Mk677

• פותח/ת השרשור Ori5
  • פורסם בתאריך

Ori5

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
-8
27
2
שלום אני רוצה להתחיל עם חומרי sarms
ובחרתי תmk677
הבנתי שזה חומר שלא מתעסק עם הורמונים האם זה מזיק ?
תודה לעוזרים

אתה אדם יותר טוב ממני כנאךראה. אני אחרי הודעה אחת כבר התייאשתי בנקרה הזה, גוף שלו, שילמד בדרך הקשה. שיבחר להקשיב לדילר האובייקטיבי שלו ולא לחברה פה
פשוט כואב לי לראות אותו הורס לעצמו את החיים בלי לקבל את התוצאות אפילו שהוא מחפש, זה כזה חבל.
תסתכל על עצמך לפני שאתה מדבר על אחרים ולא יורד לרמה שלך אני צעיר יותר מימך אומנם אבל יותר בוגר מימך
שלא תבין לא נכון, מה שכתבתי, זה בגלל שאיכפת לי ממך. אחרת מה איכפת לי, תהרוס לעצמך את החיים.

עזוב, אני לא יודע איך מסבירים לאנשים כמוך @frozen יש לך דרך להעביר מסרים לאנשים מוגבלים?
לא. רק שינסו על עצמם דברים ויפתחו עוד חודש נושא בפורום - "התכווצו לי האשכים ואני בלי חשק מיני,כמו כן גדלו לי שדיים,עזרה בבקשה"

כי לא קיבלת את התשובה שרצית?
אם כך, אנסה לשנות את התשובה שלי.

MK677 הוא תוסף תזונה לא מזיק, זה אפילו יותר עדין מוויטמין C.
אין לך ממה לחשוש איתו.
ולא רק זה, הוא גם נותן תוצאות טובות יותר מטסט, זה הוכח במחקר על עכברי מעבדה.
כמה שאתה צודק, באתי לתייג אותך אבל אז אמרתי כבר לעצמי שהוא סוג של מקרה אבוד אז אין מה לבזבז לך את הזמן.

שום חומר לא יעזור לך אם התזונה והאימונים שלך לא טובים מספיק. זה כמו לזבל צמח בלי להשקות אותו.
אהבתי את המשפט

עזוב לא צריך תעזרה שלך סבבה לא יורד לרמה שלך והתזונה שלי טובה אתה לא יודע כמה
זה אפקט דאנינג קרוגר, ככל שאתה יותר חסר ידע בנושא, ככה אתה בטוח יותר בידע שלך כי אתה אפילו לא יודע מה אתה לא יודע.
אם התזונה שלך הייתה כל כך טובה לא היית בכלל צריך אבקת חלבון או גיינר, אבל בכל זאת ניסית אותם כי קיווית שהם ייתנו אפקט שהם לא יכולים. אתה לא יודע מה התפקיד שלהם בתזונה כי אתה לא מבין מספיק בנושא.
אני לא תוקף אותך או יורד עליך, זו פשוט עובדה שאתה צריך להכיר בה

לאן הפוסט הגיע. שמע תקח מה שאתה רוצה רק אל תחזור לכאן עם משתמש אחר ובעיות ותגיד למה זה קרה לי. לך תרים כבד אח"כ גם החשבון הרפואי שלך יהיה כבד בהמשך החיים. ואתה חוצפן ולא מכבד אנשים שעוזרים לך, תגיד תודה שדואגים לך כאן.

• פותח/ת השרשור
קניתי Screenshot_20191108-181057.png

אתה רוצה את ההכי טוב באימונים שלך בלי תופעות לוואי?
מאמן כריש+קריאטין+בטא אלנין(אם מתאים לסוג אימון)+קפאין

זה יעשה אפקט לא רחוק משל סתם מתאמן בלי ידע שלוקח חומרים

קראתי עד הסוף, נראה לי זה סתם טרול

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית