הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו פה לקח אפדרין בתקופת לימודים?

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
כרגע אני לומד י"ג מעניין אותי אם אפדרין יכול להשפיע בצורה כולשהי על לימודים (חוסר ריכוז היפראקטביות וכד')

כן, זה ה-דבר בלימודים!
הייתי קם, כולי עדייף, לוקח אפדרין והופ אני עירני בשיעורים, זה היה מעלה לי את הריכוז כי הייתי עירני.
יש לי חבר שלוקח אפדרין קבוע כדי שזה יעיר אותו, אחרת הוא לא יכול לתפקד, עקב חוסר שעות שינה.

כן, זה ה-דבר בלימודים!
הייתי קם, כולי עדייף, לוקח אפדרין והופ אני עירני בשיעורים, זה היה מעלה לי את הריכוז כי הייתי עירני.
יש לי חבר שלוקח אפדרין קבוע כדי שזה יעיר אותו, אחרת הוא לא יכול לתפקד, עקב חוסר שעות שינה.

מתמכרים לזה כמו לקפאין ?

ההתמכרות היא פסיכולוגית, ז"א ברגע שאתה מפסיק לקחת אז אתה נהייה עייף ואתה צריך משהו שיחזיק אותך.
אפשר לדמות את ההתמכרות של זה כמו לקפאין. אבל אין לך את התופעות לוואי שנגרמות מהפסקת צריכת קפאין. (כאבי ראש)

• פותח/ת השרשור
כן, זה ה-דבר בלימודים!

אז לפי מה שאתה אומר אין אפקט שלילי כלשהו על לימודים?

אם תיקח במכה 3-4 כדורים, אתה לא תוכל אפילו לשבת בשקט, שאני הייתי עייף, הייתי לוקח כדור אחד. 25 מ"ג אפדרין+200 מ"ג קפאין. זה היה מספיק לי.
בעיות בלימודים? כמו שציינתי, נהפוך הוא.

סטונדטים לרפואה היו לוקחים את זה פעם המון כדי ללמוד בערבים עקב עומס החומר, הייתי מנסה כמה כדורים בלימודים ורואה איך זה משפיע עלי אם רע אז הייתי מפסיק, סה"כ כל גופו לעניין הוא.

• פותח/ת השרשור
להיתמכר אני יודע שלא קיים שזה יגרום לי לסוג של היפר אקטביות או משהו בסגנון
(גם ככה החומר לא מעניין:s59:)

אבל צודקים צריך לבדוק באמת איך זה משפיע עליי

אני אישית עשיתי שבוע הפסקה מאפדרין וקפאין בשביל לחדש את הרגישות, וזה היה אולי השבוע הכי גרוע בחיים שלי אני חושב..
מי***** ועייפות שבא לעזוב את כל הפיתוח גוף.. מזל שזה היה רק שבוע ולא יותר
בכל מקרה האפדרין זה הדבר הכי טוב שיש בשבילי לפחות, זה לא ממכר אבל מה שזה תורם לגוף חובה להשתמש בזה לאורך זמן, בחיטוב ובנייטרלי בטוח ואני מאמין שגם במאסה זה עוזר מצוין בשביל לעלות כמה שיותר נקי ולהגביר חילוף חומרים למרות שזה במאזן חיובי..

אני אישית עשיתי שבוע הפסקה מאפדרין וקפאין בשביל לחדש את הרגישות, וזה היה אולי השבוע הכי גרוע בחיים שלי אני חושב..
מי***** ועייפות שבא לעזוב את כל הפיתוח גוף.. מזל שזה היה רק שבוע ולא יותר
בכל מקרה האפדרין זה הדבר הכי טוב שיש בשבילי לפחות, זה לא ממכר אבל מה שזה תורם לגוף חובה להשתמש בזה לאורך זמן, בחיטוב ובנייטרלי בטוח ואני מאמין שגם במאסה זה עוזר מצוין בשביל לעלות כמה שיותר נקי ולהגביר חילוף חומרים למרות שזה במאזן חיובי..

מה עם הנאנו9איקס ? 🤡
😆😆😆

אתה רוצה לעצבן אותי? גם ככה אני לא מצליח להירדם היום בערב אימון במצב מקס פיין בלי ציטים

😲

אחלה של דבר במהלך הלימודים, לי אישית זה שיפר את הריכוז.

אם כבר מדברים על ריכוז, אז יש איזהשהם תוספים שיכולים לעזור בצורה משמעותית בהגברת הריכוז? אני מדיי פעם לוקח ריטלין לפני מבחנים אבל החרא הזה לא משפיע עליי טוב, יש משהו אחר?

פירקתי 4 חבילות של ארסן הייתי לוקח לפני בגריות זה עושה אותך מרוכז מפוקס חבל על הזמן אתה לא סוטה מטר מהבחינה חוץ מזה שיש מצב רוח בעננים 😃

פירקתי 4 חבילות של ארסן הייתי לוקח לפני בגריות זה עושה אותך מרוכז מפוקס חבל על הזמן אתה לא סוטה מטר מהבחינה חוץ מזה שיש מצב רוח בעננים 😃
ארסן זה הדבר הכי חרא שיש בשוק רק בישראל מתלהבים מה*** הזה

על מה בדיוק אתה רוצה יותר פרטים?

לכמה זמן ההשפעה מחזיקה מעמד? זה מרכז יותר מריטלין? איזה תופעות לוואי יש, אם יש? חוץ מלרכז זה עושה עוד משהו? מאיפה אני משיג את זה? יש חשש להתמכרות? נחשב חומר לא חוקי?
ותודה על העזרה ד''א 😃

משה אתה יכול להמליץ על משהו אחר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית