עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השפעה: 3-4 שעות (אבל מאוד אינדבידואלי, תלוי ברגישות לחומר בנוסף עם קפיאין)לכמה זמן ההשפעה מחזיקה מעמד? זה מרכז יותר מריטלין? איזה תופעות לוואי יש, אם יש? חוץ מלרכז זה עושה עוד משהו? מאיפה אני משיג את זה? יש חשש להתמכרות? נחשב חומר לא חוקי?
ותודה על העזרה ד''א 😃
משה אתה יכול להמליץ על משהו אחר?
ארסן זה הדבר הכי חרא שיש בשוק רק בישראל מתלהבים מה*** הזה
השפעה: 3-4 שעות (אבל מאוד אינדבידואלי, תלוי ברגישות לחומר בנוסף עם קפיאין)
לא ניסיתי ריטלין לא יכול לומר, אני מניח שכן.
בהתחלה יש: דפיקות לב, לחץ דם, קושי נשימה ועוד אתה יכול לראות בפורום מאמרים במאמר על אפדרין.
חוץ מלרכז זה מוריד במשקל וממריץ.
בארץ זה נחשב חומר לא חוקי, ואנחנו לא סוחרים בפורום במוצרים לא חוקיים. אין חשש להתמכרות אבל יש דאונים לאחר סיום השימוש לכן כדאי להמשיך עם הקפאין לאחר השימוש ולהוריד בהדרגה (רק אם השימוש ממשוך כמה חודשים).
אני ממליץ על אפדרין HCL 100% בלי גופשינס שדופקים את האשכים ואת הכליות בשימוש ממושך.
דבר אחד לא הבנתי בריטלין (פתחתי על זה אשכול בעבר) זה נחשב סם מרץ או לא? כי כפי שזה נראה יש בו 2 פעולות שנוגדות אחת את השנייה, מצד אחד זה ממריץ ומעורר ומצד שני מרגיע?
תקרא כמה עמודים ראושנים תבין הכל לבדמה הבעיה בארסן? עד כמה שהבנתי זאת אחת החברות שנחשבות לאיכותית לא?
הוא ממריץ, הוא מתפקד כמו אדרנלין בעצם.
אז איך בנוסף הוא גם מרגיע?! משהו פה לא מסתדר לי בכלל, אתה לוקח ילד היפראקטיבי שלא מסוגל לשבת על התחת אז אם אתה דוחף לו כמות של 40 מ"ג איך בעצם הוא לא נעשה פי 4 יתר היפר?
אני לא חושב שיש באמת 50 מ"ג אפדרין בארסן.
אבל לך תדע, אולי אני טועה.
יש גרסאות של אפדרין טובות יותר בשוק, כמו של UNEXO מנסיון אישי שלי.
UNEXO בהחלט אחלה אפדרין.רק אני הייתי בהיי בזמן השימוש ?
😆😆😆עוד לא לקחתי שום דבר חוץ מפולי קפה טבעיים של אמא אדמה ככה שאני לא יכול להביע את דעתי 🙄
עם אני לא טועה עודף מרץ יכול להתבטות בהרגשת DIZZYבקטנהUNEXO בהחלט אחלה אפדרין.רק אני הייתי בהיי בזמן השימוש ?
לא הייתי ממש טוב בכימיה,
אבל מעניין שההרכב הכימי של ריטלין, קפאין ואפדרין מאוד דומה:
אפדרין - C10H15NO
ריטלין - C14H19NO2
קפאין - C8H10N4O2
כולם מורכבים מ- CARBON, HYDROGEN, NITROGEN, OXIGEN
או בעברית - פחמן, מימן חנקן וחמצן.
רק מספר המולקולות מכל יסוד שונה.
כך שהגיוני שיהיו לחומרים האלה תכונות דומות.
SOSON
לא הייתי ממש טוב בכימיה,
אבל מעניין שההרכב הכימי של ריטלין, קפאין ואפדרין מאוד דומה:
אפדרין - C10H15NO
ריטלין - C14H19NO2
קפאין - C8H10N4O2
כולם מורכבים מ- CARBON, HYDROGEN, NITROGEN, OXIGEN
או בעברית - פחמן, מימן חנקן וחמצן.
רק מספר המולקולות מכל יסוד שונה.
כך שהגיוני שיהיו לחומרים האלה תכונות דומות.
SOSON