הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנץ נגיעה עם המוט בחזה

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
היום עשיתי בנץ ואני כמובן מוריד עד שאני נוגע בחולצה ואז מעלה כי ככה אני יודע שאמורים לעשות וככה תכלס יותר קל לי לדעת אם באמת התחזקתי כי אני תמיד מוריד את המוט אותו דבר והיה מישהו שעשה שם עד החצי בערך או קצת לפני החזה וטען בפניי שזה לא נכון להביא את המוט עד החזה וגם שתכלס זה עוזר לי כי עם החזה אני סוג של מקבל תנופה ממנו בעליה חזרה ולא ממש היה לי מה להגיד לו וגם אני רואה שרוב המתאמנים בחדר כושר גם עושים ככה ולא כמוני למרות שפעם ניסיתי את זה והייתי מסוגל להרים איזה 5 קילו יותר כך שהטענה שלו לא נכונה לדעתי
מה אומרים? אני צודק שאני עושה ככה?

כינוי קודם Mr. power
כן זיהיתי לפי התמונה:sarcastic:
צחקתי על זה שלאנשים אכפת ממני
אבל עוד פעם, לא חושב שבארץ יש כל כך מודעות
אין פה מודעות לכלום,אבל עדיין,אין לי ארץ אחרת:crazy:
היו לנו יחסים וירטואלים מרתקים. כבר שכחתה? 😭
אהוב שלי הבנת את התגובה שלי ממש לא נכון,ארור יהיה האתר הזה

מעבר לעובדה שטווח חלקי זה גרוע באופן כללי, המקסימום עבודה על החזה מתבצעת בתחתית התנועה, ככה שאם אתה רוצה לעשות טווח חלקי כדי לעבוד טוב על החזה, יותר הגיוני לעשות את החצי התחתון של התנועה.

אני הבנתי שכדאי לעשות טווח חזרה מלא כדי להגיע לכל הסיבים בחזה ולא רק לחלקם, אני מציע לך אבל להיזהר עם הנגיעה בחזה כי כשאני התחלתי היה לי הרגל גרוע שהקפצתי את המוט על החזה וככה הרמתי בתנופה. ככה שגם רימיתי וגם היו לי כאבים של מכה יבשה על החזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית