הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב ריצה באימון משקולות

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אני עובד על עליה במסת שריר וגם אני מנסה לשפר בו זמנית את הכושר שלי בשביל משהו וליד הבית שלי אין תכלס איפה לרוץ אז כשאני מגיע לחדר כושר אני מתחיל עם 10 דקות על הליכון שבהם אני רץ בערך 2-2.5 קמ(זה לא ריצת חימום אני ממש גומר את עצמי) ואז אני מתחיל את האימון משקולות ,השאלה אם זה נכון לעשות את זה וזה לא פוגע בביצועים באימון משקולות כי אני מרגיש שהוצאתי יותר מדי אנרגיה.
אז מה עדיף לעשות את הריצה בתחילת האימון או להפריד אותה מהאימון לגמרי ונגיד אפילו לרוץ ביום שאני לא מתאמן?
אגב שאלה שפחות קשורה: לרות על ההליכון באמת ישפר בסופו של דבר את הכושר או שעדיף לרוץ רגיל?

במקומך הייתי מעדיף לרוץ ביום בלי אימון ולהשלים את הקלוריות שנשרפו, ואין הבדל בין לרוץ בחוץ להליכון, הליכון אפילו עדיף כי בתכלס זה יותר נוח ויש לך אפשרות לשיפוע.

• פותח/ת השרשור
במקומך הייתי מעדיף לרוץ ביום בלי אימון ולהשלים את הקלוריות שנשרפו, ואין הבדל בין לרוץ בחוץ להליכון, הליכון אפילו עדיף כי בתכלס זה יותר נוח ויש לך אפשרות לשיפוע.
מה עשיתה שעדיף? אם אני לא ירוץ אז יהיה לי יותר קל להרים יותר משקל?

פשוט, מה שיותר חשוב לך - יבוצע קודם. מתוך הבנה שהאימון הראשון יפגום ברמה מסוימת באימון השני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית