הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו פה לקח אפדרין בתקופת לימודים?

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16
כרגע אני לומד י"ג מעניין אותי אם אפדרין יכול להשפיע בצורה כולשהי על לימודים (חוסר ריכוז היפראקטביות וכד')

לכמה זמן ההשפעה מחזיקה מעמד? זה מרכז יותר מריטלין? איזה תופעות לוואי יש, אם יש? חוץ מלרכז זה עושה עוד משהו? מאיפה אני משיג את זה? יש חשש להתמכרות? נחשב חומר לא חוקי?
ותודה על העזרה ד''א 😃

משה אתה יכול להמליץ על משהו אחר?
השפעה: 3-4 שעות (אבל מאוד אינדבידואלי, תלוי ברגישות לחומר בנוסף עם קפיאין)
לא ניסיתי ריטלין לא יכול לומר, אני מניח שכן.
בהתחלה יש: דפיקות לב, לחץ דם, קושי נשימה ועוד אתה יכול לראות בפורום מאמרים במאמר על אפדרין.
חוץ מלרכז זה מוריד במשקל וממריץ.
בארץ זה נחשב חומר לא חוקי, ואנחנו לא סוחרים בפורום במוצרים לא חוקיים. אין חשש להתמכרות אבל יש דאונים לאחר סיום השימוש לכן כדאי להמשיך עם הקפאין לאחר השימוש ולהוריד בהדרגה (רק אם השימוש ממשוך כמה חודשים).
אני ממליץ על אפדרין HCL 100% בלי גופשינס שדופקים את האשכים ואת הכליות בשימוש ממושך.

השפעה: 3-4 שעות (אבל מאוד אינדבידואלי, תלוי ברגישות לחומר בנוסף עם קפיאין)
לא ניסיתי ריטלין לא יכול לומר, אני מניח שכן.
בהתחלה יש: דפיקות לב, לחץ דם, קושי נשימה ועוד אתה יכול לראות בפורום מאמרים במאמר על אפדרין.
חוץ מלרכז זה מוריד במשקל וממריץ.
בארץ זה נחשב חומר לא חוקי, ואנחנו לא סוחרים בפורום במוצרים לא חוקיים. אין חשש להתמכרות אבל יש דאונים לאחר סיום השימוש לכן כדאי להמשיך עם הקפאין לאחר השימוש ולהוריד בהדרגה (רק אם השימוש ממשוך כמה חודשים).
אני ממליץ על אפדרין HCL 100% בלי גופשינס שדופקים את האשכים ואת הכליות בשימוש ממושך.

דבר אחד לא הבנתי בריטלין (פתחתי על זה אשכול בעבר) זה נחשב סם מרץ או לא? כי כפי שזה נראה יש בו 2 פעולות שנוגדות אחת את השנייה, מצד אחד זה ממריץ ומעורר ומצד שני מרגיע?

אני לא חושב שיש באמת 50 מ"ג אפדרין בארסן.
אבל לך תדע, אולי אני טועה.
יש גרסאות של אפדרין טובות יותר בשוק, כמו של UNEXO מנסיון אישי שלי.

דבר אחד לא הבנתי בריטלין (פתחתי על זה אשכול בעבר) זה נחשב סם מרץ או לא? כי כפי שזה נראה יש בו 2 פעולות שנוגדות אחת את השנייה, מצד אחד זה ממריץ ומעורר ומצד שני מרגיע?

הוא ממריץ, הוא מתפקד כמו אדרנלין בעצם.

הוא ממריץ, הוא מתפקד כמו אדרנלין בעצם.

אז איך בנוסף הוא גם מרגיע?! משהו פה לא מסתדר לי בכלל, אתה לוקח ילד היפראקטיבי שלא מסוגל לשבת על התחת אז אם אתה דוחף לו כמות של 40 מ"ג איך בעצם הוא לא נעשה פי 4 יתר היפר?

אז איך בנוסף הוא גם מרגיע?! משהו פה לא מסתדר לי בכלל, אתה לוקח ילד היפראקטיבי שלא מסוגל לשבת על התחת אז אם אתה דוחף לו כמות של 40 מ"ג איך בעצם הוא לא נעשה פי 4 יתר היפר?

ריטלין בעצם גורם לילדים האלה יציבות במוליכים העיצביים, הוא גורם להגברת הדופמין, וכשהיחס מישתווה ככה למעשה יש יותר ריכוז. זה לא ממש תרופת הרגעה, זה גורם להיתנהגות רגילה בעצם.
אנשים חושבים שמדובר בתרופה מהסוג של SSRI ונוגדי דיכאון אבל זה לא.

אני לא חושב שיש באמת 50 מ"ג אפדרין בארסן.
אבל לך תדע, אולי אני טועה.
יש גרסאות של אפדרין טובות יותר בשוק, כמו של UNEXO מנסיון אישי שלי.

UNEXO בהחלט אחלה אפדרין.רק אני הייתי בהיי בזמן השימוש ?

לא הייתי ממש טוב בכימיה,
אבל מעניין שההרכב הכימי של ריטלין, קפאין ואפדרין מאוד דומה:
אפדרין - C10H15NO
ריטלין - C14H19NO2
קפאין - C8H10N4O2
כולם מורכבים מ- CARBON, HYDROGEN, NITROGEN, OXIGEN
או בעברית - פחמן, מימן חנקן וחמצן.
רק מספר המולקולות מכל יסוד שונה.
כך שהגיוני שיהיו לחומרים האלה תכונות דומות.

SOSON

לא הייתי ממש טוב בכימיה,
אפדרין - C10H15NO
ריטלין - C14H19NO2
קפאין - C8H10N4O2

SOSON

רק בקשר הכימי אין קשר למה שאמרת .
כל התרכובות האורנגיות בניות על שלד הבסיסי של חמצן מימן ופחמן (חנקן מופיע גם הרבה ) .
בקשר לנוסחאות המולקולריות של החומרים אין שום קשר , ישנם אפילו חומרים עם אותן נוסחאות מולקלורית אך מבנה מרחבי שונה (ציס, טראנס וכו... ) שבעלות תפקודים שונים אחת מן השניה בתכלית .

לא הייתי ממש טוב בכימיה,
אפדרין - C10H15NO
ריטלין - C14H19NO2
קפאין - C8H10N4O2

SOSON

זה מאוד שונה, מבנה המולקולות הוא בעל השפעה מכרעת.
בכל אופן, אולי האפקטים דומים אך, אין בכך שום קשר להרכב המולקולרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית