עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, זה ה-דבר בלימודים!
הייתי קם, כולי עדייף, לוקח אפדרין והופ אני עירני בשיעורים, זה היה מעלה לי את הריכוז כי הייתי עירני.
יש לי חבר שלוקח אפדרין קבוע כדי שזה יעיר אותו, אחרת הוא לא יכול לתפקד, עקב חוסר שעות שינה.
כן, זה ה-דבר בלימודים!
הייתי קם, כולי עדייף, לוקח אפדרין והופ אני עירני בשיעורים, זה היה מעלה לי את הריכוז כי הייתי עירני.
יש לי חבר שלוקח אפדרין קבוע כדי שזה יעיר אותו, אחרת הוא לא יכול לתפקד, עקב חוסר שעות שינה.
אני אישית עשיתי שבוע הפסקה מאפדרין וקפאין בשביל לחדש את הרגישות, וזה היה אולי השבוע הכי גרוע בחיים שלי אני חושב..
מי***** ועייפות שבא לעזוב את כל הפיתוח גוף.. מזל שזה היה רק שבוע ולא יותר
בכל מקרה האפדרין זה הדבר הכי טוב שיש בשבילי לפחות, זה לא ממכר אבל מה שזה תורם לגוף חובה להשתמש בזה לאורך זמן, בחיטוב ובנייטרלי בטוח ואני מאמין שגם במאסה זה עוזר מצוין בשביל לעלות כמה שיותר נקי ולהגביר חילוף חומרים למרות שזה במאזן חיובי..
😛אתה רוצה לעצבן אותי? גם ככה אני לא מצליח להירדם היום בערב אימון במצב מקס פיין בלי ציטים
😲
אחלה של דבר במהלך הלימודים, לי אישית זה שיפר את הריכוז.
פירקתי 4 חבילות של ארסן הייתי לוקח לפני בגריות זה עושה אותך מרוכז מפוקס חבל על הזמן אתה לא סוטה מטר מהבחינה חוץ מזה שיש מצב רוח בעננים 😃
על מה בדיוק אתה רוצה יותר פרטים?אפשר עוד פרטים על זה אחי?
ארסן זה הדבר הכי חרא שיש בשוק רק בישראל מתלהבים מה*** הזהפירקתי 4 חבילות של ארסן הייתי לוקח לפני בגריות זה עושה אותך מרוכז מפוקס חבל על הזמן אתה לא סוטה מטר מהבחינה חוץ מזה שיש מצב רוח בעננים 😃
על מה בדיוק אתה רוצה יותר פרטים?