הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת נפח

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
אהלן,
אני כרגע מתאמן בתוכנית עם די הרבה נפח שבניתי לעצמי (5 פעמים בשבוע, די הרבה סטים, די בילדינג קלאסית) היא עבדה סבבה והכל, הייתה גדילה אבל אני מרגיש שאני מתחיל להכנס לאובר טריינינג
איך הורדה של בערך שלושת רבעי מכמות הסטים לכל שריר אמורה להשפיע על המסת שריר? אעלה יותר בשומן?

(אני במסה אם זה משנה, עולה 100-200 בשבוע)

מה הולך, עשיתי את הדילואוד בערך 70% מהסטים והמשקלים בכל התרגילים (נע בין 75 אחוז ל65 אחוז)

אבל במהלך כל האימונים, המשקל הרגיש לי די מאתגר ביחס לעובדה שזה 70 אחוז, אומנם האימונים התקצרו בזמן שלהם לבערך 60 אחוז מהזמן וברור שלא היה לי קשה כמו באימונים הרגילים, אבל כן קרה שהרגשתי אחלה עומס

לדעתכם זה עניין פסיכולוגי (לא אשקר, הגעתי לאימונים במנטליות הרבה פחות רצינית מבדרך כלל) או שזה פשוט עייפות מתמשכת כי לא עשיתי הרבה זמן דילואוד והתאמנתי לכשל המון?
בהחלט. בתור אחד עם 300+ סקוואט, גם שאני עושה דילואד עם 150 לחמישיות~ זה מרגיש לי קשה ואיטי. זה בסדר גמור.

שילוב של תשישות + פסיכולוגי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית