עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט כואב לי לראות אותו הורס לעצמו את החיים בלי לקבל את התוצאות אפילו שהוא מחפש, זה כזה חבל.אתה אדם יותר טוב ממני כנאךראה. אני אחרי הודעה אחת כבר התייאשתי בנקרה הזה, גוף שלו, שילמד בדרך הקשה. שיבחר להקשיב לדילר האובייקטיבי שלו ולא לחברה פה
שלא תבין לא נכון, מה שכתבתי, זה בגלל שאיכפת לי ממך. אחרת מה איכפת לי, תהרוס לעצמך את החיים.תסתכל על עצמך לפני שאתה מדבר על אחרים ולא יורד לרמה שלך אני צעיר יותר מימך אומנם אבל יותר בוגר מימך
לא. רק שינסו על עצמם דברים ויפתחו עוד חודש נושא בפורום - "התכווצו לי האשכים ואני בלי חשק מיני,כמו כן גדלו לי שדיים,עזרה בבקשה"עזוב, אני לא יודע איך מסבירים לאנשים כמוך @frozen יש לך דרך להעביר מסרים לאנשים מוגבלים?
כמה שאתה צודק, באתי לתייג אותך אבל אז אמרתי כבר לעצמי שהוא סוג של מקרה אבוד אז אין מה לבזבז לך את הזמן.כי לא קיבלת את התשובה שרצית?
אם כך, אנסה לשנות את התשובה שלי.
MK677 הוא תוסף תזונה לא מזיק, זה אפילו יותר עדין מוויטמין C.
אין לך ממה לחשוש איתו.
ולא רק זה, הוא גם נותן תוצאות טובות יותר מטסט, זה הוכח במחקר על עכברי מעבדה.
לא. רק שינסו על עצמם דברים ויפתחו עוד חודש נושא בפורום - "התכווצו לי האשכים ואני בלי חשק מיני,כמו כן גדלו לי שדיים,עזרה בבקשה"
מנהלים תתחילו להעיף אותם, הפורום מתדרדר אמור לתת חוות דעת רציניות ולא שטויות במיץ.
אהבתי את המשפטשום חומר לא יעזור לך אם התזונה והאימונים שלך לא טובים מספיק. זה כמו לזבל צמח בלי להשקות אותו.
זה אפקט דאנינג קרוגר, ככל שאתה יותר חסר ידע בנושא, ככה אתה בטוח יותר בידע שלך כי אתה אפילו לא יודע מה אתה לא יודע.עזוב לא צריך תעזרה שלך סבבה לא יורד לרמה שלך והתזונה שלי טובה אתה לא יודע כמה
100 טבליות של 10mg לא מספיק כדי באמת לראות מזה תוצאות
מזל טוב, יצאת דביל
יאלה תעדכן כאן תמונה לפני ועוד חודש תמונה אחריי 🤩
בקושי 1-2 גרם מה אתה מגזיםבכסף הזה יכל לקנות 5 גרם ירוק רפואי 🚬🤪🚬