשאות או משהו חלילה.
זה בסדר, לא חשבתי שזו התנשאות

אני משתדל כמה שיותר האמת בגלל זה אני אוהב את הסט אפ של ss.
מהתענינות מה הסט אפ שלך?
לדדליפט קונבנציונלי אני משתמש פחות או יותר בשיטת 5 השלבים של אלן ת'רל, אבל תכלס זה תרגיל כל כך פשוט שסתם אנשים מסבכים ללא שום סיבה, אתה יכול לשנות המון דברים כמו רוחב אחיזה, רוחב עמידה, זווית כפות רגליים וכו', ועדיין יצא לך אותו התרגיל אם תשמור על עקרונות הבסיס, זה לא כמו בנצ' שכל שינוי קטן יכול לגרום להבדל עצום בתוצאות

עדיף להביא את זה באמת כ-cue התחלתי, בלי שום קשר זו הפוזיציה הכי אידאלית להתחיל ממנה את הדדליפט. אם עם הזמן אותו ליפטר ירצה להזיז מעט את המוט כהעדפה אישית זה עליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית